Salibandy Lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lauttasaari ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sähly, purjehdus, käsipallo, musiikki, lentopallo, salibandy ja palokunta.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Lauttasaari

Salibandy - Lauttasaari

Lauttapartion salivuoro Nimenhuuto.com

Säännöt: 1. Merkkaa statuksesi (IN / OUT) heti kun tiedät pääsetkö. 2. Pyri ilmoittautumaan viim. torstain aikana, jotta to-iltana (klo 20:00) tiedetään onko pelit. 3. Heti kun huomaat (esim. jos olet 6. joka on IN), että min. 6 on tulossa, kommentoi tapahtumaan "Pelit on!". Valitse kommenttiin "Kiireellinen viesti" - "Kiireellinen sähköposti" - Pikavalinnoista "IN" - "Valmis". 4. Lähtökohtaisesti pelejä EI ole, ellei joku ole kommentoinut: "Pelit on!". 5. Jos vaihdat statuksesi torstai-illan tai "Pelit on!"-viestin saapumisen jälkeen IN -> OUT, kommentoi yo. "kiireellinen viesti" -spekseillä, että et ole tulossa ja montako on tällä hetkellä IN, jotta pelaamaan tulossa olevat tietävät tilanteen. 6. Jos olet "IN" ja pejaajamäärä laskee alle 6:n, (kohta 5.) seuraa kommentteja.

Aku kirjoitti: Millos alkaa kevään pelit? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Sähly
Lauttasaari
Ei asetettu
47

Hakolahdentien Stars Nimenhuuto.com

Lauttasaarelainen katulätkäjengi, joka etsii Larulaisia, tai mahdollisesti myös Ruoholahdesta kotoisin olevia innokkaita säbäpelaajia. 02-syntyiset tai sitä nuoremmat. Tervetuloa!

Joosua kirjoitti: Kapteenit päätetty C=Max A=Kaius A=Touho (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Lauttasaari, Helsinki
Ei asetettu
18

deltanuoret Nimenhuuto.com

Juhana kirjoitti: Pelkkä lentis! Ei kintut kestä vielä jalitsua! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Lentopallo, Koripallo, Jalkapallo ja Sähly
Lauttasaari
Miehet
12