Lentopallo Kempele

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kempele ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, pesäpallo, jääkiekko, kaukalopallo, sähly, futsal, pesis ja salibanby.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kempele

Lentopallo - Kempele

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa! Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesällä 2017 pelaamme harrastepesäpalloa, sisäpelien pariin palaamme jälleen syksyllä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: SYKSY 2017: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Vuosi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
76

KempeLe e-pojat Nimenhuuto.com

KempLe e-pojat. Harjoitukset ovat 3krt viikossa, Maanantaina kempelehallissa, Tiistaina ja Sunnuntaina linnakangastalon koululla. Pojista on koostettu kolme joukkuetta: * KempLe(1), osallistuu AM-sarjaan. * KempLe 2, osallistuu AM-sarjaan. * KempLe, osallistuu Tiikerisarjaan Valmentajina toimii: Minna Mäkikyrö (JoJo) Jari Mäkinen Päävalmentaja Katri Roppola Valmentaja Mika Saren Valmentaja AM otteluohjelma ja tulokset: https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2016ppohj&sarja=PE Tiikerisarjan otteluohjelma ja tulokset: https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2016ppohj&sarja=PET

Jari kirjoitti: Moi! Oulunsalon Vasama järjestää Ouluhallissa 23.-24.9.2017 VasamaVolley-juniorilentopalloturnauksen. Turnaus on tarkoitettu F-B-ikäisille. Lisätietoja nettisivulta: http://www.oulunsalonvasama.fi/lentopallo/vasama-volley-turnaus/ **** Ilmoittautukaa turnaustapahtumaan tänne nimenhuutoon su 10.9.... (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
12

KempeLe D-tytöt Nimenhuuto.com

Tervetuloa tutustumaan lentopallon saloihin ja nauttimaan mukavasta harrastuksesta kaikki 2005-2006 syntyneet tytöt!

Laura kirjoitti: Hei vaan, Gutz-tilaus lähtenyt tänään eteenpäin. Kiitos kaikille tilaukseen osallistuneille! -niina (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
31

KempeLe F-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon F-tytöt harjoittelevat monipuolisesti liikkumista, pallotuntumaa ja joukkuehenkeä. Harjoutukset pidetään Kempeleen Linnakangastalolla ja joukkue osallistuu myös Lentopalloliitonalaisiin turnauksiin Oulunseudulla.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Raakel joutuu huilaamaan tämänkin vkon kovan flunssan ja silmätulehduksen vuoksi. Voi olla ettei pääse turnaukseen. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
16

KempeLe DC-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon D ja C-tyttöjoukkueen info-sivusto kaudelle 2015-2016

Jenni kirjoitti: Moro, tällä hetkellä 12 ilmoittautunut lauantain jääkiekkomatsiin. Lisääkin vielä mahtuu mukaan. Lisäilmoittautumiset keskiviikkoiltaan mennessä, niin kerkiän varata oikean määrän lippuja. Alustavasti oli puhetta, että voitaisiin käydä omakustanteisesti syömässä jossain porukalla pelin jälkeen. K... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Naiset
39

Ylikylän Isku Nimenhuuto.com

Huumori on pitänyt porukan yhtenäisenä Pottuilu kasvattanut luonnetta Palkinnot on jaettu silloin tällöin(Mökö ?)

Esko kirjoitti: seura sai lahjoituksena kaksi pyttyä , jaetaan kevät kokouksessa ansioittuneille jäsenille. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Sekajoukkue
33

KeTu Nimenhuuto.com

Kuusikymppisistä ylöspäin sakkimme aika lailla koostuu.Turnauksiin pyrimme osallistumaan näillä ukoilla.

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele Tupos Oulunsalo
Miehet
9

KempeLe 2001-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon B-tyttöjoukkueen treenisivusto kaudelle 2016-2017

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
9

KempeLe B-pojat 2016-2017 Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Hei Ilmoitin tänään OsVa:n joukkueen 2-sarjaan. Toivottavasti moni kysytty B-poika osallistuu säännöllisesti näihin kahteen harjoitukseen (ke,pe). Nyt on aika ottaa pelipaikka ja niihin on kysyntä kasvanut koko ajan. Vili Taskila ja Jani Timonen ovat passarin rooleihin ehdokkaina. Kimi Snellman j... (9 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
20

KempeLe C-pojat Nimenhuuto.com

Eemeli kirjoitti: Hankitaan puvut ehdottomasti, tarvetta on. Puku kaksi eli Stanno Forza Micro-malli on meidän mielestä paremman näköinen ja siinä näyttäisi olevan lahkeissa heijastimet, joten siinäkin mielessä on parempi. (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
22

KempeLe B-Tytöt Nimenhuuto.com

Saana kirjoitti: Hei! Jälleen pyörähtää käyntiin Gutzien myyntikampanja, joka kestää 15.9. saakka. Mennään vanhoilla kuvioilla eli tytöille jaetaan myyntiesitteet ja tuotepaketti, jota he voivat esitellä asiakkaille. Tuotepaketteja on kaksi samanlaista. Se, joka saa tuotepaketin, huolehtii myös, että tuotepaketti... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
18

KempeLe 00-tytöt Nimenhuuto.com

Annika kirjoitti: Meiltä yksi aikuinen 9.5. Linnakankaan mattotalkoisiin. Annika on silloin pesisturnauksessa, mutta jos nuorista jää kiinni, niin otetaan mukaan sisko... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
16

KempeLe E-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon energinen E-tyttöjoukkue kaudelle 2017-2018. Tytöt ovat 3. ja 4. -luokkalaisia ja reenaamme kolme kertaa viikossa.

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
27

kempelentopallo Nimenhuuto.com

Pelipäivä maanantaina 20:00 -22:00. Varamiehille sääntönä on, että pelipäivänä (ma) 12:00 jälkeen voi vapaasti ilmoittautua, jos paikkoja on vielä avoinna. Max 14 nopeinta pääsee pelaamaan.

Anssi kirjoitti: Onko huomenna pelejä? (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Miehet
34

Opepoppoo Nimenhuuto.com

Kempeleen kouluilla työskentelevien sekolentisjoukkio

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
29

TyLy Volley Nimenhuuto.com

Seija kirjoitti: Voipi olla tämän kevään harjoitukset harjoiteltu mun osalta. Saa nähdä. Ei hyvältä näytä vasemman polven tilanne. Lääkärin tuomio oli että menee kirurgille todennäköisesti. Että silleen☹️ (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Sekajoukkue
18

KempeLe-F-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Power Cupiin on lähdössä F-poikia kuusi, joten lähdemme kahdella joukkueella. Nyt kaikkien lähtijöiden on aika ilmoittautua turnaukseen. Ilmoittautuminen tapahtuu netin kautta oheisella seuran sisäisellä linkillä https://goo.gl/forms/iY8RJY6CV6NKtpmh2. Huomiseen mennessä pitää ilmoittautua j... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
7

KempeLe D pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei Kiitokset vielä pojille hienoista suorituksista ja taistelusta viimeiseen päivään saakka. Pahin vastustaja tänä vuonna oli tuuli kaikille joukkueille. Tiikeri sarjan joukkue hienosti sijalle 14 Vesan luotsaamana.... Hienoa pojat ja Vesa!!! Perus sarjan joukkue taisteli myös hienosti sijalle 1... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
10

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.