Jääkiekko Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 23 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, salibandy, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, partio ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kerava

Jääkiekko - Kerava

KJT C02 Nimenhuuto.com

KJT Haukat C on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue joka toimii Keski-Uusimaalla. Joukkue perustettiin v. 2008 ja kesällä 2015 KJT:n ja Haukkojen 02 peliryhmät yhdistivät voimansa yhdeksi ikäluokaksi. Tällä hetkellä ikäluokassa on kaksi peliryhmää: C Liiga ja C Akatemia. KJT C team toimii omana organisaationaan. Toivotamme uudet pelaajat tervetulleiksi joukkueeseen. Pelaamme kauden aikana harjoituspelejä, C-SM ja Mestis karsintasarjaa sekä osallistumme turnauksiin. Joukkuessa on erittäin hyvä henki ja reipas & rehti meno - tervetuloa tutustumaan toimintaamme.

Joukkue etsii pelaajia: KJT Haukat C-joukkue etsii uusia pelaajia kaudelle 2017 - 2018. Pelaamme tule...

Lauri kirjoitti: terve - mailakaapista oli muutama maila kadoksissa. ainakin yksi right puolen pama. tsekatkaa onko ylimääräisiä mailoja kotona ja ilmoitelkaa jos löytyy. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava Ja Järvenpää
Ei asetettu
56

KJT HARKU Nimenhuuto.com

KJT HARKU on Tuusula - Kerava seudun syksyllä 2011 aloittanut aikuisten HARrastekiekkojoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU:n vakiovuoro on perjantaisin klo 0730-0830 Hyrylä 2:ssa. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kiekkoilijoille. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä jne. Joukkue rahoittaa itse itsensä omakustannusperiaatteella (jäämaksut). Jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteys = kjtharku@gmail.com KJT:sta ja isoveli HARKI:sta kts http://www.kjthockey.fi/joukkue3922

Joukkue etsii pelaajia: 13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.(...

Jari kirjoitti: Huomenta herrat, KJT:n maksunvalvonta oli yhteydessä. Jäsenmaksun eräpäivä oli ja meni 29.9.2017. Jäsenmaksu on osa sopimusta jolla saamme jäätä harrastetoiminnallemme. Toivon että suoritatte maksun ensitilassa, ilmoittamalle itsenne in tälle kaudelle sitouduitte sovittuihin maksuihin. T:Lemmy (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava Uusimaa
Miehet
35

KJT NAISET AKATEMIA C-TYTÖT Nimenhuuto.com

KJT Naiset Akatemia / C-tytöt toimii Keravalla ja Tuusulassa. Kaudella 2016-2017 KJT Naiset Akatemia-joukkue pelaa naisten Mestis-karsinnassa ja KJT C-tytöt C-tyttöjen SM-sarjassa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa jäällä elokuusta alkaen (maanantaisin ja perjantaisin) ja toimii KJT naisten SM-sarjajoukkueen välittömässä läheisyydessä. Lisätietoja: www.kjthockey.fi/joukkueet

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet C-tyttöikäinen (2001 -02) tai nuorempi pelaaja, tai jo tuon iän ylit...

Jami kirjoitti: Ilmoittakaa IN tai OUT tänään keskiviikkona 17.8. Kello 22:00 mennessä, jotta saadaan täydennettyä rosteri ajoissa. Laittakaa nimenhuutoon sekä viesti/whatsapp mulle 0503072434 Jami (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kerava&Tuusula
Naiset
34

KJT Haukat C Team Nimenhuuto.com

KJT Haukat C Team on joukkue 2002 ja 2003 syntyneille pelaajille, jotka haluavat harrastaa jääkiekkoa aktiivisesti mutta ilman huippu-urheiluun tähtääviä tavoitteita. Kaudella 2017-2018 pelaamme kahdella pelijoukkueella, toisella C1 Suomi-sarjaa ja C2 A aluesarjaa. Toimintamme on hyvin järjestettyä ja sitä ohjaavat seuran arvot: pitkäjänteisyys, hauskuus ja osaamisen arvostaminen. Kotihallimme on Keravalla, kesällä harjoittelemme myös Tuusulan Urheilupuistossa Hyrylässä. Pelaajamaksut 160 €/kk. Lisäksi seuralle maksetaan seuratoimintamaksu 250 €, jonka seura laskuttaa erikseen useammassa erässä. Kuukausittaisten pelaajamaksujen eräpäivä on kuukauden ensimmäinen pankkipäivä. Tili: FI52 3131 1001 7070 52 . Tervetuloa mukaan!

Ari kirjoitti: Moi, Ensi viikonloppulle on kaksi peliä 21.10 Kiekkotiikerit ja 22.10 Pelicans EH-C. Laittaisitteko pikaisesti IN / OUT merkkinnät (sunnuntaihin mennessä) oletteko käytettävissä. Jos emme saa riittävästi pelaajia peleihin, voimme perua pelit ajoissa. (9 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava
Sekajoukkue
32

KJT Naiset Nimenhuuto.com

KJT Naiset on jääkiekkojoukkue, joka pelaa kaudella 2017-2018 Naisten Liigassa. Joukkue harjoittelee ja pelaa Keravan jäähallissa. "Winners" are not people who never fail but people who never quit!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: suoraan jäälle ja jäältä suoraan 07:jen peliin (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava
Naiset
36

KJT 2005 Nimenhuuto.com

Joukkueen toiminta käynnistyi maaliskuun lopussa 2012 ja on jatkunut sen jälkeen jääharjoituksilla, harjoituspeleillä, turnauksilla ja sarjapeleillä. Joukkuessa luistelee tällä hetkellä n. 65 pelaajaa.

Joukkue etsii pelaajia: Keravalla ja Tuusulassa 3-4 kertaa viikossa harjoitteleva KJT:n 2005 syntynei...

Markku kirjoitti: Moi, Hyrylä kakkosen kahviosta löytyi CCM-takki jossa brodeerattuna Helminen, takin koko XS. Mietin vaan että olisko Rikun takki hukassa. (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava
Sekajoukkue
79

KJT F- ja E-Tytöt Nimenhuuto.com

Mukaan otetaan uusia tyttöjä. Treenit kerran viikossa Keravalla. Kotipelit pelataan Keravalla / Tuusulassa.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan lätkää KJT:n tyttöjen joukkueisiin! KJT:lla on tyttöjen ...

Niina kirjoitti: Moi kaikki! Sitä mukaa kun pojissa pelaavat tytöt saavat pelipaitoja, niin käykää merkkaamassa pelaajatietoihinne uusi pelinumero sekä joukkue, jossa tyttö pojissa pelaa. Tämä helpottaa huomattavasti pelinumeroiden jakoa. T. Niina (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Tyttökiekko
Hyrylä, Kerava
Tytöt
38

KJT HARKE Nimenhuuto.com

KJT:n uusin harrasteporukka, joka perustettiin syksyllä 2012. Harkkavuoro klo 21:30-22:45 Keravalla uudessa harjoitushallissa. Lisätiedot KJTHARKE@gmail.com

Markku kirjoitti: Moi, tänään olis yhdelle veskarille ja muutamalle kenttäpelaajalle tilaa HC HaMan vuorolla klo 18:30-20:00 Ker2. Laita viesti 0405268438 jos ehdit mukaan. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Harrastekiekko
Kerava Tuusula
Ei asetettu
34

KJT00akatemia Nimenhuuto.com

KJT Haukat C00 Akatemia on Keski-Uudellamaalla toimivia vuonna 2000-syntyneiden jääkiekkoilijoiden haastajajoukkue, johon uudet harrastajat ovat tervetulleita mukaan. Kotihallimme on Keravalla, ja pelaajia joukkueella on Tuusulan ja Keravan lisäksi myös Vantaalta ja Järvenpäästä.

Joukkue etsii pelaajia: KJT D00 Team on Keski-Uudellamaalla toimiva vuonna 2000-syntyneiden jääkiekko...

Jani kirjoitti: kinkku pitsa.fi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava
Ei asetettu
21

Shakers Nimenhuuto.com

Tilinumero FI58 1063 5000 2377 10

Antti kirjoitti: Lääkäriltä pariviikkoa pelikieltoa... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekkoa
Kerava
Miehet
51

KJT 2010 Nimenhuuto.com

Keväällä 2017 perustettu KJT G2010 ikäluokan joukkue. Mahdollisimman monelle, mahdollisimman paljon, mahdollisimman pitkään!

Martta kirjoitti: Hei, onkohan kukaan menossa KJT syysloman leirille? 16-18.10? t.Martta (20 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Sekajoukkue
65

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Jukka-Pekk kirjoitti: Tehkääpä inventaario sinne lapsen pelikassiin. Huollolle on tullut kyselyitä kadonneista varusteista. Koppeihin tapahtuman jälkeen jääneet tavarat on kerätty huollon puolesta talteen, mutta vieruskaverin kassiin eksyneitä ei kukaan huomaa, Jos kassista löytyy sinne kuulumatonta, niin toimitelkaa ... (13 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
82

Hckollit Nimenhuuto.com

Keravan kovimmat

Anton kirjoitti: Laskut löytyy nyt myös Materiaalipankista täältä Nimenhuudosta. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava
Miehet
48

KJT HARKX Nimenhuuto.com

HARKX oli KJT HARK_- harrastejoukkueiden yhteinen kevätjääjengi 2015 - rekisteri jää nyt lepoon odttamaan kevättä 2016

Pressa kirjoitti: Moket ON! PAri mahtuu kentälle, ota kaveri mukaan = 0e! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kerava Halli 2
Miehet
32

KJT09 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Huomenna maanantai 23.10 Kjt 08 kerava 2 Nämä pelaajat Rasmus, Jonne, Topi ja Mikael S. varusteet päälle niin että kerkee jäälle klo. 17.15 sen jälkeen oheinen loppuu klo.19.10 sään mukainen varustus. Nämä pelaajat Miko, Carlo ja Leo paikalla klo 17.10 Oheinen 17.15- 17.50 jää 18.15-19.15 Varautu... (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääkiekko
Kerava
Sekajoukkue
69

KJT08 Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Maalivahti ilmottautuminen! Kaikki jotka haluavat taas käydä kokeilemassa maalivahdin hommaa niin ilmottautukaa tähän ketjuun. (Ne kenellä on omat kamat älkää ilmottautuko tähän. Teille tulee oma kierrätysjärjestys) Muistakaa myös seuran tarjoama maalivahtijää, siellä saa varmasti hyvää oppia. (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Pojat
66

KJT-Haukat 03 Nimenhuuto.com

Oiva kirjoitti: Pahoittelut valmennukselle, että OUT jäi ilman komenttia. Oivan poissaolo treeneistä johtui minun itsekkäästä päätöksestä. Ikävä tietty, että poika saa seuraamukset. Hyvä tietää jatkossa käytäntö. T. Nina Koivuniemi (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Järvenpää,Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
93

AS-Team Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Huominen (Pe 20.10) peli peruutettu --- siirretty perjantaille 10.11 (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava
37

HC Gallia Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Jos saan kyydin hallille.. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Miehet
44

KJT D-TYTÖT Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Nia kirjoitti: moi, ekat etelän tyttöjen taitojäät näkyy olevan 31.10 kisakalliossa. https://tapahtumat-finhockey-fi.pwire.fi/etela/etela-tyttojen-taitojaa-31.10-kisakallio/ -Rami- (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Tytöt
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.