Lentopallo Rusko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rusko ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, voimistelu, moottorikelkka ratalajit, beach volley, maamiessähly ja salibandy.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Rusko

Lentopallo - Rusko

RuskoBiitsi Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Petri kirjoitti: Hatsa tulee tuomaroimaan! (12 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Beach volley ja Lentopallo
Rusko
Ei asetettu
20

RP-67 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Hei Kaikki! Vähän Mesto-asiaa eli olen alustavasti varannut 4 huonetta Lapland Hotelsista , siellä on tosi hintavat hotellit ja paljoa en edukkaampaa ainakaan tällä hetkellä löytänyt ...tää hotelli on heti rautatieaseman takana ja sitä on kovin kehuttu:) Hinta per nuppi on 82 ja se maksetaan paik... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Rusko
Naiset
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.