Jääkiekko Kempele

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kempele ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, lentopallo, pesäpallo, jääkiekko, pesis, sähly, futsal, salibanby ja taitoluistelu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kempele

Jääkiekko - Kempele

Rusakot Nimenhuuto.com

Rusakko HT

tuomas kirjoitti: Noniin, kerätäänpä kausimaksut pois, niin ei tartte miettiä, syksyn aikana, että kenen luottokorttia höylätään. Pelit alkaa elokuun lopussa, niin maksakaa 26.8. mennessä tai viimeistään ennen ensimmäistä peliä. Sovitaanko vaikka, että vain kausimaksun maksaneet pelaavat? Sopimus on muotoa 70€+70€... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Kempele
Miehet
21

Tukkuhockey Nimenhuuto.com

Erätukun lätkävuoro, pelataan keskiviikkoisin klo 21.50.

Ville kirjoitti: Heissan, Pelipaitoja kaipaillaan. Eli palautelkaapa te, kellä ne ei ole vakituisessa käytössä. Ville (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko ja Taitoluistelu
Kempele
Ei asetettu
40

Tervakiekko Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Ilkka T ja Kari K tulevat pelaamaan. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Kempele
Miehet
60

Peliukot Nimenhuuto.com

Liiga tason pelejä luvassa, ei törkytaklauksia eikä halonhakkuuta.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kempele
Miehet
3

SunnuntaiKiekko Nimenhuuto.com

Santtu kirjoitti: Hei, Oulun Harrastekiekon vuorolla lauantaina olisi tilaa 4 kenttäpelaajalle! https://oulunharrastekiekko.nimenhuuto.com/events/11649119 HOX! Ajateltiin myös, että SunnutaiKiekko olisi mukava saada Oulun Harrastekiekon nimenhuudon alle. Samalla te saisitte tiedon Harrastekiekon uusista vuoroista.... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kempele
Miehet
79

Höntsäkiekko Nimenhuuto.com

tuomas kirjoitti: Mustat: Pekka S, Samuli V, Matti H, Juha K, Samuli O, Anias kentälle, Jukka K, Joni s [2], Jari K, Ponsse Valkoset: Tero K, Severi O, Mika A, Tuomas M, Pena, Jukka K [3], JP, Jari [2], Juha K [2], Topi A MV Sami K MV Kaapo (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Kempele
Sekajoukkue
80

VOIMANPESÄN PALLO Nimenhuuto.com

Tuomo kirjoitti: Flunssan iski. Katon aamulla olot (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Kempele
Miehet
83

Kempeleen Keihästäjät Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Ritsi on hommannu Mjälby peliin 4-5 ukkoa itsensä lisäksi joten saadaan sopiva porukka pelaamaan. (Noin 7 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 7 vuotta sitten

Jääkiekko
Kempele
Miehet
33