Jalkapallo Lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lauttasaari ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, purjehdus, sähly, käsipallo, musiikki, lentopallo, palokunta, salibandy ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PPJ 06 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin KOKO nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat on lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Lauttasaari, Ruoholahti, Jätkäsaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Joukkue etsii pelaajia: PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille ja tytöill...

Ossi kirjoitti: Ossi jää pois treeneistä migreenin vuoksi. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
31

PPJ-10 Laru Nimenhuuto.com

Täällä ovat PPJ-10 Laru kaikki tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Käytämme Nimenhuutoa ensisijaisena tiedotuskanavana, joten liitä jo tänään lapsesi hänen omalla nimellään pelaajaksi joukkueseen. Ota tavaksi käydä ilmoittautautumassa jokaisen harkan ja tapahtuman osalta in/out.

Oskari kirjoitti: Moikka, Peluutan huomenna. Näyttää siltä että keli on kehno (☔️ 11C) niin kaikille tarvittaessa riittävästi päälle. Sinivalkoinen pelipaita päälle ekaan matsiin ja jos sataa paljon niin katsotaan vaihdetaanko toiseen oranssi. Nähdään kentällä! ⚽️🤾‍♂️ Jukka (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
45

PPJ 2007 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 07 Laru on vuonna 2007 syntyneille pojille tarkoitettu jalkapallojoukkue, joka perustettiin keväällä 2012. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ympäri vuoden. Lisäksi osallistumme pelitapahtumiin ja turnauksiin säännöllisesti. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset.

Ilkka kirjoitti: Hei, Valkoisten sunnuntain piirisarjamatsin kokoonpano: Matias, Pessi, Gabi, Onni, Henrik, Teo, Emil M, Noel, Lukas, Sawklav, Riku (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
38

PPJ Laru tytöt 08-09 Nimenhuuto.com

PPJ tytöt 08–09 perustettiin syksyllä 2014. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ympäri vuoden Pyrkällä, Hernesaaren kuplassa ja Etera-hallissa. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Mukana on yli 30 innokasta mimmifutaajaa. Mukaan mahtuu vielä!

Sari kirjoitti: Treenit siirretty takaisin Väiskille klo 15.30-17. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Tytöt
43

PPJ Laru 2013 Nimenhuuto.com

Joukkueenj kirjoitti: Moi, Kesälomat alkavat vedellä viimeisiä ja kohta pääsee takaisin futiksen makuun! Aloitamme treenit tänä keskiviikkona 7.8 klo 17. Syksyn treeniajat ovat ulkokaudella (Pyrkkä) samat kuin keväällä: - ke klo 17-18 - su klo 17.45-19.00 Olemme ilmoittautuneet elokuun lopussa 31.8. PK-35 Nuorisoapu –... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
53

PPJ 2003 Laru Eira Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Kiitollisuus! Se on ensimmäinen tunne, joka tulee mieleeni näistä yhteisistä vuosista. Yhdessä poikien kanssa olemme kokeneet ilot, surut, onnistumiset ja pettymykset. Tämän takia jalkapallo onkin erinomainen kasvualusta ihan kenelle tahansa. Kävin läpi viimeisten kausien tuloksia valmennuksellis... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari, Eira Helsinki
Pojat
42

HJK-LARU-04 Nimenhuuto.com

Emil kirjoitti: Moi Kyselen vielä tämän vanhan Nimenhuudon kautta, että löytyisikö joltain vielä nurkista pieneksi jääneitä 31-kokoa olevia pelikenkiä? Meillä olisi tarvetta sekä sisäpeli- että nappiskengille. Terveisin Tomi (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Pojat
25

deltanuoret Nimenhuuto.com

Juhana kirjoitti: Pelkkä lentis! Ei kintut kestä vielä jalitsua! (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Lentopallo, Koripallo, Jalkapallo ja Sähly
Lauttasaari
Miehet
12

HJK-LARU- 07 Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Moikka. Joukkuejaot huomiselle: SINISET Aaro Max R Mio H Mio L Pablo Robin VALKOISET Alvar (08) Arttu Elmo Joonatan Leke Max J Ystävällisesti, Henkka (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Ei asetettu
25

Larun höntsäfutis Nimenhuuto.com

Tervetuloa Larun höntsäfutisryhmään! Kontaktintaso: höntsä eli säärisuojat voi jättää kotiin. Kaikki tervetulleita! Pelit - ”vakiovuoro” keskiviikkoisin Ruukinlahden puistossa klo 17.30. - ex-tempore pelit samalle päivälle? 8 ilmoittautujaa klo 12 mennessä -> pelit järjestetään.

Jukka kirjoitti: Vähän myöhässä (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Sekajoukkue
61

Dicken OB45 Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Potkaisin Raikkaa 2 sek ennen ed pelin päätöstä sillä seurauksella, että oma pottuvarvas meni sen verran "solmuun", että juokseminen ei vielä onnistu. Sisäteräpotku tosin toimii. Toiveissa päästä kehiin kuitenkin jossakin vaiheessa. Tsemppiä matsiin! (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki / Lauttasaari
Ei asetettu
53

FC Kampela Nimenhuuto.com

Jan-Erik kirjoitti: Kiitoksia kaikille. Oli mahtava turnaus, feelis oli koko ajan korkealla ja puitteet kunnossa. Terv. JEJE (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Ei asetettu
41