Kör Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, muodostelmaluistelu, futsal, sulkapallo, melonta, futis ja y.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Kaarina

Kör - Kaarina

Ura Basket Nimenhuuto.com

Ura Basket pelaa kaudella 2017-2018 B-junioreissa kolmella joukkueella valtakunnallisissa ja Läntisen alueen eri sarjoissa. Uudet pojat ovat edelleen tervetulleita harjoituksiin ja joukkueisiin ja aloittamaan mukavan harrastuksen! Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan, niin kerron lisää! Joukkueen yhteyshenkilönä toimii: Sunniva Solstrand solstrandsunniva@gmail.com Seuran verkkosivut: www.urabasket.fi

Sunniva kirjoitti: Hei, tässä vielä kootusti tämän viikon treeniajat ja -paikat: ma 26.6. klo 17–18.30 Hovirinnassa sateen takia ti 27.6. klo 17–18.30 Keskurilla ke 28.6. klo 15–16 Monnarilla to 29.6. klo 17–18.30 Kupittaan maauimalassa (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
43

Ä-tytöt urabasket Nimenhuuto.com

Ä-tytöt ovat iloisia ja toivottavasti oppivaisia koripalloilijoita. Ei haittaa, vaikka edelliset pelisi ovat kouluajoilta. Harjoitellaan yhdessä. Peli-iloa ja reipasta yhdessäoloa lupaamme. Ja paljon naurua. Joskus korejakin! Olemme tänä vuonna mukana Läntisessä kuntosarjassa, eli tavoitteellisuus pelissämme on lisääntynyt!

Pekka kirjoitti: En pääse tiistaina, joten varmistakaa että paikalle ilmestyy myös avain. Mahdollisesti siellä on kolmosdivarijengin treenit ennen meitä, mutta en tiedä varmaksi. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Naiset
36

Ura Basket -05 Nimenhuuto.com

Ura Basket -05 pelaa Koripalloliiton läntisen alueen sarjaa. Kaudella 2015-2016 osallistumme minipoikien II-divariin. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa Piispänlähteen yläkoululla. Uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Viljami kirjoitti: Tervehdys! Kiitokset vielä kaikille menneestä kaudesta! Suunnataan jo katseet eteenpäin. Kaikille halukkaille tarjolla lihastasapaino/liikkuvuus- kartoitus sekä ohjeistus 30 e hintaan. Kesto 45 minuuttia ja tekijänä urheiluakatemian fyssäri Kati. Teki mm. kaikille meidän yläkoulun ja lukion pelaa... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Ei asetettu
26

Ura Basket -06-07 Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Moi! Joukkueemme osallistuminen Tallink Tournamentiin on nyt vahvistettu (olimme alkuun varasijalla). Tästä turnauksesta oli silloin puhetta vanhempainpalaverissa toukokuun alussa ja Ura Basketista lähtee useita joukkueita reissuun (tällä hetkellä 12 joukkuetta). Osallistumme -06 poikien kilpasar... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
35

Ura Basket - C Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Terve! Pekka Kalliokoski lopettaa valmentajana Ura Basketissa. Kimmo Vyyryläinen ilmoitti asiasta viime viikolla. Pekka vahvisti sen tänään. Pekan lopettamiseen liittyvät henkilökohtaiset syyt. T. Jukka J. (23 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
1

Ura Basket 07-08 Nimenhuuto.com

Aksel kirjoitti: Hei, joukkuesukat maksetaan tilille FI36 5710 8320 0446 32, Ura Basket mikropojat 07. Otetaan sekä nyt toimitettujen että uusien tilausten viimeiseksi maksupäiväksi 25.5. tilikauden vaihtumisesta johtuen. Jos joku vielä haluaa näitä tilata lisää, maksatte vain summan ja ilmoitatte Valpurille asia... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
34

Ura Basket 0809 Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Moi! Sovitaan pojille tämän päivän palkintotilaisuuteen pukukoodiksi, punainen pelipaita arkivaatteiden päälle! Koutseille t-paita. -Coach Vesku (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
38

Ura Nitro Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Mulle riittää kuusikin jees-miestä. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Miehet
23

Wanhat mestarit Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Päästäänkö tänään ovesta sisään? (21 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
26

TBA02 Nimenhuuto.com

Koripallo
Turku Ja Kaarina
Pojat
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.