Jalkapallo Imatra

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Imatra ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, jääpallo, pesäpallo, rauniokoira harrastus, judo, taijutsu, harrastekiekko ja lätkä.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Imatra

Jalkapallo - Imatra

IPS Edustus 2 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran kakkosjoukkue, joka pelaa kaudella 2016 Kaakkois-Suomen 5-divisioonaa.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa uudet/vanhat pelaajat, treenien kautta mahdollisuus päästä pelaama...

Jere kirjoitti: Tuun suoraa kentälle (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Imatra
Miehet
22

IPS T05-08 Nimenhuuto.com

Imatran palloseuran tyttöjoukkue - ikäluokat 2005-2008.

Siiri kirjoitti: Muistutus Jos on oma vakuutus (joka kattaa kilpailu ja peli tilanteet) niin vakuutuksesta todistus jojoille marraskuun loppuun mennessä, muuten hankitaan ja laskutetaan Palloliiton vakuutus... (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Imatra
Tytöt
19

PEPO-IPS yj C15 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran IPS:n ja Lappeenrannan PEPO:n yhdistelmäjoukkue.

Sanna kirjoitti: Hei, Alla tiivistettynä tulevien C-ikäluokan joukkueiden toiminnasta kaudella 2017-2018. P14-joukkueen (2004) (IPS/PEPO yj) 2018 valmennus: Jari Enbuska, Timo Ikonen, mahdollisesti (Ismo Penttilä, Marko Liikanen) riippuen heidän poikien joukkueesta Muut taustat: vielä avoinna Avoimet harjoitukset... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
41

Imatran Palloseura P11 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran 2011-syntyneiden joukkue.

Santeri kirjoitti: Hei! Järjestämme seuran sisäisen E-tason valmentajakoulutuksen ma 6.11. klo 16:30 - 20:30 Aviasport Areenalla (kokoustila ja halli). Tilaisuus on maksuton. Toivoisimme että koulutukseen osallistuisivat valmentajat, jotka eivät ole viellä käyneet kyseistä koulutusta. Koulutus tarjoaa perusedellety... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
21

IPS07 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Ohje uusille pelaajille: IPS P07-joukkueen harjoituksiin saa tulla tutustumaa...

Lauri kirjoitti: Moi kaikille, Joulu tekee tuloaan ja uudet lisenssit ja vakuutukset täytyisi taas hankkia ensikaudelle. Keväällä päätetyn 30 euron kuukausimaksun johdosta jokainen pelaaja maksaa itse lisenssin sekä vakuutuksen joukkueen tilille. Lisenssin ja vakuutuksen hinta varmistuu lähiviikkoina. Viime vuonn... (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Imatra
Ei asetettu
35

IPS09 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Tiina kirjoitti: Kaakkois-Suomen piirin taitokisat pidetään Aviasport Arenalla lauantaina 18.11. klo. 9.00 alkaen ja päättyen n. klo 19.00. Taitokisoihin tarvitaan edelleen lisää toimitsijoita jokaisesta joukkueesta.Vieläkö joku pääsis messiin?Mitään erityistaitoja et tarvitse.Lukeminen ja kirjoittaminen riittää ... (Noin 24 tuntia sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
30

IPS T06-07 Nimenhuuto.com

Jaana kirjoitti: Muistattehan, että marras-joulukuun maksu erääntyy 31.10. (80€) ja se tilinumero oli: FI82 5620 0920 4358 06. Viitenumerot pysyivät samana, mutta jos se on hävinnyt voi sitä kysellä minulta puh. 040-8476695 T:Jaana (19 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Tytöt
35

IPS C-POJAT Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Muistutus! Huomenna IPS:n kauden päättäjäiset ja palkinnonjako klo 18.00 Aviasport areenalla. Ohjelma: Klo 18:00-18:45 Mahdollisuus pienpeleihin kentällä klo 18:45-19:00 Puhe Klo 19:00-19:45 Palkintojen jako Klo 19:45 eteenpäin tarjoilu (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
26

IPS06 Nimenhuuto.com

Tanja kirjoitti: Harkat lisätty tiiistaille klo 19:00-20:15 ja torstaille klo 17:45-19:00 (Huom ei 21.9)! Harkoissa pidetään tauko 5.10 alkaen hallikauden alkuun. Talvikauden harkoista myöhemmin lisää. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Imatra
Sekajoukkue
22

IPS KTF Imatralaiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Otan 2 vaihtoehdon (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Imatra
Tytöt
8

Imatran Palloseura B-junnut Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Huomenna pelaamme kuitenkin punainen, musta, mudta (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
30

IPSP05 Nimenhuuto.com

Päivi kirjoitti: Muistutus pelaajien vakuutuksista! Jos pelaajalla on oma, kilpaurheilun kattava vakuutus, pelaajalle ei oteta vakuutusta Palloliiton kautta. Tässä tapauksessa vakuutuksen osuus huomioidaan pelaajan kausimaksussa (-40€). Omasta vakuutuksesta tulee ilmoittaa JA LÄHETTÄÄ SÄHKÖPOSTILLA TODISTUS PÄIVI... (11 päivää sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
53

IPS P10 Nimenhuuto.com

Santeri kirjoitti: Hei! En tänään valitettavasti päässyt harjoituksiin, koska olen torstai-iltapäivään asti suorittamassa oppisopimuskoulutukseen kuuluvaa lähikoulutusjaksoa. Vielä valitettavampaa on, että kuulemma poikien käytöksessä tämän päivän harjoituksissa oli ollut "normaalia" enemmän harjoitustapahtuman tur... (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
38

IPSP15 Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Moi! Sivut päivitetty olemme IPSP15 Alla uusi kirjautumissivu! ipsp15.nimenhuuto.com Tero (24 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
24

IPS Witch Nimenhuuto.com

Leena kirjoitti: Nimenhuutoon lisäilty tapahtumia ja poistettu peruttuja. Kaikkien on käytävä päivää ennen treenejä ilmoittautumassa IN/OUT. Mietitään sitä sakkojuttua, jos ei ala sujumaan :-D Eli nyt syys-lokakuussa vain sunnuntain pelitreeni Karhumäen tekonurmella. Marras-joulukuussa on nyt laitettu pelkät hall... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Imatra
Naiset
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.