Futsal Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, kaukalopallo, sähly, pesäpallo, jääpallo, lentopallo ja futsal.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - futsal - Lappeenranta

Futsal - Lappeenranta

fcparru Nimenhuuto.com

FC Parru on Polyteknikkojen Akateeminen Raittiutta Rakastava Urheiluseuran alla toimiva jalkapalloilijoiden salaseura. Pääasiallisena toimintana pelaaminen paikallisessa futsal sarjassa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Good luck tomorrow guys!! i will try to see the game on the TV haha (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Futsal
Lappeenranta
Miehet
12

Sammonlahti Superstars Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Oiskos tulossa porukkaa? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Futsal
Lappeenranta
Miehet
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Futsaljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on futsal on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.