Kör Järvenpää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Järvenpää ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, koripallo, lentopallo, sähly, paini, ringette ja ampumaurheilu.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Järvenpää

Kör - Järvenpää

JäNMKY 2008-2009 Nimenhuuto.com

Harrastekoripalloa Järvenpäästä.

Sanna kirjoitti: Huomio kaikki! Juuri tuli tieto, että Anttilan saliin pääsee vasta syyskuun puolessa välissä kun niillä on remppa kesken. Siihen saakka treenit on Yhteiskoululla sali 2 klo 18.30-20! Eli jo huomenna!! (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Koripallo
Järvenpää
Tytöt
20

JäNMKYt04 Nimenhuuto.com

JäNMKY CT04

Sohvi kirjoitti: Hyvä tytöt! Hieno peli ja hyvä kannustus! Työt jatkuu ensi sunnuntais peli EBT tä vastaan, pääseekö ilmoittautuneiden lisäksi peliin Diana, Csilla, Emmi ja Eesu? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Järvenpää
Ei asetettu
24

JKS 01-02-03 pojat Nimenhuuto.com

JKS C-Pojat

Juha kirjoitti: Tietoa joukkueen kohtalosta. Seuran valmentajavastaava Juha Viita kertoi, mitä seuralla on nyt teille tarjota. Syyskaudeksi ei tule B- eikä 03-C:n joukkueita. Keväällä voi tulla, se selviää myöhemmin. 03 syntyneet voivat liittyä 04 joukkueeseen, harjoitella siellä ja osallistua yli-ikäisinä pelei... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Järvenpää
Pojat
10

JäKe Nimenhuuto.com

Järvenpään kori-Keijot ;) Järvenpään vanhat Ketut? Saa ehdottaa parempia nimiä.

Carl kirjoitti: Liikuntasalin vuorot peruttu 8.10-1.11.15 välisen ajan. Liikuntasalin jatkokäyttö remontin aikana käydään vielä läpi ensiviikolla pidettävässä työmaakokouksessa. (Pitää myös varautua siihen että liikuntasali on poissa käytössä loppuvuoden.) Seurakuntatalon 2 vaiheen remontti on ulottunut liikunta... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Järvenpää
Ei asetettu
17

JKS Kori-80 A-pojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei, tervetuloa mukaan koriksen mukavaan maailmaan! Lisätietoja joukkueen toi...

Petri kirjoitti: Moro joukkue JKS/Kori-80 eli Aarni, Elmeri, Elmo, Joel, Jonne, Joona, Robert, TeemuK, Veeti, Ville. Tallink-turnauksen perjantain peli on siis klo 20.00 Honkahallilla ja kenttä Dextra. Kaikki paikalla tuolla viimeistään klo 18.45. Ota mukaan myös ulkolämppävarustus ja molemmat peliasut. Lauantain... (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Koripallo
Järvenpää/Kerava
Pojat
31

JäNMKYkuntokoris Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Moikka !! Kesä mennä hurahti ja syksy painaa päälle. Kuntokoris alkaa taas. Eilen kuulin kyllä, että Anttilan koulun saliin pääsee syyskuun puolella. Ilmoittelen kun tiedän tarkemmin milloin. Joukkoon on tulossa viisi uutta, tervetuloa heille. Itse en tiedä kuinka aktiivisesti pysyn kuvioissa enä... (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kuntokoris
Järvenpää
Naiset
22

JäNMKY 06-07 Nimenhuuto.com

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Järvenpää
Tytöt
29

KUB A-tytöt Nimenhuuto.com

Theresa kirjoitti: Huom, päiväys korjaus: 12.03.2017. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Järvenpää Kerava
Tytöt
21

JKS 08-09 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Järvenpää
Pojat
12

JaKaRi Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Tuun suoraan valmennushommista. Espoossa varmaan siinä 19 kieppeillä. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Järvenpää
Miehet
25

JKS Basket Nimenhuuto.com

Roni kirjoitti: Saattaa olla lapsi mukana (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Koripallo
Järvenpää
Miehet
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.