Jääkiekko Naantali

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Naantali ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, koripallo, golf, jalkapallo, lentopallo, pesäpallo, sähly, ringette ja curling.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Naantali

Jääkiekko - Naantali

VS Rakentajat Nimenhuuto.com

Rakennusliiton sponssaama Hötsäkiekko porukka. Kaikki liiton jäsenet ovat tervetulleita pelaamaan, taitoihin, ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki rakennusliiton jäsenet ovat tervetulleita pelaamaan höntsälätkää.liito...

jari kirjoitti: Onko muusikoiden vuorille varmistunut paikka sekä aika? (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku, Kaarina, Raisio, Naantali
Sekajoukkue
27

VG-62 jääkiekko 04 Nimenhuuto.com

2004 syntyneiden poikien jääkiekkojoukkue Naantalissa

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Naantali
Pojat
29

HT Vallis Nimenhuuto.com

HT Vallis on miesten jääkiekkojoukkue, joka toiminnallaan pyrkii aktivoimaan naantalilaisia aikuisia liikunnan pariin. HT Valliksen käytössä on ollut vakiovuoro Kuparivuoren jäähallista vuodesta 2003.

Lasse kirjoitti: Aikaisemmasta tiedosta poiketen jäähalli on suljettu sunnuntaina 1.1.2017, joten seuraava vuoromme on vasta 8.1.2017. Kiitoksia kaikille mukavasta syyskaudesta. Toivotan koko porukalle Hyvää Joulua ja antoisaa Uutta Vuotta 2017! T: Lasse (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Naantali
Miehet
40

VG-62-03 Nimenhuuto.com

VG-62 D1 poikien tapahtumat.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Huomasin myös että osuupa nyt huonosti tuohon pitkään viikonloppuun ja äitienpäiväviikonloppuun... meidänkin pitäis olla just tuolloin Pirkanmaalla joten tulo on nyt hiukan epävarma... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Naantali
Ei asetettu
26

TSKU Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos kaupungin värikkäin hoki kiinostaa ja olet valmis antamaan kaikkesi tälle...

Jani kirjoitti: Joukkue kuvaus! Kaikki paikalle. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Naantali
Ei asetettu
34

HC Rautakanki Nimenhuuto.com

Patrik kirjoitti: Terve! Muutamalla on vielä 2017 kevätkauden Kaarinan vuoroista maksettavaa: Caj 135e Tuomas J 30e Perttu R 40e Markus R 90e Henrik H 20e Jari K 70e Simo S 100e Aleksi L 110e Jesse A 70e Mikko P 20e Santtu V 30e Fake 50e Elias S 30e Maksu tilille FI55 5711 6120 2105 35, saaja Patrik Wirman. Viimei... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko ja Rullakiekko
Turku/Naantali
Miehet
44

Vg62 Naantali D1 04 Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (22 päivää sitten)

Jääkiekko
Naantali
Pojat
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.