Lentopallo Järvenpää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Järvenpää ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, paini, koripallo, ampumaurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Blues Volley D-C tytöt Nimenhuuto.com

D-C tyttöjen ryhmässä harjoitetaan lentopallon perusvalmiudet ja monipuolista liikkumista. Tavoitteena on kehittää perustekniikkaa, liikkumisvalmiuksia ja ohjata urheilijana kasvamisessa.

Päivitetty 22 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Tytöt
24

BV Blues Sisters Nimenhuuto.com

Jäketsuikkelin naislentiksen "edustusjoukkue". Kukin edustaa mitä haluaa :D

Emmi kirjoitti: Moikka, tästä viestin alaosan linkistä (kopioi osoiteriville - ei näytä linkkinä tulevan tähän viestiin) pääsee googleDriven excel-taulukkoon, johon toivon tämän viikon aikana täydennettävän omat tietonne. Sit voin lähettää sen Lankiselle liittoon. Siis jos/kun haluatte siirtyä Light's Volleyn ri... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
41

BluesVolley D-E-F tytöt Nimenhuuto.com

D-E-F tyttöjen ryhmässä harjoitetaan lentopallon perusvalmiudet, leikkimielistä kisailua ja monipuolista liikkumista. Tavoitteena on kehittää perustekniikkaa, liikkumisvalmiuksia ja ohjata urheilijana kasvamisessa Vasta-alkajat ovat tervetulleita mukaan!

Joukkue etsii pelaajia

Ninni kirjoitti: Hei, tiedoksi tämä 2011 tai myöhemmin syntyneille lapsille. Passi on tarkoitettu F-ikäisille lapsille, jotka osallistuvat kilpailutoimintaan. (myös E- ja D-ikäisten sarjoissa). F-ikäisten pelipassi on siis vain 10e. https://www.lentopalloliitto.fi/urheilua/kilpailu/pelipassit.html. Niina (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Tytöt
43

BV Leidit Nimenhuuto.com

Iloista harrastelentopalloilua ikään, kokoon ja kokemukseen katsomatta. Rohkeimmat ehkä innostuvat pariin turnaukseenkin kauden aikana... Eikä me mitään harjoitella, aina vaan pelataan! :)

Sarianna kirjoitti: Tänn in todennäköisesti, riippuu vieraista. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
23

Blues Volley A-pojat Nimenhuuto.com

Harrasteryhmä nuorille ja aikuisille.

Jarkko kirjoitti: Ei taida tulla pelejä tämään (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
24

BluesVolleyD-Fpojat Nimenhuuto.com

Konsta kirjoitti: Konsta sanoi, että haluaa vielä vähän treenata ja seuraavaan turnaukseen sitten tulisi 😊 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Ei asetettu
17

Lepake Nimenhuuto.com

Pelaajakaarti käsittää aiemmin 3.-5. sarjassa pelanneita veteraanilentopalloilijoita (M50-M60) sekä nuorempia sarjoissa pelanneita pelureita. Treenaamme kahdesti viikossa Mankalan koululla (ma 20:30 ja to klo 20:00) ja osallistumme mm. Viking Line Cupin turnauksiin, veteraaniturnauksiin (Homenokka, Kolibri) sekä 55- ja 60-vuotiaiden SM-turnauksiin. Lisäksi on mm. Linna Volley - turnaus elokuussa.

Tero kirjoitti: Bluesin M50-joukkue tuli Pirkka -turnauksessa hienosti hopeamitaleille, onnittelut siis A-P:lle, Artsille, Jamille, Jannelle, Jemulle, Jukalle ja Jyrkille. M55-joukkue (Ako, Jari, Jokke, Jurkka, Reima ja Seppo) oli 13. ja M60-ukot (Jouni, Kari, Make, Mara, Mikko, Paavo, Reijo ja Tero) seitsemäs. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
36

Kuntoliikunta lentopallo Nimenhuuto.com

Kunto ja motivaatio ei riitä treenaamiseen, joten vuoromme ovat pelkkää pelailua. Pelaajien mediaani-ikä keikkuu 60 ikävuoden yläpuolella, vaikka mukana on nähty alle kolmekymppisiäkin. Taso ei päätä huimaa, vaikka alkeet onkin opittu jo aikapäiviä sitten. Juttujen perusteella jotkut ovat olleet nuorempana koviakin starboja, mutta epäilen ;-)

Matti kirjoitti: Löytyisikö pelihaluisia Tanhuniityn ulkokentälle? Mielellään joku "pallollinenkin". Esim. ti & to 18-20 ? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Järvenpää
Sekajoukkue
26

BluesVolley N2N3 Nimenhuuto.com

Virpi kirjoitti: Moikka kaikille! Olemme kaikki hyvin tietoisia globaalista koronavirusilmiöstä, joka vaikuttaa meidän jokaisen elämään enemmän tai vähemmän. Vaikka Lentopalloliitto tai Blues Volley eivät ole kieltäneet lentopallon pelaamista ainakaan vielä, voimme varmastikin yksimielisinä kantaa kortemme kekoon... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
22

Blues Ukot Nimenhuuto.com

Jami kirjoitti: Kuis on ukot? Jami, Vesku ja mä olemme menossa, jos väki tuplaantuu. Mulla pallot. Ei varaston avainta. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
30