Jalkapallo Sastamala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Sastamala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, juoksu, hölkkä, futsal, jääkiekko ja judo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Sastamala

Jalkapallo - Sastamala

Mouhijärven Malli 2012 TP Nimenhuuto.com

Mouhijärven Mallin 2012 syntyneiden joukkue. Joukkueessa on tyttöjä ja poikia. Asenne ratkaisee, harjoitellaan ilon kautta ja pelataan reilua peliä kaihtamatta. Aina on tilaa myös uusille innokkaille pelureille, tervetuloa mukaan!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Sastamala
Sekajoukkue
21

FC Vapsi p02 Nimenhuuto.com

FC Vapsin p02-joukkueet.

Valtteri kirjoitti: Nyt myClub käytössä eli kaikki tiedotteet siirtyvät sinne! Sähköpostiinne olisi pitänyt olla tullut aktivointilinkki mistä pääsette aktivoimaan tunnuksenne. Muistakaa täyttää tietonne samalla kun aktivoitte tunnuksenne. Ottakaa reilusti yhteyttä, jos teille ei ole tullut viestiä tai ette muuten v... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Sastamala
Pojat
26

Mouma-04 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Moi. Nyt tarvittaisiin pikaisesti ilmoittautumisia leikinohjaajakurssille. Jos juniori olisi halukas toimimaan tuomarina 07 ja nuorempien peleissä tämä kurssi mahdollistaisi sen. Valitettavasti tämä kurssi velvoittaa myös toimimaan kesän mittaan tuomarina ellei omat pelit ole esteenä. Toki tuomar... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Sastamala, Mouhijärvi
Sekajoukkue
20

FC Vapsi naiset Nimenhuuto.com

Taru kirjoitti: Osalta (naisista)puuttuu vielä todistus voimassaolevasta pelipassista. Hoitakaa myös tämä asia kuntoon mahdollisimman pian. (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Sastamala
Naiset
36

Vaps MPS Nuoremmat Nimenhuuto.com

Kaspar kirjoitti: Kiitos hyvästä kaudesta! Tavataan ensi kesällä :) (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Sastamala
Ei asetettu
27

Sw 1 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kiitoksia kaikille äijille, ketkä jakso tän kauden viedä loppuun!! Iso peukku kaikille!! Ens vuodesta täytyy keskustella ja kattoo onko järkee lähtee pelaan vitosta (tällähetkellä ei näytä siltä) Moni tästäkin porukasta varmaan miettii että jatkaako. Mutta vaikee kausi takana niin mietitään rauha... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Sastamala
Ei asetettu
86

fc vapsi KKI35 Nimenhuuto.com

35-62 vuotiaiden innokas harrastelijaporukka Sastamalan ja Huittisten alueelta

jussi kirjoitti: Ravintolamoguli Mäkelä on järjestämässä matkaa Suomen futismatsiin Tampereelle 8.6.. Tapahtumaan on bussikuljetus, johon Mikko on järjestänyt maksullisia naisia Lauttakylästä (jos ei naiset kiinnosta, niin Petun joukkuesakko viime futsalturnauksesta on lunastettavissa bussin takaosassa. Tuon petu... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Sastamala
Miehet
35

FC Vapsi Miehet Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Laitettiin tämä reeni-ilmoitus nyt tännekin. Pikkuhiljaa aletaan käyttää myclubia, vastaukset mielummin sinne, kiitos. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Sastamala
Miehet
38

Fc Vapsi 01 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Oikein hyvää helmikuuta kaikille! Uusi kausi on kohta alkamassa ja Pasin kanssa kartoitamme -01:sten tämän kauden osallistujia. Alustava päätös on tehty, että 01 ja 02 joukkueet yhdistetään siten, että suuresta 02:sta otetaan mukaan halukkaat pelaajat/ riittävä määrä ja muodostetaan yhdistetty jo... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Sastamala
Pojat
33

SW 2 Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Onko kenenkään kassista löytyny lauantain matsin jälkeen normaalia pienempiä pelisukkia? Kadotin sukat pelireissulla, varmaan jotain junnukokoo. (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Sastamala
Ei asetettu
70