Kör Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, muodostelmaluistelu, jääkiekko, futsal, lentopallo, sulkapallo, melonta ja futis.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Kaarina

Kör - Kaarina

Ura Basket Nimenhuuto.com

Ura Basket pelaa kaudella 2017-2018 B-junioreissa kolmella joukkueella valtakunnallisissa ja Läntisen alueen eri sarjoissa. Uudet pojat ovat edelleen tervetulleita harjoituksiin ja joukkueisiin ja aloittamaan mukavan harrastuksen! Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan, niin kerron lisää! Joukkueen yhteyshenkilönä toimii: Sunniva Solstrand solstrandsunniva@gmail.com Seuran verkkosivut: www.urabasket.fi

Tuomas kirjoitti: Otin Niilon pallon kun se jäi niin tuon sen sitte torstaina. (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
39

Ura Smart Happens Nimenhuuto.com

#setäkoris #pääylöskokoajantulee #smarthappens näiden kovien hästägien sisään muotoutuu hurja jengi. Taitoa, vauhtia, yliyrittämistä ja järjetöntä menoa, siitä on meidän treenit ja pelit tehty. Helpolla tähän jengiin ei sisään pääse, mutta kun pääsee niin tästä muotoutuu loppuelämän matka.

Juho kirjoitti: Puolivaloilla: toivun yhä flunssasta (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Miehet
23

Ä-tytöt urabasket Nimenhuuto.com

Ä-tytöt ovat iloisia ja toivottavasti oppivaisia koripalloilijoita. Ei haittaa, vaikka edelliset pelisi ovat kouluajoilta. Harjoitellaan yhdessä. Peli-iloa ja reipasta yhdessäoloa lupaamme. Ja paljon naurua. Joskus korejakin! Olemme tänä vuonna mukana Läntisessä kuntosarjassa, eli tavoitteellisuus pelissämme on lisääntynyt!

Pekka kirjoitti: Tiedätkö, mitä tarkoittaa "pick and pop" tai "floater"? HS:n koripallokoulu näyttää https://www.hs.fi/urheilu/art-2000005499411.html (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Naiset
27

Ura Basket Mini07-Mikrotytöt Nimenhuuto.com

Ura Basketin tyttökorisjoukkue 07-08-09-10-(-11) syntyneille koripllosta kiinnostuneille harrastajille. Meillä on mahdollisuus sekä pelata että harrastaa. Pääsasia on, että Koris on kivaa!!!

Joukkue etsii pelaajia: Koris on kivaa! Tule tutustumaan Ura Basketin tyttökorikseen. Treeneissämme o...

Suvi kirjoitti: Hei. Lupasin toimia myös mikrojen/minien07 varustevastaavana, kun olen toiminut myös minien 06 –joukkueessa. Olen lisännyt tänne nimenhuutoon Ura Basket seuramallisto –nimisen tiedoston (Kuvat ja materiaalit), josta voi käydä kurkkaamassa Uran tuotteet. Onkohan peliasuille tarvetta? Osa oli kiinn... (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Koripallo
Kaarina
Tytöt
20

TBA02 Nimenhuuto.com

Turun Seudun Urheiluakatemian 2002 syntyneiden koripallojoukkue pelaa kausina 2017–2019 kansainvälistä EYBL-turnauksien sarjaa. Isännöi turnausta Turussa maaliskuussa 2019. Tilinumero: FI19 5711 6120 2637 57

Sunniva kirjoitti: Hei Pietarin turnaukseen osallistuvat! TuBA-projektin ensimmäinen turnaus on ovella. Torstaina lähdetään kahdeksan pelaajan, kahden valmentajan ja yhden huoltajan voimin valloittamaan Pietari. Tässä hieman aikataulusta ja muista järjestelyistä: - Tavataan Turun päärautatieaseman aulassa torstaina... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Turku Ja Kaarina
Pojat
18

Ura Basket C-pojat Nimenhuuto.com

Ura Basket C-pojat. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa Piispänlähteen yläkoululla. Uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Juho kirjoitti: Mulla on Atte K:n hyppynaru. Lisäksi treeneistä tuli otettua talteen keltapunainen PowerBar juomapullo. (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Ei asetettu
39

UraBasket0910 Nimenhuuto.com

Ura Basket 2009-2010 joukkue.

Jere kirjoitti: Ottakaa pelaajat peleihin molemmat punainen ja valkoinen peliasu mukaan. Molempia saatetaan tarvita. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
39

Uran perjantain höntsävuoro Nimenhuuto.com

Perjantai-illan naisten yleinen höntsäilyvuoro Kaarinan hienoimmassa salissa. Saunakin on lämpimänä.

Sanna kirjoitti: Heips! Onkoos nyt keväällä näitä höntsävuoroja? :) (11 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Naiset
49

Ura Basket -06 Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Heips, tiedoksi vielä vanhemmille että teemme jatkossa pelipäivinä pienen loppuverryttelyn viimeisen ottelun jälkeen. Kesto n.10min, kentän laidalla tai jossain aulatilassa. Tarkoituksena että pojat oppivat pikkuhiljaa lihashuollon tärkeyttä rankkojen pelipäivien yhteydessä. Vasta verryttelyn jäl... (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
25

Ura Basket C-tytöt Nimenhuuto.com

Sonja kirjoitti: Hei. Uusi kausi on alkanut, joten voisin tiedustella, onko kellään tarvetta tilata jotain varusteita. Käykää kurkkaamassa Ura Basketin seuramallisto, joka löytyy Kuvat ja materiaalit, sekalaiset -kansion alta. Onko tarvetta huppareille, housuille, kasseille tms.? Lupasin toimia myös mikrojen/mini... (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Koripallo
Kaarina
Tytöt
17

Ura Basket 07-08 Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Oma auto vielä tyhjä. Tulen Krossille 15.45. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
34

Ura Basket 08 Nimenhuuto.com

Katri kirjoitti: Hei! Hyvää Uutta Vuotta kaikille! Osa on jo hienosti hoitanut kausimaksut, kiitos siitä! Vielä on kuitenkin monelta kausimaksun toinen erä maksamatta. Laitatteko maksuun pikaisesti, kiitos! T.Katri (14 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
42

Ura Basket - C Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Terve! Pekka Kalliokoski lopettaa valmentajana Ura Basketissa. Kimmo Vyyryläinen ilmoitti asiasta viime viikolla. Pekka vahvisti sen tänään. Pekan lopettamiseen liittyvät henkilökohtaiset syyt. T. Jukka J. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
1

Wanhat mestarit Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Lieto-Wanhat Vuoden ensimmäinen peli pelattiin Liedossa aaaivan liian aikaisin. Wanhoilla oli pöytäkirja täynnä pelaajia, ainoastaan Väpä puuttui rosterista. Löysästä lämmittelystä huolimatta Wanhat saivat otteluun hyvän alun. Ilmeisesti Italiassa koripallopelit alkaa aina 11:30 kun Totti heti en... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.