Lentopallo Naantali

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Naantali ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, golf, jääkiekko, jalkapallo, lentopallo, pesäpallo, sähly, ringette ja curling.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Naantali

Lentopallo - Naantali

Armonlaakson Pallo Nimenhuuto.com

Iloista ja reilua liikuntaa lentopallon parissa jälkipelejä kaihtamatta!

Tero kirjoitti: Terve, tutkittiin Ollin kanssa huomista säätä ja tultiin siihen tulokseen, että pelataan huomenna ulkona. Aloitetaan huomenna jo klo 17.00. Mikäli et ehdi viideksi paikalle, niin laita viesti. Teemme kolme joukkuetta ja otamme myöhemmin tulijat huomioon. Vastaatko Randi tai Mikko kentän? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Naantali
Ei asetettu
22

Albatross Nimenhuuto.com

Naantalilainen lentopalloporukka, joka tahkoaa kaudella 2015-2016 miesten III-sarjaa.

Kari kirjoitti: Toistaiseksi on salivuorot Peruttu Karvetinkoulla sattuneen tulipalon vuoksi (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Naantali
Miehet
20

VG-62lentopallo Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Tällä hetkellä siis saunaillan saldo: - 5:lle maistuisi sauna ja kaljan juonti - yhdelle jyrkästi ehkä - 5:lle ei, joista yksi täyttää 100 vuotta (peli esityksiin nähden tuli vähän puskista, mutta joukkue onnittelee), yksi lähtee jälleen joukkueen rahoilla Karmis-Partenkirsseniin SUUNNISTAMAAN, y... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Naantali
Ei asetettu
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.