Lentopallo Järvenpää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Järvenpää ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, pesäpallo, lentopallo, sähly, koripallo, ampumaurheilu, säbä ja höntsä.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

BluesVolley D-F tytöt Nimenhuuto.com

D-E-F tyttöjen ryhmässä harjoitetaan lentopallon perusvalmiudet, leikkimielistä kisailua ja monipuolista liikkumista. Tavoitteena on kehittää perustekniikkaa, liikkumisvalmiuksia ja ohjata urheilijana kasvamisessa Vasta-alkajat ovat tervetulleita mukaan!

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty 25 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Tytöt
39

BV Leidit Nimenhuuto.com

Iloista harrastelentopalloilua ikään, kokoon ja kokemukseen katsomatta. Rohkeimmat ehkä innostuvat pariin turnaukseenkin kauden aikana... Eikä me mitään harjoitella, aina vaan pelataan! :)

Kaija kirjoitti: Mulla on vielä vähän flunssa päällä, eilen kyllä yritin lääkitä itseäni, mutta nuha on edelleen 😄 (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
31

BV Blues Sisters Nimenhuuto.com

Jäketsuikkelin naislentiksen "edustusjoukkue". Kukin edustaa mitä haluaa :D

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
40

Blues Volley B-tytöt Nimenhuuto.com

Virpi kirjoitti: Mukana koululla kasaamassa ja purkamassa jne. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Järvenpää
Tytöt
29

Lepake Nimenhuuto.com

Pelaajakaarti käsittää aiemmin 3.-5. sarjassa pelanneita veteraanilentopalloilijoita (M50-M65) sekä nuorempia sarjoissa pelanneita pelureita. Treenaamme kahdesti viikossa Mankalan koululla (ma 20:30 ja to klo 20:30) ja osallistumme mm. Viking Line Cupin turnauksiin, veteraaniturnauksiin (Homenokka, Jer53y) sekä 55-, 60- ja 65-vuotiaiden SM-turnauksiin. Lisäksi on mm. Linna Volley - turnaus elokuussa.

Päivitetty 23 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
35

Kuntoliikunta lentopallo Nimenhuuto.com

Kunto ja motivaatio ei riitä treenaamiseen, joten vuoromme ovat pelkkää pelailua. Pelaajien mediaani-ikä keikkuu 60 ikävuoden yläpuolella, vaikka mukana on nähty alle kolmekymppisiäkin. Taso ei päätä huimaa, vaikka alkeet onkin opittu jo aikapäiviä sitten. Juttujen perusteella jotkut ovat olleet nuorempana koviakin starboja, mutta epäilen ;-)

Mikko kirjoitti: Peruin vuorot, kun ei näytä olevan kuin kolme innokasta. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Sekajoukkue
27

Blues Volley N3 Nimenhuuto.com

Blues Volley N3-ryhmä on lista pelaajista ja valmentajista, jotka toimivat aluesarjaa pelaavassa naisten joukkueessa eteläisen Suomen alueella. Sivu on perustettu 13.8.2021 tulevaa kautta syksy 2021 ajatellen ja siitä lähtien, koska tämä joukkue on uusi ja kasattu tulevaa kautta ajatellen.

Virpi kirjoitti: Hei! Talvikausi saleissa lähestyy loppuaan..... Mankalan vuoro on käytettävissä vielä ke 25.5. ja lukio to 26.5. Ne ovat kevään viimeiset kerrat. Myöskään Koivusaari ei ole enää käytössä seuraavana viikonloppuna 28.-29.5. Treenivuorot nähtävissä Tapahtumissa. t. Virpi (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
19

BluesVolley N Harraste Nimenhuuto.com

Petra kirjoitti: Tuun hieman myöhässä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
33

Blues Ukot Nimenhuuto.com

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
34