Koripallo Riihimäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Riihimäki ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, käsipallo, koripallo, sähly, sulkapallo, sukellus, kaukis ja lätkä.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kolmoskori Nimenhuuto.com

Riihimäen Kolmoskorin miesten joukkueen treeneihin voi ilmoittautua täällä.

Joonas kirjoitti: Onko kiinnostusta osallistua huhtikuussa kaudenpäätösristeilylle? Järkkään jos porukkaa tulossa! (Yli 7 vuotta sitten)

Päivitetty noin 7 vuotta sitten

Koripallo
Riihimäki
Miehet
19

Riihimäen Koripalloseura Junnu Nimenhuuto.com

Koriksen junnuryhmä 2010 ja 2011 syntyneille pojille. Harjoittelemme lauantaisin korista Lasitehtaan koululla. Viikon toinen harjoitus on keskiviikkoisin Istuinkivellä riihimäkeläisseurojen yhteinen "Kympit Kimpassa"-treeni.

Laura kirjoitti: Hei, Seura on siirtynyt käyttämään Myclubia Nimenhuudon sijaan. Olen naputellut jokaisen pelaajan/valmentajan sinne ja kaikille pitäisi olla sähköpostiin tullut aktivoimislinkki. Lasten kohdalla viesti on lähtenyt tiedoissa ensimmäisenä olleen vanhemman sähköpostiin, jos molempien tiedot oli täyt... (17 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Koripallo
Riihimäki
Pojat
29

Riihimäen Koripalloseura Nimenhuuto.com

Matalan tason harrastepelejä kaksi kertaa viikossa.

Antti kirjoitti: tod näk tulossa, vaikka vaan heittelemään (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Riihimäki
Miehet
23