Jääkiekko Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jalkapallo, salibandy, pesäpallo, sulkapallo, partio, sähly, keilailu ja ringette.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KJT HARKU Nimenhuuto.com

KJT HARKU on Tuusula - aikuisten HARrastekiekkojoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU:n vakiovuoro on perjantaisin klo 0730-0830 Hyrylä 2:ssa. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kiekkoilijoille. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä jne. Joukkue rahoittaa itse itsensä omakustannusperiaatteella (jäämaksut). Jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteys = jari.leminen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: 13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.(...

Antti kirjoitti: Mun ääni Hyr 2:lle (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava Uusimaa
Miehet
40

KJT NAISET AKATEMIA C-TYTÖT Nimenhuuto.com

KJT Naiset Akatemia / C-tytöt toimii Keravalla ja Tuusulassa. Kaudella 2016-2017 KJT Naiset Akatemia-joukkue pelaa naisten Mestis-karsinnassa ja KJT C-tytöt C-tyttöjen SM-sarjassa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa jäällä elokuusta alkaen (maanantaisin ja perjantaisin) ja toimii KJT naisten SM-sarjajoukkueen välittömässä läheisyydessä. Lisätietoja: www.kjthockey.fi/joukkueet

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet C-tyttöikäinen (2001 -02) tai nuorempi pelaaja, tai jo tuon iän ylit...

Jami kirjoitti: Ilmoittakaa IN tai OUT tänään keskiviikkona 17.8. Kello 22:00 mennessä, jotta saadaan täydennettyä rosteri ajoissa. Laittakaa nimenhuutoon sekä viesti/whatsapp mulle 0503072434 Jami (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Kerava&Tuusula
Naiset
34

KJT Naiset Nimenhuuto.com

KJT Naiset on jääkiekkojoukkue, joka pelaa kaudella 2017-2018 Naisten Liigassa. Joukkue harjoittelee ja pelaa Keravan jäähallissa. "Winners" are not people who never fail but people who never quit!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: suoraan jäälle ja jäältä suoraan 07:jen peliin (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kerava
Naiset
14

KJT HARKE Nimenhuuto.com

KJT:n harrasteporukka, joka perustettiin syksyllä 2012. Harkkavuoro klo 21:15-22:30 Keravalla uudessa harjoitushallissa. Lisätiedot jari.leminen@gmail.com

Jyrki kirjoitti: Laittakaahan mahdollisemman nopeasti itsenne sisään /ulos ensi tiistain 18.2 iltaan, sillä nyt kun on hiihtoloma, on entistä hankalampi saada tuuraajia! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Harrastekiekko
Kerava Tuusula
Miehet
40

KJT 2010 Nimenhuuto.com

Keväällä 2017 perustettu KJT 2010 ikäluokan joukkue. Mahdollisimman monelle, mahdollisimman paljon, mahdollisimman pitkään!

Mauri kirjoitti: Terve KJT ja Haukat on yhdessä pistänyt pystyyn Warrior-tähti haaste kamppanjan, jonka tarkoituksena on kannustaa omatoimiseen liikkumiseen. Lisätiedot ja ohjeet löytyy materiaalit osiosta warrior-tähti haaste kansiosta. Nyt vaan aurinkoon liikkumaan. Mauri (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Sekajoukkue
76

Shakers Nimenhuuto.com

Tilinumero FI58 1063 5000 2377 10

Ahti kirjoitti: Tervehdys kaikille. Valitettavasti joudumme peruuttmaan oman huhtikuun turnauksemme, koska emme saa koronavirustilanteen takia tuomareita peleihin. Alla tarkempaa tietoa kiinnostuneille. Oletus on, että muillekin suunnitelmissa olleille turnauksille käymään samoin, mutta tämä on spekulointia täss... (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekkoa
Kerava
Miehet
48

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Ronja kirjoitti: Sairaana (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
66

KJT HARKX Nimenhuuto.com

HARKX oli KJT HARK_- harrastejoukkueiden yhteinen kevätjääjengi 2015 - rekisteri jää nyt lepoon odttamaan kevättä 2016

Pressa kirjoitti: Moket ON! PAri mahtuu kentälle, ota kaveri mukaan = 0e! (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Jääkiekko
Kerava Halli 2
Miehet
32

AS-Team Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Halli taitaa ilmeisesti olla kiinni? (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava
41

HC Gallia Nimenhuuto.com

Kim kirjoitti: Tuun kokeilee. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Miehet
43

KJT09 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Moikka! Tulemme julkaisemaan ensi viikon maanantaina 23.3 liikuntahaasteen junioreillemme Warrior-kilpailun muodossa. Kunnioitamme nyt perheiden rauhaa järjestellä arkea uusiksi. Jääkiekko on nyt juuri tällä hetkellä toissijainen asia. Yksi tärkeä asia on koulun uudelleen organisoiminen, joka pit... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava
Sekajoukkue
64

KJT F-D tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Ronja kirjoitti: KJT Hockey Ry:n päätös koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisyyn. TIEDOTE 13.3.2020, klo 13:00 Koronavirusepidemian leviämisen hillitsemiseksi KJT Hockey Ry:n hallitus on tehnyt päätöksen, joka keskeyttää seuran ikäluokkien harjoitus- ja pelitoiminnan toistaiseksi. Samalla on päätetty keväällä j... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Hyrylä, Kerava
Naiset
56

KJT 2011 Nimenhuuto.com

Samu kirjoitti: TIEDOTE 13.3.2020, klo 13:00 Koronavirusepidemian leviämisen hillitsemiseksi KJT Hockey Ry:n hallitus on tehnyt päätöksen, joka keskeyttää seuran ikäluokkien harjoitus- ja pelitoiminnan toistaiseksi. Samalla on päätetty keväällä järjestettävien kotiturnausten peruuttamisesta. Tilanteen etenemistä... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava
Pojat
73

KJT08 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Toimitsijat: Kauppinen, Kontio, Parviainen, Vehviläinen, Reinikainen (27 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Pojat
65

KJT C-B tytöt - Naiset Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Jesse kirjoitti: HUOMIO!!!! OTTELUSIIRTO: 15.3 SUNNUNTAI PELI PELATAAN 11.3 KESKIVIIKKONA. PELIPAIKKA HYRYLÄ 2 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Tytöt
54

KJT Haukat 06 Nimenhuuto.com

Päivitetty 21 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava Tuusula Järvenpää
Sekajoukkue
119

KJT 06 Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kerava Ja Tuusula
Ei asetettu
75

KJT-Haukat 03 Nimenhuuto.com

Lari kirjoitti: Moro, KJT Hockeyn kauden 2018-2019 viralliset päättäjäiset lähestyy. Päättäjäiset järjestetään keskiviikkona 8.5.2018 kello 17.30 alkaen Keravan jäähallissa. MUUTAMIA HUOMIOITA PÄÄTTÄJÄISISTÄ: - Pelaajat paikalle viimeistään kello 17.20 - Kokoonnutaan samassa paikassa Akatemian kanssa eli joukkue... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Järvenpää,Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
40

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
50

HC KEPABA Nimenhuuto.com

HC KEPABA on hyväntuulinen höntsäkiekkojoukkue Keravalta. Treenaamme kerran viikossa lauantai-iltaisin Tuusulan harjoitusjäähallissa. Kauden kohokohtia ovat vuotuiset maaottelut Venäjän Laatokan Karjalasta olevan Käkisalmen Vuoksan kanssa.

Jaan kirjoitti: Oon maalissa (17 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava
Miehet
59