Jääkiekko Varkaus

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Varkaus ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, pesäpallo, sähly, juoksu, kuntoilu, judo ja jääpallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Varkaus

Jääkiekko - Varkaus

Warkis -07 Nimenhuuto.com

Warkis Varkaus -07 syntyneet

Marko kirjoitti: Huomioikaa muuttunut viikko-ohjelma! Torstain harjoitukset jätetään väliin kun oli taitovalmentajavuoro eilen. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Varkaus
Sekajoukkue
21

Warkis -08 Nimenhuuto.com

Tanja kirjoitti: Moi. Perjantaina harjoituksissa joku vahingossa vei Tanjan mailan. Voisitteko ystävällisesti tarkistaa. (17 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Varkaus
Sekajoukkue
45

Warkaus Walrus Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Moro! Pietarissa on elokuussa sesonkiaika, minkä takia hotellivaraukset pitää tehdä hyvissä ajoin. Eli ilmoitelkaahan mahdollisimman pian ketkä on lähdössä niin saadaan hotellivaraukset toukokuun puoliväliin tehtyä jäähallin läheisyydessä olevaan hotelliin -Ari (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Varkaus
Miehet
32

Warkis E Nimenhuuto.com

Veera kirjoitti: Veera ennättää vasta jäille. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Varkaus
Sekajoukkue
20

Warkis-PiPS B 2017-2018 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Morot, Kuvat ja materiaali salkusta löytyy väliaikakysely lomake kaudelle 2017-2018 tulostakaa se ja täyttäkää vastaukset. Palautus minulle viim.15.9.2017 mennessä. Voitte palauttaa myös sähköpostitse pj@warkis.fi. Tämä tiedote koskee vain pelaajia! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Varkaus
Pojat
40

Warkis LKK Nimenhuuto.com

Eemeli kirjoitti: Eemeli voi olla osan peleistä maalilla. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Varkaus
Sekajoukkue
37

Warkis -09 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jääkiekko
Varkaus
Pojat
27

Warkis PiPS 03 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Varkaus
Sekajoukkue
29