Jääkiekko Kempele

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kempele ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, pesäpallo, jääkiekko, kaukalopallo, sähly, futsal, pesis ja salibanby.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kempele

Jääkiekko - Kempele

Rusakot Nimenhuuto.com

Rusakko HT

tuomas kirjoitti: Pannanpa tännekin tämä, nii kaikki varmasti saa viestin eli rahat on loppumassa. Otetaan 60€ kevätkauden maksuksi. Eräpäivä loppiaisena 13.1.2017 ja tilinumero FI56 5741 3620 3592 88. Kirjanpitoa voi seurailla osoitteesta Urly. Fi/zwO. Sukat voi maksaa samalla, joka ei oo maksanu. Ne pitäs tullak... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kempele
Miehet
20

Tukkuhockey Nimenhuuto.com

Erätukun lätkävuoro, pelataan keskiviikkoisin klo 21.50.

Ville kirjoitti: Heissan, Pelipaitoja kaipaillaan. Eli palautelkaapa te, kellä ne ei ole vakituisessa käytössä. Ville (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko ja Taitoluistelu
Kempele
Ei asetettu
50

hchc1 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Kempele
Miehet
22

SunnuntaiKiekko Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Moi! Elikkäs su 4.6. ois ensimmäinen Kesä SunnuntaiKiekkovuoro. KK-maksajat etusijalla. KK-maksajat ilmoittautukaa aina pe 21:00 mennessä sen jälkeen voi myös muut SunnuntaiKiekkolaiset ilmoittautua. Kesäkuun kk-maksu 30 euroa maksu viimeistään 10.6. että kerkeää näkyä tilillä kun laskun eräpäivä... (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jääkiekko
Kempele
Miehet
68

Höntsäkiekko Nimenhuuto.com

tuomas kirjoitti: Mustat: J. Ohtamaa, Pekka H, Timo J, JP, Tuomas K., kalle, Topi A, Jari K, Mikko K, Joni s [2] Valkoset: Hene, Pena, Matti H, Tuomas M, Juha K [2], Aki Takalahti, Hannu H, Henri H, Jukka K, Jarkko K [2] MV Anias MV Kalle L (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Kempele
Sekajoukkue
71

VOIMANPESÄN PALLO Nimenhuuto.com

Sakari kirjoitti: Käykääpä ilimottautuu loputkin, saahaa hyvät pelit :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Kempele
Miehet
68

Kempeleen Keihästäjät Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Ritsi on hommannu Mjälby peliin 4-5 ukkoa itsensä lisäksi joten saadaan sopiva porukka pelaamaan. (Melkein 6 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Jääkiekko
Kempele
Miehet
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.