Jääkiekko Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 22 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, salibandy, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, partio ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kerava

Jääkiekko - Kerava

KJT GHD- E-ja D-Tytöt Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu vielä uusia tyttöjä. Edullinen kausimaksu. Yhteinen tyttöjen tehojää kaksi kertaa viikossa. Joukkueet pelaavat kotipelinsä Tuusulan ja Keravan jäähalleissa. Peliryhmät osallistuvat Eteläisen alueen GHD- ja E-tyttöjen sarjaan, sekä pelaavat harjoitusotteluita alueen muita joukkueita vastaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan lätkää KJT:n tyttöjen joukkueisiin! KJT:lla on tyttöjen ...

Eveliina kirjoitti: Hyvät D-tyttöjen vanhemmat, Valitettavasti henkilökohtaisista syistä en voi jatkaa D-tyttöjen johon tehtävässä. D-tyttöille on löydettävä asap uusi henkilö joka ottaa tämän vastuun. Uusi jojo on valittava ensi viikon 24.8 mennessä, näin ehdotan että pidetään vanhempain palaveri Keravan hallissa k... (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Tyttökiekko
Hyrylä, Kerava
Tytöt
63

KJT HARKU Nimenhuuto.com

KJT HARKU on Tuusula - Kerava seudun syksyllä 2011 aloittanut aikuisten HARrastekiekkojoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU:n vakiovuoro on perjantaisin klo 0730-0830 Hyrylä 2:ssa. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kiekkoilijoille. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä jne. Joukkue rahoittaa itse itsensä omakustannusperiaatteella (jäämaksut). Jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteys = kjtharku@gmail.com KJT:sta ja isoveli HARKI:sta kts http://www.kjthockey.fi/joukkue3922

Joukkue etsii pelaajia: 13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.(...

Jari kirjoitti: Ilmot oikeesti kuntoon ajoissa (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava Uusimaa
Miehet
54

KJT C02 Nimenhuuto.com

KJT Haukat C on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue joka toimii Keski-Uusimaalla. Joukkue perustettiin v. 2008 ja kesällä 2015 KJT:n ja Haukkojen 02 peliryhmät yhdistivät voimansa yhdeksi ikäluokaksi. Tällä hetkellä ikäluokassa on kaksi peliryhmää: C Liiga ja C Akatemia. KJT C team toimii omana organisaationaan. Toivotamme uudet pelaajat tervetulleiksi joukkueeseen. Pelaamme kauden aikana harjoituspelejä, C-SM ja Mestis karsintasarjaa sekä osallistumme turnauksiin. Joukkuessa on erittäin hyvä henki ja reipas & rehti meno - tervetuloa tutustumaan toimintaamme.

Joukkue etsii pelaajia: KJT Haukat C-joukkue etsii uusia pelaajia kaudelle 2017 - 2018. Pelaamme tule...

Elias kirjoitti: HI We are unable to come in training today. Sorry I just notice the letter. (9 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava Ja Järvenpää
Ei asetettu
54

KJT NAISET AKATEMIA C-TYTÖT Nimenhuuto.com

KJT Naiset Akatemia / C-tytöt toimii Keravalla ja Tuusulassa. Kaudella 2016-2017 KJT Naiset Akatemia-joukkue pelaa naisten Mestis-karsinnassa ja KJT C-tytöt C-tyttöjen SM-sarjassa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa jäällä elokuusta alkaen (maanantaisin ja perjantaisin) ja toimii KJT naisten SM-sarjajoukkueen välittömässä läheisyydessä. Lisätietoja: www.kjthockey.fi/joukkueet

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet C-tyttöikäinen (2001 -02) tai nuorempi pelaaja, tai jo tuon iän ylit...

Jami kirjoitti: Ilmoittakaa IN tai OUT tänään keskiviikkona 17.8. Kello 22:00 mennessä, jotta saadaan täydennettyä rosteri ajoissa. Laittakaa nimenhuutoon sekä viesti/whatsapp mulle 0503072434 Jami (Vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kerava&Tuusula
Naiset
34

KJT Haukat C Team Nimenhuuto.com

KJT Haukat C Team on joukkue 2002 ja 2003 syntyneille pelaajille, jotka haluavat harrastaa jääkiekkoa aktiivisesti mutta ilman huippu-urheiluun tähtääviä tavoitteita. Toimintamme on hyvin järjestettyä ja sitä ohjaavat seuran arvot: pitkäjänteisyys, hauskuus ja osaamisen arvostaminen. Kotihallimme on Keravalla, kesällä harjoittelemme myös Tuusulan Urheilupuistossa Hyrylässä. Pelaajamaksut touko-kesäkuun osalta 80 €/kk, heinäkuu maksuvapaa ja elokuusta eteenpäin 160 €/kk. Lisäksi seuralle maksetaan seuratoimintamaksu 250 €, jonka seura laskuttaa erikseen useammassa erässä. Kuukausittaisten pelaajamaksujen eräpäivä on kuukauden ensimmäinen pankkipäivä. Tili: FI52 3131 1001 7070 52 . Tervetuloa mukaan!

Kimmo kirjoitti: Tämän päivän salivuoro Svensbackan koululla peruttu! (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jääkiekko
Kerava
Sekajoukkue
36

KJT Naiset Nimenhuuto.com

KJT naiset on jääkiekko joukkue, joka pelaa kaudella 2016-2017 naisten SM-sarjassa. Joukkue harjoittelee ja pelaa Keravan jäähallissa. "Winners" are not people who never fail but people who never quit!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: suoraan jäälle ja jäältä suoraan 07:jen peliin (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava
Naiset
36

KJT 2005 Nimenhuuto.com

Joukkueen toiminta käynnistyi maaliskuun lopussa 2012 ja on jatkunut sen jälkeen jääharjoituksilla, harjoituspeleillä, turnauksilla ja sarjapeleillä. Joukkuessa luistelee tällä hetkellä n. 65 pelaajaa.

Joukkue etsii pelaajia: Keravalla ja Tuusulassa 3-4 kertaa viikossa harjoitteleva KJT:n 2005 syntynei...

Mikko kirjoitti: Moro la 19.8 Kjt Blue, pelipaikka vaihtunut. On Myllypuro ei Paloheinä. Aika ja vastus sama. Eli Myllypuro 12:15-13:45, paikalla 11:15 (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava
Sekajoukkue
79

KJT HARKE Nimenhuuto.com

KJT:n uusin harrasteporukka, joka perustettiin syksyllä 2012. Harkkavuoro klo 21:30-22:45 Keravalla uudessa harjoitushallissa. Lisätiedot KJTHARKE@gmail.com

Jari kirjoitti: Ilmot! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Harrastekiekko
Kerava Tuusula
Ei asetettu
47

KJT00akatemia Nimenhuuto.com

KJT Haukat C00 Akatemia on Keski-Uudellamaalla toimivia vuonna 2000-syntyneiden jääkiekkoilijoiden haastajajoukkue, johon uudet harrastajat ovat tervetulleita mukaan. Kotihallimme on Keravalla, ja pelaajia joukkueella on Tuusulan ja Keravan lisäksi myös Vantaalta ja Järvenpäästä.

Joukkue etsii pelaajia: KJT D00 Team on Keski-Uudellamaalla toimiva vuonna 2000-syntyneiden jääkiekko...

Jani kirjoitti: kinkku pitsa.fi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava
Ei asetettu
22

KJT 2010 Nimenhuuto.com

Keväällä 2017 perustettu KJT G2010 ikäluokan joukkue. Mahdollisimman monelle, mahdollisimman paljon, mahdollisimman pitkään!

Marjo kirjoitti: Hei, Kaikki jotka eivät vielä elokuun jäämaksua maksaneet. Olkaa hyvät ja maksakaa viipumättä. Yst.terv.Marjo Lund-Penttilä (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Sekajoukkue
63

Shakers Nimenhuuto.com

Tilinumero FI58 1063 5000 2377 10

Risto kirjoitti: Tänään heikko osanotto ilmottautukaa IN tai OUT saa ottaa kaverin mukaan ilmaiseksi .Kyselin RUUTANOISTA ei ole tullut vielä vastausta (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jääkiekkoa
Kerava
Miehet
49

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Mari kirjoitti: Hei, Viikonloppuna pelataan ensimmäiset pelit tälle kaudelle. Kokoonpanot näkyvät nimenhuudossa ja myös peliin nimetyt toimitsijat on listattu tapahtuman alle. Toimitsijatehtäviä olikin jo osa harjoittelemassa viime keväänä, mutta nyt on taas hyvä tilaisuus tulla opettelemaan pelien yhteydessä. E... (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
83

Hckollit Nimenhuuto.com

Keravan kovimmat

Anton kirjoitti: Laskut löytyy nyt myös Materiaalipankista täältä Nimenhuudosta. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava
Miehet
44

KJT HARKX Nimenhuuto.com

HARKX oli KJT HARK_- harrastejoukkueiden yhteinen kevätjääjengi 2015 - rekisteri jää nyt lepoon odttamaan kevättä 2016

Pressa kirjoitti: Moket ON! PAri mahtuu kentälle, ota kaveri mukaan = 0e! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kerava Halli 2
Miehet
32

KJT 06 Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: Ryhmä 1 Oheinen 16.15 Jää 17.15 - DEMORYHMÄN POJAT VAIN JÄÄ! Aaron P Kaappo Daniel V Aleksi N Mikko B Anna B Lotta Elias V Emil V Lucas Tommi K Verneri P Niklas V Jebu Veeti K Okko Eelis Jerri s Nooa Atte Ryhmä 2 Jää 16.15-17.15 Oheinen 17.30-18.15 Jimi Jonne Taavi N Teemu R Elias T Taavi K Jan L... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Kerava Ja Tuusula
Ei asetettu
74

KJT08 Nimenhuuto.com

Otto kirjoitti: Harri/huolto, onko joukkueella vielä viime vuotisia veskan kamoja käytössä? Otto tarvitsisi pienemmät veskan rintapanssarit käyttöön siihen saakka kun saadaan hankittua omat. Antti (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Pojat
69

KJT-Haukat 03 Nimenhuuto.com

Onni kirjoitti: Hei. Meidän kyytiin mahtuu lauantaina 4 tai 6 pelaajaa. Lukumäärä riippuu siitä saammeko varusteet kuljetettua toisella autolla. Onni asuu Hyrylässä. Helpointa olisi, jos voisimme ottaa tällä alueella asuvat pelaajat mukaan meidän kyytiin. Kiinnostuneet laittakaa viestiä numeroon +372 5149795 (my... (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko
Järvenpää,Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
98

KJT09 Nimenhuuto.com

Matias kirjoitti: RUOKAILU Kaikki ruokailupalvelut ovat hallin juoksusuoralla katsomon takana, tai ulkona hallin takana olevalla alueella. Turnauksessa järjestetään lounas klo 10.20 – 14.00 ja soppatykki klo 14 jälkeen iltapäiväksi. LOUNAS KLO 10.20 – 14 (katso tarkempi aikataulu sivun alaosasta) Spagetti Bolognes... (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jääkiekko
Kerava
Sekajoukkue
68

AS-Team Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Helsinki Viikki 10.8.2017 AS-TEAM Tervehdys JÄÄKIEKKOILIJAT! Ja terveiset taas täältä Viikin Latokartanon ylimmän kerroksen senioriasunnosta. Kolea kesäloma vietetty Sysmän Vehkasalossa, sitä jopa huudahti "hip, hip, hurraa" kun elohopea nousi 14 asteeseen. Arki koittanut, duunit alkanut ja ... p... (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava
36

HC Gallia Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Ajaako Eki nykyään taksia, kun yöllä ollaan töissä eikä treeneissä. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Miehet
39

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.