Pesäpall Hämeenlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hämeenlinna ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, lentopallo, joukkuevoimistelu, pesäpallo, koripallo, cheerleading, keilailu ja suunnistus.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kuntopesis Nimenhuuto.com

Hämeenlinnan Paukun kuntopesisryhmä aikuisille.

Milla kirjoitti: Hoi kaikki Virin poppoosta Tuomo on yrittänyt tavoitella Terhiä. Tampereen sarjassa on 21.9 turnaus Kaupissa. Onko kiinnostusta lähteä? Mä en tiedä hintaa tai mitään, mutta voin yhdistää puuhamiehet, mikäli kiinnostusta on. (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Sekajoukkue
36

Paukku CP Nimenhuuto.com

Miska kirjoitti: Miska pelaa, vanhemmat juhlii vaarin synttäreitä. (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Pojat
31

Paukku-LUJA Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: En pääse. Tarvii työt alottaa aikasemmin kun oli tarkotus. Sorry myöhänen ilmotus (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Miehet
36

PaukunNaiset Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Lisenssikausi on vaihtunut 1.4.2014 lukien. Huhtikuun aikana lunastetut lisenssit astuvat taannehtivasti voimaan tuosta päivästä alkaen. Mikäli lisenssi hankitaan vasta toukokuussa, niin se tulee voimaan maksupäivää seuraavasta päivästä alkaen. Jokainen hankkii tuon lisenssin itse ja joukkue (NSS... (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Naiset
31