Jalkapallo Lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lauttasaari ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, purjehdus, sähly, käsipallo, musiikki, lentopallo, salibandy, crossfit ja palokunta.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lauttasaari

Jalkapallo - Lauttasaari

PPJ-10 Laru Nimenhuuto.com

Täällä ovat PPJ-10 Laru kaikki tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Käytämme Nimenhuutoa ensisijaisena tiedotuskanavana, joten liitä jo tänään lapsesi hänen omalla nimellään pelaajaksi joukkueseen. Ota tavaksi käydä ilmoittautautumassa jokaisen harkan ja tapahtuman osalta in/out.

Joukkue etsii pelaajia: PPJ-10 Laru on perustettu keväällä 2015. Joukkueessa on yli 30 innokasta futa...

Rasmus kirjoitti: Hei! Turnajaiskahvilan pito lähenee. Linkkinä nyt jo tehdyt vuorovaraukset ja luvatut leipomukset. Vielä on vuoroja jäljellä. Klikkaa linkkiä ja käy varaamassa vuoro. Linkissä kaksi välilehteä jossa toisessa vuorot ja toisessa leipomukset. Jos olen jotain merkannut väärin jo luvatuista jutuista n... (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
46

PPJ 2007 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 07 Laru on vuonna 2007 syntyneille pojille tarkoitettu jalkapallojoukkue, joka perustettiin keväällä 2012. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ympäri vuoden. Lisäksi osallistumme pelitapahtumiin ja turnauksiin säännöllisesti. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Lisätietoja joukkueen virallisilta nettisivuilta: http://www.ppj.fi/2007laru/

Eemeli kirjoitti: Moi, Keltaiset voitteko ilmoittaa in/out, niin tiedetään saadaanko jengi kasaan. Jos ei saada tarpeeksi pelaajia (10 kpl) perjantaihin 10.3.2017 mennessä joudumme peruuttamaan osallistumisen. Valkoisten apuun ei voi nyt turvautua kun hekin ovat samassa turnauksessa. T. Mikko (19 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
71

PPJ 06 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin KOKO nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat on lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Lauttasaari, Ruoholahti, Jätkäsaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Joukkue etsii pelaajia: PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille ja tytöill...

Kalle kirjoitti: Moi, sunnittelemme keväälle lomaa ja mietimme jos maalis- huhtikuulle on jo tiedossa leiriä tai matseja/turnauksia Leppävaara-cupin lisäksi? (26 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
49

PPJ WEST 2005 Nimenhuuto.com

Noin 40 pojan joukkue, joka on yhdistetty Lauttasaaren ja Ruoholahden PPJ-joukkueista. Hyvä yhteishenki ja urheilullinen meininki. Treenaamme 2-3 kertaa viikossa. Uusi poikia mahtuu mukaan! Ota yhteyttä: Laura Grönqvist, joukkueenjohtaja 050 5914866, ppjwest05@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Lauttasaaren, Ruoholahden, Jätkäsaaren, Töölön ja keskustan alueella asuvat, ...

Sami kirjoitti: Hei kaikille, oleellinen asia Erkkeri-treeneistä tiistaisin. Meidän treenivuoromme alkaa klo 17. Salissa on tällä hetkellä meitä ennen ToPolan (kirjoitetaan ehkä noin) koripallojoukkue harjoittelemassa eli saliin ei luonnollisesti voi mennä heidän vuoronsa aikana. Emme halua, että kukaan pyörii l... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari/Ruoholahti
Ei asetettu
46

PPJ Laru tytöt 08-09 Nimenhuuto.com

PPJ tytöt 08–09 perustettiin syksyllä 2014. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ympäri vuoden Pyrkällä, Hernesaaren kuplassa ja Etera-hallissa. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Mukana on yli 30 innokasta mimmifutaajaa. Mukaan mahtuu vielä!

Aida kirjoitti: TOIMINTAMAKSU 04-08/2017 Laskut on nyt lähetetty antamiinne sähköpostiosoitteisiin. Laskut sisältävät myös viimeisimmän varustetilauksen, niillä jotka tilauksia tekivät. * Mikäli ette ole saaneet laskua sähköpostiinne, olkaa yhteyksissä, niin tarkistetaan, että sähköpostitietonne ovat ajantasalla... (9 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Tytöt
44

PPJ 2003 Laru Eira Nimenhuuto.com

Onni kirjoitti: Perhesyyt. (26 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Lauttasaari, Eira Helsinki
Pojat
63

HJK-LARU-04 Nimenhuuto.com

Emil kirjoitti: Moi Kyselen vielä tämän vanhan Nimenhuudon kautta, että löytyisikö joltain vielä nurkista pieneksi jääneitä 31-kokoa olevia pelikenkiä? Meillä olisi tarvetta sekä sisäpeli- että nappiskengille. Terveisin Tomi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Pojat
26

deltanuoret Nimenhuuto.com

Juhana kirjoitti: Pelkkä lentis! Ei kintut kestä vielä jalitsua! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo, Koripallo, Jalkapallo ja Sähly
Lauttasaari
Miehet
13

HJK-LARU- 07 Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Moikka. Joukkuejaot huomiselle: SINISET Aaro Max R Mio H Mio L Pablo Robin VALKOISET Alvar (08) Arttu Elmo Joonatan Leke Max J Ystävällisesti, Henkka (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Ei asetettu
26

Dicken OB45 Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Moro, Dicken verrytteli kevyesti kesän koitoksia varten - matka kärkeen ei ole pitkä. Kiva pelireissu Laihialle, jonka yli lentäessään muuttolinnuillakin on eväsreppu selässään. Dicken sijoittui Futsal 60 SM- turnauksessa Vaasassa sijalle neljä. Mahdollisuuksia aina hopealle asti oli runsaasti. S... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki / Lauttasaari
Ei asetettu
52

FC Kampela Nimenhuuto.com

Jan-Erik kirjoitti: Kiitoksia kaikille. Oli mahtava turnaus, feelis oli koko ajan korkealla ja puitteet kunnossa. Terv. JEJE (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Ei asetettu
42

PPJ 06 Valmentajat Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Moi, keksin tavan siirtää tapahtumia Nimenhuuto-kalentereiden välillä eli tämä valmentajien Nimenhuuto aktivoituu uudestaan. Teen 2015-turnaussuunnittelun kuin myös 1Q015-pelien suunnittelun tänne. Tätä voisi käyttää myös vanhan excel-härpäkkeen sijaan peluutusten sopimiseen. Mä otan tänne varmaa... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Pojat
40

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.