Lentopallo Järvenpää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Järvenpää ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, pesäpallo, lentopallo, sähly, tanssi, koripallo, paini ja ampumaurheilu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Blues Volley D-C tytöt Nimenhuuto.com

D-C tyttöjen ryhmässä harjoitetaan lentopallon perusvalmiudet ja monipuolista liikkumista. Tavoitteena on kehittää perustekniikkaa, liikkumisvalmiuksia ja ohjata urheilijana kasvamisessa.

Päivitetty 29 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Tytöt
42

BluesVolley D-F junnut Nimenhuuto.com

D-E-F tyttöjen ryhmässä harjoitetaan lentopallon perusvalmiudet, leikkimielistä kisailua ja monipuolista liikkumista. Tavoitteena on kehittää perustekniikkaa, liikkumisvalmiuksia ja ohjata urheilijana kasvamisessa Vasta-alkajat ovat tervetulleita mukaan!

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, tiedoksi tämä 2011 tai myöhemmin syntyneille lapsille. Passi on tarkoitettu F-ikäisille lapsille, jotka osallistuvat kilpailutoimintaan. (myös E- ja D-ikäisten sarjoissa). F-ikäisten pelipassi on siis vain 10e. https://www.lentopalloliitto.fi/urheilua/kilpailu/pelipassit.html. Niina (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Tytöt
37

BV Blues Sisters Nimenhuuto.com

Jäketsuikkelin naislentiksen "edustusjoukkue". Kukin edustaa mitä haluaa :D

Emmi kirjoitti: Moikka, tästä viestin alaosan linkistä (kopioi osoiteriville - ei näytä linkkinä tulevan tähän viestiin) pääsee googleDriven excel-taulukkoon, johon toivon tämän viikon aikana täydennettävän omat tietonne. Sit voin lähettää sen Lankiselle liittoon. Siis jos/kun haluatte siirtyä Light's Volleyn ri... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
40

BV Leidit Nimenhuuto.com

Iloista harrastelentopalloilua ikään, kokoon ja kokemukseen katsomatta. Rohkeimmat ehkä innostuvat pariin turnaukseenkin kauden aikana... Eikä me mitään harjoitella, aina vaan pelataan! :)

Sarianna kirjoitti: Tänn in todennäköisesti, riippuu vieraista. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
26

Blues Volley A-pojat Nimenhuuto.com

Harrasteryhmä nuorille ja aikuisille.

Jarkko kirjoitti: Ei taida tulla pelejä tämään (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
24

Lepake Nimenhuuto.com

Pelaajakaarti käsittää aiemmin 3.-5. sarjassa pelanneita veteraanilentopalloilijoita (M50-M65) sekä nuorempia sarjoissa pelanneita pelureita. Treenaamme kahdesti viikossa Mankalan koululla (ma 20:30 ja pe klo 20:00) ja osallistumme mm. Viking Line Cupin turnauksiin, veteraaniturnauksiin (Homenokka, Kolibri) sekä 55-, 60- ja 65-vuotiaiden SM-turnauksiin. Lisäksi on mm. Linna Volley - turnaus elokuussa.

Tero kirjoitti: Bluesin M50-joukkue tuli Pirkka -turnauksessa hienosti hopeamitaleille, onnittelut siis A-P:lle, Artsille, Jamille, Jannelle, Jemulle, Jukalle ja Jyrkille. M55-joukkue (Ako, Jari, Jokke, Jurkka, Reima ja Seppo) oli 13. ja M60-ukot (Jouni, Kari, Make, Mara, Mikko, Paavo, Reijo ja Tero) seitsemäs. (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
38

Kuntoliikunta lentopallo Nimenhuuto.com

Kunto ja motivaatio ei riitä treenaamiseen, joten vuoromme ovat pelkkää pelailua. Pelaajien mediaani-ikä keikkuu 60 ikävuoden yläpuolella, vaikka mukana on nähty alle kolmekymppisiäkin. Taso ei päätä huimaa, vaikka alkeet onkin opittu jo aikapäiviä sitten. Juttujen perusteella jotkut ovat olleet nuorempana koviakin starboja, mutta epäilen ;-)

Kari kirjoitti: Taitaa mennä tämä vuosi loppuun ilman lentopalloa! Ilmoittelen kun tiedän lisää. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Sekajoukkue
26

BluesVolley N2N3 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Kiinnostunut, mutta 1.1 en pääse paikalle! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
29

Blues Ukot Nimenhuuto.com

Jenkki kirjoitti: Aloitan taas ensiviikolla harkat olen tehnyt sivuhommia joten ensi vikoon jemu (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
32