Pesäpallo Järvenpää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Järvenpää ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, koripallo, lentopallo, sähly, paini, ringette ja ampumaurheilu.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Järvenpää

Pesäpallo - Järvenpää

kipekupe Nimenhuuto.com

Kinnarin Pesis 2006 Ry:n kuntopesisporukka, joka harrrastaa pesäpalloa ilman ryppyotsaisuutta. Yhteystiedot Yhteyshenkilö: Juha Koski, juha.koski0[ät]saunalahti.fi, 040 596 4300 Maksutiedot Ensimmäinen kerta ilmainen Kustannukset Maksu kesästä 60€ Tilinumero Handelsbanken FI41 3131 1000 6664 40 Viesti Pelaajan nimi / Kuntopesis Kesä

Tomi kirjoitti: Seuraostoilta Intersport Järvenpää 13.2 klo 17-20. Muistutuksena vielä, Intersport Järvenpäästä KiPen jäsenille Karhun pesis tuotteet -30%/-35% alennuksella tuotteesta riippuen koko kauden. Nyt 13.2 seuraostoiltana lisäalennus -5%. Umbro seura vaatteet sovituksessa ja voi tilata oman mielen mukaa... (15 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Järvenpää
Ei asetettu
37

Kipe06 E pojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa kokeilemaan pesäpalloa :) Pelaamme ensikesän e-poikien (s. 2004-20...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mihinkähän se Hyvinkään pelistä (20.5) tehty pöytäkirja jäi? Ei näy pisteitäkään tulospalvelussa. Jättikö tahko kesken? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Järvenpää
Pojat
14

Kipe06 D pojat Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Olettehan huomioineet Kipen Facebook-sivulla jakaman viestin ensi kauden sallitusta kypärästä! "Kaikissa pesäpallon päänsuojuksissa tulee olla CE-merkintä pelikaudesta 2018 lähtien. Päänsuojusta saa käyttää sen käyttöiän puitteissa" Lisää tietoa www.pesis.fi hakusanalla Päänsuojus "Mikäli uuden o... (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Pesäpallo
Järvenpää
Pojat
39

KiPe06 D-tytöt Nimenhuuto.com

Martti kirjoitti: Tervehdys kaikille ! Kausi 2015 on nyt virallisesti päättynyt. Seuran päättäjäisissä tytöt palkittiin Etelän Pesiksen hopeamitaleilla! Lisäksi palkittiin joukkueen Tehopelaaja - ottaen huomioon niin sisä- kuin ulkopelit- Melissa Karimies; Kehittyjä Emilia Rajala; Tsemppari Netta Vuojärvi, sekä Si... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Järvenpää
Tytöt
6

Kipe06 B-pojat Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Moi Ari, oletko menossa tuonne B-poikien päätössaunailtaan ensi torstaina? Esa (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Järvenpää
Pojat
25

KiPe06 C-pojat Nimenhuuto.com

Mikael kirjoitti: Mikael voisi lähteä kokeilemaan, jos saa kyydin. Itse en pysty lähtemään. T: Jan (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Järvenpää
Ei asetettu
12

Kipe06DT Nimenhuuto.com

Mirjam kirjoitti: Hei :) En nyt pääse sittenkään Seuran tai Joukkueen päättäjäisiin sillä minulla on silloin Treining campin hyvinkäällä "kunto"- ja "taito" testit ;( Pitäkää siis hauskaa minunkin puolestani ja toivon saavani kuulla sitten mistä kaikesta ihanasta jäänkään paitsi :DD T. Mirjam ja niin vielä et sit,... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Järvenpää
Ei asetettu
26

Kipe06mms Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Ehdin ehkä puoli yhdeksäksi (9 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Järvenpää
Miehet
24

Kipe06-fjunnut Nimenhuuto.com

Pihla kirjoitti: Heippa f-junnujen koteihin! Olen istunut tämän vuoden Kipe07 hallituksessa f-junnujen edustajana. Alustavasti olen luvannut tässä toimessa jatkaa seuraavankin kauden. Jos kuitenkin joku kokee tälläisen "vaikuttamisen" omakseen niin hlö vaihdos sopii myös hyvin. Eli jos joku haluaa hallitus toimin... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Pesäpallo
Järvenpää
Sekajoukkue
15

KiPe06nss Nimenhuuto.com

Terhi kirjoitti: Seuran päättärit Järvenpään Seuratalolla, Kartanontie 20. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo
Järvenpää
Naiset
27

Kipe06 Miehet I Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Järvenpää
Miehet
21

Kipe96 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Voiko maakarin ringistä vielä vierailla näissä treeneissä, vai onko silloin liian iso porukka? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Järvenpää
Ei asetettu
46

KiPe06 MSS Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Pesäpallo
Järvenpää
Miehet
20

nasujen ryöstö Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty melkein 6 vuotta sitten

Pesäpallo
Järvenpää
Tytöt
5