Jalkapallo Imatra

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Imatra ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, jääpallo, pesäpallo, rauniokoira harrastus, judo, taijutsu, harrastekiekko ja lätkä.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Imatra

Jalkapallo - Imatra

IPS Edustus 2 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran kakkosjoukkue, joka pelaa kaudella 2016 Kaakkois-Suomen 5-divisioonaa.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa uudet/vanhat pelaajat, treenien kautta mahdollisuus päästä pelaama...

Jere kirjoitti: Tuun suoraa kentälle (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Imatra
Miehet
22

PEPO-IPS yj C14 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran IPS:n ja Lappeenrannan PEPO:n yhdistelmäjoukkue.

Sanna kirjoitti: UUDET HARKKA-AJAT ENSI VIIKOSTA LÄHTIEN! Maanantain ja perjantain treenit Avialla normaalisti, Lappeenrannan treenit siirtyvät Sammonlahden nurmikentälle ja treenit KESKIVIIKKOISIN ja TORSTAISIN klo 17.15-18.45. Kenttäaika 17.30-18.45. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
38

IPS T05-08 Nimenhuuto.com

Imatran palloseuran tyttöjoukkue - ikäluokat 2005-2008.

Mikko kirjoitti: Mahtavaa! Tyttöjen 'oikeat' pelit lähtivät upeasti liikkeelle tänään. 1-4 tappio Susille kouvolasta..peli oli todella tasaista, upeaa jalkapalloa molemmilta joukkueilta. Haminalaisten kanssa tasapeli 2-2 kovan ja peräänantamattoman taistelun jälkeen. Ollaan oikeassa sarjassa ja tästä on hyvä jatk... (8 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Tytöt
21

ipsb-pojat Nimenhuuto.com

Treenaamisen, sitoutumisen ja postiivisuuden kautta tuloksiin!

Jouni kirjoitti: Muistakaa merkata ketkä on tulossa ensi sunnuntain peliin.Merkatkaa klo.15:00 mennessä päivän harkkoihin oletteko tulossa vai ei päivän treeneihin. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
27

IPS07 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Ohje uusille pelaajille: IPS P07-joukkueen harjoituksiin saa tulla tutustumaa...

Sami kirjoitti: Piirisarjaan on kaksi joukkuetta(Ips ja Ips/2) ja korttelisarjaan yksi(ips) Piirisarjaa pelaava joukkue Ips(kilpa): Simo A Aleksei D Aleksanteri H Iiro H Anton K Iivari K Saku K Juho K Miska M Eetu M Miiko M Matias M Piirisarjaa pelaava joukkue Ips/2(haaste): Anttonio E Teemu H Antti H Simo H Aat... (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Ei asetettu
41

IPS C-POJAT Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Muistutus! Huomenna IPS:n kauden päättäjäiset ja palkinnonjako klo 18.00 Aviasport areenalla. Ohjelma: Klo 18:00-18:45 Mahdollisuus pienpeleihin kentällä klo 18:45-19:00 Puhe Klo 19:00-19:45 Palkintojen jako Klo 19:45 eteenpäin tarjoilu (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
29

IPS09 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Kati kirjoitti: Löytynyt lauritsalasta 140cm puman punainen logolämppäripaita. Pesulapussa teksti ohto. Kyselkää Katilta. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
44

IPS T06-07 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Moro! Laittakaa pelinumero toiveita; 1. ja 2. toive kommenteihin. Etsitään sponsori/sponsoreita! Paidanhan voi käydä jo ostamassa jos haluaa uuden isomman koon, mutta katotaan painatukset sitten kun saadaan numerot ja mahdollinen sponssi. -sami- (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Tytöt
28

IPS06 Nimenhuuto.com

Tanja kirjoitti: Muistakaahan ilmoittautua noihin pelitapahtumiin viimeistään viikkoa ennen peliä. Pelivuorossa olevat pelaajat on nimetty info-osioon. Täydennän aina tarpeen mukaan pelaajalistaa, joten kannattaa seurailla tapahtumia. (25 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Sekajoukkue
29

IPS KTF Imatralaiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Otan 2 vaihtoehdon (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Imatra
Tytöt
9

IPSP05 Nimenhuuto.com

Jaana kirjoitti: HUOMIO!! Vielä näin yhden kerran kaikille yhteisesti ettei tarvitse jokaista peliä ennen olla muistuttelemassa. Eli kotipeleissä ja lähialueella esim. Lappeenranta. Pelaajat paikalla 45min ennen pelin alkua, valmiina alkuverkkaan ja peli-infoon valmentajien kanssa. Muutoksista ilmoitetaan eriksee... (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
66

Imatran Palloseura B-junnut Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Huomenna pelaamme kuitenkin punainen, musta, mudta (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
27

IPS04 Nimenhuuto.com

Ismo kirjoitti: Perjantaina lähtö Lappeenrantaan klo 17.30 Pikkololta, jos menet suoraan,paikalla pitää olla klo 18.00. Molemmat paidat mukaan ja lämmintä vaatetta. P.S. Maanantain harjoitukset siirtyvät tunnilla aikaisemmaksi eli 19.00-20.30 (18 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
24

IPS P10 Nimenhuuto.com

Konsta kirjoitti: IPS-kausikortit saapuneet! Kortteja jaossa ensi viikon harjoituksissa. Hinta on 20€, maksu joukkueen tilille, jonka numero on FI71 5094 0020 1020 55 . Pelaajan viite maksun viitteeksi. Sovitaanko, että Toukokuun aikana pitää näiden maksujen olla hoidettu? Jos ette itse tarvitse IPS-kausikorttia, ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
24

IPS Witch Nimenhuuto.com

Leena kirjoitti: Nimenhuutoon lisäilty tapahtumia ja poistettu peruttuja. Kaikkien on käytävä päivää ennen treenejä ilmoittautumassa IN/OUT. Mietitään sitä sakkojuttua, jos ei ala sujumaan :-D Eli nyt syys-lokakuussa vain sunnuntain pelitreeni Karhumäen tekonurmella. Marras-joulukuussa on nyt laitettu pelkät hall... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Imatra
Naiset
32

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.