Pesäpall Hämeenlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hämeenlinna ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, pesäpallo, lentopallo, koripallo, cheerleading, joukkuevoimistelu, sähly ja keilailu.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Hämeenlinna

Pesäpall - Hämeenlinna

Kuntopesis Nimenhuuto.com

Hämeenlinnan Paukun kuntopesisryhmä aikuisille.

Liisa kirjoitti: Moikka!Kysyin sitä Kehyksen jengiä taas harkkamatsiin mutta niillä ei ole enää joukkuetta. Hän lupasi olla yhteydessä, jos saavat jengin kasaan ja/tai hän tietää jonkun toisen joukkueen. Mut mä en sit enempää sakkia tältä saralta tunne, et en tiedä ketä pyytää. (29 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Sekajoukkue
30

CT Paukku Nimenhuuto.com

Hämeenlinnan Paukun D-tyttöjen joukkue

Kalle kirjoitti: Moi! Iso kiitos kaikille alueleirillä olleille. Niin pelaajille, valmentajille kuin huoltajille. Puhalletaan yhteen hiileen! :-) Harjoittelu jatkuu, ja harjoitusvuorot+ottelut löytyvät tuttuun tapaan täältä nimenhuudosta. Kalle (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Tytöt
26

Hämeenlinnan Paukku DT Nimenhuuto.com

Iloinen, energinen ja hyvän yhteishengen omaava joukkue valmiina toimiin!

Jaana kirjoitti: Muistakaa ilmoittautua seuran päättäjäisiin!!!! 6.10 klo 16 Parolannummella.. (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Tytöt
35

Paukku CP Nimenhuuto.com

C kirjoitti: Ostetaan piikkarit Ollille, koko n 39/40. Löytyisikö keneltäkään pieniksi jääneitä? Terv. Tiina 040 7535 744 (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Pojat
31

Paukun D-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Myydään Karhun Vertigo pesispiikkarit. Koko 37. Kaksi kesää olleet käytössä. 15e. Armi 0405385747 (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Pojat
11

Paukku miehet Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: En pääse. Tarvii työt alottaa aikasemmin kun oli tarkotus. Sorry myöhänen ilmotus (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Miehet
22

PaukunNaiset Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Lisenssikausi on vaihtunut 1.4.2014 lukien. Huhtikuun aikana lunastetut lisenssit astuvat taannehtivasti voimaan tuosta päivästä alkaen. Mikäli lisenssi hankitaan vasta toukokuussa, niin se tulee voimaan maksupäivää seuraavasta päivästä alkaen. Jokainen hankkii tuon lisenssin itse ja joukkue (NSS... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Naiset
32