Jalkapallo Lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lauttasaari ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, purjehdus, sähly, käsipallo, musiikki, lentopallo, salibandy, crossfit ja palokunta.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lauttasaari

Jalkapallo - Lauttasaari

PPJ 2007 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 07 Laru on vuonna 2007 syntyneille pojille tarkoitettu jalkapallojoukkue, joka perustettiin keväällä 2012. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ympäri vuoden. Lisäksi osallistumme pelitapahtumiin ja turnauksiin säännöllisesti. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Lisätietoja joukkueen virallisilta nettisivuilta: http://www.ppj.fi/2007laru/

Mikko kirjoitti: Moi Keltaiset, Vielä tarvitaan pelaajia ekaan matsiin, jotta saadaan matsi aikaiseksi. Peli on pyrkällä, paikalle pääsy on tässä matsissa helppoa. Vielä puuttuu IN/OUT ilmoitus kolmelta pelaajalta. Täytyy pyytää apua tarvittaessa Eiran pelaajilta. Kiitos! T: Mikko (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
69

PPJ-10 Laru Nimenhuuto.com

Täällä ovat PPJ-10 Laru kaikki tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Käytämme Nimenhuutoa ensisijaisena tiedotuskanavana, joten liitä jo tänään lapsesi hänen omalla nimellään pelaajaksi joukkueseen. Ota tavaksi käydä ilmoittautautumassa jokaisen harkan ja tapahtuman osalta in/out.

Joukkue etsii pelaajia: PPJ-10 Laru on perustettu keväällä 2015. Joukkueessa on yli 30 innokasta futa...

Mikko kirjoitti: Moi, meillä alkaa maalivahtikoulu kaikille halukkaille. Tämä on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille eikä tavoitteena ole ohjata tässä vaiheessa vielä ketään maalivahdiksi tai muutoinkaan tietyille pelipaikoille. Valmennuksesta vastaa seuran omat maalivahtivalmentajat. Joukkueemme maalivahtikoulu... (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
46

PPJ 06 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin KOKO nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat on lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Lauttasaari, Ruoholahti, Jätkäsaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Joukkue etsii pelaajia: PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille ja tytöill...

Calle kirjoitti: Kymysys X2. Onko PPJ järkkäämässä veskaorientoitunutta leiriä kesäaikaan vai käydäänkö vieraissa? Mites noi Eerikkilän leirit etc. voiko vielä ilmoittautua näin jälkikäteen koska nyt vasta aikataulut tikissä? Terveisin Niko, Calle ja maskotti Willma. (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
48

PPJ WEST 2005 Nimenhuuto.com

Noin 40 pojan joukkue, joka on yhdistetty Lauttasaaren ja Ruoholahden PPJ-joukkueista. Hyvä yhteishenki ja urheilullinen meininki. Treenaamme 2-3 kertaa viikossa. Uusi poikia mahtuu mukaan! Ota yhteyttä: Laura Grönqvist, joukkueenjohtaja 050 5914866, ppjwest05@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Lauttasaaren, Ruoholahden, Jätkäsaaren, Töölön ja keskustan alueella asuvat, ...

Aku kirjoitti: Hei, Olen juuri lähettänyt varustetilauksen viimeksi tehneille vanhemmille Holvin kautta laskun tilauksesta. Laskun eräpäivä on 2.5.2017, maksattehan laskun viimeistään eräpäivänä. Muistattehan käyttää jälleen laskussa olevaa oikeasta alakulmasta löytyvää viitenumeroa! Kiitos jo etukäteen! Ystävä... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari/Ruoholahti
Ei asetettu
46

PPJ Laru tytöt 08-09 Nimenhuuto.com

PPJ tytöt 08–09 perustettiin syksyllä 2014. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ympäri vuoden Pyrkällä, Hernesaaren kuplassa ja Etera-hallissa. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Mukana on yli 30 innokasta mimmifutaajaa. Mukaan mahtuu vielä!

Kaisa kirjoitti: Oranssien peli-iltojen pelipäivät vahvistettu ja tapahtumat löytyvät nimenhuudosta. Tarkempi aikataulu aina viikkoa ennen peli-iltaa. (44 minuuttia sitten)

Päivitetty 44 minuuttia sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Tytöt
41

PPJ 2003 Laru Eira Nimenhuuto.com

Paula kirjoitti: PELINOHJAAJAVUORO: Olen toivonut meidän pakolliseksi pelinohjausvuoroksi ensisijaisesti 2.5 P7 peli-iltaa Jakomäessä. Varavuoroiksi piirille annoin 3.5 ja 30.5. Tapahtumat ovat nyt nimenhuudossa. Käykää merkkaamassa in/out! Minimissään mukaan tarvitaan 4 pelinohjaajaa mutta jos innokkaita on enem... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lauttasaari, Eira Helsinki
Pojat
64

HJK-LARU-04 Nimenhuuto.com

Emil kirjoitti: Moi Kyselen vielä tämän vanhan Nimenhuudon kautta, että löytyisikö joltain vielä nurkista pieneksi jääneitä 31-kokoa olevia pelikenkiä? Meillä olisi tarvetta sekä sisäpeli- että nappiskengille. Terveisin Tomi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Pojat
26

deltanuoret Nimenhuuto.com

Juhana kirjoitti: Pelkkä lentis! Ei kintut kestä vielä jalitsua! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo, Koripallo, Jalkapallo ja Sähly
Lauttasaari
Miehet
13

HJK-LARU- 07 Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Moikka. Joukkuejaot huomiselle: SINISET Aaro Max R Mio H Mio L Pablo Robin VALKOISET Alvar (08) Arttu Elmo Joonatan Leke Max J Ystävällisesti, Henkka (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Ei asetettu
26

Dicken OB45 Nimenhuuto.com

Pete kirjoitti: Received this message from Nicola Palios ( Co-Chair/Owner of Tranmere) this morning...... Pete, Thanks for your message and I am pleased you all had a good time. There is a great spirit in the Club at the moment and hopefully the reward will be promotion. I will pass the message on to Steve regar... (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki / Lauttasaari
Ei asetettu
55

FC Kampela Nimenhuuto.com

Jan-Erik kirjoitti: Kiitoksia kaikille. Oli mahtava turnaus, feelis oli koko ajan korkealla ja puitteet kunnossa. Terv. JEJE (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Ei asetettu
42

PPJ 06 Valmentajat Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Moi, keksin tavan siirtää tapahtumia Nimenhuuto-kalentereiden välillä eli tämä valmentajien Nimenhuuto aktivoituu uudestaan. Teen 2015-turnaussuunnittelun kuin myös 1Q015-pelien suunnittelun tänne. Tätä voisi käyttää myös vanhan excel-härpäkkeen sijaan peluutusten sopimiseen. Mä otan tänne varmaa... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Pojat
40

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.