Lentopallo Rusko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rusko ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, moottorikelkka ratalajit, beach volley, maamiessähly, salibandy ja raviponitoiminta.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Rusko

Lentopallo - Rusko

RP-67 Nimenhuuto.com

Anja kirjoitti: Lähden aikaisemmin pois (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Lentopallo
Rusko
Naiset
19

RuskoBiitsi Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Toni kirjoitti: Kuinka moni olis lähdössä jos vaikka mentäis porukalla. Mä oon mukana. VaLePa tarjoaa kaikille Lounaisen alueen Lentopallo seuroille mahdollisuuden tulla ti 2.1.2018 klo:19.00 Turun uuteen Palloiluhalliin (Kupittaalle) katsomaan Mestarien liigan huippuottelua Ford Store Levoranta SASTAMALA – VfB ... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Beach volley ja Lentopallo
Rusko
Ei asetettu
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.