Lentopallo Järvenpää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Järvenpää ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, koripallo, lentopallo, ringette, sähly, paini ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Järvenpää

Lentopallo - Järvenpää

Blues Volley A-pojat Nimenhuuto.com

97-99 Poikien valmennusryhmä.

Jarkko kirjoitti: Säännöt löytyvät Kuvat ja materiaalit kansiosta koululentis (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Järvenpää
Pojat
23

Blues Volley C-pojat Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Moi, 14.12. B-pojat eivät treenaa. Olen kuitenkin 10:00 puntilla. 21.12. Harjula pois käytöstä, eli ei treenejä ( Harjula menee sulki 15.12 ). Pidämme taukoa harjoituksista 21.12-3.1 välisen ajan poislukien 30.12. olevan punttivuoron. Jarkko (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Lentopallo
Järvenpää
Pojat
5

Lepake Nimenhuuto.com

Pelaajakaarti käsittää aiemmin 2.-5. sarjassa pelanneita veteraanilentopalloilijoita sekä nuorempia sarjoissa pelanneita pelureita. Treenaamme kahdesti viikossa Mankalan koululla (ma, to klo 20:30) ja osallistumme mm. Viking Line Cupin turnauksiin, veteraaniturnauksiin (Homenokka, Pirkka) sekä 50-, 55- ja 60-vuotiaiden SM-turnauksiin. Lisäksi on mm. Linna Volley - turnaus elokuussa.

Tero kirjoitti: Bluesin M50-joukkue tuli Pirkka -turnauksessa hienosti hopeamitaleille, onnittelut siis A-P:lle, Artsille, Jamille, Jannelle, Jemulle, Jukalle ja Jyrkille. M55-joukkue (Ako, Jari, Jokke, Jurkka, Reima ja Seppo) oli 13. ja M60-ukot (Jouni, Kari, Make, Mara, Mikko, Paavo, Reijo ja Tero) seitsemäs. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
33

Blues Ukot Nimenhuuto.com

Arto kirjoitti: AA etelän leirillä (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Miehet
28

BluesVolley N2N3 Nimenhuuto.com

Raija kirjoitti: liekö taas flunssa tulossa. Nenä vuotaa solkenaan ja aivastuttaa hillittömästi, joten ajattelin että parempi etten tule tartuttamaan muita. Ja tietysti juuri nyt olisi ollut melkein täydet kentälliset pelaajia. :( (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Lentopallo
Järvenpää
Naiset
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.