Lentopallo Rusko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rusko ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, moottorikelkka ratalajit, beach volley, maamiessähly ja salibandy.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Rusko

Lentopallo - Rusko

RP-67 Nimenhuuto.com

Johanna kirjoitti: Hei, salivuoroanomus lähetetty samoilla ajoilla. Hyvää kesää kaikille ja nähdään! Johanna (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Rusko
Naiset
23

RuskoBiitsi Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Toni kirjoitti: 17.5.2017 iltapäivitys pelaajalistaan. Nimilistaan merkityistä pelaajista ei tainnut mennä perille kun kukaan ei vaivautunut tänään vastaamaan. Vai onko niin että vielä ei tiedetä, jos vaikka asioista päättäjä on pois kotoa...... No, yksi nimi listaan saatiin lisää. Tervetuloa Juho Komulainen! # ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Beach volley ja Lentopallo
Rusko
Ei asetettu
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.