Pesäpall Hämeenlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hämeenlinna ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, lentopallo, pesäpallo, joukkuevoimistelu, cheerleading, koripallo, sähly ja keilailu.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Hämeenlinna

Pesäpall - Hämeenlinna

Kuntopesis Nimenhuuto.com

Hämeenlinnan Paukun kuntopesisryhmä aikuisille.

Hanne kirjoitti: Onko su 18.11. harkkoja? Mulla jää nyt useammat harkat väliin päällekkäisten menojen vuoksi. :-/ Toisaalta vähemmän viivajuoksua muille... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Sekajoukkue
32

CT Paukku Nimenhuuto.com

Hämeenlinnan Paukun D-tyttöjen joukkue

Kalle kirjoitti: Moi! Iso kiitos kaikille alueleirillä olleille. Niin pelaajille, valmentajille kuin huoltajille. Puhalletaan yhteen hiileen! :-) Harjoittelu jatkuu, ja harjoitusvuorot+ottelut löytyvät tuttuun tapaan täältä nimenhuudosta. Kalle (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Tytöt
25

Paukku CP Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Terve! Pari asiaa tiedoksi: - D-poikien alueleiri järjestetään Laitilassa 7-9.6. Hinta 95€/osallistuja. Sitovat ilmoittautumiset tammikuun loppuun mennessä 31.1 kalenterissa olevaan tapahtumaan. Tämä koskee 2005 ja 2006 syntyneitä! -Seuran vaatetilaukset tehdään helmikuun alussa. Seura maksaa tre... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Pojat
25

Paukku miehet Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: En pääse. Tarvii työt alottaa aikasemmin kun oli tarkotus. Sorry myöhänen ilmotus (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Miehet
23

PaukunNaiset Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Lisenssikausi on vaihtunut 1.4.2014 lukien. Huhtikuun aikana lunastetut lisenssit astuvat taannehtivasti voimaan tuosta päivästä alkaen. Mikäli lisenssi hankitaan vasta toukokuussa, niin se tulee voimaan maksupäivää seuraavasta päivästä alkaen. Jokainen hankkii tuon lisenssin itse ja joukkue (NSS... (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Naiset
31