Pesäpallo Imatra

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Imatra ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, jääpallo, pesäpallo, rauniokoira harrastus, judo, taijutsu, harrastekiekko ja lätkä.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Imatra

Pesäpallo - Imatra

IPV DE -pojat Nimenhuuto.com

IPV:n D ja E -poikien omat joukkuesivut ovat auenneet! Meillä on hyvä porukka kasassa ja vedetään yhtä köyttä, joten kootaan koko porukka yhteen myös tänne!

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan maineikkaaseen IPV:n seuraan. Meillä on sekä E että D pojissa hyv...

Kristian kirjoitti: Harkat huomenna 22.2 Kosken koululla pidetään normaalisti! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Imatra
Pojat
36

IPV F-pojat Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Sääntö- ja tuomarikoulutusta Avialla! Nyt aktiivisesti lapset, nuoret ja vanhemmat sääntö- ja tuomarikoulutukseen. Aluesarjoissa pää-ja syöttötuomari tulee olla kortillinen. Junioreilla mahdollisuus tuomaroinnilla hankkia pientä taskurahaa. Lappeenrannassa viime kesänä 13 v. poika teki tuomaroinn... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Imatra
Pojat
18

IPV C ja D-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikkelis! Tulevalla kahdella viikolla on päällekkäisten lomien takia harvakseltaan harjoituksia Ukonniemessä. Tämän takia kysyin Jysseltä, että voisitte käydä Ysien harjoituksissa. Laitan aikataulun tuohon kalenteriin, katsokaa siis tarkasti missä harkat ovat! Yhteiskyydit lienee sovittavissa ha... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Imatra
Pojat
29

D-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Huomiseen IPV peliin tarvitaan D-pojista 2 pallopoikaa. Halukkaat, ilmoittautukaa! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pesäpallo
Imatra
Ei asetettu
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.