Koripallo Lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lauttasaari ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, purjehdus, sähly, salibandy, käsipallo, musiikki, lentopallo, palokunta ja vpk.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

ToPoLa P05 Nimenhuuto.com

Touhun Pojat Lauttasaari on koripalloseura, joka on toiminut Helsingin Lauttasaaressa vuodesta 1978 lähtien. ToPoLassa vallitsee lämmin yhteishenki, joka mahdollistaa turvallisen ja kehittävän kasvualustan nuorille. Harjoituspaikkamme sijaitsevat pääsääntöisesti Lauttasaaressa.

Niko kirjoitti: Moi, Kaikki tapahtumat tulevat jatkossa MyClubiin, jonne ilmoittaudutaan samoilla periaatteilla kuin Nimenhuutoon. MyClubin sivuille pääsette kirjautumaan osoitteessa topola.myclub.fi. Jokaiselle pelaajalle/valmentajalle/jojolle on jo olemassa tunnus. Jos tunnukset ovat hukassa, voi kirjautumissi... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Lauttasaari, Helsinki
Pojat
18

ToPoLa T-08 Nimenhuuto.com

Iloinen 2008-syntyneiden tyttöjen koripallojoukkue. Kaudella 2016-17 harjoittelemme 3 kertaa viikossa ja osallistumme sarjapeleihin ja turnauksiin. Uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Terhi kirjoitti: Viikonlopun autoilijat, HUOMIO!!!! muistutuksena vielä kaikille ajojärjestelyistä Puropellon koululla (turnauskanslia ja ruokala). Liitteenä kuva josta näet lähellä olevat pysäköintimahdollisuudet (katso kuva oheisen linkin takaa: https://www.jbt-turku.com/turnausinfo/saapuminen-majoitus-ruokailu... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Lauttasaari
Tytöt
22

TopolaLadies Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heippa! Mulle tuli tänään laskusta muistutus 120,-. "Myyntireskontramme mukaan laskunne on erääntynyt, pyydämme teitä suorittamaan laskun heti" . Keneen voin olla asian suhteen yhteydessä? :-) Koitan päästä mahdollisimman pian mukaan jos vielä huolitte (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Helsinki, Lauttasaari
Naiset
17

Topola tytöt 05 ja 06 Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Helsinki, Lauttasaari
Ei asetettu
32

TopolaT0304 Nimenhuuto.com

ToPoLa kirjoitti: ToPoLan uudet seuratuotteet tilattavissa! Vihdoinkin odotus on päättynyt ja nyt uusia tuotteita voi tilata! Tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta osoitteesta https://topola.myclub.fi/membro/#shop Tilaaminen edellyttää kirjautumista MyClubiin, jossa tulee tilausta tehtäessä tarkistaa, että yhtey... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Lauttasaari, Helsinki
Ei asetettu
20

deltanuoret Nimenhuuto.com

Juhana kirjoitti: Pelkkä lentis! Ei kintut kestä vielä jalitsua! (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Lentopallo, Koripallo, Jalkapallo ja Sähly
Lauttasaari
Miehet
12

ToPoLa Touhukerho 2011 Nimenhuuto.com

Touhukerhojen toiminta-ajatuksena on innostaa lapsia liikunnallisen koripalloharrastuksen pariin. Kerran viikossa pidettävissä koripallopainotteisissa liikuntakerhossa harjoitellaan sosiaalista yhdessäoloa, tutustutaan monipuolisesti erilaisiin liikuntaleikkeihin ja pallopeleihin sekä opetellaan oman kehon hallintaa.

Juuso kirjoitti: Hei kaikille, tulevana maanantaina on siis Topolan 40-vuotisjuhlat lapsille Duudsonit Activity Parkissa. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille Topolan junioreille, joten paikalla on n. 200 Topolan pelaajaa. Tapahtuman sujuvuuden vuoksi olisi tarkoitus, että menemme kaikki yhdessä tilaisuuteen metroll... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Lauttasaari
Sekajoukkue
22

Topola Classic Nimenhuuto.com

Topolan Papat

Emil kirjoitti: Moi, nivusessa jokin pieni repeämä/vamma, siksi viime viikkojen poissaolot. Katsotaan jos kuun lopussa pääsis palloilemaan (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Koripallo
Lauttasaari
Miehet
23

Topola Naiset Nimenhuuto.com

Koripallo

Tiina kirjoitti: Tämmönen turnaus ois leppävaarassa https://www.leppavaaranpyrinto.fi/lepyn-turnaukset/rantapalloturnaus-11-5-2019-wu35/ (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Lauttasaari
Naiset
31

ToPoLa P99-00 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Lauttasaaressa kolmesti viikossa harjoitteleva koripallojoukkue. Kaikki uudet...

Antti kirjoitti: Hei Laitoin eilen laskuja tuomarimaksuista, mutta Kimmo kertoi, että seuraavien pelaajien ei tarvitse maksaa: Hermanni Mitchel Justus Viktor Juho Nyt summa kattaa sitten vain tuon tuomarilaskun. Teen sitten uutta laskua tarvittaessa myöhemmin keväällä. In English: I sent a bill for referee fees y... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Helsinki, Lauttasaari
Miehet
20

ToPoLa T-01-02 Nimenhuuto.com

Nora kirjoitti: Hei! Tässä viikonlopun pelien buffavuorot: PERJANTAI 10.2. Makeaa: Hali Suolaista: Saga ja Roosa Hedelmiä: Rebecca Kahvitermari: Lillan Kahvimaitoja: Rebecca Limuja: Vilma Myynti: Hali SUNNUNTAI 12.2. Makeaa: Ellen ja Varja Suolaista: Pinja ja Olivia H Kahvitermari: Ellen Hedelmiä: Anni Teetä: An... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Lauttasaari
Ei asetettu
26

ToPoLa Kesäharjoittelu Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 7 vuotta sitten

Koripallo
Lauttasaari
Sekajoukkue
33