Kör Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, muodostelmaluistelu, futsal, sulkapallo, melonta, futis ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Kaarina

Kör - Kaarina

Ura Basket Nimenhuuto.com

Ura Basket pelaa kaudella 2016-2017 B-junioreissa kolmella joukkueella valtakunnallisessa sarjassa ja Läntisen alueen eri sarjoissa (vk. I-divari + 2x alueellinen I-divari). Uudet pojat ovat edelleen tervetulleita harjoituksiin ja joukkueisiin ja aloittamaan mukavan harrastuksen! Ota yhteyttä joukkueenjohtajiin, niin kerromme lisää! Joukkueen yhteyshenkilönä toimii: Sunniva Solstrand solstrandsunniva@gmail.com Seuran verkkosivut: www.urabasket.fi

Oskari kirjoitti: Laittaisitteko HETI ilmoittautumisen JBT-turnaukseen kuntoon. Eli Nimenhuutoon In/Out. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
39

Ä-tytöt urabasket Nimenhuuto.com

Ä-tytöt ovat iloisia ja toivottavasti oppivaisia koripalloilijoita. Ei haittaa, vaikka edelliset pelisi ovat kouluajoilta. Harjoitellaan yhdessä. Peli-iloa ja reipasta yhdessäoloa lupaamme. Ja paljon naurua. Joskus korejakin! Olemme tänä vuonna mukana Läntisessä kuntosarjassa, eli tavoitteellisuus pelissämme on lisääntynyt!

Eva kirjoitti: Nyt on 8 se riittänee :) (18 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Naiset
38

Ura Basket -05 Nimenhuuto.com

Ura Basket -05 pelaa Koripalloliiton läntisen alueen sarjaa. Kaudella 2015-2016 osallistumme minipoikien II-divariin. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa Piispänlähteen yläkoululla. Uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Viljami kirjoitti: Tervehdys! Kiitokset taas kaikille pojille ja vanhemmille viikonlopusta. Kuljetukset, ruokailut ym. pelasivat taas hyvin. Suoritus oli tällä kertaa hopean arvoinen. -05-06 yhteisjoukkue oli myös lähellä päästä finaaliin häviten pinnalla semifinaalin, vaikka joukkue olikin melko epätasainen, mutta... (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Ei asetettu
26

Ura Basket 07-08 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Lauantaina minien aluefinaalit Salossa Joukkueemme on Ura Red (punainen asu eka pelissä) Pelit: klo 9.30 välieräpeli MOISION koulu, Uskelankatu 13. Hävitessä pronssiottelu klo 14 tai voittaessa klo 15.30 finaali; nämä pelit Salohallissa, Pormestarinkatu 5. Salohallilla verryttely/aktivoinnit onni... (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
34

Ura Basket - C Nimenhuuto.com

Kosti kirjoitti: Viikkoviestissä oli vielä kakkosryhmän treenit tälle päivälle, nyt tapahtuma on poistettu. Tänään ei siis treenejä? (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
30

Ura Basket 0809 Nimenhuuto.com

Jere kirjoitti: Viime harkoissa jaettiin seuran tyytyväisyyskyselyn kaavakkeet. Kaivakaahan ne ryppyiset paperit esille harkkakassin pohjalta, täyttäkää ja laittakaa takaisin harkkakassiin. Keräilemme niitä huomenna harkoissa. Ne keneltä kaavake puuttuu saavat sen huomenna. Thanks! (20 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
38

Ura Basket -06-07 Nimenhuuto.com

Veikka kirjoitti: Tervehdys! Pääsisikö joku aikuisista torstaina 20.4 klo 17 pitämään taulua ja ottamaan aikaa.Pöytäkirjan pitäjää ei tarvita.Tunti pelataan eli ohi klo 18. T.Coach Kimmo (12 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
36

Ura Nitro Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Jospa tulisin varovasti kokeilemaan... (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Miehet
23

Wanhat mestarit Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Tuto-Wanhat Kauden viimeinen ottelu oli aivan epäinhimilliseen olut-aikaan perjantai illalla, mutta sen ei annettu häiritä. Peliin tultiin voitto sekä olut mielessä. Pelaajia Wanhat saivat kasaan 8 kun poissa olivat Manne (kotiaresti), Harju (Levin liukkaat) ja Artukka (ylityöt, lumi yllätti VR:n... (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
26

TBA02 Nimenhuuto.com

Koripallo
Turku Ja Kaarina
Pojat
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.