Jalkapallo Kempele

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kempele ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, jääkiekko, jalkapallo, pesis, salibanby, taitoluistelu, futsal ja karate.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HarrasteJalkapallo Kempele Nimenhuuto.com

Harrastejalkapalloharjoitukset pidetään talvikaudella Kempeleen palloiluhallissa. Halli tarjoaa erinomaiset puitteet jalkapallon harrastamiseen. Hallikausi kestää lokakuun alusta huhtikuun loppuun saakka. Kesäkausi kestää toukokuun alusta syyskuun loppuun saakka. Kesällä harjoitukset pidetään Sarkkirannan urheilukeskuksen tekonurmella.

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kempele
Miehet
69

Kempeleen Keisarit Nimenhuuto.com

Lakeuden alueen kovin ja omasta mielestään myös taitavin harrastefutis-jengi! 💪🏽 Joukkue on perustettu keväällä 2022. Pelaamme vuonna 2023 Oulun Erotuomarikerhon jalkapallopuulakin sekasarjassa ja tavoitteena on tietenkin mestaruus kuten mottomme "Venimus, lusimus, vicimus" (Tulimme, pelasimme, voitimme) kuuluu. Tarkoitus on jatkaa voittokulkua myös tulevina vuosina. Joukkueen pelitapaa ja taktiikkaa hiotaan pääasiassa Kempeleen Sarkkirannan futispyhätössä, koska kaikkien pelaajiemme tiet vievät kerran viikossa aina Rooman sijasta Sarkkirantaan.

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kempele, Sarkkiranta
Sekajoukkue
31

MammaHöntsä Nimenhuuto.com

Rentoa jalkapalloilua mahtavassa seurassa.

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kempele
Naiset
36

FcKemPos Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Kempele
Pojat
19

Oulun Madrid Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: KAMOO ISKETÄÄ (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kempele
Miehet
8