Lentopallo Järvenpää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Järvenpää ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, koripallo, lentopallo, sähly, paini, ringette ja ampumaurheilu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Järvenpää

Lentopallo - Järvenpää

Blues Volley A-pojat Nimenhuuto.com

97-99 Poikien valmennusryhmä.

Jarkko kirjoitti: 29.4. Aluemestaruusturnaus Vantaalla Yhteyshenkilö Paula Elomaa Ikäluokka A-pojat Sarjataso Ei vielä sarjatasoa Lohko Ei lohkoa Turnausvaihe AM-finaaliturnaus Alue Etelä-Suomi Joukkueita 4 Turnauspäivä La Turnauksen Pvm 29.4.2017 Saliin pääsee 12.00.00 Tekninen palaveri 12.30.00 Pelit alkavat 12.... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Pojat
24

BV Leidit Nimenhuuto.com

Iloista harrastelentopalloilua ikään, kokoon ja kokemukseen katsomatta. Rohkeimmat ehkä innostuvat pariin turnaukseenkin kauden aikana... Eikä me mitään harjoitella, aina vaan pelataan! :)

Tuulia kirjoitti: Odotan alkavalla viikolla vahvistusta, onko Anttilan koulun sali käytettävissä ensi sunnuntaina. Tapahtuma lisätään tänne sitten kun se on varmaa. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
19

BluesVolleyD-Fjunnut Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (22 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Sekajoukkue
12

Blues Volley C-pojat Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Moi, 14.12. B-pojat eivät treenaa. Olen kuitenkin 10:00 puntilla. 21.12. Harjula pois käytöstä, eli ei treenejä ( Harjula menee sulki 15.12 ). Pidämme taukoa harjoituksista 21.12-3.1 välisen ajan poislukien 30.12. olevan punttivuoron. Jarkko (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Pojat
5

Lepake Nimenhuuto.com

Pelaajakaarti käsittää aiemmin 2.-5. sarjassa pelanneita veteraanilentopalloilijoita sekä nuorempia sarjoissa pelanneita pelureita. Treenaamme kahdesti viikossa Mankalan koululla (ma, to klo 20:30) ja osallistumme mm. Viking Line Cupin turnauksiin, veteraaniturnauksiin (Homenokka, Pirkka) sekä 50-, 55- ja 60-vuotiaiden SM-turnauksiin. Lisäksi on mm. Linna Volley - turnaus elokuussa.

Tero kirjoitti: Bluesin M50-joukkue tuli Pirkka -turnauksessa hienosti hopeamitaleille, onnittelut siis A-P:lle, Artsille, Jamille, Jannelle, Jemulle, Jukalle ja Jyrkille. M55-joukkue (Ako, Jari, Jokke, Jurkka, Reima ja Seppo) oli 13. ja M60-ukot (Jouni, Kari, Make, Mara, Mikko, Paavo, Reijo ja Tero) seitsemäs. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
37

Blues Ukot Nimenhuuto.com

Reima kirjoitti: Moi, 7.10 on ensimmäinen Viikkari Lohjalla. 28.10 Hyvinkäällä (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
26

BluesVolley N2N3 Nimenhuuto.com

Maarit kirjoitti: Tulossa kurssilta ja oletan hieman myöhästyväni. (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
24

Blues Volley N3-sarja Nimenhuuto.com

Jenna kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.