Kör Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, salibandy, koripallo, futsal, rullakiekko ja beach volley.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Somero

Kör - Somero

Arska-Basket Kuntokoris Nimenhuuto.com

Arska-basketin kuntokoris on naisille tarkoitettu koripallon harrasteporukka. Tarkoitus ei ole ainoastaan pelailla, vaan harjoitukset ovat ihan oikeat koripallotreenit, joissa opetellaan koriksen perustaitoja. Kuntoa tulee näin ollen lähes huomaamatta. Mitään etukäteistaitoja ei vaadita, vaan treeneissä opetetaan tarvittavat taidot. Varusteiksi riittää mitkä tahansa sisäpalloilujalkineet (lentopallo, salibandy, futsal, sulkapallo, nyrkkeily, tms.)

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Somero
Naiset
4

ArskaBasket04 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Moi kaikille! Lähden pääsääntöisesti aina torstaisin Loimaalle. Mun kyytiin mahtuu aina neljä poikaa. jos lähtijöitä useampi kuin neljä, jonkun muun pitää lähteä myös tai jos saan lainata jonkun teidän vanhempien isompaa autoa. Bensarahat maksetaan aina autokohtaisesti. Pidän kirjaa treeneissäkäv... (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Somero
Pojat
15

Arska-Basket Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Jokos aloitetaan treenit ensi sunnuntaina? A-junnut voisi samalla lisätä tähän Nimenhuuto-listaan. Vai mitä? (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Somero Monitoimihalli
Miehet
17

Arska-basket Minit Nimenhuuto.com

Koobe kirjoitti: Hei, tässä muutamaa valokuvat lauantaista. Kuvat oti Noore Serlippens, ja saa käytää :) https://goo.gl/photos/mubKrrrgg5rgAbeL6 t.Keanne (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Koripallo
Somero
Pojat
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.