Jalkapallo Lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lauttasaari ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sähly, purjehdus, käsipallo, musiikki, lentopallo, palokunta, salibandy ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lauttasaari

Jalkapallo - Lauttasaari

PPJ 06 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin KOKO nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat on lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Lauttasaari, Ruoholahti, Jätkäsaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Joukkue etsii pelaajia: PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille ja tytöill...

Kasper kirjoitti: Muistutus! PPJ RIEHA 2019 la 11.5.2019 klo 9-17, Pyrkkä. Muistutun kaikkia vanhempia PPJ RIEHA 2019 -tapahtumasta, jonka meidän joukkue PPJ LARU 06 järjestää. Varatkaa la 11.5. päivä kalentereihinne. Tarvitsemme vanhempien apua tapahtumaan. Tapahtumassa on futismatseja, esittelypisteitä, kahvila ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
37

PPJ-10 Laru Nimenhuuto.com

Täällä ovat PPJ-10 Laru kaikki tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Käytämme Nimenhuutoa ensisijaisena tiedotuskanavana, joten liitä jo tänään lapsesi hänen omalla nimellään pelaajaksi joukkueseen. Ota tavaksi käydä ilmoittautautumassa jokaisen harkan ja tapahtuman osalta in/out.

Oskari kirjoitti: Moikka, Peluutan huomenna. Näyttää siltä että keli on kehno (☔️ 11C) niin kaikille tarvittaessa riittävästi päälle. Sinivalkoinen pelipaita päälle ekaan matsiin ja jos sataa paljon niin katsotaan vaihdetaanko toiseen oranssi. Nähdään kentällä! ⚽️🤾‍♂️ Jukka (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
50

PPJ 2007 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 07 Laru on vuonna 2007 syntyneille pojille tarkoitettu jalkapallojoukkue, joka perustettiin keväällä 2012. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ympäri vuoden. Lisäksi osallistumme pelitapahtumiin ja turnauksiin säännöllisesti. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset.

Ilkka kirjoitti: Hei, Valkoisten sunnuntain piirisarjamatsin kokoonpano: Matias, Pessi, Gabi, Onni, Henrik, Teo, Emil M, Noel, Lukas, Sawklav, Riku (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
40

PPJ Laru tytöt 08-09 Nimenhuuto.com

PPJ tytöt 08–09 perustettiin syksyllä 2014. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ympäri vuoden Pyrkällä, Hernesaaren kuplassa ja Etera-hallissa. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Mukana on yli 30 innokasta mimmifutaajaa. Mukaan mahtuu vielä!

Kaisa kirjoitti: 17.12. joukkueen pikkujouluissa voidaan pelata vanhemmat vastaan lapsen pelejä vuoroissa. Tätä varten ilmoittakaa nimenhuutoon kommenttiin onko aikuista tulossa pelaamaan viimeistään PE 14.12. (3 päivää sitten)

Päivitetty 17 minuuttia sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Tytöt
38

PPJ Laru 2013 Nimenhuuto.com

Onni kirjoitti: Onni on mukana (ilmoittautuminen kiinni?) (12 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
49

PPJ 2003 Laru Eira Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Kiitollisuus! Se on ensimmäinen tunne, joka tulee mieleeni näistä yhteisistä vuosista. Yhdessä poikien kanssa olemme kokeneet ilot, surut, onnistumiset ja pettymykset. Tämän takia jalkapallo onkin erinomainen kasvualusta ihan kenelle tahansa. Kävin läpi viimeisten kausien tuloksia valmennuksellis... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari, Eira Helsinki
Pojat
44

HJK-LARU-04 Nimenhuuto.com

Emil kirjoitti: Moi Kyselen vielä tämän vanhan Nimenhuudon kautta, että löytyisikö joltain vielä nurkista pieneksi jääneitä 31-kokoa olevia pelikenkiä? Meillä olisi tarvetta sekä sisäpeli- että nappiskengille. Terveisin Tomi (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Pojat
25

deltanuoret Nimenhuuto.com

Juhana kirjoitti: Pelkkä lentis! Ei kintut kestä vielä jalitsua! (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Lentopallo, Koripallo, Jalkapallo ja Sähly
Lauttasaari
Miehet
12

HJK-LARU- 07 Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Moikka. Joukkuejaot huomiselle: SINISET Aaro Max R Mio H Mio L Pablo Robin VALKOISET Alvar (08) Arttu Elmo Joonatan Leke Max J Ystävällisesti, Henkka (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Ei asetettu
25

Dicken OB45 Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Futsal Sm 60 v. Kangasala 16-17.2.2019 Viime vuonna jäi jonkun verran hampaankoloon. Nyt katsotaan mihin meistä on! Terveisin Juho (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki / Lauttasaari
Ei asetettu
52

FC Kampela Nimenhuuto.com

Jan-Erik kirjoitti: Kiitoksia kaikille. Oli mahtava turnaus, feelis oli koko ajan korkealla ja puitteet kunnossa. Terv. JEJE (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Ei asetettu
41