Jalkapallo Lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lauttasaari ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, purjehdus, sähly, käsipallo, musiikki, lentopallo, salibandy ja palokunta.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lauttasaari

Jalkapallo - Lauttasaari

PPJ 06 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin KOKO nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat on lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Lauttasaari, Ruoholahti, Jätkäsaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Joukkue etsii pelaajia: PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille ja tytöill...

Janne kirjoitti: Hello! Onnittelut kaikille kolmelle tiimille hienosti menneistä alkulohkoista Helsinki Cupissa! Tunnelma kenttien laidalla on ollut huikea ja olen ilolla seurannut niin poikien, kuin aikuisten hyvää ilmettä ainakin niissä peleissä, joissa olin itse paikalla. Kaatosadekaan ei ole haitannut tunnelm... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
53

PPJ 2007 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 07 Laru on vuonna 2007 syntyneille pojille tarkoitettu jalkapallojoukkue, joka perustettiin keväällä 2012. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ympäri vuoden. Lisäksi osallistumme pelitapahtumiin ja turnauksiin säännöllisesti. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Lisätietoja joukkueen virallisilta nettisivuilta: http://www.ppj.fi/2007laru/

Onni kirjoitti: Hei, kysyn nyt uudestaan kun en viimeksi saanut vastausta; kuinka paljon Ponkes cup tuotti ja mihin rahat käytetään? Näistä asioista saattaa olla ollut puhetta kentän laidalla joidenkin kesken, mutta itse en ole kuullut ja kuulisinkin nyt mielelläni. Lisäksi uskon että ainakin jokainen joka on ol... (24 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
70

PPJ-10 Laru Nimenhuuto.com

Täällä ovat PPJ-10 Laru kaikki tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Käytämme Nimenhuutoa ensisijaisena tiedotuskanavana, joten liitä jo tänään lapsesi hänen omalla nimellään pelaajaksi joukkueseen. Ota tavaksi käydä ilmoittautautumassa jokaisen harkan ja tapahtuman osalta in/out.

Joukkue etsii pelaajia: PPJ-10 Laru on perustettu keväällä 2015. Joukkueessa on yli 30 innokasta futa...

Oliver kirjoitti: Moikka, Kesän toimintamaksuja puuttuu vielä useita. Pyytäisin maksamaan puuttuvat maksut asap. Eli 113 euroa joukkueen tilille. Viitteeksi pelaajan nimi. Muistuttaisin vielä, että joukkueen tilinumero vaihtui vuoden vaihteessa. Nykyisen tilin tiedot ovat: Tilinomistaja: Pallo-Pojat Juniorit r.y. ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
49

PPJ WEST 2005 Nimenhuuto.com

Noin 40 pojan joukkue, joka on yhdistetty Lauttasaaren ja Ruoholahden PPJ-joukkueista. Hyvä yhteishenki ja urheilullinen meininki. Treenaamme 2-3 kertaa viikossa. Uusi poikia mahtuu mukaan! Ota yhteyttä: Laura Grönqvist, joukkueenjohtaja 050 5914866, ppjwest05@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Lauttasaaren, Ruoholahden, Jätkäsaaren, Töölön ja keskustan alueella asuvat, ...

Laura kirjoitti: Kesätreenejä PPJläisille! PPJ tarjoaa aamuharjoituksia ikäluokille 2003- 2008- syntyneille kesäloma- aikaan. Treenit pidetään Väinämöisen kentällä 9.00- 11.00 välisenä aikana. Paikalle voi tulla ilmoittautumatta. Valmentajina toimivat: Jesse Laajaranta ja Lauri Kuusanmäki AIKATAULU: Tiistai 20.6 ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari/Ruoholahti
Ei asetettu
45

PPJ Laru tytöt 08-09 Nimenhuuto.com

PPJ tytöt 08–09 perustettiin syksyllä 2014. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ympäri vuoden Pyrkällä, Hernesaaren kuplassa ja Etera-hallissa. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Mukana on yli 30 innokasta mimmifutaajaa. Mukaan mahtuu vielä!

Kaisa kirjoitti: PPJ Aamutreenit kesälomalla ikäluokille 2003- 2008 PPJ Tarjoaa aamuharjoituksia ikäluokille 2003- 2008- syntyneille kesäloma- aikaan. Treenit pidetään Väinämöisen kentällä 9.00- 11.00 välisenä aikana. Valmentajina toimivat: Jesse Laajaranta ja Lauri Kuusanmäki AIKATAULU: Tiistai 20.6 Klo 9.00-10.... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Tytöt
41

PPJ 2003 Laru Eira Nimenhuuto.com

Aleksi kirjoitti: Balon varusteiden joukosta löytyi pelishortsit nro 9. Simonin? Ehkä peräisin Hollannin reissulta. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Lauttasaari, Eira Helsinki
Pojat
62

HJK-LARU-04 Nimenhuuto.com

Emil kirjoitti: Moi Kyselen vielä tämän vanhan Nimenhuudon kautta, että löytyisikö joltain vielä nurkista pieneksi jääneitä 31-kokoa olevia pelikenkiä? Meillä olisi tarvetta sekä sisäpeli- että nappiskengille. Terveisin Tomi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Pojat
26

deltanuoret Nimenhuuto.com

Juhana kirjoitti: Pelkkä lentis! Ei kintut kestä vielä jalitsua! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo, Koripallo, Jalkapallo ja Sähly
Lauttasaari
Miehet
13

HJK-LARU- 07 Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Moikka. Joukkuejaot huomiselle: SINISET Aaro Max R Mio H Mio L Pablo Robin VALKOISET Alvar (08) Arttu Elmo Joonatan Leke Max J Ystävällisesti, Henkka (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Ei asetettu
25

FC Kampela Nimenhuuto.com

Jan-Erik kirjoitti: Kiitoksia kaikille. Oli mahtava turnaus, feelis oli koko ajan korkealla ja puitteet kunnossa. Terv. JEJE (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Ei asetettu
42

Dicken OB45 Nimenhuuto.com

Henrik kirjoitti: Koko SM 60 ohjelma Vaasassa: https://www.palloliitto.fi/palloliitto/sarjat-ja-tulokset/aikuisten-harrastefutis/jalkapallon-kunnossa-kaiken-ikaa-jkki/jkki-3?&spljptur17&MJKKI60 (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki / Lauttasaari
Ei asetettu
54

PPJ 06 Valmentajat Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Moi, keksin tavan siirtää tapahtumia Nimenhuuto-kalentereiden välillä eli tämä valmentajien Nimenhuuto aktivoituu uudestaan. Teen 2015-turnaussuunnittelun kuin myös 1Q015-pelien suunnittelun tänne. Tätä voisi käyttää myös vanhan excel-härpäkkeen sijaan peluutusten sopimiseen. Mä otan tänne varmaa... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Pojat
40

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.