Jääkiekko Naantali

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Naantali ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: golf, koripallo, jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, sähly, muodostelmaluistelu, lentopallo ja ringette.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Naantali

Jääkiekko - Naantali

VG-62 jääkiekko 04 Nimenhuuto.com

2004 syntyneiden poikien jääkiekkojoukkue Naantalissa

Steljos kirjoitti: Moi! Voikohan tuota tuulipukua mennä itsekseen sovittamaan alkuviikosta, kun ei päästä torstaina paikalle? -Pauliina- (12 päivää sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jääkiekko
Naantali
Pojat
42

HT Vallis Nimenhuuto.com

HT Vallis on miesten jääkiekkojoukkue, joka toiminnallaan pyrkii aktivoimaan naantalilaisia aikuisia liikunnan pariin. HT Valliksen käytössä on ollut vakiovuoro Kuparivuoren jäähallista vuodesta 2003.

Henrik kirjoitti: Löytyisikö tästä porukasta innokkaita maalivahteja tulemaan torstaisin aamujäille? klo 07-08 Raision DNA 1 hallissa. Jos heräsi kiinnostus tai haluat ilmiantaa kaverin niin laita viestiä hlarjava@gmail.com tai 0503718883. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Naantali
Miehet
40

TSKU Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Ei vielä täysin varma...jyrkkä ehkä? (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Naantali
Ei asetettu
30

HC Rautakanki Nimenhuuto.com

Patrik kirjoitti: Moro ukot. Tänään ke Kaarinassa klo 21-23 hokia. 10€/h. Voi tulla myös vaan toiselle tunnille, jos 2 h on liikaa. Veskat löytyy!! Ilmoitus mulle 0408260242, Whatsapp tai tekstarilla (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko ja Rullakiekko
Turku/Naantali
Miehet
51