Jalkapallo Imatra

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Imatra ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, jääpallo, salibandy, jääkiekko, lentopallo, rauniokoira harrastus, judo, taijutsu ja harrastekiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

IPS Edustus 2 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran kakkosjoukkue, joka pelaa kaudella 2016 Kaakkois-Suomen 5-divisioonaa.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa uudet/vanhat pelaajat, treenien kautta mahdollisuus päästä pelaama...

Jere kirjoitti: Tuun suoraa kentälle (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Imatra
Miehet
21

IPS P07-P08 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran vuosina 2007-2008 syntyneiden poikien joukkue. Joukkueeseemme kuuluu sekä enemmän että vähemmän tavoitteellisesti jalkapalloa harrastavia pelaajia. Uusia pelaajia otetaan mukaan! Ole yhteydessä joukkueenjohtajiin, jos kiinnostaa liittyä joukkueeseen.

Sanna kirjoitti: Hei! Välittäisittekö uutisen joukkueidenne pelaajille. https://www.imatranpalloseura.fi/uutiset-2/kotikikkakilpailu/ Terveisin Santeri IPS (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
47

IPS T05 Nimenhuuto.com

Imatran palloseuran tyttöjoukkue - ikäluokat 2005-2007

Sanna kirjoitti: Imatran Palloseura seuraa Suomen Palloliiton liittohallituksen torstaina 12.3.2020 antamaa suositusta kilpailu- ja harjoitustoiminnan väliaikaisesta keskeyttämisestä koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi. Turnaus- ja harjoitustoiminnan keskeytys astuu voimaan välittömästi ja jatkuu ainak... (16 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Tytöt
21

IPS Harraste Nimenhuuto.com

Ympärivuotista harrastefutista Imatralla. Tarkempaa tietoa toiminnasta joukkueen sivuilla https://imatranpalloseura-fi.directo.fi/joukkueet/miesten-harrastefutis/

Marko kirjoitti: Koronaviruksen leviämisen estämiseksi vuorot maaliskuun loppuun asti peruttu! (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Miehet
43

Imatran Palloseura P9 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran 2011-syntyneiden joukkue.

Mika kirjoitti: Joukkuejako sunnuntaille: Punainen: Roope Timofei Anton Perttu Kosti Leo Edvin Musta: Nooa Oiva Valentino Peetu Onni Maksim Lauri Jaakko (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
33

PEPO-IPS yj C15-v2018 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran IPS:n ja Lappeenrannan PEPO:n yhdistelmäjoukkue.

Mikko kirjoitti: Tervehdys! Pidetään joukkueen kk-maksujen keräämisessä tauko ainankin lokakuun osalta. Tällä hetkellä näyttää sille, että saadaan hoideltua näin viimeisetkin laskut. IPS:n seuramaksujen kerääminen jatkuu kuitenkin läpi vuoden. Pyytäisin kaikkia kuitenkin tarkistamaan tilanteen reissumaksuista, jo... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
39

IPS07 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Ohje uusille pelaajille: IPS P07-joukkueen harjoituksiin saa tulla tutustumaa...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: 1. Tuplajuusto (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Imatra
Ei asetettu
30

IPS T06-07 Nimenhuuto.com

Santeri kirjoitti: https://www.imatranpalloseura.fi/uutiset-2/kotikikkakilpailu/ Kotikikkakilpailu alkaa nyt! Lähetä oma videosi Santerille whatsapilla numeroon 0407613723. Parhaat videot palkitaan IPS:n seuratuotteilla. Ohjeet kilpailuun: Nyt ei kilpailla siitä kuka on taitavin ponnauttelija tai laukoja, vaan siit... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Tytöt
47

IPS T09-11 Nimenhuuto.com

Santeri kirjoitti: Hei kaikille! Kuvat ja materiaalit osuuteen on lisätty IPS ry hallituksen tiedote koronaviruksen vaikutuksista Imatran Palloseuran toimintaan huhtikuun ajalle. Käykää lukemassa. Joukkuemaksusta: Huhtikuun osalta joukkuemaksuosuus 18€ palautetaan seuraavassa maksuerässä. Seuramaksu osuus 12€ jää s... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Tytöt
16

IPS09 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Tarja kirjoitti: Pääseuran aloitteesta otamme joukkueessa käyttöön uuden myClub-palvelun, mikä korvaa käytössä olevan Nimenhuuto-palvelun. Pidän ainakin 15.3. asti kunnossa molempia palveluita, jotta näemme, että palvelu pelaa ja kaikki pääsevät käyttämään myClub-palvelua. Saat uudesta palvelusta aktivointilinkin... (21 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
24

IPS C-POJAT Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Muistutus! Huomenna IPS:n kauden päättäjäiset ja palkinnonjako klo 18.00 Aviasport areenalla. Ohjelma: Klo 18:00-18:45 Mahdollisuus pienpeleihin kentällä klo 18:45-19:00 Puhe Klo 19:00-19:45 Palkintojen jako Klo 19:45 eteenpäin tarjoilu (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
23

IPS06 Nimenhuuto.com

Tanja kirjoitti: Harkat lisätty tiiistaille klo 19:00-20:15 ja torstaille klo 17:45-19:00 (Huom ei 21.9)! Harkoissa pidetään tauko 5.10 alkaen hallikauden alkuun. Talvikauden harkoista myöhemmin lisää. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Imatra
Ei asetettu
22

PEPO-IPS Yj P06 Nimenhuuto.com

PEPO Lappeenrannan ja Imatran Palloseuran vuonna 2006 syntyneiden kilpajoukkue

Katja kirjoitti: Hallitus linjasi 16. maaliskuuta 2020 lisätoimenpiteistä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa. Linjattujen toimenpiteiden tarkoituksena on suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talouselämän toiminta. Linjaukset ovat voimassa 13. huhtikuuta 2020 asti. Hallitus on todennut yhteistoimin... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
25

PEPO-IPS Yj P05 Nimenhuuto.com

PEPO:n ja IPS:n vuonna 2005 syntyneiden poikien yhteisjoukkue.

Mika kirjoitti: https://www.pepofutis.net/?x299038=532765 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
34

IPS P10 Nimenhuuto.com

Jaro kirjoitti: IPS 2010 joukkueen harjoitukset ja muut tapahtumat on peruttu toistaiseksi. Lisää informaatiota Imatran Palloseuran verkkosivuilta ja Facebook-sivulta. (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
31

PEPO-IPS B-junnut Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kun sarjapaikka on varmistettu, niin mennää tämä viikko kevyemmin ja perutaan perjantain harjoitus (ips edustuksen peli perjantaina). (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
27

IPSP15 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Voi mennä huomenna pelaamaan Husseinin ja kumppaneiden kanssa olettaen ettei muilla vuoroa siellä. Ei tehdä kuitenkaan omin päin tapahtumia tänne. Käyttäkää vaikka viestitoimintoa. Poistan tapahtuman. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
21

IPS Witch Nimenhuuto.com

Ann-Mari kirjoitti: Meillä lätkä pelit kausalassa.. Tuun ku kerkeen.. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Imatra
Naiset
32