Lentopallo Rusko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rusko ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, moottorikelkka ratalajit, beach volley, maamiessähly ja salibandy.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Rusko

Lentopallo - Rusko

RuskoBiitsi Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Toni kirjoitti: 17.5.2017 iltapäivitys pelaajalistaan. Nimilistaan merkityistä pelaajista ei tainnut mennä perille kun kukaan ei vaivautunut tänään vastaamaan. Vai onko niin että vielä ei tiedetä, jos vaikka asioista päättäjä on pois kotoa...... No, yksi nimi listaan saatiin lisää. Tervetuloa Juho Komulainen! # ... (11 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Beach volley ja Lentopallo
Rusko
Ei asetettu
21

RP-67 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Kiitos pelikaudesta kaikille! Nyt on niin paljon kaikkea työkiirettä joten en enää tule sisävuoroille...pelailen golfia ja biitsiä kesän ja katsotaan sitten syksyllä uudestaan...jos biitsiä tai jotain yhteistä kesällä pelataan/treenataan ulkona tulen mielelläni mukaan:) Hyvää kesää toivottaen: Tiina (18 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Lentopallo
Rusko
Naiset
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.