Lentopallo Järvenpää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Järvenpää ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, koripallo, lentopallo, sähly, paini, ringette ja ampumaurheilu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Järvenpää

Lentopallo - Järvenpää

BV Leidit Nimenhuuto.com

Iloista harrastelentopalloilua ikään, kokoon ja kokemukseen katsomatta. Rohkeimmat ehkä innostuvat pariin turnaukseenkin kauden aikana... Eikä me mitään harjoitella, aina vaan pelataan! :)

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
21

Blues Volley A-pojat Nimenhuuto.com

97-99 Poikien valmennusryhmä.

Jarkko kirjoitti: 29.4. Aluemestaruusturnaus Vantaalla Yhteyshenkilö Paula Elomaa Ikäluokka A-pojat Sarjataso Ei vielä sarjatasoa Lohko Ei lohkoa Turnausvaihe AM-finaaliturnaus Alue Etelä-Suomi Joukkueita 4 Turnauspäivä La Turnauksen Pvm 29.4.2017 Saliin pääsee 12.00.00 Tekninen palaveri 12.30.00 Pelit alkavat 12.... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Pojat
23

Blues Volley C-pojat Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Moi, 14.12. B-pojat eivät treenaa. Olen kuitenkin 10:00 puntilla. 21.12. Harjula pois käytöstä, eli ei treenejä ( Harjula menee sulki 15.12 ). Pidämme taukoa harjoituksista 21.12-3.1 välisen ajan poislukien 30.12. olevan punttivuoron. Jarkko (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Pojat
5

Lepake Nimenhuuto.com

Pelaajakaarti käsittää aiemmin 2.-5. sarjassa pelanneita veteraanilentopalloilijoita sekä nuorempia sarjoissa pelanneita pelureita. Treenaamme kahdesti viikossa Mankalan koululla (ma, to klo 20:30) ja osallistumme mm. Viking Line Cupin turnauksiin, veteraaniturnauksiin (Homenokka, Pirkka) sekä 50-, 55- ja 60-vuotiaiden SM-turnauksiin. Lisäksi on mm. Linna Volley - turnaus elokuussa.

Tero kirjoitti: Bluesin M50-joukkue tuli Pirkka -turnauksessa hienosti hopeamitaleille, onnittelut siis A-P:lle, Artsille, Jamille, Jannelle, Jemulle, Jukalle ja Jyrkille. M55-joukkue (Ako, Jari, Jokke, Jurkka, Reima ja Seppo) oli 13. ja M60-ukot (Jouni, Kari, Make, Mara, Mikko, Paavo, Reijo ja Tero) seitsemäs. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
34

BluesVolley N2N3 Nimenhuuto.com

Virpi kirjoitti: Moi! Pahoittelut viime ti peruuntuneista peleistä. Seuralla ei ollut tuo tiedossa vaikka kehoittikin varautumaan viimeisten toukokuun viikkojen vuorojen yllätysperuuntumisiin. Palataan salille koulujen alettua. Osa meistä pelaa biitsiä aktiivisesti, ja toivon että meille muillekin löytyisi aika j... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
20

Blues Ukot Nimenhuuto.com

Reima kirjoitti: Moi, Kävisikö 'kaikille' pre-reenit ensivuoden SM55 loppuottelua varten? On myös tämän kauden viimeinen aika. Treima (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.