Jalkapallo Lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lauttasaari ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, purjehdus, sähly, käsipallo, musiikki, lentopallo, salibandy ja palokunta.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lauttasaari

Jalkapallo - Lauttasaari

PPJ-10 Laru Nimenhuuto.com

Täällä ovat PPJ-10 Laru kaikki tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Käytämme Nimenhuutoa ensisijaisena tiedotuskanavana, joten liitä jo tänään lapsesi hänen omalla nimellään pelaajaksi joukkueseen. Ota tavaksi käydä ilmoittautautumassa jokaisen harkan ja tapahtuman osalta in/out.

Joukkue etsii pelaajia: PPJ-10 Laru on perustettu keväällä 2015. Joukkueessa on yli 30 innokasta futa...

Mikko kirjoitti: Moi, Treenit peruttu tänään sunnuntaina turnauksesta ja pienestä ilmoittautujamäärästä johtuen. Keskiviikkona taas treenataan normaalisti. Mikko (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
48

PPJ 2007 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 07 Laru on vuonna 2007 syntyneille pojille tarkoitettu jalkapallojoukkue, joka perustettiin keväällä 2012. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ympäri vuoden. Lisäksi osallistumme pelitapahtumiin ja turnauksiin säännöllisesti. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Lisätietoja joukkueen virallisilta nettisivuilta: http://www.ppj.fi/2007laru/

Nicke kirjoitti: Moi, Eerikkilän leiri lähestyy ja Laru 07 leiripäivät on nyt päätetty. Eli lähtö on la 8.7 (lähtö klo 8.00 bussikuljetuksella Eira, Ruohis ja Laru) – su 9.7 (paluu n. klo 17.30 bussikuljetuksella). Marko on tehnyt sähköisen lomakkeen jonne jokainen itse täyttää ilmoittautumislomakkeen tiedot: htt... (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
69

PPJ 06 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin KOKO nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat on lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Lauttasaari, Ruoholahti, Jätkäsaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Joukkue etsii pelaajia: PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille ja tytöill...

Calle kirjoitti: Kymysys X2. Onko PPJ järkkäämässä veskaorientoitunutta leiriä kesäaikaan vai käydäänkö vieraissa? Mites noi Eerikkilän leirit etc. voiko vielä ilmoittautua näin jälkikäteen koska nyt vasta aikataulut tikissä? Terveisin Niko, Calle ja maskotti Willma. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
49

PPJ WEST 2005 Nimenhuuto.com

Noin 40 pojan joukkue, joka on yhdistetty Lauttasaaren ja Ruoholahden PPJ-joukkueista. Hyvä yhteishenki ja urheilullinen meininki. Treenaamme 2-3 kertaa viikossa. Uusi poikia mahtuu mukaan! Ota yhteyttä: Laura Grönqvist, joukkueenjohtaja 050 5914866, ppjwest05@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Lauttasaaren, Ruoholahden, Jätkäsaaren, Töölön ja keskustan alueella asuvat, ...

Laura kirjoitti: PPJ KESÄN MAALIVAHTILERI PPJ järjestää maalivahtikoulut Lauttasaaressa Pyrkän kentällä. 05-99 syntyneet (tytöt ja pojat) 5.-9.6. klo 9.00- 12.00 Lauttasaari: Lauttasaaren urheilupuisto, osoite Lahnalahdentie 2 06-09 syntyneet (tytöt ja pojat) 12.-16.6. klo 9.00-12.00 Lauttasaari: Lauttasaaren urh... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari/Ruoholahti
Ei asetettu
46

PPJ Laru tytöt 08-09 Nimenhuuto.com

PPJ tytöt 08–09 perustettiin syksyllä 2014. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ympäri vuoden Pyrkällä, Hernesaaren kuplassa ja Etera-hallissa. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Mukana on yli 30 innokasta mimmifutaajaa. Mukaan mahtuu vielä!

Ronja kirjoitti: Ronja Vuorio haluaisi kovasti osallistua Stadi cup:n mutta minä ja hänen isänsä olemme töissä silloin ja Ronja on seurakunnan kerhossa. Olisiko Ronjan mahdollista saada joltakin kyytiä peleihin niin että tulisi kyytiin kirkon parkilta ja pääsisi takaisin kotiin Isokaarelle? Jos tuntuu liian vaike... (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Tytöt
42

PPJ 2003 Laru Eira Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: KESÄN 2017 KOTIPELIPAITA TILAUS SUMMER 2017 JERSEY ORDER Hei kaikki, Kesän kotipelipaita tilaus. Tilaukset allekirjoittaneelle sunnuntai 7.toukokuuta klo 20.00 menessä. Summer 2017 home jersey order. Please send your order to me latest by Sunday 7th May at 20.00. Paitojen koot menevät seuraavasti... (26 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo
Lauttasaari, Eira Helsinki
Pojat
63

HJK-LARU-04 Nimenhuuto.com

Emil kirjoitti: Moi Kyselen vielä tämän vanhan Nimenhuudon kautta, että löytyisikö joltain vielä nurkista pieneksi jääneitä 31-kokoa olevia pelikenkiä? Meillä olisi tarvetta sekä sisäpeli- että nappiskengille. Terveisin Tomi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Pojat
26

deltanuoret Nimenhuuto.com

Juhana kirjoitti: Pelkkä lentis! Ei kintut kestä vielä jalitsua! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo, Koripallo, Jalkapallo ja Sähly
Lauttasaari
Miehet
13

HJK-LARU- 07 Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Moikka. Joukkuejaot huomiselle: SINISET Aaro Max R Mio H Mio L Pablo Robin VALKOISET Alvar (08) Arttu Elmo Joonatan Leke Max J Ystävällisesti, Henkka (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Ei asetettu
26

Dicken OB45 Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Moro, sarjanousu on tätä menoa hyvin lähellä! Fantastinen peli kaikilta sankareilta!!! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki / Lauttasaari
Ei asetettu
52

FC Kampela Nimenhuuto.com

Jan-Erik kirjoitti: Kiitoksia kaikille. Oli mahtava turnaus, feelis oli koko ajan korkealla ja puitteet kunnossa. Terv. JEJE (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Ei asetettu
42

PPJ 06 Valmentajat Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Moi, keksin tavan siirtää tapahtumia Nimenhuuto-kalentereiden välillä eli tämä valmentajien Nimenhuuto aktivoituu uudestaan. Teen 2015-turnaussuunnittelun kuin myös 1Q015-pelien suunnittelun tänne. Tätä voisi käyttää myös vanhan excel-härpäkkeen sijaan peluutusten sopimiseen. Mä otan tänne varmaa... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Pojat
40

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.