Koripallo Rovaniemi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rovaniemi ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, lentopallo, salibandy, alppihiihto, harrastekiekko, kuorolaulu, kaukalopallo, sähly ja amerikkalainen jalkapallo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Rovaniemi

Koripallo - Rovaniemi

RoNMKY naiset Nimenhuuto.com

Rovaniemen NMKY:n naisten joukkue pelaa Koripalloliiton pohjoisen alueen harrastesarjaa. Treenit pääsääntöisesti sunnuntaisin ja pelit turnauksittain. Osallistutaan myös muihin turnauksiin, takana mm.katukoris- ja ikämies-turnauksia.

Tanja kirjoitti: Treenit peruttu, koska Korkalovaaran salin käyttö varattu muuhun 25.-27.1. (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Koripallo
Rovaniemi
Naiset
19

maanantaikoris Nimenhuuto.com

Lapin kivoimmat korispelit huippuporukalla, maanantaisin Rovaniemen parhaassa pelisalissa (Jokiväylä 13) klo 18.30-20,00 Vuorolla 16 vakiopelaajaa, joiden estyessä aina ajoittain vuorolle tarvitaan varapelaajia. Liity joukkooon!

Pekka kirjoitti: Hola! VAKIOPELAAJAT: Ilmoittaudu peleihin heti IN, kun tiedät tulevasi (viimeistään sunnuntaihin kello 18.30 mennessä kannattaa ilmoittautua, sillä tuon kellonajan jälkeen varapelaajat voivat ilmoittautua tyhjälle paikallesi) Jos taas olet estynyt tulemasta, ilmoita heti OUT- näin tilallesi voi h... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Rovaniemi
Miehet
34