Kör Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, muodostelmaluistelu, jääkiekko, futsal, lentopallo, sulkapallo, melonta ja futis.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Kaarina

Kör - Kaarina

Ura Basket Nimenhuuto.com

Ura Basket pelaa kaudella 2017-2018 B-junioreissa kolmella joukkueella valtakunnallisissa ja Läntisen alueen eri sarjoissa. Uudet pojat ovat edelleen tervetulleita harjoituksiin ja joukkueisiin ja aloittamaan mukavan harrastuksen! Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan, niin kerron lisää! Joukkueen yhteyshenkilönä toimii: Sunniva Solstrand solstrandsunniva@gmail.com Seuran verkkosivut: www.urabasket.fi

Niklas kirjoitti: Nikke 18.-22.10. syyslomareissulla iskän kanssa... (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
41

Ä-tytöt urabasket Nimenhuuto.com

Ä-tytöt ovat iloisia ja toivottavasti oppivaisia koripalloilijoita. Ei haittaa, vaikka edelliset pelisi ovat kouluajoilta. Harjoitellaan yhdessä. Peli-iloa ja reipasta yhdessäoloa lupaamme. Ja paljon naurua. Joskus korejakin! Olemme tänä vuonna mukana Läntisessä kuntosarjassa, eli tavoitteellisuus pelissämme on lisääntynyt!

Pekka kirjoitti: Nää on aika kivoja kuvioita, Sokea sika ja muita hienonnimisiä takaovia. Paljon treenattu ja hienoja ajoituksia. https://www.youtube.com/watch?v=uiXY0qb9AqQ (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Koripallo
Kaarina
Naiset
30

Ura Basket Mini07-Mikrotytöt Nimenhuuto.com

Ura Basketin tyttökorisjoukkue 07-08-09-10-(-11) syntyneille koripllosta kiinnostuneille harrastajille. Meillä on mahdollisuus sekä pelata että harrastaa. Pääsasia on, että Koris on kivaa!!!

Joukkue etsii pelaajia: Koris on kivaa! Tule tutustumaan Ura Basketin tyttökorikseen. Treeneissämme o...

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kaarina
Tytöt
18

Ura Basket C-pojat Nimenhuuto.com

Ura Basket C-pojat. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa Piispänlähteen yläkoululla. Uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Viljami kirjoitti: Tervehdys! Ensi Sunnuntaina 29.10 1 divari peliin Tampereelle: Antton,Atte K.,Sinan,Eino,Viljami,Atte P.,Viktor,Eemeli J. ja Samuel. 2.divarin peliin : Jonathan,Antti,Oskar,Jonas,Kevin,Ali,Jose,Roope V.,Aatos,Akseli,Niilo ja Kosti. ps.kiitos eilisen 1.divari pelin järjestelyihin osallistuneille.P... (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Koripallo
Kaarina
Ei asetettu
38

UraBasket0910 Nimenhuuto.com

Ura Basket 2009-2010 joukkue.

Jere kirjoitti: Kaikki, jotka eivät ole vielä täyttäneet tietojaan tällä kaudella seuramappiin, tehkääpä se! Osoite löytyy täältä: http://urabasket.fi/aloita-koris-ura-basketissa/ Kaikkien toiminnassa mukana olevien tiedot on oltava tuolla riippumatta hankkiiko pelilisenssin vai ei. Seuramappi on Ura Basketin jä... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
34

Uran perjantain höntsävuoro Nimenhuuto.com

Perjantai-illan naisten yleinen höntsäilyvuoro Kaarinan hienoimmassa salissa. Saunakin on lämpimänä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Kaarina
Naiset
50

Ura Basket -06 Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Moi, ensi viikon lauantain 28.10. otteluihin kokoonpanot: 1.div Ukissa: Eemeli, Jarno, Julius L, Niklas, Nooa, Samuel R, Severi, Waltter, Veikka (koutsina Tuomas) Lähtö klo 8.15 Nesteeltä. 2.div Loimaalla: Alex, Anton, Heikki, Julius A, Samuel L, Simo + -07 pojista muutama peluri (koutsina Tuukka... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
23

Ura Basket 07-08 Nimenhuuto.com

Manuel kirjoitti: Manuelin solisluu on tänään murtunut ja hän joutuu olemaan peleistä valitettavasti poissa 4- 6 viikkoa. (29 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
33

Ura Basket C-tytöt Nimenhuuto.com

Sonja kirjoitti: Hei. Olemme saaneet laskun peliasuista, huppareista ja kasseista. Kasseihin tuli lisäksi painatuskulut 8,40 €. Alla hinnat, mitä jokaisen tulisi maksaa mahdollisimman pian joukkueen tilille: FI18 5710 8320 0446 65. Hinnat olivat siis: peliasu 50 €, huppari 50 € ja kassi 28 € + painatus 8,40 € Pin... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Tytöt
19

Ura Basket 08 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Hei kaikille. Koripallokausi 2017-2018 on pyörähtämässä todenteolla käyntiin ja -08 syntyneiden poikien sarjaohjelma Läntiselle alueelle on viimeistelyä vaille valmis. Joukkueen nimilistalla on tällä hetkellä lähes 30 poikaa - tämä on todella mahtava tilanne! Ja lisääkin pelureita saa toki tulla.... (21 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
37

Ura Basket N-edustus Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Naiset
16

TBA02 Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Ensi viikon maanantaina 25.9.2017 ei ole harjoituksia. Osalla on karsinnat kaukana ja osalla lähellä sekä Turun NMKY:llä on seuran valokuvaus. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Turku Ja Kaarina
Pojat
18

Ura Basket - C Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Terve! Pekka Kalliokoski lopettaa valmentajana Ura Basketissa. Kimmo Vyyryläinen ilmoitti asiasta viime viikolla. Pekka vahvisti sen tänään. Pekan lopettamiseen liittyvät henkilökohtaiset syyt. T. Jukka J. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
1

Wanhat mestarit Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Wanhat - UNI-Koris Perjantaiseen kotiavaukseen Wanhat olivat saaneet vastaansa UNI-Koriksen. Vihdoin Wanhat pääsivät todelliseen kotisaliinsa! Vastassa oli sekalainen yliopistoporukka, joista osa oli opiskellut jo lähes 20v. Peli oli Wanhojen osalta melko nihkeää. Alta heitettiin paljon ohi, ja j... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
26

Ura Smart Happens Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: . (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Miehet
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.