Jalkapallo Rusko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rusko ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, voimistelu, moottorikelkka ratalajit, beach volley, maamiessähly ja salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Rusko

Jalkapallo - Rusko

FCRP Nimenhuuto.com

FC Ruskon Pallon yhteinen Nimenhuuto -sivusto Tänne merkitään seuramme yhteisiä tapahtumia, - laitetaan aina NH:n nimimerkki tällä tavalla = Harri Ojala (00) - ei käytetä toistaiseksi lempinimiä, jotta osataan tunnistaa pelaajat o toimihenkilöt => managerioikeudet (= kaikki voivat perustaa tapahtumia & ilmoitella oman joukkueen pelaajia tarvittaessa IN / OUT) o pelaajat = pelaajaoikeudet

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kiitos kaikille peli- ja tapahtumapäivän työryhmäläisille, seuran toimihenkilöille, vanhemmille sekä pelaajille päivän onnistumisesta! Upea päivä takana ja saimme paljon positiivista palautetta! Juttu tulossa Turun Tienooseen ja syksyllä myös Pallopiiri-lehteen. Seuran psta Lotta (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Rusko
Ei asetettu
22

RP9900 Nimenhuuto.com

FC Ruskon Pallo 99-, 00- ja 01-joukkueet. Joukkueissa pelaa 99-, 00 sekä 01 -ikäisiä pelureita.

Elmo kirjoitti: Hei Elmo Wahlberg ei pelaa/harjoittele Syys2016/Kevät2017 kaudella jalkapalloa. Täten emme osallistu joukkueen toimintaan tai maksuihin. Kiitoksia (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Rusko
Pojat
103

FC Ruskon Pallo P08 Nimenhuuto.com

Iloisten lasten palloilujoukkue. Täällä palloillaan hallissa ja ulkokentillä joka viikko sään salliessa hymyssä suin=)!

Eero kirjoitti: Moi. Eero on myös innostunut lähtemään kahden päivän peli reissuun. Sori myöhänen ilmottaminen. T. Johanna (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Rusko
Pojat
26

FC Ruskon Pallo T0910 Nimenhuuto.com

FC Ruskon Pallon uusi dynaaminen tyttöjoukkue!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Rusko
Tytöt
17

FC RP edustus Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Justus kirjoitti: Oisko mahollista saada kyytiä peliin ja mielellään takaisinkin? (14 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Rusko
Miehet
30

FC Ruskon Pallo -11 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Moi, KIITOS kaikille eilisestä treenistä. Treenit meni todella hyvin kaikkien osalta, vauhtia oli alusta loppuun asti ja on hienoa huomata, ettei keli kangista tätä meidän joukkuetta. Ensi viikolla treenit tiistaina Ruskotalon Liikuntahallissa 17:15-18:00, koska pakkanen kiristyy ensi viikkoa koh... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Rusko
Pojat
27

Ruskon Pallo P03 Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: siirrytään Jopoxin käyttöön, joten ilmoittatumiset ja viestit jatkossa sinne! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Rusko
Ei asetettu
28

rp10 Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Tomi moi en myöskään pääse tänään treeneihin. Koska olen influenssassa ja kuumeessa. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Rusko
Pojat
21

Ruskon Pallo T03 Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: tod.näk. tarvitsen kyydit mennen tullen (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Rusko
Tytöt
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.