Pesäpallo Mynämäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Mynämäki ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, agility ja tottelevaisuukoulutukset.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Mynämäki

Pesäpallo - Mynämäki

mynis Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Uusi lisenssikausi on avattu. Jokaisen pitää hoitaa omatoimisesti itsellensä kilpailuluvan sekä tarvittavan vakuutuksen. Seura hyvittää kaikille hankitun kilpailuvan hinnan (58 €) jälkikäteen. Vanha kilpailulupa ja vakuutus eivät ole enää voimassa, joten pyrkikää hoitamaan asia mahdollisimman pik... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Naiset
27

myveCtytöt Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei. Tämä viesti on tarkoitettu -00 syntyneille tytöille. Mikäli haluamme pelata kesällä C tyttöjen sarjaa, niin nyt olisi viimeinen hetki aloittaa harjoittelu tulevaa kautta varten. Minja, Jasmin ja Paula ovat käyneet harjoituksissa mutta muita ei ole paikalla näkynyt. Joten nyt on teistä itsest... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Ei asetettu
13

Myvemaakis Nimenhuuto.com

Noora kirjoitti: Noora tarvitsee kyydin, olen iltavuorossa. (19 minuuttia sitten)

Päivitetty 19 minuuttia sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Naiset
24

myve d- ja c-tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Käykääpä kurkkamassa MyVen kotisivuilta juttu tuomaroinneista, hoitakaa itse tarvittavat ilmoitukset Kitolan Kimmolle. http://www.mynamaenvesa.fi/?x262646=342694 Viikonloppuja! (Vuosi sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Tytöt
18

Mynämäen Vesa G-juniorit Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Olemme ilmoittaneet joukkueemme seuraaviin sarjoihin: F-poikien sarjaan(pelataan 9 pelaajalla) G/F sekasarjaan(6 pelaajaa kerralla kentällä, mutta lisäpelaajia saa kierrättä ulkokentällä ja kaikki pääsevät sisäpelissä lyömään) F-poikien pelit on julkaistu ja olen laittanut ne nimenhuutoon. G/F se... (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Sekajoukkue
19

Mynämäen Vesa miehet 2 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Tänään 12.30 - 14.00 Kettusen Eevaa vetää valmentajille treenit koululla ja tarvittaisiin pelaajia mukaan. Tulkaa ihmeesä paikalle, tiedossa mielenkiintoiset treenit. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Ei asetettu
26

Mynämäen Vesa B-tytöt Nimenhuuto.com

Ida kirjoitti: Pääsen sittenkin (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Ei asetettu
24

mynvesa Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Tänään treeneissä pikapalaveri, kuvaus, ulkopelisysteemi ja pelipaikat +perustreeni (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Ei asetettu
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.