Kör Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, lentopallo, salibandy, futsal, koripallo ja rullakiekko.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Somero

Kör - Somero

Arska-Basket Nimenhuuto.com

Jaro kirjoitti: Ok. Eli suunnitelmahan oli niin että mentäisiin turkuun esim escape roomiin ja sen jälkeen Karibiaan saunomaan/uimaan josta jatkettaisiin turun aurajoen rannoille aiheuttamaan yleistä paheksuntaa. (saattaa olla vaikeaa turussa). Voisin varata alustavasti myös 5kpl 2 hengen huoneita tai jtn. mihin... (11 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Somero Monitoimihalli
Miehet
16

ArskaBasket04 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Ensi viikolla pidetään treeneistä lomaa! Keskiviikkona 15.2 on treenit normisti. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Somero
Pojat
14

Arska-basket Minit Nimenhuuto.com

Koobe kirjoitti: Hei, tässä muutamaa valokuvat lauantaista. Kuvat oti Noore Serlippens, ja saa käytää :) https://goo.gl/photos/mubKrrrgg5rgAbeL6 t.Keanne (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Somero
Pojat
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.