Jalkapallo Naantali

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Naantali ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, golf, jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, ringette ja curling.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Naantali

Jalkapallo - Naantali

VG-62-P01-Jalkapallo Nimenhuuto.com

Vg-62 jalkapallopojat 2000-2002 Harjoitukset 3-4krt viikossa. PAKKASRAJA -10 kentän lämmityskaudella.

Matias kirjoitti: Haen Ronin Ukko-Pekan pihalta 17.58 ja Rasmuksen Karvetista 18.00. Kaksi kaveria mahtuu vielä kyytiin, jos tarvetta. (4 päivää sitten)

Päivitetty minuutti sitten

Jalkapallo
Naantali
Pojat
33

VG-62 M2 Nimenhuuto.com

VG-62 M2

Joukkue etsii pelaajia

Arttu kirjoitti: Perutaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Naantali
Miehet
37

VG-62-p04 Nimenhuuto.com

2003 ja 2004 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Treenaamme 2 kertaa viikossa ja pelaamme 2004 lP13 kakkonen sarjaa kaudelle 2017. Porukassa 14 innostunutta jalkapallon harrastajaa.

Wille kirjoitti: Willellä on nyt menossa jääkiekossa syyssarja ja harjoitukset sattuu samaan aikaan kun jalkapallo treenit. Wille osallistuu jalkapallo tapahtumiin mahdollisuuksien mukaan. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Naantali
Pojat
19

VG-62 Venus Nimenhuuto.com

Mirva kirjoitti: Tänne on näemmä turha laittaa mitään (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Naantali
Naiset
28

VG-62edustus Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Naantali
Miehet
32

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.