Lentopallo Järvenpää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Järvenpää ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, lentopallo, koripallo, sähly, paini, ampumaurheilu ja ratsastus.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Järvenpää

Lentopallo - Järvenpää

BV Blues Sisters Nimenhuuto.com

Jäketsuikkelin naislentiksen "edustusjoukkue". Kukin edustaa mitä haluaa :D

Emmi kirjoitti: Joulun lähestymisen varma merkki on lumilyhtyarvat - kysymys kuuluukin: otammeko arpoja myyntiin. Tässä Tialan Maaritin viesti asiasta: Hei! Syksy on perinteisesti tuonut tullessaan Lumilyhty-arvat Blues Volleyn joukkueille. Arpoja myymällä harjoitusryhmät voivat tehdä itselleen varainhankintaa. ... (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
25

Blues Volley D-C tytöt Nimenhuuto.com

D-C tyttöjen ryhmässä harjoitetaan lentopallon perusvalmiudet ja monipuolista liikkumista. Tavoitteena on kehittää perustekniikkaa, liikkumisvalmiuksia ja ohjata urheilijana kasvamisessa.

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Tytöt
12

BluesVolley D-F tytöt Nimenhuuto.com

E-F tyttöjen ryhmässä harjoitetaan lentopallon perusvalmiudet, leikkimielistä kisailua ja monipuolista liikkumista. Tavoitteena on kehittää perustekniikkaa, liikkumisvalmiuksia ja ohjata urheilijana kasvamisessa Vasta-alkajat ovat tervetulleita mukaan!

Joukkue etsii pelaajia

Mika kirjoitti: Huom! 7.9 pe mentäessä ilmottauduttava kausalan harjoitusturnaukseen 15-16.9 E- oltava vähintään kolme pelaajaa D- oltava vähintään neljä pelaajaa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Tytöt
18

Blues Volley A-pojat Nimenhuuto.com

Harrasteryhmä nuorille ja aikuisille.

Jarkko kirjoitti: 29.4. Aluemestaruusturnaus Vantaalla Yhteyshenkilö Paula Elomaa Ikäluokka A-pojat Sarjataso Ei vielä sarjatasoa Lohko Ei lohkoa Turnausvaihe AM-finaaliturnaus Alue Etelä-Suomi Joukkueita 4 Turnauspäivä La Turnauksen Pvm 29.4.2017 Saliin pääsee 12.00.00 Tekninen palaveri 12.30.00 Pelit alkavat 12.... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
24

BV Leidit Nimenhuuto.com

Iloista harrastelentopalloilua ikään, kokoon ja kokemukseen katsomatta. Rohkeimmat ehkä innostuvat pariin turnaukseenkin kauden aikana... Eikä me mitään harjoitella, aina vaan pelataan! :)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
21

BluesVolleyD-Fpojat Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Tarvitsen kyydin turnaukseen (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Ei asetettu
20

Kuntoliikunta lentopallo Nimenhuuto.com

Kunto ja motivaatio ei riitä treenaamiseen, joten vuoromme ovat pelkkää pelailua. Pelaajien mediaani-ikä keikkuu 60 ikävuoden yläpuolella, vaikka mukana on nähty alle kolmekymppisiäkin. Taso ei päätä huimaa, vaikka alkeet onkin opittu jo aikapäiviä sitten. Juttujen perusteella jotkut ovat olleet nuorempana koviakin starboja, mutta epäilen ;-)

Moha kirjoitti: Koska päästään aloittelee? (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Sekajoukkue
20

Lepake Nimenhuuto.com

Pelaajakaarti käsittää aiemmin 3.-5. sarjassa pelanneita veteraanilentopalloilijoita (M50-M60) sekä nuorempia sarjoissa pelanneita pelureita. Treenaamme kahdesti viikossa Mankalan koululla (ma 19:00 ja to klo 20:30) ja osallistumme mm. Viking Line Cupin turnauksiin, veteraaniturnauksiin (Homenokka, Kolibri) sekä 55- ja 60-vuotiaiden SM-turnauksiin. Lisäksi on mm. Linna Volley - turnaus elokuussa.

Tero kirjoitti: Bluesin M50-joukkue tuli Pirkka -turnauksessa hienosti hopeamitaleille, onnittelut siis A-P:lle, Artsille, Jamille, Jannelle, Jemulle, Jukalle ja Jyrkille. M55-joukkue (Ako, Jari, Jokke, Jurkka, Reima ja Seppo) oli 13. ja M60-ukot (Jouni, Kari, Make, Mara, Mikko, Paavo, Reijo ja Tero) seitsemäs. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
27

BluesVolley N2N3 Nimenhuuto.com

Heli kirjoitti: Tulen jos suinkin ehdin, myöhässä olen ainakin (4 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
21

Blues Ukot Nimenhuuto.com

Jami kirjoitti: Kuis on ukot? Jami, Vesku ja mä olemme menossa, jos väki tuplaantuu. Mulla pallot. Ei varaston avainta. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
27

Blues Volley N3-sarja Nimenhuuto.com

Niina kirjoitti: Peli alkaa klo 18!!!!! Saliin klo 17.30. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
15