Jääkiekko Kempele

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kempele ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, pesäpallo, jääkiekko, kaukalopallo, sähly, futsal, pesis ja salibanby.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kempele

Jääkiekko - Kempele

Rusakot Nimenhuuto.com

Rusakko HT

tuomas kirjoitti: Pannanpa tännekin tämä, nii kaikki varmasti saa viestin eli rahat on loppumassa. Otetaan 60€ kevätkauden maksuksi. Eräpäivä loppiaisena 13.1.2017 ja tilinumero FI56 5741 3620 3592 88. Kirjanpitoa voi seurailla osoitteesta Urly. Fi/zwO. Sukat voi maksaa samalla, joka ei oo maksanu. Ne pitäs tullak... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kempele
Miehet
20

Tukkuhockey Nimenhuuto.com

Erätukun lätkävuoro, pelataan keskiviikkoisin klo 21.50.

Ville kirjoitti: Heissan, Pelipaitoja kaipaillaan. Eli palautelkaapa te, kellä ne ei ole vakituisessa käytössä. Ville (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko ja Taitoluistelu
Kempele
Ei asetettu
49

hchc1 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Kempele
Miehet
22

SunnuntaiKiekko Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Morjens Voi maksaa myös tilille vuoron huomisesta lähtien. Tilinro FI36 1216 3500 0609 10 Saaja Marko Komulainen ja viestikenttään Su-kiekko + päivämäärä + maksaja(t) (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jääkiekko
Kempele
Miehet
72

Höntsäkiekko Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Eikö oo enempää tulossa jäälle ku 8 vs 8 (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Kempele
Sekajoukkue
72

VOIMANPESÄN PALLO Nimenhuuto.com

Veli-Matti kirjoitti: Terve, Soittelin Kempelehallille vapaista kiekkovuoroista. Vapaita vakiovuoroja ainoastaan aamuille 7:00-8:00 ja päivä olisi perjantai. Voidaan lähteä vuoroa järjestämään jos saadaan vähintään 16 vakioukkoa. Hintaa 100€/ukko. Näillä pelattaisiin marraskuun ensimmäiselle viikolle saakka ja varataa... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Kempele
Miehet
68

Kempeleen Keihästäjät Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Ritsi on hommannu Mjälby peliin 4-5 ukkoa itsensä lisäksi joten saadaan sopiva porukka pelaamaan. (Melkein 6 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Jääkiekko
Kempele
Miehet
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.