Jääkiekko Varkaus

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Varkaus ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, pesäpallo, sähly, juoksu, kuntoilu, judo, jääpallo ja kaverikoiratoiminta.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Varkaus

Jääkiekko - Varkaus

Warkis -07 Nimenhuuto.com

Warkis Varkaus -07 syntyneet

Marko kirjoitti: Maanantaina seuran syyskokous eli en pääse mukaan Pieksämäelle (30 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääkiekko
Varkaus
Sekajoukkue
22

Warkis E Nimenhuuto.com

Veera kirjoitti: Veera ennättää vasta jäille. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Varkaus
Sekajoukkue
16

Warkis -08 Nimenhuuto.com

Kirsi kirjoitti: HUOMIO !!! Torstaina, 14.9, ei tule jäähallille vettä, joten juomapullojen täytöt ja vessa-asiat hoidettava kotona! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Varkaus
Sekajoukkue
46

Warkis-PiPS B 2017-2018 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Morot, Kuvat ja materiaali salkusta löytyy väliaikakysely lomake kaudelle 2017-2018 tulostakaa se ja täyttäkää vastaukset. Palautus minulle viim.15.9.2017 mennessä. Voitte palauttaa myös sähköpostitse pj@warkis.fi. Tämä tiedote koskee vain pelaajia! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Varkaus
Pojat
36

Warkaus Walrus Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Moro! Kippari kävi pelin jälkeen juttelemassa ja nosti varusteet esille. Visiiri tai häkki jo melkein kaikilla olikin, mutta pitäisikö joukkueelle ottaa periaate, että peleissä pitää olla visiirin/häkin lisäksi se kaulasuoja ja kentälle ei ole asiaa ilman? (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Varkaus
Miehet
31

Warkis LKK Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: HUPPARIT! hallilla on siis sovituskokoja huppareista, jotka sisältyvät tällä kaudella 150 euron kausimaksuun. Myös vanhemmat voivat tilata huppareita hintaan 36e + painatuskulut jos haluaa Warkis logon huppariin. Sama 36e on myös lasten koon hinta, jos huppareita haluatte tilata enemmän. Hupparei... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Varkaus
Sekajoukkue
33

Warkis F Nimenhuuto.com

Aatu kirjoitti: Toimitsija (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Varkaus
Ei asetettu
34

Warkis PiPS 03 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Varkaus
Sekajoukkue
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.