Pesäpallo Järvenpää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Järvenpää ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, koripallo, lentopallo, sähly, paini, ringette ja ampumaurheilu.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Järvenpää

Pesäpallo - Järvenpää

kipekupe Nimenhuuto.com

Kinnarin Pesis 2006 Ry:n kuntopesisporukka, joka harrrastaa pesäpalloa ilman ryppyotsaisuutta. Yhteystiedot Yhteyshenkilö: Juha Koski, juha.koski0[ät]saunalahti.fi, 040 596 4300 Maksutiedot Ensimmäinen kerta ilmainen Kustannukset Maksu kesästä 60€ Tilinumero Handelsbanken FI41 3131 1000 6664 40 Viesti Pelaajan nimi / Kuntopesis Kesä

Juha kirjoitti: Hei kaikki, Pahoitteluni, että turnauksen tulokset (viestin lopussa) tulevat hieman viiveellä. Sijoituimme hienosti toiseksi turnauksessa, eli paransimme sijoitustamme taas yhdellä tänä vuonna. :) Lisäksi joukkueessamme tapahtuu vallan vaihto. Iso kiitos Tomille, joka ottaa Jojon tehtävät hoitaak... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo
Järvenpää
Ei asetettu
36

Kipe06 E pojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa kokeilemaan pesäpalloa :) Pelaamme ensikesän e-poikien (s. 2004-20...

Eino kirjoitti: Mihinkähän se Hyvinkään pelistä (20.5) tehty pöytäkirja jäi? Ei näy pisteitäkään tulospalvelussa. Jättikö tahko kesken? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Pesäpallo
Järvenpää
Pojat
20

KiPe06 D-tytöt Nimenhuuto.com

Martti kirjoitti: Tervehdys kaikille ! Kausi 2015 on nyt virallisesti päättynyt. Seuran päättäjäisissä tytöt palkittiin Etelän Pesiksen hopeamitaleilla! Lisäksi palkittiin joukkueen Tehopelaaja - ottaen huomioon niin sisä- kuin ulkopelit- Melissa Karimies; Kehittyjä Emilia Rajala; Tsemppari Netta Vuojärvi, sekä Si... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Järvenpää
Tytöt
7

Kipe06 B-pojat Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Moi Ari, oletko menossa tuonne B-poikien päätössaunailtaan ensi torstaina? Esa (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Järvenpää
Pojat
25

KiPe06 C-pojat Nimenhuuto.com

Mikael kirjoitti: Mikael voisi lähteä kokeilemaan, jos saa kyydin. Itse en pysty lähtemään. T: Jan (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Järvenpää
Ei asetettu
12

Kipe06DT Nimenhuuto.com

Mirjam kirjoitti: Hei :) En nyt pääse sittenkään Seuran tai Joukkueen päättäjäisiin sillä minulla on silloin Treining campin hyvinkäällä "kunto"- ja "taito" testit ;( Pitäkää siis hauskaa minunkin puolestani ja toivon saavani kuulla sitten mistä kaikesta ihanasta jäänkään paitsi :DD T. Mirjam ja niin vielä et sit,... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Järvenpää
Ei asetettu
26

Kipe06-fjunnut Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tyttöjen treenit 18.2. peruttu. Tytöt voivat mennä f-poikien treeneihin sunnuntaina 19.2. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Järvenpää
Sekajoukkue
14

KiPe nms Nimenhuuto.com

Essi kirjoitti: Lähden klo19 (15 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Pesäpallo
Järvenpää
Naiset
19

Kipe06mms Nimenhuuto.com

Onur kirjoitti: työn takia voi olla että joudun jättämään väliin. (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Järvenpää
Miehet
20

Kipe06 Miehet I Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Järvenpää
Miehet
21

Kipe96 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Voiko maakarin ringistä vielä vierailla näissä treeneissä, vai onko silloin liian iso porukka? (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Järvenpää
Ei asetettu
46

KiPe06 MSS Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Pesäpallo
Järvenpää
Miehet
20

nasujen ryöstö Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Pesäpallo
Järvenpää
Tytöt
5

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.