Jalkapallo Lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lauttasaari ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, sähly, purjehdus, salibandy, käsipallo, musiikki, lentopallo, palokunta ja vpk.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PPJ 06 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin KOKO nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat on lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Lauttasaari, Ruoholahti, Jätkäsaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Joukkue etsii pelaajia: PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille ja tytöill...

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
27

PPJ-10 Laru Nimenhuuto.com

Täällä ovat PPJ-10 Laru kaikki tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Käytämme Nimenhuutoa ensisijaisena tiedotuskanavana, joten liitä jo tänään lapsesi hänen omalla nimellään pelaajaksi joukkueseen. Ota tavaksi käydä ilmoittautautumassa jokaisen harkan ja tapahtuman osalta in/out.

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
59

PPJ 2007 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 07 Laru on vuonna 2007 syntyneille pojille tarkoitettu jalkapallojoukkue, joka perustettiin keväällä 2012. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ympäri vuoden. Lisäksi osallistumme pelitapahtumiin ja turnauksiin säännöllisesti. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset.

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
36

PPJ Laru tytöt 08-09 Nimenhuuto.com

PPJ tytöt 08–09 perustettiin syksyllä 2014. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ympäri vuoden Pyrkällä, Hernesaaren kuplassa ja Etera-hallissa. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Mukana on yli 30 innokasta mimmifutaajaa. Mukaan mahtuu vielä!

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Tytöt
41

PPJ Laru 2013 Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
45

deltanuoret Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 6 vuotta sitten

Lentopallo, Koripallo, Jalkapallo ja Sähly
Lauttasaari
Miehet
12

Larun höntsäfutis Nimenhuuto.com

Tervetuloa Larun höntsäfutikseen! Tavoite pitää hauskaa, tutustua uusiin ihmisiin sekä järjestää hyvät pelit: ei turhan vakavaa siis. Kaikki tervetulleita! Kontaktintaso: höntsä eli säärisuojat voi jättää kotiin. Pelaa siis niin että kukaan ei loukkaannu! Pyrimme pelaamaan kaksi tai kolme kertaa viikossa. Nimenhuudon lisäksi meillä on Whatsapp-ryhmä. Kysy siihen liittymistä paikan päällä.

JereV kirjoitti: In jos saadaan 12 peleille (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Sekajoukkue
167

Dicken OB45 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Vautsi vau, joukossa tuttuja miehiä. Heikkosen Erkki, Juho, Heiskasen Pekka, Reitalan Janne ja vuosiluku jossain 80-luvulla😊 (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki / Lauttasaari
Ei asetettu
60