Lentopallo Järvenpää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Järvenpää ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, koripallo, lentopallo, sähly, paini, ringette ja ampumaurheilu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Järvenpää

Lentopallo - Järvenpää

Blues Volley A-pojat Nimenhuuto.com

97-99 Poikien valmennusryhmä.

Jarkko kirjoitti: 29.4. Aluemestaruusturnaus Vantaalla Yhteyshenkilö Paula Elomaa Ikäluokka A-pojat Sarjataso Ei vielä sarjatasoa Lohko Ei lohkoa Turnausvaihe AM-finaaliturnaus Alue Etelä-Suomi Joukkueita 4 Turnauspäivä La Turnauksen Pvm 29.4.2017 Saliin pääsee 12.00.00 Tekninen palaveri 12.30.00 Pelit alkavat 12.... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Pojat
23

BV Leidit Nimenhuuto.com

Iloista harrastelentopalloilua ikään, kokoon ja kokemukseen katsomatta. Rohkeimmat ehkä innostuvat pariin turnaukseenkin kauden aikana... Eikä me mitään harjoitella, aina vaan pelataan! :)

Tuulia kirjoitti: Odotan alkavalla viikolla vahvistusta, onko Anttilan koulun sali käytettävissä ensi sunnuntaina. Tapahtuma lisätään tänne sitten kun se on varmaa. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
19

BluesVolleyD-Fjunnut Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Sekajoukkue
14

Lepake Nimenhuuto.com

Pelaajakaarti käsittää aiemmin 2.-5. sarjassa pelanneita veteraanilentopalloilijoita sekä nuorempia sarjoissa pelanneita pelureita. Treenaamme kahdesti viikossa Mankalan koululla (ma, to klo 20:30) ja osallistumme mm. Viking Line Cupin turnauksiin, veteraaniturnauksiin (Homenokka, Pirkka) sekä 50-, 55- ja 60-vuotiaiden SM-turnauksiin. Lisäksi on mm. Linna Volley - turnaus elokuussa.

Tero kirjoitti: Ma 27.11. pelataan Mankalassa 20:30 treenimatsi M55 vastaan M60 niillä joukkueilla jotka lähtevät Kolibri -turnaukseen 2.-3.12. Muistattehan että vuorot 30.11. ja 4.12. on peruttu koulun oman käytön vuoksi. (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
37

BluesVolley N2N3 Nimenhuuto.com

Maarit kirjoitti: Olen alkuillan Hidasta elämää -luennolla. Tulen harkk. jos en hidastu liikaa :) (14 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
26

Blues Volley N3-sarja Nimenhuuto.com

Jenna kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
15

Blues Ukot Nimenhuuto.com

Reima kirjoitti: Moi, löytyykö pelaajia Viikkariin la 7.10 Lohjalle. Harkat keskiviikkona jää pois, niin Lauantaina voisi pelata Viikkarissa. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.