Salibandy Lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lauttasaari ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, sähly, purjehdus, salibandy, käsipallo, musiikki, lentopallo, palokunta ja vpk.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Lauttapartion salivuoro Nimenhuuto.com

Säännöt: 1. Merkkaa statuksesi (IN / OUT) heti kun tiedät pääsetkö. 2. Pyri ilmoittautumaan viim. torstain aikana, jotta to-iltana (klo 20:00) tiedetään onko pelit. 3. Heti kun huomaat (esim. jos olet 6. joka on IN), että min. 6 on tulossa, kommentoi tapahtumaan "Pelit on!". Valitse kommenttiin "Kiireellinen viesti" - "Kiireellinen sähköposti" - Pikavalinnoista "IN" - "Valmis". 4. Lähtökohtaisesti pelejä EI ole, ellei joku ole kommentoinut: "Pelit on!". 5. Jos vaihdat statuksesi torstai-illan tai "Pelit on!"-viestin saapumisen jälkeen IN -> OUT, kommentoi yo. "kiireellinen viesti" -spekseillä, että et ole tulossa ja montako on tällä hetkellä IN, jotta pelaamaan tulossa olevat tietävät tilanteen. 6. Jos olet "IN" ja pejaajamäärä laskee alle 6:n, (kohta 5.) seuraa kommentteja.

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Sähly
Lauttasaari
Ei asetettu
46

LaPa 2012 Nimenhuuto.com

https://lauttasaarenpallo.sporttisaitti.com/

Tauno kirjoitti: Moi! Hoitaisitteko kausimaksun alla olevan ohjeistuksen mukaisesti, jos ette vielä ole näin ehtineet tehdä, että saadaan Eetun palkat maksettua ajallaan, kiitos! 🙂 ”Hei kaikki, On kausimaksun 2021-2022 aika. Tämän kauden maksu, 70€/pelaaja, koostuu pelkästään valmentajamme Eetun valmennuskustannu... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Lauttasaari
Pojat
38

LaPa Nimenhuuto.com

Lauttasaaren Pallo, Miesten 3. Divari

Kimmo kirjoitti: Hiukan epävarma vielä pääsenkö (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Lauttasaari
Miehet
30

deltanuoret Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 6 vuotta sitten

Lentopallo, Koripallo, Jalkapallo ja Sähly
Lauttasaari
Miehet
12