Jääkiekko Kempele

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kempele ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, salibandy, jääkiekko, kaukalopallo, sähly, pesis, futsal ja salibanby.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kempele

Jääkiekko - Kempele

Rusakot Nimenhuuto.com

Rusakko HT

tuomas kirjoitti: Pannanpa tännekin tämä, nii kaikki varmasti saa viestin eli rahat on loppumassa. Otetaan 60€ kevätkauden maksuksi. Eräpäivä loppiaisena 13.1.2017 ja tilinumero FI56 5741 3620 3592 88. Kirjanpitoa voi seurailla osoitteesta Urly. Fi/zwO. Sukat voi maksaa samalla, joka ei oo maksanu. Ne pitäs tullak... (Vuosi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Kempele
Miehet
20

Tukkuhockey Nimenhuuto.com

Erätukun lätkävuoro, pelataan keskiviikkoisin klo 21.50.

Ville kirjoitti: Heissan, Pelipaitoja kaipaillaan. Eli palautelkaapa te, kellä ne ei ole vakituisessa käytössä. Ville (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko ja Taitoluistelu
Kempele
Ei asetettu
50

hchc1 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Kempele
Miehet
22

SunnuntaiKiekko Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Anteeksi! Joudun perumaan, en kännin, enkä kohomelon takia. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääkiekko
Kempele
Miehet
81

Höntsäkiekko Nimenhuuto.com

tuomas kirjoitti: Mustulaiset: kalle h, Samuli V, Hene, Pekka H, Juha K, Olli J, Aki P, Topi A, Joni s, Mikko K Valkulaiset Kemilä, Mika A, Matti H, Pekka S, Janne K, Antti R, Jari K, Ari H, Juha K [2], Jukka K MV AvantoMV Sami K (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Kempele
Sekajoukkue
76

VOIMANPESÄN PALLO Nimenhuuto.com

Veli-Matti kirjoitti: Näpätkäähän loputkin nimenhuutoon in/out. Puoleltapäivin alan kyseleen lisäukot. 10€/pelaaja niiltä, jotta ei ole kausimaksulla. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Kempele
Miehet
78

Kempeleen Keihästäjät Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Ritsi on hommannu Mjälby peliin 4-5 ukkoa itsensä lisäksi joten saadaan sopiva porukka pelaamaan. (Yli 6 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 6 vuotta sitten

Jääkiekko
Kempele
Miehet
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.