Jalkapallo Lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lauttasaari ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, purjehdus, sähly, käsipallo, musiikki, lentopallo, salibandy ja palokunta.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lauttasaari

Jalkapallo - Lauttasaari

PPJ 2007 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 07 Laru on vuonna 2007 syntyneille pojille tarkoitettu jalkapallojoukkue, joka perustettiin keväällä 2012. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ympäri vuoden. Lisäksi osallistumme pelitapahtumiin ja turnauksiin säännöllisesti. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Lisätietoja joukkueen virallisilta nettisivuilta: http://www.ppj.fi/2007laru/

Eemeli kirjoitti: Moi. Keltaiset, aktiivisuutta kaivataan! Ilmoituksia Kiitos! T. Mikko (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
73

PPJ-10 Laru Nimenhuuto.com

Täällä ovat PPJ-10 Laru kaikki tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Käytämme Nimenhuutoa ensisijaisena tiedotuskanavana, joten liitä jo tänään lapsesi hänen omalla nimellään pelaajaksi joukkueseen. Ota tavaksi käydä ilmoittautautumassa jokaisen harkan ja tapahtuman osalta in/out.

Joukkue etsii pelaajia: PPJ-10 Laru on perustettu keväällä 2015. Joukkueessa on yli 30 innokasta futa...

Mikko kirjoitti: Moi! Saimme viime hetken kutsun HPS:n 100v juhlaturnaukseen - olisi hienoa mennä kunnioittamaan heidän juhlavuottaan kahdella joukkueella. Turnaus pelataan su 24.9. klo 9-13.30 välillä Paloheinässä. ILMOITTAUTUMISET VIIMEISTÄÄN LA 16.9. Fudisterveisin, Mikko (7 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Helsinki Lauttasaari
Pojat
50

PPJ 06 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin KOKO nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat on lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Lauttasaari, Ruoholahti, Jätkäsaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Joukkue etsii pelaajia: PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille ja tytöill...

Janne kirjoitti: Moi Kaikki, Talvikausi on nyt ihan kulman takana ja siihen liittyen olemme järjestäneet kaupunginosajoukkueelle fysiikkatreenivuoron Helsingin Savate Clubilta. Mielestämme nuorten/ pelaajien motoriikan ja fysiikan monipuolinen kehittäminen on erityisen tärkeää; se palvelee kaikkea pelaamisesta pä... (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
51

PPJ WEST 2005 Nimenhuuto.com

Noin 40 pojan joukkue, joka on yhdistetty Lauttasaaren ja Ruoholahden PPJ-joukkueista. Hyvä yhteishenki ja urheilullinen meininki. Treenaamme 2-3 kertaa viikossa. Uusi poikia mahtuu mukaan! Ota yhteyttä: Laura Grönqvist, joukkueenjohtaja 050 5914866, ppjwest05@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Lauttasaaren, Ruoholahden, Jätkäsaaren, Töölön ja keskustan alueella asuvat, ...

Milo kirjoitti: VARUSTEASIAA / Kotipelipaitojen tilaus Jos sininen kotipelipaita vaatii uusimista tai sellaista ei ole, on mahdollisuus nyt sellainen hankkia. Koot: juniorit: 120cm, 130cm, 140cm ja 150cm nuoret/aikuiset: XS, S, M, L, XL ja XXL Tilaus tehdään minulle sähköpostitse west05varuste@gmail.com ja sen d... (9 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari/Ruoholahti
Ei asetettu
44

PPJ Laru tytöt 08-09 Nimenhuuto.com

PPJ tytöt 08–09 perustettiin syksyllä 2014. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ympäri vuoden Pyrkällä, Hernesaaren kuplassa ja Etera-hallissa. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Mukana on yli 30 innokasta mimmifutaajaa. Mukaan mahtuu vielä!

Kaisa kirjoitti: Harjoitusvuoroista! Tiistaina 12.9. on viimeinen nurmivuoro Käpylässä. Tiistaista 19.9. lähtien Sinisten ja halukkaiden Valkoisten ylimääräinen treenivuoro siirtyy Väinämöisen kentälle klo 15.45-17. Keskiviikon vuorot Hernesaaressa 20.9. alkaen ovat KAIKILLE PELIRYHMILLE. Tämä järjestely voimassa... (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Tytöt
42

PPJ 2003 Laru Eira Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: SYKSY 2017 KOTIPELIPAITA TILAUS FALL 2017 HOME JERSEY ORDER Hei kaikki, Ja erityisesti uudet pelaajat! PPJ SEURAN KOTIPELIPAITA tilaus lähestyy. Paitatilaukset minulle viimeistään 25.09.2017. HUOM! Paidan leikkausta on muutettu ja suosittelen, että kaikki jotka nyt tilaavat käyvät sovittamassa ma... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Lauttasaari, Eira Helsinki
Pojat
60

HJK-LARU-04 Nimenhuuto.com

Emil kirjoitti: Moi Kyselen vielä tämän vanhan Nimenhuudon kautta, että löytyisikö joltain vielä nurkista pieneksi jääneitä 31-kokoa olevia pelikenkiä? Meillä olisi tarvetta sekä sisäpeli- että nappiskengille. Terveisin Tomi (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Pojat
26

deltanuoret Nimenhuuto.com

Juhana kirjoitti: Pelkkä lentis! Ei kintut kestä vielä jalitsua! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Lentopallo, Koripallo, Jalkapallo ja Sähly
Lauttasaari
Miehet
13

HJK-LARU- 07 Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Moikka. Joukkuejaot huomiselle: SINISET Aaro Max R Mio H Mio L Pablo Robin VALKOISET Alvar (08) Arttu Elmo Joonatan Leke Max J Ystävällisesti, Henkka (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Ei asetettu
25

Dicken OB45 Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Moro, tänään treenataan kunnolla klo 17 vaikka vähän sataisi. Moron Juho (11 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki / Lauttasaari
Ei asetettu
53

FC Kampela Nimenhuuto.com

Jan-Erik kirjoitti: Kiitoksia kaikille. Oli mahtava turnaus, feelis oli koko ajan korkealla ja puitteet kunnossa. Terv. JEJE (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Ei asetettu
41

PPJ 06 Valmentajat Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Moi, keksin tavan siirtää tapahtumia Nimenhuuto-kalentereiden välillä eli tämä valmentajien Nimenhuuto aktivoituu uudestaan. Teen 2015-turnaussuunnittelun kuin myös 1Q015-pelien suunnittelun tänne. Tätä voisi käyttää myös vanhan excel-härpäkkeen sijaan peluutusten sopimiseen. Mä otan tänne varmaa... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Lauttasaari
Pojat
40

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.