Jalkapallo Kempele

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kempele ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, jalkapallo, jääkiekko, pesis, salibanby, taitoluistelu, karate ja padel.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Ajax P10 Nimenhuuto.com

Ajax Sarkkirannan P10 -joukkue, 2010 -syntyneille pojille. Kaikki pelaa ja harjoittelee omalla tasollaan. Peleissä ja turnauksissa annetaan kaikille mahdollisuus näyttää kykynsä ja taitonsa. Harjoituksia pidetään kaksi kertaa viikossa; talvikaudella liikuntasalissa ja jalkapallohallissa, sekä kesäkaudella ulkonurmella. Joukkueen sivut: https://ajaxsarkkiranta.sporttisaitti.com/joukkueet/pojat-10/

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan!

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kempele, Oulu
Pojat
72

HarrasteJalkapallo Kempele Nimenhuuto.com

Harrastejalkapalloharjoitukset pidetään talvikaudella kerran viikossa Kempeleen palloiluhallissa. Halli tarjoaa erinomaiset puitteet jalkapallon harrastamiseen. Hallikausi kestää lokakuun alusta huhtikuun loppuun saakka. Kesäkausi kestää toukokuun alusta syyskuun loppuun saakka. Kesällä harjoitukset pidetään Sarkkirannan urheilualueen tekonurmella.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kempele
Miehet
50

AjaxP00 Nimenhuuto.com

Tavoitteet: Pojat pysyy hyvässä kunnossa, jotta pystyvät suorittamaan armeijan kunnolla. "Joka peliä lähdetään voittamaan."

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Kempele
Pojat
23

AjaxP05 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kempele
Ei asetettu
19

AjaxP09 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kempele
Pojat
53

Kempeleen Keisarit Nimenhuuto.com

Lakeuden alueen kovin ja omasta mielestään myös taitavin harrastefutis-jengi! 💪🏽 Joukkue on perustettu keväällä 2022. Pelaamme vuonna 2022 Oulun Erotuomarikerhon jalkapallopuulakin sekasarjassa ja tavoitteena on tietenkin mestaruus kuten mottomme "Venimus, lusimus, vicimus" (Tulimme, pelasimme, voitimme) kuuluu. Tarkoitus on jatkaa voittokulkua myös tulevina vuosina. Joukkueen pelitapaa ja taktiikkaa hiotaan pääasiassa Kempeleen Sarkkirannan futispyhätössä, koska kaikkien pelaajiemme tiet vievät kerran viikossa aina Rooman sijasta Sarkkirantaan.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kempele, Sarkkiranta
Sekajoukkue
22

AC KONA Nimenhuuto.com

Kempeleen+oulun paras harrastefutis porukka.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kempele
Pojat
16

MammaHöntsä Nimenhuuto.com

Rentoa jalkapalloilua mahtavassa seurassa.

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kempele
Naiset
35

Ajax T08-09 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kempele
Tytöt
46