Pesäpallo Imatra

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Imatra ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, jääpallo, pesäpallo, rauniokoira harrastus, judo, taijutsu, harrastekiekko ja lätkä.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Imatra

Pesäpallo - Imatra

IPV DE -pojat Nimenhuuto.com

IPV:n D ja E -poikien omat joukkuesivut ovat auenneet! Meillä on hyvä porukka kasassa ja vedetään yhtä köyttä, joten kootaan koko porukka yhteen myös tänne!

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan maineikkaaseen IPV:n seuraan. Meillä on sekä E että D pojissa hyv...

Pietu kirjoitti: Moi kaikille! Onko Imatralta menossa porukkaa kauden päättäjäisiin Lappeenrantaan?Me vanhemmat emme pääse osallistumaan hautajaisten ollessa samana päivänä. Jos mahdollista, pääsisikö Pietu jonkun matkassa? -tarja (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Pesäpallo
Imatra
Pojat
36

IPV F-pojat Nimenhuuto.com

Riikka kirjoitti: Hei vaan. Marjo laittoikin aiemmin viestiä leirille kulkemisesta. Vuokra-autolla on siis tarkoitus lähteä ja siihen ei joukkueen varat tällä hetkellä aivan riitä, rahaa täytyy kerätä hieman vielä matkaa varten. Laskujen mukaan 25 euroa per perhe riittää. Maksut joukkueen tilille FI19 5094 0020 16... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Imatra
Pojat
18

C-pojat Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Mikäli tiedät jo jos et voi olla kokonpanossa, niin laitathan ilmoittautumisen OUT. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Imatra
Ei asetettu
45

IPV C ja D-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikkelis! Tulevalla kahdella viikolla on päällekkäisten lomien takia harvakseltaan harjoituksia Ukonniemessä. Tämän takia kysyin Jysseltä, että voisitte käydä Ysien harjoituksissa. Laitan aikataulun tuohon kalenteriin, katsokaa siis tarkasti missä harkat ovat! Yhteiskyydit lienee sovittavissa ha... (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pesäpallo
Imatra
Pojat
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.