Jääkiekko Sastamala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Sastamala ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, juoksu, hölkkä, futsal, lentopallo ja judo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Sastamala

Jääkiekko - Sastamala

Vaps E2 Nimenhuuto.com

Vaps Hockeyn E2 joukkue pelaa -06 syntyneiden piirisarjaa ja harjoittelee kolmesti viikossa hioen luistelu- ja pelitaitojansa valmentajiensa kanssa! Jäätreenit ma, to ja pe 17:00-17:50 oheiset jäätreenien jälkeen!

Esa kirjoitti: Moi Ensi maanantaina 25.9 on klo 17.20 joukkueen valokuvaus jäähallilla. Valokuvaus tapahtuu hallissa sisällä. Ei siis jäällä. Eli maanantain oheiset peruttu ellei sitten pidetä oheisia jään jälkeen. Jutellaan siitä matti k ja joukkueen kanssa keskiviikon palaverissa. Ilmeisesti kuvat otetaan täy... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Sastamala
Pojat
24

Vaps Hockey 04 Nimenhuuto.com

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Sastamala
Pojat
13

SW-HOCKEY Nimenhuuto.com

petri kirjoitti: Harrastesarja kiinnostaa. Taitoa ei kovasti ole, mutta intoa enemmänkin. Jos vain pelaillaan niin sekin kiinnostaa, polvi meni viime kaudella, mutta nyt ollaan kunnossa. Hienoa olisi jos jotain saadaan aikaiseksi. Olisiko uusille pelaajille kysyntää, joku on kysellyt pelipaikkaa. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Sastamala
Miehet
32

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.