Jääkiekko Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 22 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, koripallo, salibandy, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, partio ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kerava

Jääkiekko - Kerava

KJT C02 Nimenhuuto.com

KJT Haukat C (02) on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue joka toimii Keski-Uusimaalla. Joukkue perustettiin v. 2008 ja kesällä 2015 KJT:n ja Haukkojen 02 peliryhmät yhdistivät voimansa yhdeksi ikäluokaksi. Tällä hetkellä ikäluokassa on kaksi peliryhmää: C Liiga ja C Akatemia. KJT C team toimii omana organisaationaan. Toivotamme uudet pelaajat tervetulleiksi joukkueeseen. Pelaamme kauden aikana harjoituspelejä, C-SM ja Mestis karsintasarjaa sekä osallistumme turnauksiin. Joukkuessa on erittäin hyvä henki ja reipas & rehti meno - tervetuloa tutustumaan toimintaamme.

Joukkue etsii pelaajia: KJT Haukat C-joukkue etsii uusia pelaajia kaudelle 2017 - 2018. Pelaamme tule...

Mari kirjoitti: Hei, olen jakanut tänään kaikille harjoituksissa paikalla olleille Liigan pelaajille Kakkutukun myynti esitteen. Tarkoitus olisi että jokainen poika myisi tuotteita n. 15 pakkauksen verran, joukkueessa sen verran pelaajia että tuolla myyntimäärällä pojat tienaisivat tulevan syksyn pelireissukassa... (22 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava Ja Järvenpää
Ei asetettu
55

KJT GHD- E-ja D-Tytöt Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu vielä uusia tyttöjä. Edullinen kausimaksu. Yhteinen tyttöjen tehojää kaksi kertaa viikossa. Joukkueet pelaavat kotipelinsä Tuusulan ja Keravan jäähalleissa. Peliryhmät osallistuvat Eteläisen alueen GHD- ja E-tyttöjen sarjaan, sekä pelaavat harjoitusotteluita alueen muita joukkueita vastaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan lätkää KJT:n tyttöjen joukkueisiin! KJT:lla on tyttöjen ...

Anu kirjoitti: Moi kaikki! Syksyn turnauksille on avattu myös omat facebook sivut! Käykääs tykkäämässä ja jakamassa niin saadaan sana leviimään turnauksesta mahdollisimman laajalle. https://www.facebook.com/KJTpinkkiturnaukset/ Toivottelee uuden tittelin saanut turnaussihteeri Anu! :) (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Tyttökiekko
Hyrylä, Kerava
Tytöt
69

KJT HARKU Nimenhuuto.com

KJT HARKU on Tuusula - Kerava seudun syksyllä 2011 aloittanut aikuisten HARrastekiekkojoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU:n vakiovuoro on perjantaisin klo 0730-0830 Hyrylä 2:ssa. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kiekkoilijoille. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä jne. Joukkue rahoittaa itse itsensä omakustannusperiaatteella (jäämaksut). Jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteys = kjtharku@gmail.com KJT:sta ja isoveli HARKI:sta kts http://www.kjthockey.fi/joukkue3922

Joukkue etsii pelaajia: 13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.(...

Jari kirjoitti: Ilmot!! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava Uusimaa
Miehet
53

KJT NAISET AKATEMIA C-TYTÖT Nimenhuuto.com

KJT Naiset Akatemia / C-tytöt toimii Keravalla ja Tuusulassa. Kaudella 2016-2017 KJT Naiset Akatemia-joukkue pelaa naisten Mestis-karsinnassa ja KJT C-tytöt C-tyttöjen SM-sarjassa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa jäällä elokuusta alkaen (maanantaisin ja perjantaisin) ja toimii KJT naisten SM-sarjajoukkueen välittömässä läheisyydessä. Lisätietoja: www.kjthockey.fi/joukkueet

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet C-tyttöikäinen (2001 -02) tai nuorempi pelaaja, tai jo tuon iän ylit...

Jami kirjoitti: Ilmoittakaa IN tai OUT tänään keskiviikkona 17.8. Kello 22:00 mennessä, jotta saadaan täydennettyä rosteri ajoissa. Laittakaa nimenhuutoon sekä viesti/whatsapp mulle 0503072434 Jami (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kerava&Tuusula
Naiset
34

KJT Naiset Nimenhuuto.com

KJT naiset on jääkiekko joukkue, joka pelaa kaudella 2016-2017 naisten SM-sarjassa. Joukkue harjoittelee ja pelaa Keravan jäähallissa. "Winners" are not people who never fail but people who never quit!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: suoraan jäälle ja jäältä suoraan 07:jen peliin (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava
Naiset
34

KJT Haukat C Team Nimenhuuto.com

KJT Haukat C Team on joukkue 2002 ja 2003 syntyneille pelaajille, jotka haluavat harrastaa jääkiekkoa aktiivisesti mutta ilman huippu-urheiluun tähtääviä tavoitteita. Toimintamme on hyvin järjestettyä ja sitä ohjaavat seuran arvot: pitkäjänteisyys, hauskuus ja osaamisen arvostaminen. Kotihallimme on Keravalla, kesällä harjoittelemme myös Tuusulan Urheilupuistossa Hyrylässä. Pelaajamaksut touko-kesäkuun osalta 80 €/kk, heinäkuu maksuvapaa ja elokuusta eteenpäin 160 €/kk. Lisäksi seuralle maksetaan seuratoimintamaksu 250 €, jonka seura laskuttaa erikseen useammassa erässä. Kuukausittaisten pelaajamaksujen eräpäivä on kuukauden ensimmäinen pankkipäivä. Tili: FI52 3131 1001 7070 52 . Tervetuloa mukaan!

Kimmo kirjoitti: Tämän päivän harjoitukset peruttu! Joukkueen toiminta jatkuu kesätauon jälkeen maanantaina 31.7. jääharjoituksella Keravalla. Hyvää kesää kaikille! (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava
Sekajoukkue
37

KJT 2005 Nimenhuuto.com

Joukkueen toiminta käynnistyi maaliskuun lopussa 2012 ja on jatkunut sen jälkeen jääharjoituksilla, harjoituspeleillä, turnauksilla ja sarjapeleillä. Joukkuessa luistelee tällä hetkellä n. 65 pelaajaa.

Joukkue etsii pelaajia: Keravalla ja Tuusulassa 3-4 kertaa viikossa harjoitteleva KJT:n 2005 syntynei...

Mikko kirjoitti: Moro.Alkukesän viimeisissä treeneissä to 15.6 pelataan salibandyä. Kenttä varattuna 17-19 Tuusulasta, urheilupuiston säbähallista. Mukaan maila, sisäpelikengät ja maalivahdeille ainakin maski. Jos riittävästi in niin pidetään turnaus. (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava
Sekajoukkue
94

KJT HARKE Nimenhuuto.com

KJT:n uusin harrasteporukka, joka perustettiin syksyllä 2012. Harkkavuoro klo 21:30-22:45 Keravalla uudessa harjoitushallissa. Lisätiedot KJTHARKE@gmail.com

Jari kirjoitti: Aika paha räkis (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Harrastekiekko
Kerava Tuusula
Ei asetettu
46

KJT00akatemia Nimenhuuto.com

KJT Haukat C00 Akatemia on Keski-Uudellamaalla toimivia vuonna 2000-syntyneiden jääkiekkoilijoiden haastajajoukkue, johon uudet harrastajat ovat tervetulleita mukaan. Kotihallimme on Keravalla, ja pelaajia joukkueella on Tuusulan ja Keravan lisäksi myös Vantaalta ja Järvenpäästä.

Joukkue etsii pelaajia: KJT D00 Team on Keski-Uudellamaalla toimiva vuonna 2000-syntyneiden jääkiekko...

Jani kirjoitti: kinkku pitsa.fi (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava
Ei asetettu
22

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Jesse kirjoitti: Hei Laitoin eilen kaikille sähköpostilla rahastonhoitajien terveiset. Jos sposti ei sinua tavoittanut, laitatko ilmoituksen minulle kirsi.maki-kuhna@kolumbus.fi. KK-maksu on 100 €/kk kesäkuusta alkaen, jos olet maksanut vanhalla summalla, korjaatko mielellään kesäkuun aikana. T:Kirsi ja Linda Mak... (21 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
89

KJT 2010 Nimenhuuto.com

Keväällä 2017 perustettu KJT G2010 ikäluokan joukkue. Mahdollisimman monelle, mahdollisimman paljon, mahdollisimman pitkään!

Jesse kirjoitti: Moikka. Muutimme valmennuksen kanssa viimeisen jäävuorokerran, peliksi vanhempia vastaan. Kaikilla tulee olla kypärä päässä, jotka jäälle tulevat. Lisäsin touko ja kesäkuulle tapahtumia jokaisen viikon torstaille ja sunnuntaille. Kesätoiminta järjestetään yhdessä muiden ikäluokkien kanssa ja on k... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Sekajoukkue
60

Shakers Nimenhuuto.com

Tilinumero FI58 1063 5000 2377 10

Ahti kirjoitti: Holkkipolviturnauksen 2017 tilastot ja lopputulokset löytyvät Holkkipolviturnauskansiosta. Lasse oli taas omaa luokkaansa valovuoden muita edellä pistetilastoissa. Antti puolestaan kunnostautui epäitsekkäänä pelaajana eniten syöttjä antaneena pelaajana koko turnaus huomioiden. Kaikille kuitenkin ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekkoa
Kerava
Miehet
49

Hckollit Nimenhuuto.com

Keravan kovimmat

Anton kirjoitti: Laskut löytyy nyt myös Materiaalipankista täältä Nimenhuudosta. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kerava
Miehet
41

KJT HARKX Nimenhuuto.com

HARKX oli KJT HARK_- harrastejoukkueiden yhteinen kevätjääjengi 2015 - rekisteri jää nyt lepoon odttamaan kevättä 2016

Pressa kirjoitti: Moket ON! PAri mahtuu kentälle, ota kaveri mukaan = 0e! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kerava Halli 2
Miehet
32

KJT-Haukat 03 Nimenhuuto.com

Santeri kirjoitti: mukana ke ja to (12 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jääkiekko
Järvenpää,Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
98

AS-Team Nimenhuuto.com

Ikonen kirjoitti: Nyt mennään Play Offseihin! (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jääkiekko
Kerava
36

KJT08 Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Lisäsin tänne yhden ylimääräisen kesäharjoitteen johon voivat osallistua myös vanhemmat. (11 päivää sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Pojat
69

KJT 06 Nimenhuuto.com

Aaron kirjoitti: Syksyn turnaukset lähestyvät ja nyt olisi aika hankkia käsiohjelmaan mainoksia. Yhteistyösopimusta on muokattu niin, että samalla sopimuksella voi hankkia muutenkin tukijoita. Jotta mainokset ehtivät elokuun turnausjulkaisuun, tulee aineiston olla käytettävissä 15.7. mennessä. (14 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava Ja Tuusula
Ei asetettu
74

KJT09 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Terve. Sompion harjoituksissa paikalla olijat tekivät. Motoriikka 1 piste. Ketteryys 2 pistettä. Kuntopiiri 2 pistettä. Pelejä harjoituksissa 30 min. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava
Sekajoukkue
68

HC Gallia Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Ajaako Eki nykyään taksia, kun yöllä ollaan töissä eikä treeneissä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Miehet
39

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.