Lentopallo Järvenpää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Järvenpää ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, koripallo, lentopallo, sähly, paini, ringette ja ampumaurheilu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Järvenpää

Lentopallo - Järvenpää

Blues Volley A-pojat Nimenhuuto.com

97-99 Poikien valmennusryhmä.

Jarkko kirjoitti: 29.4. Aluemestaruusturnaus Vantaalla Yhteyshenkilö Paula Elomaa Ikäluokka A-pojat Sarjataso Ei vielä sarjatasoa Lohko Ei lohkoa Turnausvaihe AM-finaaliturnaus Alue Etelä-Suomi Joukkueita 4 Turnauspäivä La Turnauksen Pvm 29.4.2017 Saliin pääsee 12.00.00 Tekninen palaveri 12.30.00 Pelit alkavat 12.... (Vuosi sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Pojat
23

BV Leidit Nimenhuuto.com

Iloista harrastelentopalloilua ikään, kokoon ja kokemukseen katsomatta. Rohkeimmat ehkä innostuvat pariin turnaukseenkin kauden aikana... Eikä me mitään harjoitella, aina vaan pelataan! :)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
21

BluesVolleyD-Fjunnut Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Sekajoukkue
27

Lepake Nimenhuuto.com

Pelaajakaarti käsittää aiemmin 3.-5. sarjassa pelanneita veteraanilentopalloilijoita sekä nuorempia sarjoissa pelanneita pelureita. Treenaamme kahdesti viikossa Mankalan koululla (ma, to klo 20:30) ja osallistumme mm. Viking Line Cupin turnauksiin, veteraaniturnauksiin (Homenokka, Kolibri) sekä 55- ja 60-vuotiaiden SM-turnauksiin. Lisäksi on mm. Linna Volley - turnaus elokuussa.

Tero kirjoitti: M55-joukkue sijoittui Jyväskylässä Homenokka -turnauksessa 30.9.-1.10. hienosti hopealle ja M60-joukkue oli neljäs. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
28

Blues Volley N3-sarja Nimenhuuto.com

Niina kirjoitti: Peli alkaa klo 18!!!!! Saliin klo 17.30. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
16

BluesVolley N2N3 Nimenhuuto.com

Virpi kirjoitti: Moi. Ensi ti 22.5. Koivusaaren sali ei ole enää käytössämme joten hyvää kesää kaikille! Laittelen syksyn vuoroja sitten jossain kohtaa! Tänne voi ilmestyä myös biitsivuoroja joten olkaahan kuulolla! (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
24

Blues Ukot Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Eipä tota viidellä viitsi lätkiä. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
27