Jalkapallo Naantali

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Naantali ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jalkapallo, golf, pesäpallo, jääkiekko, lentopallo, sähly, ringette ja curling.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Naantali

Jalkapallo - Naantali

VG-62-P01-Jalkapallo Nimenhuuto.com

Vg-62 jalkapallopojat 2000-2002 Harjoitukset 3-4krt viikossa. PAKKASRAJA -10 kentän lämmityskaudella.

Jonathan kirjoitti: Robert tulee testaa (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Naantali
Pojat
33

VG-62 M2 Nimenhuuto.com

VG-62 M2

Joukkue etsii pelaajia

Arto kirjoitti: Siis tänään ei harkkoja, sovittiin että alaraja olis 10 osallistujaa että harkat pidettäis joten pidetään siitä tästä lähtien kiinni! (15 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Naantali
Miehet
41

VG-62 Pinkit Nimenhuuto.com

Naantalin vaaleanpunaisin tyttöjoukkue 2008 synt. tytöille, joka pelaa nappulaliigaa Naantalissa. Joukkue pelaa myös mielellään toisia tyttöjoukkueita vastaan (lähikunnissa). Joukkuelaiset tunnistat iloisesta asenteesta ja taitavasta pelityylistä ;)

Markus kirjoitti: Moi! Tämän päivän treenit on peruttu (4.12.2016)!! Kenttä on turhan luminen. T. Markus (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Naantali
Tytöt
33

VG-62 Venus Nimenhuuto.com

Kirsi kirjoitti: Tulen jompaankumpaan (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Naantali
Naiset
28

VG-62-p04 Nimenhuuto.com

Wille kirjoitti: Willellä on nyt menossa jääkiekossa syyssarja ja harjoitukset sattuu samaan aikaan kun jalkapallo treenit. Wille osallistuu jalkapallo tapahtumiin mahdollisuuksien mukaan. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Naantali
Pojat
15

VG-62edustus Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Naantali
Miehet
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.