Lentopallo Järvenpää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Järvenpää ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, koripallo, sähly, paini, ampumaurheilu ja ratsastus.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Blues Volley D-C tytöt Nimenhuuto.com

D-C tyttöjen ryhmässä harjoitetaan lentopallon perusvalmiudet ja monipuolista liikkumista. Tavoitteena on kehittää perustekniikkaa, liikkumisvalmiuksia ja ohjata urheilijana kasvamisessa.

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Lentopallo
Järvenpää
Tytöt
14

BV Leidit Nimenhuuto.com

Iloista harrastelentopalloilua ikään, kokoon ja kokemukseen katsomatta. Rohkeimmat ehkä innostuvat pariin turnaukseenkin kauden aikana... Eikä me mitään harjoitella, aina vaan pelataan! :)

Sari kirjoitti: Tulen kokeilemaan, mitä polvi tykkää lentopallosta:) T: Sari M (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
24

BluesVolley E-F tytöt Nimenhuuto.com

E-F tyttöjen ryhmässä harjoitetaan lentopallon perusvalmiudet, leikkimielistä kisailua ja monipuolista liikkumista. Tavoitteena on kehittää perustekniikkaa, liikkumisvalmiuksia ja ohjata urheilijana kasvamisessa Vasta-alkajat ovat tervetulleita mukaan!

Joukkue etsii pelaajia

Mika kirjoitti: Huom! 7.9 pe mentäessä ilmottauduttava kausalan harjoitusturnaukseen 15-16.9 E- oltava vähintään kolme pelaajaa D- oltava vähintään neljä pelaajaa (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Tytöt
25

BV Blues Sisters Nimenhuuto.com

Jäketsuikkelin naislentiksen "edustusjoukkue". Kukin edustaa mitä haluaa :D

Emmi kirjoitti: HUOM! On siis Lauantai-iltana klo 20.00 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
26

Blues Volley A-pojat Nimenhuuto.com

Harrasteryhmä nuorille ja aikuisille.

Jarkko kirjoitti: Ei taida tulla pelejä tämään (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
24

BluesVolleyD-Fpojat Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Moikka. Tällä viikolla pidetään viimeiset treenit. Ensi viikolla ei enää trteenejä. 2.6. on biitsi treenit. Tilanne päivetty myös nimenhuutoon. Minna (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Ei asetettu
21

Lepake Nimenhuuto.com

Pelaajakaarti käsittää aiemmin 3.-5. sarjassa pelanneita veteraanilentopalloilijoita (M50-M60) sekä nuorempia sarjoissa pelanneita pelureita. Treenaamme kahdesti viikossa Mankalan koululla (ma 20:30 ja to klo 20:00) ja osallistumme mm. Viking Line Cupin turnauksiin, veteraaniturnauksiin (Homenokka, Kolibri) sekä 55- ja 60-vuotiaiden SM-turnauksiin. Lisäksi on mm. Linna Volley - turnaus elokuussa.

Tero kirjoitti: Bluesin M50-joukkue tuli Pirkka -turnauksessa hienosti hopeamitaleille, onnittelut siis A-P:lle, Artsille, Jamille, Jannelle, Jemulle, Jukalle ja Jyrkille. M55-joukkue (Ako, Jari, Jokke, Jurkka, Reima ja Seppo) oli 13. ja M60-ukot (Jouni, Kari, Make, Mara, Mikko, Paavo, Reijo ja Tero) seitsemäs. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
31

Kuntoliikunta lentopallo Nimenhuuto.com

Kunto ja motivaatio ei riitä treenaamiseen, joten vuoromme ovat pelkkää pelailua. Pelaajien mediaani-ikä keikkuu 60 ikävuoden yläpuolella, vaikka mukana on nähty alle kolmekymppisiäkin. Taso ei päätä huimaa, vaikka alkeet onkin opittu jo aikapäiviä sitten. Juttujen perusteella jotkut ovat olleet nuorempana koviakin starboja, mutta epäilen ;-)

Moha kirjoitti: Tulisko lisää porukkaa niin saatais peliä aikaiseksi tänään? En viiti ajaa turhaan mäntsälästä. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Sekajoukkue
21

BluesVolley N2N3 Nimenhuuto.com

Elina kirjoitti: 21:30 saakka (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
24

Blues Ukot Nimenhuuto.com

Jami kirjoitti: Kuis on ukot? Jami, Vesku ja mä olemme menossa, jos väki tuplaantuu. Mulla pallot. Ei varaston avainta. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
27

Blues Volley N3-sarja Nimenhuuto.com

Niina kirjoitti: Peli alkaa klo 18!!!!! Saliin klo 17.30. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
15