Jalkapallo Järvenpää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Järvenpää ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 32 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, koripallo, lentopallo, ringette, sähly, paini ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Järvenpää

Jalkapallo - Järvenpää

JäPS P03 Nimenhuuto.com

Ikäluokkaamme kuuluu yli 40 innokasta jalkapalloilijaa. Kaikki vuonna 2003 syntyneet pojat ovat tervetulleita mukavan harrastuksen pariin! Tule vain reippaasti harjoituksiimme, niin pääset mukaan kivaan ryhmään jolla on toimintaa ympäri vuoden. Lisätietoja toiminnasta antaa ikäluokkavastaava Leena Mäkinen: marialeenamakinen@gmail.com, puh. 0400 928 220

Roope kirjoitti: myöhästyy alkulämmittelystä n.15 min (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Pojat
46

JäPS N2 Nimenhuuto.com

Olemme naisten joukkue, joka koostuu -99/-92 ikäisistä pelaajista. Pelaamme naisten nelosdivaria ja suunnitelmissa on nousta kaudelle 2017 kolmosdivariin. Treenejä on keskimäärin 3 kertaa viikossa, pääasiassa Järvenpäässä.

Joukkue etsii pelaajia: Jos haluat aloittaa joukkueessamme, ota yhteyttä mila.toivanen@hotmail.com

Kaisla kirjoitti: Jos tää käsi ei pahene (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Naiset
22

JäPS T07 Nimenhuuto.com

Kaikki 2007 syntyneet tytöt ovat tervetulleita mukaan! Lisätietoja antaa Nina Laine, nina_laine@luukku.com.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki 2007 syntyneet tytöt ovat tervetulleita mukaan! Lisätietoja antaa Nina...

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Tytöt
19

NouLadies Nimenhuuto.com

Nouseva Laaka, naisten harrastefutista hyvässä hengessä. Ikähaarukka 22-40v.

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme uusia pelaajia naisten harrastejoukkueeseen Aiempi kokemus jalkapallo...

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Naiset
23

JäPS P09 Nimenhuuto.com

Järvenpään palloseura P09-ikäluokka

Rasmus kirjoitti: Moikka! Näyttää sille, että olisi aika taas tehdä varustetilaus. Laittakaapa tilauksia tulemaan sporttisaitin kautta, tilauskaavakkeella. Muistakaa käydä sovittamassa oikeaa kokoa intersportissa, jos epävarmuutta koon suhteen. Tekisin tilauksen maanantaina 10.4, joten laittakaapa tilaukset siihen... (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Pojat
58

JäPS P04 Nimenhuuto.com

JÄPS P04 pelaa Keski-Uudellamaalla tasokasta jalkapalloa mukavassa kaveriporukassa. Tähtäämme nousujohteiseen kehittymiseen yksilölliset valmiudet huomioiden. Tervetuloa mukaan!

Suomalaine kirjoitti: Moikka! Näyttää sille, että paidat alkaa käydä pojille pieniksi. Olisi siis aika taas tehdä tilaus. Laittakaa tilauksia tulemaan sporttisaitin kautta tilauskaavakkeella. Tekisin tilauksen maanantaina 10.4, joten laittakaa tilaukset siihen mennessä :) Terkuin Heini (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Football
Järvenpää
Pojat
50

JäPS N ja BT Nimenhuuto.com

JäPS B-tytöt ja naiset

Henna kirjoitti: tuun kokeilee miten nilkka kestää (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Naiset
75

JÄPS T06 Nimenhuuto.com

Vuonna 2006-syntyneiden tyttöjen futisikäluokka Järvenpäässä! Tervetuloa kaikki uudet pelaajat mukavan harrastuksen pariin! :)

Siina kirjoitti: Moi, Järvenpään Monitoimihalli on auki talvilomaviikolla ma-ke 20.-22.2.2017 klo 10-14 omatoimista harjoittelua varten. Maksu treenistä 5€/päivä käteisellä paikanpäällä. Infoatteko pelaajia ikäluokassanne. Muistakaa myös seurata: https://www.facebook.com/jarvenpaanpalloseura/ Terveisin, Siina (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Tytöt
38

JäPS T08-10 Nimenhuuto.com

Kaikki v. 2008-2010 syntyneet tytöt ovat tervetulleita mukaan JäPSin toimintaan ja jalkapalloharrastuksen pariin.Lisätietoa joukkueen toiminnasta ja mukaan liittymisestä antaa Annarella Ahlroos annarella.ahlroos@kerava.fi

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi, nyt on kaikki Opel-liigan pelit laitettu tänne nimenhuutoon (toivottavasti oikein :)), joten kaykäähän klikkaamassa in tai out. Terkuin, Anne (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Tytöt
42

NollaNollaSeiska Nimenhuuto.com

Umbroliigan kuninkaat..

Markus kirjoitti: Kui moni In.. vkot 17-23 http://japs.sporttisaitti.com/ikaluokat/harrastefutis/umbro-liiga-7v7-kesa-2017/ (11 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo, Penkkiurheilu ja Kriitikko
Järvenpää
Miehet
20

JäPS P06 Nimenhuuto.com

Järvenpään Palloseuran P06-ikäluokka

Kari kirjoitti: Sähköposti ei näköjään tavoittanut kaikkia, joten kokeilen tätä kautta uudestaan: Hei kaikki. Ollaan namusien myynnissä suunnilleen puolivälissä ja varmaan kaikilla on jo ainakin se toivottu 5 rasiaa myytynä. =0) Sitä mukaa kun sukulaiset ja tuttavat on läpi kyselty, voi mulle laittaa vaikka kuva... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Pojat
68

JäPS P08 Nimenhuuto.com

Vuonna 2008-syntyneiden poikien futisikäluokka Järvenpäässä! Tervetuloa kaikki uudet pelaajat mukavan harrastuksen pariin! :)

Laura kirjoitti: TÄRKEÄÄ! Käykää lisäämässä pelaajan / valmentajan tietojen taakse oma puhelinnumeronne ja vahvistakaa se ohjeiden mukaan. Näin saatte kiireelliset viestit heti myös kännykkään. Numero puuttuu: Aapo, Aleksi J, Eetu J, Eino R, Elias I, Jaris A, Joona Ma, Justus J, Juuso H, Juuso K, Luka R, Milo J, ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Pojat
65

JäPS PB3 Nimenhuuto.com

Järvenpään Palloseura: PB3-joukkue

Timo kirjoitti: Kuka vei numero 4 repun jossa Adidas verkkarit ja juomapullo. Kiva kävellä kotiin shortseilla. Jos vahingossa otit. palautatko mahtuu. pian minulle t. Atte (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Pojat
25

JäPS P02 Nimenhuuto.com

JäPS P02-joukkueet pelaavat kaudella 2017 Uudenmaan Piirin Ykkösessä ja Kolmosessa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaamme! Lisätietoja joukkueen toiminnasta antaa ikäluokkavastaava Elina Perttilä elina.perttila(a)gmail.com tai 040 731 5054

Joukkue etsii pelaajia

Pekka kirjoitti: Päivitin nimenhuudon nimelle JäPS P02. Huom, sivun osoite on nyt: http://japsp02.nimenhuuto.com/ Jatkossa tässä osoitteessa vain P02:n tapahtumat. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Pojat
31

Hujkka Nimenhuuto.com

Noula/Hujkka, ehkä kutosen coolein joukkue.

Saku kirjoitti: Millon sisäreenejä ? Sunnuntaina ? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Ei asetettu
24

JAKki Nimenhuuto.com

Football is like life: it requires perserverence, self-denial, hard work, sacrifice, dedication and respect for authority.

mikko kirjoitti: Uusi joukkue on laitettu nimenhuutoon ja löytyy nimellä Hujkka. salasana on Hujkkaus :). (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Ei asetettu
19

metso Nimenhuuto.com

Liikkis ry:n jalkapallojaoksen tapahtumat

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Metson joukkue mukana Umbro-liigassa! (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Ei asetettu
37

NouLa Nimenhuuto.com

Suuri ja Mahtava

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: taidan skippaa, jos jengiä näin vähä (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Miehet
36

jäpstups04 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Uusia tyttöjä tarvitaan aina mukaan! Tervetuloa treeneihin kokeilemaan jalkap...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Emma jättää harrastuksen nyt kauden loppuessa. Muut harrastukset veivät mielenkiinnon ja ajan. Näistä syistä Emma ei myöskään osallistu enää harjoituksiin ja peleihin. Kiitokset erityisesti valmennusporukalle ja koko joukkueelle. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Tytöt
31

JäPS P05 Sininen A Nimenhuuto.com

Pirkka kirjoitti: Hei, Mainos, mutta voi olla hyödyllinen: Hei, kesä lähenee ja vanhemmat suunnittelevat jo lastensa leirille lähtöä. Monet seurat järjestävät leirejä pelaajilleen ja se on hieno juttu. Soccer Camp on myös yksi vaihtoehto. Tällä leirillä pelaajat tutustuvat muihin poikiin toisista seuroista ja saav... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Pojat
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.