Lentopallo Järvenpää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Järvenpää ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, paini, koripallo, ampumaurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

BV Blues Sisters Nimenhuuto.com

Jäketsuikkelin naislentiksen "edustusjoukkue". Kukin edustaa mitä haluaa :D

Emmi kirjoitti: Moikka, tästä viestin alaosan linkistä (kopioi osoiteriville - ei näytä linkkinä tulevan tähän viestiin) pääsee googleDriven excel-taulukkoon, johon toivon tämän viikon aikana täydennettävän omat tietonne. Sit voin lähettää sen Lankiselle liittoon. Siis jos/kun haluatte siirtyä Light's Volleyn ri... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
43

BluesVolley D-E-F tytöt Nimenhuuto.com

D-E-F tyttöjen ryhmässä harjoitetaan lentopallon perusvalmiudet, leikkimielistä kisailua ja monipuolista liikkumista. Tavoitteena on kehittää perustekniikkaa, liikkumisvalmiuksia ja ohjata urheilijana kasvamisessa Vasta-alkajat ovat tervetulleita mukaan!

Joukkue etsii pelaajia

Ninni kirjoitti: Hei, tiedoksi tämä 2011 tai myöhemmin syntyneille lapsille. Passi on tarkoitettu F-ikäisille lapsille, jotka osallistuvat kilpailutoimintaan. (myös E- ja D-ikäisten sarjoissa). F-ikäisten pelipassi on siis vain 10e. https://www.lentopalloliitto.fi/urheilua/kilpailu/pelipassit.html. Niina (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Tytöt
43

BV Leidit Nimenhuuto.com

Iloista harrastelentopalloilua ikään, kokoon ja kokemukseen katsomatta. Rohkeimmat ehkä innostuvat pariin turnaukseenkin kauden aikana... Eikä me mitään harjoitella, aina vaan pelataan! :)

Sarianna kirjoitti: Tänn in todennäköisesti, riippuu vieraista. (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
23

Blues Volley D-C tytöt Nimenhuuto.com

D-C tyttöjen ryhmässä harjoitetaan lentopallon perusvalmiudet ja monipuolista liikkumista. Tavoitteena on kehittää perustekniikkaa, liikkumisvalmiuksia ja ohjata urheilijana kasvamisessa.

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Tytöt
24

Blues Volley A-pojat Nimenhuuto.com

Harrasteryhmä nuorille ja aikuisille.

Jarkko kirjoitti: Ei taida tulla pelejä tämään (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
24

BluesVolleyD-Fpojat Nimenhuuto.com

Konsta kirjoitti: Konsta sanoi, että haluaa vielä vähän treenata ja seuraavaan turnaukseen sitten tulisi 😊 (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Ei asetettu
17

Kuntoliikunta lentopallo Nimenhuuto.com

Kunto ja motivaatio ei riitä treenaamiseen, joten vuoromme ovat pelkkää pelailua. Pelaajien mediaani-ikä keikkuu 60 ikävuoden yläpuolella, vaikka mukana on nähty alle kolmekymppisiäkin. Taso ei päätä huimaa, vaikka alkeet onkin opittu jo aikapäiviä sitten. Juttujen perusteella jotkut ovat olleet nuorempana koviakin starboja, mutta epäilen ;-)

Mikko kirjoitti: Kaupungilta tuli tieto, että koulujen salivuorot peruttu toistaiseksi. Välittäkää tietoa myös tältä jakelulta puuttuville sunnuntaivuorolaisille. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Sekajoukkue
26

Lepake Nimenhuuto.com

Pelaajakaarti käsittää aiemmin 3.-5. sarjassa pelanneita veteraanilentopalloilijoita (M50-M60) sekä nuorempia sarjoissa pelanneita pelureita. Treenaamme kahdesti viikossa Mankalan koululla (ma 20:30 ja to klo 20:00) ja osallistumme mm. Viking Line Cupin turnauksiin, veteraaniturnauksiin (Homenokka, Kolibri) sekä 55- ja 60-vuotiaiden SM-turnauksiin. Lisäksi on mm. Linna Volley - turnaus elokuussa.

Tero kirjoitti: Bluesin M50-joukkue tuli Pirkka -turnauksessa hienosti hopeamitaleille, onnittelut siis A-P:lle, Artsille, Jamille, Jannelle, Jemulle, Jukalle ja Jyrkille. M55-joukkue (Ako, Jari, Jokke, Jurkka, Reima ja Seppo) oli 13. ja M60-ukot (Jouni, Kari, Make, Mara, Mikko, Paavo, Reijo ja Tero) seitsemäs. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
35

BluesVolley N2N3 Nimenhuuto.com

Virpi kirjoitti: Moikka kaikille! Olemme kaikki hyvin tietoisia globaalista koronavirusilmiöstä, joka vaikuttaa meidän jokaisen elämään enemmän tai vähemmän. Vaikka Lentopalloliitto tai Blues Volley eivät ole kieltäneet lentopallon pelaamista ainakaan vielä, voimme varmastikin yksimielisinä kantaa kortemme kekoon... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
23

Blues Ukot Nimenhuuto.com

Jami kirjoitti: Kuis on ukot? Jami, Vesku ja mä olemme menossa, jos väki tuplaantuu. Mulla pallot. Ei varaston avainta. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
30