Salibandy Lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lauttasaari ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, sähly, purjehdus, salibandy, käsipallo, musiikki, lentopallo, palokunta ja vpk.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Lauttapartion salivuoro Nimenhuuto.com

Säännöt: 1. Merkkaa statuksesi (IN / OUT) heti kun tiedät pääsetkö. 2. Pyri ilmoittautumaan viim. torstain aikana, jotta to-iltana (klo 20:00) tiedetään onko pelit. 3. Heti kun huomaat (esim. jos olet 6. joka on IN), että min. 6 on tulossa, kommentoi tapahtumaan "Pelit on!". Valitse kommenttiin "Kiireellinen viesti" - "Kiireellinen sähköposti" - Pikavalinnoista "IN" - "Valmis". 4. Lähtökohtaisesti pelejä EI ole, ellei joku ole kommentoinut: "Pelit on!". 5. Jos vaihdat statuksesi torstai-illan tai "Pelit on!"-viestin saapumisen jälkeen IN -> OUT, kommentoi yo. "kiireellinen viesti" -spekseillä, että et ole tulossa ja montako on tällä hetkellä IN, jotta pelaamaan tulossa olevat tietävät tilanteen. 6. Jos olet "IN" ja pejaajamäärä laskee alle 6:n, (kohta 5.) seuraa kommentteja.

Aku kirjoitti: Millos alkaa kevään pelit? (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Sähly
Lauttasaari
Ei asetettu
46

LaPa 2012 Nimenhuuto.com

https://lauttasaarenpallo.sporttisaitti.com/

Jonas kirjoitti: Muistutuksena vielä Helsingin kaupungin linjaukset lasten ja nuorten harrastustoiminnassa: Harrastusryhmän kokoonpano on vakiintunut ja perustuu ennakkoilmoittautumiseen Harrastusryhmän koko on mitoitettava niin, että osallistujat voivat säilyttää turvavälin. Ryhmäkoon mitoittamisesta ja valvonna... (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Salibandy
Lauttasaari
Pojat
34

LaPa Nimenhuuto.com

Lauttasaaren Pallo, Miesten 3. Divari

Ilmari kirjoitti: Saunaillan päviä-äänestys: https://doodle.com/poll/me45atyx5tsxxc3n Mahdollisimman nopeasti vastauksia kiitos! (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Lauttasaari
Miehet
28

deltanuoret Nimenhuuto.com

Juhana kirjoitti: Pelkkä lentis! Ei kintut kestä vielä jalitsua! (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Lentopallo, Koripallo, Jalkapallo ja Sähly
Lauttasaari
Miehet
12