Jalkapallo Imatra

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Imatra ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, jääpallo, pesäpallo, rauniokoira harrastus, judo, taijutsu, harrastekiekko ja lätkä.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Imatra

Jalkapallo - Imatra

IPS Edustus 2 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran kakkosjoukkue, joka pelaa kaudella 2016 Kaakkois-Suomen 5-divisioonaa.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa uudet/vanhat pelaajat, treenien kautta mahdollisuus päästä pelaama...

Jere kirjoitti: Tuun suoraa kentälle (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Imatra
Miehet
22

IPS T05-08 Nimenhuuto.com

Imatran palloseuran tyttöjoukkue - ikäluokat 2005-2008.

Sanna kirjoitti: Hei... 05 tyttöjen uusi kioskivastaava on Marthan äiti Pirjo. Lisäsin hänet "listoille" :) Todella kivaa Pirjo että lähdit mukaan porukkaan ! Ensimmäinen kioski onkin sitten ensi kuussa 18.5. Saatiin hoidettavaksi "kaikki pelaa" tapahtuman kippari. Hoidetaan se yhdessä 0608 tyttöjen kanssa eli va... (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Imatra
Tytöt
22

PEPO-IPS yj C14 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran IPS:n ja Lappeenrannan PEPO:n yhdistelmäjoukkue.

Sanna kirjoitti: PEPO:N EDUSTUKSEN PALLOPOIKA/MAINOSTEN VIENTIVUOROT PEPO:ssa kirjoilla oleville pelaajille on tulossa kesän aikana 4 talkoovuoroa PEPO:n edustuksen peleihin. Tehtävänä on mainosten vienti paikoilleen ja pelin jälkeen poishakeminen. Ensimmäinen vuoro on jo ensi lauantaina 29.4. ja seuraava 14.5. N... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
39

ipsb-pojat Nimenhuuto.com

Treenaamisen, sitoutumisen ja postiivisuuden kautta tuloksiin!

Jouni kirjoitti: Muistakaa merkata ketkä on tulossa ensi sunnuntain peliin.Merkatkaa klo.15:00 mennessä päivän harkkoihin oletteko tulossa vai ei päivän treeneihin. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
27

IPS07 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Ohje uusille pelaajille: IPS P07-joukkueen harjoituksiin saa tulla tutustumaa...

Sofian kirjoitti: Moi! Liitteenä päivitetty lista. https://ips07.nimenhuuto.com/team_files/file_show?as=Tekonurmi_kes__2017__2_.xlsx&id=739571 Tällä mennään siis tästä viikosta lähtien, kunnes Vuoksenniskan nurmi aukeaa... Muistakaa tarkastella pelilistaa, jotta voitte sopia korvaavan harjoituksen mahdollisen peli... (9 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Ei asetettu
38

IPS T06-07 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Moikka Miepä en tajunnut noita tulevia pyhiä. Pidetään sunnuntain treenit normaalisti, mutta maanantai 1.5. treenit perutaan. -sami- (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Imatra
Tytöt
23

IPS09 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Kati kirjoitti: Olisko intoa tulla myymään pieneksi jääneitä futiskamoja 24.4. maanantaina noin klo 17.30-19.30 Karhumäentekonurmelle? Silloin alkaa futiskoulu ja voitaisi laittaa kirppari futiskoulun ajaksi pystyyn. Jokainen siis voisi myydä tuolloin itselle tarpeettomia futiskamoja omaan laskuun. Mikäli intoa ... (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
43

IPS06 Nimenhuuto.com

Tanja kirjoitti: Huomenna torstaina kevään viimeiset hallitreenit. Ensi viikolla treenit siirtyy ulos Karhumäen tekonurmelle uusin ajoin. Treenit jatkossa: Tiistaisin 19:00-20:15 (1/2 kenttä) Torstaisin 17:45-19:00 (1/4 kenttä) Sunnuntaisin 17:45-19:00 (1/2 kenttä) Seuraa nimenhuudosta, jos treenit on peruttu ken... (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Sekajoukkue
27

IPS C-POJAT Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Muistutus! Huomenna IPS:n kauden päättäjäiset ja palkinnonjako klo 18.00 Aviasport areenalla. Ohjelma: Klo 18:00-18:45 Mahdollisuus pienpeleihin kentällä klo 18:45-19:00 Puhe Klo 19:00-19:45 Palkintojen jako Klo 19:45 eteenpäin tarjoilu (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
30

IPS KTF Imatralaiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Otan 2 vaihtoehdon (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Imatra
Tytöt
9

Imatran Palloseura B-junnut Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Huomenna pelaamme kuitenkin punainen, musta, mudta (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
27

IPSP05 Nimenhuuto.com

Jaana kirjoitti: Huomenna torstaina 13.4. harjoitellaan vielä aviasportilla. Lauantaina osalla pelaajista pelit lappeenrannassa. Jos tulee este ettei pääse pelaamaan siitä heti viesti Paulille!!! Pääsiäismaanantai huilataan ja keskiviikkona siirrytään tekonurmelle. Uudet harj.ajat on nyt päivitetty nimenhuutoon. ... (15 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
67

IPS04 Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Moi! Varusteita ja peliasuja voi käydä sovittamassa Intersportilla 25.3.17 asti! Jokainen voi taas tilata mitä tarvitsee! Löytyisikö mainostajia paitoihin? Tero (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
23

IPS P10 Nimenhuuto.com

Elmo kirjoitti: Treeneissä jäi tänään joltakin areenalle tuulitakki, on kymppien laukussa ja kulkeutuu huomenna tekonurmelle. (20 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
26

IPS Witch Nimenhuuto.com

Leena kirjoitti: Nimenhuutoon lisäilty tapahtumia ja poistettu peruttuja. Kaikkien on käytävä päivää ennen treenejä ilmoittautumassa IN/OUT. Mietitään sitä sakkojuttua, jos ei ala sujumaan :-D Eli nyt syys-lokakuussa vain sunnuntain pelitreeni Karhumäen tekonurmella. Marras-joulukuussa on nyt laitettu pelkät hall... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Imatra
Naiset
32

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.