Kör Helsinki, lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki, lauttasaari ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo ja purjehdus.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Helsinki, Lauttasaari

Kör - Helsinki, Lauttasaari

TopolaLadies Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heippa! Mulle tuli tänään laskusta muistutus 120,-. "Myyntireskontramme mukaan laskunne on erääntynyt, pyydämme teitä suorittamaan laskun heti" . Keneen voin olla asian suhteen yhteydessä? :-) Koitan päästä mahdollisimman pian mukaan jos vielä huolitte (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Helsinki, Lauttasaari
Naiset
18

Topola tytöt 05 ja 06 Nimenhuuto.com

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koripallo
Helsinki, Lauttasaari
Ei asetettu
33

ToPoLa P99-00 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Lauttasaaressa kolmesti viikossa harjoitteleva koripallojoukkue. Kaikki uudet...

Antti kirjoitti: Hi Chaewoo, See below: I have not yet received your payment of 80 euros. Have you remembered? The account is our small team's own: TOPOLA M 98-00 ("Topola men 1998-2000"). (For small expenses like those described below.) (If you have accidentally paid to the head organization "Topola", instead, w... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.