Jääkiekko Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 22 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, yleisurheilu ja partio.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kerava

Jääkiekko - Kerava

KJT GHD- E-ja D-Tytöt Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu vielä uusia tyttöjä. Edullinen kausimaksu. Yhteinen tyttöjen tehojää kaksi kertaa viikossa. Joukkueet pelaavat kotipelinsä Tuusulan ja Keravan jäähalleissa. Peliryhmät osallistuvat Eteläisen alueen GHD- ja E-tyttöjen sarjaan, sekä pelaavat harjoitusotteluita alueen muita joukkueita vastaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan lätkää KJT:n tyttöjen joukkueisiin! KJT:lla on tyttöjen ...

Auli kirjoitti: Miten kiekkokausi meni? Kerro miten mielestäsi KJT onnistui kaudella 2016-2017 ja miten hyvin toiminta joukkueessa sujui. Kyselyyn voit vastata nimettömänä, vastaukset käsitellään joukkuetasolla. Jos joukkueesta on vähintään 10 vastausta, joukkue saa vastauksista oman raportin, minkä avulla voi k... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Tyttökiekko
Hyrylä, Kerava
Tytöt
70

KJT HARKU Nimenhuuto.com

KJT HARKU on Tuusula - Kerava seudun syksyllä 2011 aloittanut aikuisten HARrastekiekkojoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU:n vakiovuoro on perjantaisin klo 0730-0830 Hyrylä 2:ssa. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kiekkoilijoille. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä jne. Joukkue rahoittaa itse itsensä omakustannusperiaatteella (jäämaksut). Jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteys = kjtharku@gmail.com KJT:sta ja isoveli HARKI:sta kts http://www.kjthockey.fi/joukkue3922

Joukkue etsii pelaajia: 13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.(...

Jari kirjoitti: Ilmot!! (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava Uusimaa
Miehet
53

KJT D02 Nimenhuuto.com

KJTHaukat D02 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue joka toimii Keski-Uusimaalla. Joukkue perustettiin v. 2008 ja kesällä 2015 KJT:n ja Haukkojen 02 peliryhmät yhdistivät voimansa yhdeksi ikäluokaksi. Tällä hetkellä ikäluokassa on neljä peliryhmää AAA Liiga, AAA Divisioona ja AA tasolla. Toivotamme uudet pelaajat tervetulleiksi joukkueeseen. Pelaamme kauden aikana paljon harjoituspelejä, aluesarjaa sekä osallistumme turnauksiin. Joukkuessa on erittäin hyvä henki ja reipas & rehti meno - tervetuloa tutustumaan toimintaamme.

Joukkue etsii pelaajia: KJTHaukat C 2-joukkue etsii uusia pelaajia kaudelle 2017 - 2018. Tulemme pela...

Petri kirjoitti: C-teamiin ilmoittautuneet pelaajat !! C-teamin vanhempainilta on tiistaina 18.04.2017 klo 18:30 Mikkolan koululla Tuusulassa (Pähkinämäentie 215, 04300 Tuusula). Tilaisuudessa informoidaan C-teamin perustamisesta, joukkueen organisoinnista sekä toiminnasta kevään & kesäharjoittelun osalta ja tule... (19 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava Ja Järvenpää
Ei asetettu
84

KJT NAISET AKATEMIA C-TYTÖT Nimenhuuto.com

KJT Naiset Akatemia / C-tytöt toimii Keravalla ja Tuusulassa. Kaudella 2016-2017 KJT Naiset Akatemia-joukkue pelaa naisten Mestis-karsinnassa ja KJT C-tytöt C-tyttöjen SM-sarjassa. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa jäällä elokuusta alkaen (maanantaisin ja perjantaisin) ja toimii KJT naisten SM-sarjajoukkueen välittömässä läheisyydessä. Lisätietoja: www.kjthockey.fi/joukkueet

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet C-tyttöikäinen (2001 -02) tai nuorempi pelaaja, tai jo tuon iän ylit...

Jami kirjoitti: Ilmoittakaa IN tai OUT tänään keskiviikkona 17.8. Kello 22:00 mennessä, jotta saadaan täydennettyä rosteri ajoissa. Laittakaa nimenhuutoon sekä viesti/whatsapp mulle 0503072434 Jami (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava&Tuusula
Naiset
34

KJT Naiset Nimenhuuto.com

KJT naiset on jääkiekko joukkue, joka pelaa kaudella 2016-2017 naisten SM-sarjassa. Joukkue harjoittelee ja pelaa Keravan jäähallissa. "Winners" are not people who never fail but people who never quit!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: suoraan jäälle ja jäältä suoraan 07:jen peliin (Vuosi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava
Naiset
43

KJT Haukat C Team Nimenhuuto.com

KJT Haukat C Team on joukkue 2002 ja 2003 syntyneille pelaajille, jotka haluavat harrastaa jääkiekkoa aktiivisesti mutta ilman huippu-urheiluun tähtääviä tavoitteita. Toimintamme on hyvin järjestäytynyttä ja sitä ohjaavat seuran arvot: pitkäjänteisyys, hauskuus ja osaamisen arvostaminen. Kotihallimme on Keravalla, kesällä harjoittelemme myös Tuusulan Urheilupuistossa Hyrylässä. Tervetuloa mukaan!

Kimmo kirjoitti: Kesäkauden ensimmäinen harjoitus siirretty vappupäivältä tiistaille 2.5. Paikka ja kellonaika sama. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava
Sekajoukkue
31

KJT 2005 Nimenhuuto.com

Joukkueen toiminta käynnistyi maaliskuun lopussa 2012 ja on jatkunut sen jälkeen jääharjoituksilla, harjoituspeleillä, turnauksilla ja sarjapeleillä. Joukkuessa luistelee tällä hetkellä n. 65 pelaajaa.

Joukkue etsii pelaajia: Keravalla ja Tuusulassa 3-4 kertaa viikossa harjoitteleva KJT:n 2005 syntynei...

Miia kirjoitti: Miksi meillä oli tänään jäävuorolistaan merkitty kuitenkin klo 16.00-18.00 jäävuoro Kerava 2:seen? Oliko sillä joku treenaamassa? (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava
Sekajoukkue
94

KJT HARKE Nimenhuuto.com

KJT:n uusin harrasteporukka, joka perustettiin syksyllä 2012. Harkkavuoro klo 21:30-22:45 Keravalla uudessa harjoitushallissa. Lisätiedot KJTHARKE@gmail.com

Jari kirjoitti: Aika paha räkis (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Harrastekiekko
Kerava Tuusula
Ei asetettu
46

KJT00akatemia Nimenhuuto.com

KJT Haukat C00 Akatemia on Keski-Uudellamaalla toimivia vuonna 2000-syntyneiden jääkiekkoilijoiden haastajajoukkue, johon uudet harrastajat ovat tervetulleita mukaan. Kotihallimme on Keravalla, ja pelaajia joukkueella on Tuusulan ja Keravan lisäksi myös Vantaalta ja Järvenpäästä.

Joukkue etsii pelaajia: KJT D00 Team on Keski-Uudellamaalla toimiva vuonna 2000-syntyneiden jääkiekko...

Jani kirjoitti: kinkku pitsa.fi (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava
Ei asetettu
22

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Jukka-Pekk kirjoitti: Moi! Kausi on jo siinä vaiheessa että viimeisiä pelejä pelataan tulevana viikonloppuna. Alkaa siis olla aika kerätä pelipaidat ja sukat pois ja palauttaa ne seuran paitavastaavalle. Jos tässä vaiheessa tiedätte, että lapsi ei pääse tulevan viikonlopun peleihin, ettekä pääse seuran kauden päätösti... (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
86

KJT 2010 Nimenhuuto.com

Keväällä 2017 perustettu KJT G2010 ikäluokan joukkue. Mahdollisimman monelle, mahdollisimman paljon, mahdollisimman pitkään!

Jesse kirjoitti: Moikka. Muutimme valmennuksen kanssa viimeisen jäävuorokerran, peliksi vanhempia vastaan. Kaikilla tulee olla kypärä päässä, jotka jäälle tulevat. Lisäsin touko ja kesäkuulle tapahtumia jokaisen viikon torstaille ja sunnuntaille. Kesätoiminta järjestetään yhdessä muiden ikäluokkien kanssa ja on k... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Sekajoukkue
59

Shakers Nimenhuuto.com

Satunnaisesti tasokasta OT-kiekkoa

Timo kirjoitti: Jännityksellä odotetut JST 2017 tulokset ovat nyt Nimenhuudossa. Pöytäkirjat tulevat myöhemmin. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekkoa
Kerava
Miehet
49

Hckollit Nimenhuuto.com

Keravan kovimmat

Anton kirjoitti: Laskut löytyy nyt myös Materiaalipankista täältä Nimenhuudosta. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava
Miehet
41

KJT HARKX Nimenhuuto.com

HARKX oli KJT HARK_- harrastejoukkueiden yhteinen kevätjääjengi 2015 - rekisteri jää nyt lepoon odttamaan kevättä 2016

Pressa kirjoitti: Moket ON! PAri mahtuu kentälle, ota kaveri mukaan = 0e! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kerava Halli 2
Miehet
32

KJT09 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Kesäkisa joka toimii samalla oheisharjoitteluna ja kisa taulukko lisätty materiaalit kansioon (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jääkiekko
Kerava
Sekajoukkue
67

KJT08 Nimenhuuto.com

Marianne kirjoitti: Hei vanhemmat, Kausi 2016-2017 lähenee loppuaan ja uusi kausi alkaa heti 1.5.2017. Toukokuussa meillä on kauden päättäjäiset, ensin koko seuran yhteiset (10.5.) ja myöhemmin omat (21.5.). Tulkaa kaikki näihin tapahtumiin paikalle, seuran tilaisuudessa palkitaan useita ansioituneita ja innokaita p... (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kerava/Tuusula
Pojat
72

KJT-Haukat 03 Nimenhuuto.com

Santtu kirjoitti: Tulen vähän myöhässä (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Järvenpää,Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
110

KJT 06 Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava Ja Tuusula
Ei asetettu
75

AS-Team Nimenhuuto.com

Rokka kirjoitti: Pelit klo 11-20. Laitan tänne peliajat kun tiedossa. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Kerava
36

HC Gallia Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Ajaako Eki nykyään taksia, kun yöllä ollaan töissä eikä treeneissä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kerava / Tuusula
Miehet
39

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.