Jääkiekko Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 21 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, yleisurheilu ja partio.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kerava

Jääkiekko - Kerava

KJT D02 Nimenhuuto.com

KJTHaukat D02 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue joka toimii Keski-Uusimaalla. Joukkue perustettiin v. 2008 ja kesällä 2015 KJT:n ja Haukkojen 02 peliryhmät yhdistivät voimansa yhdeksi ikäluokaksi. Tällä hetkellä ikäluokassa on neljä peliryhmää AAA Liiga, AAA Divisioona ja AA tasolla. Toivotamme uudet pelaajat tervetulleiksi joukkueeseen. Pelaamme kauden aikana paljon harjoituspelejä, aluesarjaa sekä osallistumme turnauksiin. Joukkuessa on erittäin hyvä henki ja reipas & rehti meno - tervetuloa tutustumaan toimintaamme.

Joukkue etsii pelaajia: KJTHaukat C 2-joukkue etsii uusia pelaajia kaudelle 2017 - 2018. Tulemme pela...

Petri kirjoitti: Hei kaikki, TARKEÄÄ - Kuukausimaksujen maksukuri kuntoon! Joukkueen kuukausimaksuja on tällä hetkellä rästissä yli € 5000,- ja kassatilanne on tältä ostin todella huolestuttava. Pyydän jokaista joukkueen pelaajaa ja vanhempaa tarkastamaan välittömästi että olette suorittaneet kaikki kukausimaksut... (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava Ja Järvenpää
Ei asetettu
76

KJT GHD- E-ja D-Tytöt Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu vielä uusia tyttöjä. Edullinen kausimaksu. Yhteinen tyttöjen tehojää kaksi kertaa viikossa. Joukkueet pelaavat kotipelinsä Tuusulan ja Keravan jäähalleissa. Peliryhmät osallistuvat Eteläisen alueen GHD- ja E-tyttöjen sarjaan, sekä pelaavat harjoitusotteluita alueen muita joukkueita vastaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan lätkää KJT:n tyttöjen joukkueisiin! KJT:lla on tyttöjen ...

Auli kirjoitti: Hei! Lisäsin ilmoituksen aivan mahtavasta kesäleiristä! Kyseessä on KJT:n 06 toimihenkilöiden Suomeen järkkäämä luisteluleiri. Leirin luisteluopena on maailmankuulujen Crosbyn ja Malkinin luisteluvalmentaja Maxim Ivanov Pittsburg Penguinsista. Hieno kokemus tiedossa! (16 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Tyttökiekko
Hyrylä, Kerava
Tytöt
69

KJT HARKU Nimenhuuto.com

KJT HARKU on Tuusula - Kerava seudun syksyllä 2011 aloittanut aikuisten HARrastekiekkojoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU:n vakiovuoro on perjantaisin klo 0730-0830 Hyrylä 2:ssa. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kiekkoilijoille. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä jne. Joukkue rahoittaa itse itsensä omakustannusperiaatteella (jäämaksut). Jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteys = kjtharku@gmail.com KJT:sta ja isoveli HARKI:sta kts http://www.kjthockey.fi/joukkue3922

Joukkue etsii pelaajia: 13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.(...

Jari kirjoitti: Ilmot asap!!! (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava Uusimaa
Miehet
53

KJT NAISET AKATEMIA C-TYTÖT Nimenhuuto.com

KJT Naiset Akatemia / C-tytöt toimii Keravalla ja Tuusulassa. Kaudella 2016-2017 KJT Naiset Akatemia-joukkue pelaa naisten Mestis-karsinnassa ja KJT C-tytöt C-tyttöjen SM-sarjassa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa jäällä elokuusta alkaen (maanantaisin ja perjantaisin) ja toimii KJT naisten SM-sarjajoukkueen välittömässä läheisyydessä. Lisätietoja: www.kjthockey.fi/joukkueet

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet C-tyttöikäinen (2001 -02) tai nuorempi pelaaja, tai jo tuon iän ylit...

Jami kirjoitti: Ilmoittakaa IN tai OUT tänään keskiviikkona 17.8. Kello 22:00 mennessä, jotta saadaan täydennettyä rosteri ajoissa. Laittakaa nimenhuutoon sekä viesti/whatsapp mulle 0503072434 Jami (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava&Tuusula
Naiset
34

KJT Naiset Nimenhuuto.com

KJT naiset on jääkiekko joukkue, joka pelaa kaudella 2016-2017 naisten SM-sarjassa. Joukkue harjoittelee ja pelaa Keravan jäähallissa. "Winners" are not people who never fail but people who never quit!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: suoraan jäälle ja jäältä suoraan 07:jen peliin (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava
Naiset
40

KJT 2005 Nimenhuuto.com

Joukkueen toiminta käynnistyi maaliskuun lopussa 2012 ja on jatkunut sen jälkeen jääharjoituksilla, harjoituspeleillä, turnauksilla ja sarjapeleillä. Joukkuessa luistelee tällä hetkellä n. 65 pelaajaa.

Joukkue etsii pelaajia: Keravalla ja Tuusulassa 3-4 kertaa viikossa harjoitteleva KJT:n 2005 syntynei...

Timo kirjoitti: Tänään jäi yhdet luistimet noutamatta teroituksesta, Bauer kokoa 38. Todennäköisesti myrskyn pelaajan. Ovat nyt Kerava 2 huoltokaapissa.Tarkastakaa varustekassit! (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava
Sekajoukkue
93

KJT HARKE Nimenhuuto.com

KJT:n uusin harrasteporukka, joka perustettiin syksyllä 2012. Harkkavuoro klo 21:30-22:45 Keravalla uudessa harjoitushallissa. Lisätiedot KJTHARKE@gmail.com

Juha kirjoitti: IN ilmot asap, mahtuu vielä +4 kentällä. Toinen mokke? (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Harrastekiekko
Kerava Tuusula
Ei asetettu
46

KJT00akatemia Nimenhuuto.com

KJT Haukat C00 Akatemia on Keski-Uudellamaalla toimivia vuonna 2000-syntyneiden jääkiekkoilijoiden haastajajoukkue, johon uudet harrastajat ovat tervetulleita mukaan. Kotihallimme on Keravalla, ja pelaajia joukkueella on Tuusulan ja Keravan lisäksi myös Vantaalta ja Järvenpäästä.

Joukkue etsii pelaajia: KJT D00 Team on Keski-Uudellamaalla toimiva vuonna 2000-syntyneiden jääkiekko...

Jani kirjoitti: kinkku pitsa.fi (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava
Ei asetettu
22

Shakers Nimenhuuto.com

Satunnaisesti tasokasta OT-kiekkoa

Veli kirjoitti: Hauska nähdä, että hokkari kulke vielä näin pitkälle keväälle. Palaan täältä Australiasta 3.4., ja katson vieläkö ehdin jäille. Ruuvi poistetaan nilkasta 11.4. Terkkuja Skaikille Senioreille! (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekkoa
Kerava
Miehet
49

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Soile kirjoitti: Ohessa tärkeää tietoa kaikille turnauksesta! https://kjt07.nimenhuuto.com/team_files/file_show?as=TOYOTA.docx&id=731345 (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
86

KJT 2010 Nimenhuuto.com

Keväällä 2017 perustettu KJT G2010 ikäluokan joukkue. Mahdollisimman monelle, mahdollisimman paljon, mahdollisimman pitkään!

Jesse kirjoitti: Moi, Lisäsin kuvat ja materiaalit osioon perustamiskokouksen materiaalin. Teemme ensi viikolla alustavan budjetin ensi kaudelle yhdessä Jarin kanssa ja tiedotamme huhtikuun maksusta ensi viikon aikana. Kesäaika on maksutonta ja toimintaa jos kesällä järjestetään, niin toiminnan on oltava maksuton... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Sekajoukkue
54

Hckollit Nimenhuuto.com

Keravan kovimmat

Anton kirjoitti: Laskut löytyy nyt myös Materiaalipankista täältä Nimenhuudosta. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava
Miehet
41

KJT HARKX Nimenhuuto.com

HARKX oli KJT HARK_- harrastejoukkueiden yhteinen kevätjääjengi 2015 - rekisteri jää nyt lepoon odttamaan kevättä 2016

Pressa kirjoitti: Moket ON! PAri mahtuu kentälle, ota kaveri mukaan = 0e! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kerava Halli 2
Miehet
32

KJT 06 Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: Moi, Lauantaina lähdetään siis kohti Raumaa ja vielä muistutuksena pari asiaa: Bussi lähtee lauantai aamuna klo 6.30 Keravan jäähallin parkkipaikalta - olkaa ajoissa paikalla! Ne lapset, jotka menevät paikalle muulla kuljetuksella, ilmoittakaa siitä minulle tekstiviestillä perjantaihin mennessä! ... (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jääkiekko
Kerava Ja Tuusula
Ei asetettu
74

KJT09 Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Tänään jumppa peruttu. (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jääkiekko
Kerava
Sekajoukkue
64

KJT-Haukat 03 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Hyvä Red joukkue. Näytitte kuka on Kingin runkosarjassa. Nyt alkaa pelit eteläisen alueen (lue. Pääkaupunkiseudun) mestaruudesta. Teille on kaikki mahdollista. Nauttikaa ja valmistautukaa tuleviin otteluihin hyvin. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jääkiekko
Järvenpää,Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
109

KJT08 Nimenhuuto.com

Marianne kirjoitti: Hei kaikki! Nimenhuutoon on lisätty jäävuoromme huhtikuun loppuun. Jäätä on huhtikuun aikana paljon, johtuen sarjapelien loppumisesta; peleiltä vapautunutta jääaikaa jaetaan kaikille ikäluokille enemmän. Olen järjestelemässä vielä muutamia harkkapelejä pidemmille jäävuoroille, joten riippuen mite... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Pojat
71

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
52

AS-Team Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: olisko perjantaille tiedossa maalivahtia, voin yrittää kysellä jos jo nyt tiedossa että omat MV:t ei pääse. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava
36

HC Gallia Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Jos luistin mahtuu jalkaan... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Miehet
39

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.