Lentopallo Rusko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rusko ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, moottorikelkka ratalajit, beach volley, maamiessähly, salibandy ja voimistelu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Rusko

Lentopallo - Rusko

RP-67 Nimenhuuto.com

Johanna kirjoitti: Lisäsin vielä toukokuulle pari torstaita treenipäiviksi eli 4.5. ja 11.5. Käykää ilmoittautumssa, jos vielä löytyy intoa treenata sisällä. Yritän ilmoittaa Ruskotalolle mahdollisimman pian varaukset. terv. Johanna R. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Rusko
Naiset
23

RuskoBiitsi Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Toni kirjoitti: Vähä perkeleen nopeasti ilmoituksia. Katsotaan saadaanko sisä Beachit aikaan! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Beach volley ja Lentopallo
Rusko
Ei asetettu
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.