Salibandy Lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lauttasaari ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, purjehdus, sähly, salibandy, käsipallo, musiikki, lentopallo, palokunta ja vpk.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Lauttapartion salivuoro Nimenhuuto.com

Säännöt: 1. Merkkaa statuksesi (IN / OUT) heti kun tiedät pääsetkö. 2. Pyri ilmoittautumaan viim. torstain aikana, jotta to-iltana (klo 20:00) tiedetään onko pelit. 3. Heti kun huomaat (esim. jos olet 6. joka on IN), että min. 6 on tulossa, kommentoi tapahtumaan "Pelit on!". Valitse kommenttiin "Kiireellinen viesti" - "Kiireellinen sähköposti" - Pikavalinnoista "IN" - "Valmis". 4. Lähtökohtaisesti pelejä EI ole, ellei joku ole kommentoinut: "Pelit on!". 5. Jos vaihdat statuksesi torstai-illan tai "Pelit on!"-viestin saapumisen jälkeen IN -> OUT, kommentoi yo. "kiireellinen viesti" -spekseillä, että et ole tulossa ja montako on tällä hetkellä IN, jotta pelaamaan tulossa olevat tietävät tilanteen. 6. Jos olet "IN" ja pejaajamäärä laskee alle 6:n, (kohta 5.) seuraa kommentteja.

Aku kirjoitti: Millos alkaa kevään pelit? (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Sähly
Lauttasaari
Ei asetettu
47

LaPa 2012 Nimenhuuto.com

https://lauttasaarenpallo.sporttisaitti.com/

Jonas kirjoitti: Hei! Emme vielä ole saaneet kaupungilta mitään lisätietoja koska päästään uusiin tiloihin, mutta Topolan sivuilla oli seuraavanlainen tieto: "Kerhon paikka siirtyy helmikuun aikana Vattuniemen koulun uusiin tiloihin Lauttasaaressa, kun koulun rakennustöiden viimeistelyt ovat valmiit. Tästä tiedot... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Lauttasaari
Pojat
36

LaPa Nimenhuuto.com

Lauttasaaren Pallo, Miesten 3. Divari

Aku kirjoitti: Mun pitää lähteä hieman aikaisemmin treeneistä hakemaan muksua (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Lauttasaari
Miehet
28

deltanuoret Nimenhuuto.com

Juhana kirjoitti: Pelkkä lentis! Ei kintut kestä vielä jalitsua! (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Lentopallo, Koripallo, Jalkapallo ja Sähly
Lauttasaari
Miehet
12