Jalkapallo Lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lauttasaari ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sähly, purjehdus, käsipallo, musiikki, lentopallo, salibandy ja palokunta.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lauttasaari

Jalkapallo - Lauttasaari

PPJ-10 Laru Nimenhuuto.com

Täällä ovat PPJ-10 Laru kaikki tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Käytämme Nimenhuutoa ensisijaisena tiedotuskanavana, joten liitä jo tänään lapsesi hänen omalla nimellään pelaajaksi joukkueseen. Ota tavaksi käydä ilmoittautautumassa jokaisen harkan ja tapahtuman osalta in/out.

Joukkue etsii pelaajia: PPJ-10 Laru on perustettu keväällä 2015. Joukkueessa on yli 30 innokasta futa...

Liam kirjoitti: Liams parantelee vielä polveaan, toivon mukaan ensi viikolla mukana normaalisti (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
50

PPJ 2007 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 07 Laru on vuonna 2007 syntyneille pojille tarkoitettu jalkapallojoukkue, joka perustettiin keväällä 2012. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ympäri vuoden. Lisäksi osallistumme pelitapahtumiin ja turnauksiin säännöllisesti. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Lisätietoja joukkueen virallisilta nettisivuilta: http://www.ppj07.fi

Ilkka kirjoitti: Punaisten tiistain piirisarjan kokoonpano: Janne, Pyry, Kosti La, Kosti Le, Akseli, Alvar, Joona, Daniel, Lauri L, Matias, Erkko, Konsta. (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
74

PPJ 06 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin KOKO nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat on lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Lauttasaari, Ruoholahti, Jätkäsaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Joukkue etsii pelaajia: PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille ja tytöill...

Janne kirjoitti: Hei kaikille! Muutama tiedotettava asia: 1) Piirisarja on siis Sinisten osalta alkanut ja Valkoisilla alkaa 26.4. kaikki ottelut kevään osalta on nyt merkitty tänne Nimenhuutoon. Huomioikaa, että otteluihin on ilmoittauduttava 3 vuorokautta (72h) ennen matsia. Sen jälkeen ilmoittautuminen menee k... (11 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
42

PPJ WEST 2005 Nimenhuuto.com

Reilun 30 pojan joukkue, jossa pelaa poikia Lauttasaaresta, Ruoholahdesta, Töölöstä ja Espoosta. Hyvä yhteishenki ja rennon urheilullinen meininki. Treenaamme 3 kertaa viikossa. Uusi poikia mahtuu mukaan! Ota yhteyttä: Laura Grönqvist, joukkueenjohtaja 050 5914866, ppjwest05@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Lauttasaaren, Ruoholahden, Jätkäsaaren, Töölön ja keskustan alueella asuvat, ...

Sami kirjoitti: Kokoonpano: Jim (mv), Milo, Luca S, Tuure, Olle, Aku, Nicolas, Kosmo, Victor, Johannes, Santeri ja Rasmus (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari/Ruoholahti
Ei asetettu
34

PPJ Laru tytöt 08-09 Nimenhuuto.com

PPJ tytöt 08–09 perustettiin syksyllä 2014. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ympäri vuoden Pyrkällä, Hernesaaren kuplassa ja Etera-hallissa. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Mukana on yli 30 innokasta mimmifutaajaa. Mukaan mahtuu vielä!

Frida kirjoitti: Moi, Juha Remes Suomenojan Intersportista kyselee kuinka edetään vieraspeli paitojen suhteen. Olen toimittanut Caruselin logon hänelle. T. Ari (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Tytöt
38

PPJ 2003 Laru Eira Nimenhuuto.com

Niklas kirjoitti: Out (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Lauttasaari, Eira Helsinki
Pojat
51

HJK-LARU-04 Nimenhuuto.com

Emil kirjoitti: Moi Kyselen vielä tämän vanhan Nimenhuudon kautta, että löytyisikö joltain vielä nurkista pieneksi jääneitä 31-kokoa olevia pelikenkiä? Meillä olisi tarvetta sekä sisäpeli- että nappiskengille. Terveisin Tomi (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Pojat
26

deltanuoret Nimenhuuto.com

Juhana kirjoitti: Pelkkä lentis! Ei kintut kestä vielä jalitsua! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Lentopallo, Koripallo, Jalkapallo ja Sähly
Lauttasaari
Miehet
12

HJK-LARU- 07 Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Moikka. Joukkuejaot huomiselle: SINISET Aaro Max R Mio H Mio L Pablo Robin VALKOISET Alvar (08) Arttu Elmo Joonatan Leke Max J Ystävällisesti, Henkka (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Ei asetettu
25

Dicken OB45 Nimenhuuto.com

Pete kirjoitti: Could someone please post the link straight to the payment page for the pelipassi . Thanks so much :) . (18 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki / Lauttasaari
Ei asetettu
52

FC Kampela Nimenhuuto.com

Jan-Erik kirjoitti: Kiitoksia kaikille. Oli mahtava turnaus, feelis oli koko ajan korkealla ja puitteet kunnossa. Terv. JEJE (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Ei asetettu
41