Koripallo Järvenpää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Järvenpää ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, koripallo, lentopallo, ringette, sähly, paini ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Järvenpää

Koripallo - Järvenpää

JäNMKYt04 Nimenhuuto.com

JäNMKY C-tytöt 03/04

Sohvi kirjoitti: Hyvä tytöt! Hieno peli ja hyvä kannustus! Työt jatkuu ensi sunnuntais peli EBT tä vastaan, pääseekö ilmoittautuneiden lisäksi peliin Diana, Csilla, Emmi ja Eesu? (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Järvenpää
Ei asetettu
21

Jänmky 2006-2009 Nimenhuuto.com

Harrastekoripalloa Järvenpäästä.

Johanna kirjoitti: Jes kiva, paljon tyttöjä tulossa discoon! Huhujen mukaan paikalla nähdään 3 dj:tä,Jäkster sekä mahdollisesti jopa joku jks-edarin pelaaja. Käykää loputkin vielä ilmoittautumassa nimenhuutoon,me kerätään viikonlopun aikana osallistujamäärät niin osataan varautua! Mokkis-/pizzaleipojat saa myös ilm... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Järvenpää
Tytöt
36

JKS 01-02-03 pojat Nimenhuuto.com

JKS C-Pojat

Juha kirjoitti: Tietoa joukkueen kohtalosta. Seuran valmentajavastaava Juha Viita kertoi, mitä seuralla on nyt teille tarjota. Syyskaudeksi ei tule B- eikä 03-C:n joukkueita. Keväällä voi tulla, se selviää myöhemmin. 03 syntyneet voivat liittyä 04 joukkueeseen, harjoitella siellä ja osallistua yli-ikäisinä pelei... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Järvenpää
Pojat
10

JäKe Nimenhuuto.com

Järvenpään kori-Keijot ;) Järvenpään vanhat Ketut? Saa ehdottaa parempia nimiä.

Carl kirjoitti: Liikuntasalin vuorot peruttu 8.10-1.11.15 välisen ajan. Liikuntasalin jatkokäyttö remontin aikana käydään vielä läpi ensiviikolla pidettävässä työmaakokouksessa. (Pitää myös varautua siihen että liikuntasali on poissa käytössä loppuvuoden.) Seurakuntatalon 2 vaiheen remontti on ulottunut liikunta... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Järvenpää
Ei asetettu
17

KUB A-tytöt Nimenhuuto.com

Theresa kirjoitti: Hei, Minulle on merkattu Buffa ensiviikolle. En valitettavasti pysty pitämään sitä, sillä minulle kävi tällä viikolla työtapaturma ja lantioni murtui. En pääse liikkumaan saatikka tekemään oikein mitään, eli kaikki on hiukan haasteellista:) Voisiko joku ottaa tuon buffavuoron itselleen? T, Nina (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Koripallo
Järvenpää Kerava
Tytöt
21

JKS 08-09 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Koripallo
Järvenpää
Pojat
13

JäNMKYkuntokoris Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Huomenta ladyt! Vaihdan nyt lajin tennikseen eli tämä syksy pois koris porukasta. Oikein antoisaa treenikautta kaikille! T. Marika (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kuntokoris
Järvenpää
Naiset
19

JaKaRi Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Tuun suoraan valmennushommista. Espoossa varmaan siinä 19 kieppeillä. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Koripallo
Järvenpää
Miehet
25

JKS Basket Nimenhuuto.com

Roni kirjoitti: Saattaa olla lapsi mukana (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Koripallo
Järvenpää
Miehet
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.