Pesäpallo Mynämäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Mynämäki ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, agility ja tottelevaisuukoulutukset.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Mynämäki

Pesäpallo - Mynämäki

mynis Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Meri Kylänpää ottaa loppuvuoden osalta vastuulleen joukkueen fysiikka- sekä lajivalmennuksen. Jatkosta päätetään myöhemmin kunhan Merin alkuvuoden tekemiset selviävät. Meri laittaa ensi viikon (vko 37) aikana kaikille omatoimisen harjoittelu ohjelman. Ensimmäinen yhteinen kokoontuminen perjantain... (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Naiset
27

myveCtytöt Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei. Tämä viesti on tarkoitettu -00 syntyneille tytöille. Mikäli haluamme pelata kesällä C tyttöjen sarjaa, niin nyt olisi viimeinen hetki aloittaa harjoittelu tulevaa kautta varten. Minja, Jasmin ja Paula ovat käyneet harjoituksissa mutta muita ei ole paikalla näkynyt. Joten nyt on teistä itsest... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Ei asetettu
13

Mynämäen Vesa G-juniorit Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Hei, tänään pidettiin vanhempainpalaveri. Kiitos kaikille osallistujille. Keskusteltiin menneestä sekä tulevasta kaudesta. Seuran puheenjohtaja Juha Lehto kertoi hieman seurasta ja sen toimintatavoista. Menneestä kaudesta opittiin paljon ja nyt keskusteltiin mitä voidaan tulevana kautena tehdä pa... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Sekajoukkue
16

myve d- ja c-tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Käykääpä kurkkamassa MyVen kotisivuilta juttu tuomaroinneista, hoitakaa itse tarvittavat ilmoitukset Kitolan Kimmolle. http://www.mynamaenvesa.fi/?x262646=342694 Viikonloppuja! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Tytöt
20

Mynämäen Vesa miehet 2 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Muutetaan treeniaikaa, koska finaali painaa päälle (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Ei asetettu
22

Myvemaakis Nimenhuuto.com

Matleena kirjoitti: Onko treenejä? (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Naiset
24

Mynämäen Vesa B-tytöt Nimenhuuto.com

Ida kirjoitti: Pääsen sittenkin (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Ei asetettu
24

mynvesa Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Tänään treeneissä pikapalaveri, kuvaus, ulkopelisysteemi ja pelipaikat +perustreeni (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Ei asetettu
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.