Pesäpallo Mynämäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Mynämäki ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, agility ja tottelevaisuukoulutukset.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Mynämäki

Pesäpallo - Mynämäki

mynis Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Uusi lisenssikausi on avattu. Jokaisen pitää hoitaa omatoimisesti itsellensä kilpailuluvan sekä tarvittavan vakuutuksen. Seura hyvittää kaikille hankitun kilpailuvan hinnan (58 €) jälkikäteen. Vanha kilpailulupa ja vakuutus eivät ole enää voimassa, joten pyrkikää hoitamaan asia mahdollisimman pik... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Naiset
28

myveCtytöt Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei. Tämä viesti on tarkoitettu -00 syntyneille tytöille. Mikäli haluamme pelata kesällä C tyttöjen sarjaa, niin nyt olisi viimeinen hetki aloittaa harjoittelu tulevaa kautta varten. Minja, Jasmin ja Paula ovat käyneet harjoituksissa mutta muita ei ole paikalla näkynyt. Joten nyt on teistä itsest... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Ei asetettu
13

Mynämäen Vesa G-juniorit Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Hei, Muistutus. Omat sovitut vuorot on hoidettava ajallaan. Koululla pitää olla n. 15 min. ennen oman vuoron alkua, että ehtii tutustumaan paikkaan ja luokkiin. Saavuttuasi paikalle tutustu ensimmäiseksi valvojakansioon. Lisäksi valvoja ei poistua paikalta ennen kuin seuraava on saapunut paikalle... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Sekajoukkue
18

Mynämäen Vesa miehet 2 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Hei, Muistakaa painottaa kaikille, että omat sovitut vuorot on hoidettava ajallaan. Koululla pitää olla n. 15 min. ennen oman vuoron alkua, että ehtii tutustumaan paikkaan ja luokkiin. Saavuttuasi paikalle tutustu ensimmäiseksi valvojakansioon. Lisäksi valvoja ei poistua paikalta ennen kuin seura... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Ei asetettu
25

Myvemaakis Nimenhuuto.com

Tytti kirjoitti: Mynämäki-ulvila 8.8 siirrettiin pelattavaksi ma 14.8 (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Naiset
24

myve d- ja c-tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Käykääpä kurkkamassa MyVen kotisivuilta juttu tuomaroinneista, hoitakaa itse tarvittavat ilmoitukset Kitolan Kimmolle. http://www.mynamaenvesa.fi/?x262646=342694 Viikonloppuja! (Vuosi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Tytöt
18

Mynämäen Vesa B-tytöt Nimenhuuto.com

Ida kirjoitti: Pääsen sittenkin (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Ei asetettu
24

mynvesa Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Tänään treeneissä pikapalaveri, kuvaus, ulkopelisysteemi ja pelipaikat +perustreeni (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Mynämäki
Ei asetettu
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.