Koripallo Riihimäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Riihimäki ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, käsipallo, koripallo, sähly, sulkapallo, sukellus, lentopallo ja juoksu.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Riihimäki

Koripallo - Riihimäki

Kolmoskori Nimenhuuto.com

Riihimäen Kolmoskorin miesten joukkueen treeneihin voi ilmoittautua täällä.

Joonas kirjoitti: Onko kiinnostusta osallistua huhtikuussa kaudenpäätösristeilylle? Järkkään jos porukkaa tulossa! (Melkein 7 vuotta sitten)

Päivitetty yli 6 vuotta sitten

Koripallo
Riihimäki
Miehet
19

Riihimäen Koripalloseura Junnu Nimenhuuto.com

Koriksen junnuryhmä 2010 ja 2011 syntyneille pojille. Harjoittelemme lauantaisin korista Lasitehtaan koululla. Viikon toinen harjoitus on keskiviikkoisin Istuinkivellä riihimäkeläisseurojen yhteinen "Kympit Kimpassa"-treeni.

Matias kirjoitti: Moikka! Huomaattehan ensi viikon keskiviikkona poikkeuksellisen treenipaikan! Treenaamme jalkapallon merkeissä Valio Areenalla ke 5.12 (Korttiontie 2) totutusti klo 16:45-18. Huomatkaa, että hallin lämpötila on muutamia asteita ulkolämpötilaa korkeampi, joten lämmintä ylle! Jos löytyy, niin nappu... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Koripallo
Riihimäki
Pojat
37

Riihimäen Koripalloseura Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Jos väh. 6 (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo ja Salibandy
Riihimäki
Sekajoukkue
19