Kör Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, salibandy, futsal, koripallo, rullakiekko ja beach volley.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Somero

Kör - Somero

Arska-Basket Kuntokoris Nimenhuuto.com

Arska-basketin kuntokoris on naisille tarkoitettu koripallon harrasteporukka. Tarkoitus ei ole ainoastaan pelailla, vaan harjoitukset ovat ihan oikeat koripallotreenit, joissa opetellaan koriksen perustaitoja. Kuntoa tulee näin ollen lähes huomaamatta. Mitään etukäteistaitoja ei vaadita, vaan treeneissä opetetaan tarvittavat taidot. Varusteiksi riittää mitkä tahansa sisäpalloilujalkineet (lentopallo, salibandy, futsal, sulkapallo, nyrkkeily, tms.)

Jussi kirjoitti: Lauantaina 28.10. molemmat salit varattuna.- Emme pääse treenaamaan! (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Koripallo
Somero
Naiset
10

ArskaBasket04 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Laitoin nyt tapahtuman And-1 turnauksesta. Loimaalaiset ovat siellä yötä (siis kaksi yötä). Laittakaa mahd.nopeasti in/out ja viestikenttään haluatteko jäädä sinne yöksi. Tilaan sitten sopivan määrän oikeita pelipasseja. Turnausmaksu 50€, josta seura maksaa puolet. Siihen kuuluu ruuat. Yöpymispas... (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Koripallo
Somero
Pojat
13

Arska-basket Minit Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Nyt on tiedossa 3 ekaa alueturnausta, joista 2kpl sattuu olemaan kotiturnauksia. Alkakakaahan varaamaan päiviä poikien kalentereista. Muista alueturnauksista ei ole vielä ilmoitettu tarkkoja päiviä, mutta sen verran on tiedossa, että emme joudu matkustamaan syyskaudella kauhean kauas. Muut turnau... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Somero
Pojat
17

Arska-Basket Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: On siinä ja siinä päästäänkö treenaamaan. Sunnuntaina on se Suomi 100. vuotiskavalkaadi klo 15 alkaen. Ei ole varmaa saavatko salin tyhjennettyä ennen klo 19. (Ainakaan se ei ole heillä takarajana, vaan heillä on koko ilta hoiytaaa sali kuntoon.) (21 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Koripallo
Somero Monitoimihalli
Miehet
19

Arskan koriskoulu Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Somero
Pojat
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.