Jalkapallo Imatra

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Imatra ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, jääpallo, pesäpallo, rauniokoira harrastus, judo, taijutsu, harrastekiekko ja lätkä.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Imatra

Jalkapallo - Imatra

IPS Edustus 2 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran kakkosjoukkue, joka pelaa kaudella 2016 Kaakkois-Suomen 5-divisioonaa.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa uudet/vanhat pelaajat, treenien kautta mahdollisuus päästä pelaama...

Jere kirjoitti: Tuun suoraa kentälle (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Imatra
Miehet
22

Imatran Palloseura P11 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran 2011-syntyneiden joukkue.

Santeri kirjoitti: Hei! Järjestämme seuran sisäisen E-tason valmentajakoulutuksen ma 6.11. klo 16:30 - 20:30 Aviasport Areenalla (kokoustila ja halli). Tilaisuus on maksuton. Toivoisimme että koulutukseen osallistuisivat valmentajat, jotka eivät ole viellä käyneet kyseistä koulutusta. Koulutus tarjoaa perusedellety... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
20

IPS T05-08 Nimenhuuto.com

Imatran palloseuran tyttöjoukkue - ikäluokat 2005-2008.

Sanna kirjoitti: Kykykoulut jatkuvat tulevalla viikolla 2. Ilmoittautuminen seuran sivujen kautta - imatranpalloseura.fi - lisäharjoittelu - kykykoulu. (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Tytöt
19

PEPO-IPS yj C15 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran IPS:n ja Lappeenrannan PEPO:n yhdistelmäjoukkue.

Mikko kirjoitti: SEURAMAKSUISTA! Alkaa olla aika kerätä taas seuramaksuja, jotka pyydän maksamaan seuraavasti: Pepon seuramaksut: seuramaksu on yhteensä 250€ ja se maksetaan seuraavasti: 1. erä 8.12.2017 90€, 2. erä 17.1.2018 90€, 3. erä 17.4.2018 70€. IPS:n seuramaksut: maksua kerätään kuukausittain alkaen marra... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
37

IPS07 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Ohje uusille pelaajille: IPS P07-joukkueen harjoituksiin saa tulla tutustumaa...

Lauri kirjoitti: Hyvät Pelaajat, valmentajat, kioskin-, rahaston- ja muidenkin asioidenhoitajat. Turnaus jonka lyhyellä varotusajalla yhdessä väänsimme meni enemmän kuin nappiin. Palaute kaikilta joukkueilta oli ylistävää, niin olosuhteiden kuin järjestelyjenkin suhteen. Lisäksi pelilliset tulokset ja varsinkin u... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Imatra
Ei asetettu
35

IPS09 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Kati kirjoitti: Hyvää alkanutta vuotta! Huomioikaa harjoitusaikojen muutos, uudet ajat päivitetty nimenhuutoon. Pelipaita-asia on edelleen vaiheessa, pahoittelut, puma vaihtaa paitamallia, joten siksi viivästys. Muistakaa lisäksi ilmoittautua pelaamaan tammikuussa pepon turnaukseen ja helmikuussa meidän omaan tu... (17 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
27

IPS T06-07 Nimenhuuto.com

Jenna kirjoitti: Huoltajat !!! Nyt laitettu sp. 2006 syntyneitten vanhemmille koskien vakuutusta. Ketkä ei oo saaneet sp. Niin laittakaa miulle tieto jaana.lipsanen@outlook.com Kaikilla ei ollut sähköpostia tiedossa. (16 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Tytöt
35

IPS C-POJAT Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Muistutus! Huomenna IPS:n kauden päättäjäiset ja palkinnonjako klo 18.00 Aviasport areenalla. Ohjelma: Klo 18:00-18:45 Mahdollisuus pienpeleihin kentällä klo 18:45-19:00 Puhe Klo 19:00-19:45 Palkintojen jako Klo 19:45 eteenpäin tarjoilu (Vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
26

IPS06 Nimenhuuto.com

Tanja kirjoitti: Harkat lisätty tiiistaille klo 19:00-20:15 ja torstaille klo 17:45-19:00 (Huom ei 21.9)! Harkoissa pidetään tauko 5.10 alkaen hallikauden alkuun. Talvikauden harkoista myöhemmin lisää. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Imatra
Sekajoukkue
22

IPS KTF Imatralaiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Otan 2 vaihtoehdon (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Imatra
Tytöt
8

IPSP05 Nimenhuuto.com

Daniel kirjoitti: Iso kiitos Jojoille ja mahtavalle talkooväelle viikonlopusta, tästä on hyvä jatkaa.- KIITOS! (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
51

Imatran Palloseura B-junnut Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Huomenna pelaamme kuitenkin punainen, musta, mudta (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
25

IPSP15 Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Moi! Oliko omavakuutus vai otetaanko seuran kautta? Tero (19 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
23

IPS P10 Nimenhuuto.com

Santeri kirjoitti: Hei! En tänään valitettavasti päässyt harjoituksiin, koska olen torstai-iltapäivään asti suorittamassa oppisopimuskoulutukseen kuuluvaa lähikoulutusjaksoa. Vielä valitettavampaa on, että kuulemma poikien käytöksessä tämän päivän harjoituksissa oli ollut "normaalia" enemmän harjoitustapahtuman tur... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Imatra
Pojat
39

IPS Witch Nimenhuuto.com

Leena kirjoitti: Nimenhuutoon lisäilty tapahtumia ja poistettu peruttuja. Kaikkien on käytävä päivää ennen treenejä ilmoittautumassa IN/OUT. Mietitään sitä sakkojuttua, jos ei ala sujumaan :-D Eli nyt syys-lokakuussa vain sunnuntain pelitreeni Karhumäen tekonurmella. Marras-joulukuussa on nyt laitettu pelkät hall... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Imatra
Naiset
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.