Jalkapallo Helsinki, lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki, lauttasaari ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Helsinki, Lauttasaari

Jalkapallo - Helsinki, Lauttasaari

PPJ 2007 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 07 Laru on vuonna 2007 syntyneille pojille tarkoitettu jalkapallojoukkue, joka perustettiin keväällä 2012. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ympäri vuoden. Lisäksi osallistumme pelitapahtumiin ja turnauksiin säännöllisesti. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Lisätietoja joukkueen virallisilta nettisivuilta: http://www.ppj07.fi

Ilkka kirjoitti: Punaisten tiistain piirisarjan kokoonpano: Janne, Pyry, Kosti La, Kosti Le, Akseli, Alvar, Joona, Daniel, Lauri L, Matias, Erkko, Konsta. (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
74

PPJ 06 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin KOKO nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat on lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Lauttasaari, Ruoholahti, Jätkäsaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Joukkue etsii pelaajia: PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille ja tytöill...

Janne kirjoitti: Hei kaikille! Muutama tiedotettava asia: 1) Piirisarja on siis Sinisten osalta alkanut ja Valkoisilla alkaa 26.4. kaikki ottelut kevään osalta on nyt merkitty tänne Nimenhuutoon. Huomioikaa, että otteluihin on ilmoittauduttava 3 vuorokautta (72h) ennen matsia. Sen jälkeen ilmoittautuminen menee k... (11 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
42

PPJ WEST 2005 Nimenhuuto.com

Reilun 30 pojan joukkue, jossa pelaa poikia Lauttasaaresta, Ruoholahdesta, Töölöstä ja Espoosta. Hyvä yhteishenki ja rennon urheilullinen meininki. Treenaamme 3 kertaa viikossa. Uusi poikia mahtuu mukaan! Ota yhteyttä: Laura Grönqvist, joukkueenjohtaja 050 5914866, ppjwest05@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Lauttasaaren, Ruoholahden, Jätkäsaaren, Töölön ja keskustan alueella asuvat, ...

Sami kirjoitti: Kokoonpano: Jim (mv), Milo, Luca S, Tuure, Olle, Aku, Nicolas, Kosmo, Victor, Johannes, Santeri ja Rasmus (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari/Ruoholahti
Ei asetettu
34

PPJ Laru tytöt 08-09 Nimenhuuto.com

PPJ tytöt 08–09 perustettiin syksyllä 2014. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ympäri vuoden Pyrkällä, Hernesaaren kuplassa ja Etera-hallissa. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Mukana on yli 30 innokasta mimmifutaajaa. Mukaan mahtuu vielä!

Frida kirjoitti: Moi, Juha Remes Suomenojan Intersportista kyselee kuinka edetään vieraspeli paitojen suhteen. Olen toimittanut Caruselin logon hänelle. T. Ari (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Tytöt
38