Pesäpallo Imatra

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Imatra ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, jääpallo, rauniokoira harrastus, judo, taijutsu, harrastekiekko ja lätkä.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Imatra

Pesäpallo - Imatra

IPV D -pojat Nimenhuuto.com

IPV:n D-poikien omat joukkuesivut ovat auenneet! Meillä on hyvä porukka kasassa ja vedetään yhtä köyttä, joten kootaan koko porukka yhteen myös tänne!

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan maineikkaaseen IPV:n seuraan. Meillä on sekä D pojissa hyvä ja yh...

Olli kirjoitti: Moikka! Ensi viikon keskiviikkona 25.4. klo 18-20 järjestetään tuomaritoimintaan liittyvä kokoontuminen Imatran Kylpylällä. Paikalle on kutsuttu IPV:n juniorijoukkueiden joukkueenjohtajat sekä tuomarikoulutuksen käyneet /tuomaritoiminnassa mukana olevat. Kokoontumisessa käydään läpi seuraavat asi... (3 päivää sitten)

Päivitetty 6 minuuttia sitten

Pesäpallo
Imatra
Pojat
53

IPV G pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Imatra
Pojat
13

IPV E-pojat 06-07 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Jaakko kirjoitti: Hei, 14. tai 15.4. saattaisi olla mahdollista pelata 1-2 harjoitusottelua Avialla. Kenelle viikonloppu kävisi? Vastatkaa tähän viestiketjuun mahdollisimman pian käykö molemmat päivät, toinen päivistä (la tai su) tai ei kumpikaan päivä. t Marjo (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Pesäpallo
Imatra
Pojat
17

C-pojat Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Mikäli tiedät jo jos et voi olla kokonpanossa, niin laitathan ilmoittautumisen OUT. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Pesäpallo
Imatra
Ei asetettu
41

IPV C ja D-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikkelis! Tulevalla kahdella viikolla on päällekkäisten lomien takia harvakseltaan harjoituksia Ukonniemessä. Tämän takia kysyin Jysseltä, että voisitte käydä Ysien harjoituksissa. Laitan aikataulun tuohon kalenteriin, katsokaa siis tarkasti missä harkat ovat! Yhteiskyydit lienee sovittavissa ha... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Imatra
Pojat
20

IPV F-pojat Nimenhuuto.com

Riikka kirjoitti: Hei! Tässä ohjeistusta lisenssien ostoon: Pojille hankittava lisenssi on Juniorilisenssi. Hinta on 35€ + vakuutus (tarvittaessa) 15€. Mikäli teillä on oma sporttiturva tai muu vastaava vakuutus, lisenssin voi ostaa ilman vakuutusta. Vakuutustietoja ei kysytä lisenssiä ostettaessa, on vanhempien v... (26 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Imatra
Pojat
25