Jalkapallo Lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lauttasaari ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sähly, purjehdus, salibandy, käsipallo, musiikki, lentopallo ja palokunta.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lauttasaari

Jalkapallo - Lauttasaari

PPJ 2007 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 07 Laru on vuonna 2007 syntyneille pojille tarkoitettu jalkapallojoukkue, joka perustettiin keväällä 2012. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ympäri vuoden. Lisäksi osallistumme pelitapahtumiin ja turnauksiin säännöllisesti. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Lisätietoja joukkueen virallisilta nettisivuilta: http://www.ppj07.fi

Ilkka kirjoitti: Hei, Punaisten tiistain piirisarjan matsissa pelaavat: Janne, Daniel, Matias, Emil S, Kosti Le, Lauri E, Kosti La, Miki, Akseli, Alvar, Eero (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
71

PPJ 06 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin KOKO nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat on lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Lauttasaari, Ruoholahti, Jätkäsaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Joukkue etsii pelaajia: PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille ja tytöill...

Eetu kirjoitti: Jos tarvitaan apuja (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
35

PPJ-10 Laru Nimenhuuto.com

Täällä ovat PPJ-10 Laru kaikki tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Käytämme Nimenhuutoa ensisijaisena tiedotuskanavana, joten liitä jo tänään lapsesi hänen omalla nimellään pelaajaksi joukkueseen. Ota tavaksi käydä ilmoittautautumassa jokaisen harkan ja tapahtuman osalta in/out.

Joukkue etsii pelaajia: PPJ-10 Laru on perustettu keväällä 2015. Joukkueessa on yli 30 innokasta futa...

Eppu kirjoitti: Pääsiskö Eppu jonkun kyydissä edestakaisin? Meillä vähän logistisia haasteita, kun on samaan aikaan pikkuveljen vanhempainilta & saman pikkuveljen omat treenit. (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
51

PPJ WEST 2005 Nimenhuuto.com

Reilun 30 pojan joukkue, jossa pelaa poikia Lauttasaaresta, Ruoholahdesta, Töölöstä ja Espoosta. Hyvä yhteishenki ja rennon urheilullinen meininki. Treenaamme 3 kertaa viikossa. Uusi poikia mahtuu mukaan! Ota yhteyttä: Laura Grönqvist, joukkueenjohtaja 050 5914866, ppjwest05@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Lauttasaaren, Ruoholahden, Jätkäsaaren, Töölön ja keskustan alueella asuvat, ...

Luca kirjoitti: Moi. Tiedoksi että Luca H.voi myöhästyä treeneistä huomenna ja jatkossa muistakin maanantai treeneistä. Pääsee Töölöstä koulusta vasta 15.00 jälkeen, ja ennenkuin ehtii kotiin Ruoholahteen ja taas neljäksi Laruun, voi tehdä tiukkaa.... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari/Ruoholahti
Ei asetettu
33

PPJ Laru tytöt 08-09 Nimenhuuto.com

PPJ tytöt 08–09 perustettiin syksyllä 2014. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ympäri vuoden Pyrkällä, Hernesaaren kuplassa ja Etera-hallissa. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Mukana on yli 30 innokasta mimmifutaajaa. Mukaan mahtuu vielä!

Ira kirjoitti: Moi, Ellenin vieraspaita jäi Helsinki-cup jälkeen Iran reppuun. Tuodaan keskiviikkona treeneihin (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Tytöt
37

PPJ 2003 Laru Eira Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Sakke, jos ketään muita ei tule, mennään sitten kahdestaan? (22 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Lauttasaari, Eira Helsinki
Pojat
46

HJK-LARU-04 Nimenhuuto.com

Emil kirjoitti: Moi Kyselen vielä tämän vanhan Nimenhuudon kautta, että löytyisikö joltain vielä nurkista pieneksi jääneitä 31-kokoa olevia pelikenkiä? Meillä olisi tarvetta sekä sisäpeli- että nappiskengille. Terveisin Tomi (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Pojat
26

deltanuoret Nimenhuuto.com

Juhana kirjoitti: Pelkkä lentis! Ei kintut kestä vielä jalitsua! (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Lentopallo, Koripallo, Jalkapallo ja Sähly
Lauttasaari
Miehet
12

HJK-LARU- 07 Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Moikka. Joukkuejaot huomiselle: SINISET Aaro Max R Mio H Mio L Pablo Robin VALKOISET Alvar (08) Arttu Elmo Joonatan Leke Max J Ystävällisesti, Henkka (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Ei asetettu
25

Dicken OB45 Nimenhuuto.com

Tapio kirjoitti: Terve! Olin aikeissa lähteä Oulun turnaukseen autolla, mutta varasin kuitenkin lentoliput. Yst. terv. Tupo (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki / Lauttasaari
Ei asetettu
52

FC Kampela Nimenhuuto.com

Jan-Erik kirjoitti: Kiitoksia kaikille. Oli mahtava turnaus, feelis oli koko ajan korkealla ja puitteet kunnossa. Terv. JEJE (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Ei asetettu
41