Koripallo Lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lauttasaari ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, sähly, purjehdus, salibandy, käsipallo, musiikki, lentopallo, palokunta ja vpk.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

ToPoLa P05 Nimenhuuto.com

Touhun Pojat Lauttasaari on koripalloseura, joka on toiminut Helsingin Lauttasaaressa vuodesta 1978 lähtien. ToPoLassa vallitsee lämmin yhteishenki, joka mahdollistaa turvallisen ja kehittävän kasvualustan nuorille. Harjoituspaikkamme sijaitsevat pääsääntöisesti Lauttasaaressa.

Niko kirjoitti: Moi, Kaikki tapahtumat tulevat jatkossa MyClubiin, jonne ilmoittaudutaan samoilla periaatteilla kuin Nimenhuutoon. MyClubin sivuille pääsette kirjautumaan osoitteessa topola.myclub.fi. Jokaiselle pelaajalle/valmentajalle/jojolle on jo olemassa tunnus. Jos tunnukset ovat hukassa, voi kirjautumissi... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Koripallo
Lauttasaari, Helsinki
Pojat
18

deltanuoret Nimenhuuto.com

Juhana kirjoitti: Pelkkä lentis! Ei kintut kestä vielä jalitsua! (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Lentopallo, Koripallo, Jalkapallo ja Sähly
Lauttasaari
Miehet
12

ToPoLa Touhukerho 2011 Nimenhuuto.com

Touhukerhojen toiminta-ajatuksena on innostaa lapsia liikunnallisen koripalloharrastuksen pariin. Kerran viikossa pidettävissä koripallopainotteisissa liikuntakerhossa harjoitellaan sosiaalista yhdessäoloa, tutustutaan monipuolisesti erilaisiin liikuntaleikkeihin ja pallopeleihin sekä opetellaan oman kehon hallintaa.

Juuso kirjoitti: Hei kaikille, tulevana maanantaina on siis Topolan 40-vuotisjuhlat lapsille Duudsonit Activity Parkissa. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille Topolan junioreille, joten paikalla on n. 200 Topolan pelaajaa. Tapahtuman sujuvuuden vuoksi olisi tarkoitus, että menemme kaikki yhdessä tilaisuuteen metroll... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Lauttasaari
Sekajoukkue
22

Topola Classic Nimenhuuto.com

Topolan Papat

Tero kirjoitti: Pikkuisen myöhässä pääsen mestoille (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Lauttasaari
Miehet
27

ToPoLa P99-00 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Lauttasaaressa kolmesti viikossa harjoitteleva koripallojoukkue. Kaikki uudet...

Antti kirjoitti: Hei Laitoin eilen laskuja tuomarimaksuista, mutta Kimmo kertoi, että seuraavien pelaajien ei tarvitse maksaa: Hermanni Mitchel Justus Viktor Juho Nyt summa kattaa sitten vain tuon tuomarilaskun. Teen sitten uutta laskua tarvittaessa myöhemmin keväällä. In English: I sent a bill for referee fees y... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Helsinki, Lauttasaari
Miehet
17

ToPoLa T-01-02 Nimenhuuto.com

Nora kirjoitti: Hei! Tässä viikonlopun pelien buffavuorot: PERJANTAI 10.2. Makeaa: Hali Suolaista: Saga ja Roosa Hedelmiä: Rebecca Kahvitermari: Lillan Kahvimaitoja: Rebecca Limuja: Vilma Myynti: Hali SUNNUNTAI 12.2. Makeaa: Ellen ja Varja Suolaista: Pinja ja Olivia H Kahvitermari: Ellen Hedelmiä: Anni Teetä: An... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Koripallo
Lauttasaari
Ei asetettu
26