Lentopallo Järvenpää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Järvenpää ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, koripallo, paini, ampumaurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

BV Blues Sisters Nimenhuuto.com

Jäketsuikkelin naislentiksen "edustusjoukkue". Kukin edustaa mitä haluaa :D

Camilla kirjoitti: Ehdin paikalle hieman ennen seiskaa (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
40

BluesVolley D-E-F tytöt Nimenhuuto.com

D-E-F tyttöjen ryhmässä harjoitetaan lentopallon perusvalmiudet, leikkimielistä kisailua ja monipuolista liikkumista. Tavoitteena on kehittää perustekniikkaa, liikkumisvalmiuksia ja ohjata urheilijana kasvamisessa Vasta-alkajat ovat tervetulleita mukaan!

Joukkue etsii pelaajia

Ninni kirjoitti: Hei, tiedoksi tämä 2011 tai myöhemmin syntyneille lapsille. Passi on tarkoitettu F-ikäisille lapsille, jotka osallistuvat kilpailutoimintaan. (myös E- ja D-ikäisten sarjoissa). F-ikäisten pelipassi on siis vain 10e. https://www.lentopalloliitto.fi/urheilua/kilpailu/pelipassit.html. Niina (9 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Tytöt
37

Blues Volley D-C tytöt Nimenhuuto.com

D-C tyttöjen ryhmässä harjoitetaan lentopallon perusvalmiudet ja monipuolista liikkumista. Tavoitteena on kehittää perustekniikkaa, liikkumisvalmiuksia ja ohjata urheilijana kasvamisessa.

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Tytöt
16

BV Leidit Nimenhuuto.com

Iloista harrastelentopalloilua ikään, kokoon ja kokemukseen katsomatta. Rohkeimmat ehkä innostuvat pariin turnaukseenkin kauden aikana... Eikä me mitään harjoitella, aina vaan pelataan! :)

Sari kirjoitti: Tulen kokeilemaan, mitä polvi tykkää lentopallosta:) T: Sari M (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
26

Blues Volley A-pojat Nimenhuuto.com

Harrasteryhmä nuorille ja aikuisille.

Jarkko kirjoitti: Ei taida tulla pelejä tämään (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
24

BluesVolleyD-Fpojat Nimenhuuto.com

Jere kirjoitti: Olen valmentajakoulutusessa. T. Niina (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Ei asetettu
16

Kuntoliikunta lentopallo Nimenhuuto.com

Kunto ja motivaatio ei riitä treenaamiseen, joten vuoromme ovat pelkkää pelailua. Pelaajien mediaani-ikä keikkuu 60 ikävuoden yläpuolella, vaikka mukana on nähty alle kolmekymppisiäkin. Taso ei päätä huimaa, vaikka alkeet onkin opittu jo aikapäiviä sitten. Juttujen perusteella jotkut ovat olleet nuorempana koviakin starboja, mutta epäilen ;-)

Eero kirjoitti: Miksi vasta klo 22?? (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Sekajoukkue
23

Lepake Nimenhuuto.com

Pelaajakaarti käsittää aiemmin 3.-5. sarjassa pelanneita veteraanilentopalloilijoita (M50-M60) sekä nuorempia sarjoissa pelanneita pelureita. Treenaamme kahdesti viikossa Mankalan koululla (ma 20:30 ja to klo 20:00) ja osallistumme mm. Viking Line Cupin turnauksiin, veteraaniturnauksiin (Homenokka, Kolibri) sekä 55- ja 60-vuotiaiden SM-turnauksiin. Lisäksi on mm. Linna Volley - turnaus elokuussa.

Tero kirjoitti: Bluesin M50-joukkue tuli Pirkka -turnauksessa hienosti hopeamitaleille, onnittelut siis A-P:lle, Artsille, Jamille, Jannelle, Jemulle, Jukalle ja Jyrkille. M55-joukkue (Ako, Jari, Jokke, Jurkka, Reima ja Seppo) oli 13. ja M60-ukot (Jouni, Kari, Make, Mara, Mikko, Paavo, Reijo ja Tero) seitsemäs. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
32

BluesVolley N2N3 Nimenhuuto.com

Virpi kirjoitti: Heippa pelurit! Toivottavasti alkaisimme saada tiistain harjoitukset pyörimään!! Tänäänkin näyttää pääluku vielä kovin pieneltä. Ei oo kiva antaa saatua harjoitusvuoroa poiskaan, koska se on vääjäämättä edessä, jos vuorolle ei ole käyttöä. Yhteensattumia on ja muita pelivuoroja, mutta toivottavas... (10 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
25

Blues Ukot Nimenhuuto.com

Jami kirjoitti: Kuis on ukot? Jami, Vesku ja mä olemme menossa, jos väki tuplaantuu. Mulla pallot. Ei varaston avainta. (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
30

Blues Volley N3-sarja Nimenhuuto.com

Niina kirjoitti: Peli alkaa klo 18!!!!! Saliin klo 17.30. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
15