Jalkapallo Imatra

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Imatra ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, jääpallo, pesäpallo, rauniokoira harrastus, judo, taijutsu, harrastekiekko ja lätkä.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Imatra

Jalkapallo - Imatra

IPS Edustus 2 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran kakkosjoukkue, joka pelaa kaudella 2016 Kaakkois-Suomen 5-divisioonaa.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa uudet/vanhat pelaajat, treenien kautta mahdollisuus päästä pelaama...

Jere kirjoitti: Tuun suoraa kentälle (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Imatra
Miehet
22

IPS T05-08 Nimenhuuto.com

Imatran palloseuran tyttöjoukkue - ikäluokat 2005-2008.

Sanna kirjoitti: Hei huoltajat. Onko kiinnostuneita osallistumaan talkoisiin tyttö joukkueen hyväksi. Imatran Ajoihin 7-9.7.2017 . Ilmoittautuminen talkoisiin tehdään lomakkeella seuran nettisivun kautta. Korvaus talkootyöstä on 10€/h joka jyvitetään kokonaisuudessaan joukkueille osallistujien mukaan. Lisäksi kai... (11 päivää sitten)

Päivitetty 34 minuuttia sitten

Jalkapallo
Imatra
Tytöt
39

PEPO-IPS yj C14 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran IPS:n ja Lappeenrannan PEPO:n yhdistelmäjoukkue.

Sanna kirjoitti: Käykää tarkastamassa huomiset ja sunnuntain talkoovuorot, muutamia muutoksia tuli. Tarvitsemme vielä huomiselle kioskiin apukäsiä. Olkaa ystävällisiä, ja laittakaa itsenne sinne. Pekka Kylliäinen, mie siirsin teidät kioskiin, hoidan tulospalvelun tuomareiden kanssa. Sunnuntaille saatetaan tarvita... (9 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
38

ipsb-pojat Nimenhuuto.com

Treenaamisen, sitoutumisen ja postiivisuuden kautta tuloksiin!

Jouni kirjoitti: Muistakaa merkata ketkä on tulossa ensi sunnuntain peliin.Merkatkaa klo.15:00 mennessä päivän harkkoihin oletteko tulossa vai ei päivän treeneihin. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
27

IPS07 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Ohje uusille pelaajille: IPS P07-joukkueen harjoituksiin saa tulla tutustumaa...

Sofian kirjoitti: IPS RY sääntömääräinen vuosikokous keskiviikkona 29.3.2017 klo 18. Vanha postitalo, Tainionkoskentie 1, Imatra (käynti sisäpihan kautta). Käsitellään sääntöjen mukaiset asiat. Ilmoitus kopioitu Imatralaisesta 18.3.2017. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Ei asetettu
42

IPS06 Nimenhuuto.com

Tanja kirjoitti: Nyt alkaa olla ilmottautumisaktiivisuus turnauksiin ja peleihin sitä tasoa, että nostan kädet pystyyn! Ajoissa ilmottautuneita on pari-kolme, pyytämällä yksityisviestillä tai henk.kohtaisesti saan muutaman in- tai out-merkinnän, silti jää vielä roikkumaan kysymysmerkkejä liuta. Olen ollut siinä u... (30 minuuttia sitten)

Päivitetty 10 minuuttia sitten

Jalkapallo
Imatra
Sekajoukkue
26

IPS09 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Sofian kirjoitti: Sairanhauska :D :D https://www.facebook.com/villikortti2/videos/738894239610133/ (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
41

IPS C-POJAT Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Muistutus! Huomenna IPS:n kauden päättäjäiset ja palkinnonjako klo 18.00 Aviasport areenalla. Ohjelma: Klo 18:00-18:45 Mahdollisuus pienpeleihin kentällä klo 18:45-19:00 Puhe Klo 19:00-19:45 Palkintojen jako Klo 19:45 eteenpäin tarjoilu (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
31

IPS KTF Imatralaiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Otan 2 vaihtoehdon (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Imatra
Tytöt
9

IPSP05 Nimenhuuto.com

Jaana kirjoitti: Tekonurmella siirrytään pääsiäisen jälkeen ma 17.4. Alustavat P05 vuorot ovat Ma klo 19.00-20.15 Ke klo 19.00-20.15 To klo 16.30-17.45 Su klo 19.00-20.15 Kun virallinen vahvistus on saatu niin laitan nämä nimenhuutoon. (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
67

Imatran Palloseura B-junnut Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Huomenna pelaamme kuitenkin punainen, musta, mudta (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
25

IPS04 Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Moi! Varusteita ja peliasuja voi käydä sovittamassa Intersportilla 25.3.17 asti! Jokainen voi taas tilata mitä tarvitsee! Löytyisikö mainostajia paitoihin? Tero (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
22

IPS P10 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Huom !! Tämmöinen mahdollisuus on olemassa. IPS ry on saanut Säästöpankki säätiöltä tukea vähävaraisten harrastustoimintaan. Harrastustuki on tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille, joiden harrastuksen aloittaminen tai sen jatkaminen on uhattuna perheen taloudellisen tilanteen vuoksi. Harrastust... (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
24

IPS Witch Nimenhuuto.com

Leena kirjoitti: Nimenhuutoon lisäilty tapahtumia ja poistettu peruttuja. Kaikkien on käytävä päivää ennen treenejä ilmoittautumassa IN/OUT. Mietitään sitä sakkojuttua, jos ei ala sujumaan :-D Eli nyt syys-lokakuussa vain sunnuntain pelitreeni Karhumäen tekonurmella. Marras-joulukuussa on nyt laitettu pelkät hall... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Imatra
Naiset
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.