Kör Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, salibandy, futsal, koripallo, rullakiekko ja beach volley.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Somero

Kör - Somero

ArskaBasket04 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Moi kaikille! Olen nyt lisännyt melkoisesti kesätreeniaikoja nimenhuutoon. Maanantaisin ja keskiviikkoisin on Loimaalla c- ja b-poikien yhteistreenit klo. 18.30-20. Nämä eivät ole mitenkään pakolliset Someron pojille. Mutta jos haluaa mennä, niin se on o.k. Tärkeät treenit ovat tiistaisin Someron... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Somero
Pojat
14

Arska-Basket Nimenhuuto.com

Tapio kirjoitti: Hoidaks mää tuomarin/tuomarit tähän? Mulla vois olla suhteita. Paljon saa maksaa? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Koripallo
Somero Monitoimihalli
Miehet
16

Arska-basket Minit Nimenhuuto.com

Koobe kirjoitti: Hei, tässä muutamaa valokuvat lauantaista. Kuvat oti Noore Serlippens, ja saa käytää :) https://goo.gl/photos/mubKrrrgg5rgAbeL6 t.Keanne (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Koripallo
Somero
Pojat
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.