Kör Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, salibandy, futsal, koripallo, rullakiekko ja beach volley.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Somero

Kör - Somero

Arska-Basket Kuntokoris Nimenhuuto.com

Arska-basketin kuntokoris on naisille tarkoitettu koripallon harrasteporukka. Tarkoitus ei ole ainoastaan pelailla, vaan harjoitukset ovat ihan oikeat koripallotreenit, joissa opetellaan koriksen perustaitoja. Kuntoa tulee näin ollen lähes huomaamatta. Mitään etukäteistaitoja ei vaadita, vaan treeneissä opetetaan tarvittavat taidot. Varusteiksi riittää mitkä tahansa sisäpalloilujalkineet (lentopallo, salibandy, futsal, sulkapallo, nyrkkeily, tms.)

Sanna kirjoitti: Moikka! Mites kun toi koulu tosta aukee, pystyttäiskö me pelailemaan siellä korista? (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Somero
Naiset
11

ArskaBasket04 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Moi! Ensi sunnuntaina 21.1 on kakkosdivarin turnaus Kangasalassa. Koska A-pojilla on samana päivänä matsi Jyväskylässä, menemme yhdessä bussilla. Matka maksaa 15€ nenä. Mukaan mahtuu myös kannustajia, 10€/nenä. Jos perheestä useampi halukas lähtemään. Niin sovitaan sitten hinta alemmaksi. Ohessa ... (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Somero
Pojat
12

Arska-Basket Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: 5 inessä!! Plus joku Lehden Janne ja Make... Ihan OK! (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Somero Monitoimihalli
Miehet
20

Arska-basket Minit Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Tulostauluna peleissämme toiminut "freeware"- sovellus on ladattavissa sekä Windowsille, että Applelle osoitteessa: http://zenbasketball.com/news/stories/2009_02_17_scoreboard.html (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Somero
Pojat
16

Arskan koriskoulu Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Koripallo
Somero
Pojat
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.