Jalkapallo Naantali

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Naantali ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, golf, jalkapallo, pesäpallo, jääkiekko, lentopallo, sähly, ringette ja curling.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Naantali

Jalkapallo - Naantali

VG-62-P01-Jalkapallo Nimenhuuto.com

Vg-62 jalkapallopojat 2000-2002 Harjoitukset 3-4krt viikossa. PAKKASRAJA -10 kentän lämmityskaudella.

Rasmus kirjoitti: Pelaan niin paljon ku polvet kestää (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Naantali
Pojat
34

VG-62 M2 Nimenhuuto.com

VG-62 M2

Joukkue etsii pelaajia

Arto kirjoitti: Muistutus vielä kaikille; treenit tästä lähtien tiistaisin, ei enää maanantain vuoroa! Arto (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Naantali
Miehet
37

VG-62-p04 Nimenhuuto.com

Wille kirjoitti: Willellä on nyt menossa jääkiekossa syyssarja ja harjoitukset sattuu samaan aikaan kun jalkapallo treenit. Wille osallistuu jalkapallo tapahtumiin mahdollisuuksien mukaan. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Naantali
Pojat
14

VG-62 Venus Nimenhuuto.com

Mirva kirjoitti: Tällä hetkellä yhteensä 6 ja Neea ja Eve jää mejän reeneihin. Onko ketään menossa tyttöjen reeneihin? (19 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Naantali
Naiset
28

VG-62edustus Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Naantali
Miehet
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.