Lentopallo Kempele

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kempele ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jalkapallo, pesäpallo, jääkiekko, pesis, sähly, futsal, salibanby ja taitoluistelu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa, pallopelejä sekä salibandyä Oulussa! Joukkueemme on aikuisten sekajoukkue. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesäisin pelaamme pesäpalloa, talvikaudella eri pallopelejä sekä erillisellä vuorolla salibandyä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate, Dodgeball ja Salibandy
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
74

KempeLe E-pojat Nimenhuuto.com

KempeLe E-pojat. Harjoitukset ovat 3krt viikossa, tiistaina Linnakangastalon salissa, keskiviikkona Kempelehallissa, ja sunnuntaina Linnakangastalon salissa. Valmentajina toimii: Sirpa Jäälinoja ja Juho Jäälinoja Apuvalkkuina Marko Joensuu, Marko Kupari, Katri Saarela ja Petri Pöllänen sekä jokainen vanhempi pääsee auttamaan harjoituksissa jotta jokaiselle voidaan luoda taitotasoisia harjoitteita. Joukkueenjohtaja Petri Pöllänen

Sirpa kirjoitti: Joukkueen pelisäännöt on nyt lisätty Kuvat ja materiaalit -otsikon alle. Harjoittelemme niiden noudattamista ahkerasti treeneissä. Kävisittekö ne läpi vielä kotonakin. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
21

KempeLe ED-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon energinen E&D-tyttöjoukkue kaudelle 2018-2019. Tytöt ovat 4. ja 5. -luokkalaisia ja treenaamme kolme kertaa viikossa.

Virpi kirjoitti: Hei, sisäharjoitukset loppuvat äitienpäivänä 12.5., jonka jälkeen pidämme ulkotreenejä aina, kun sää on järkevä. Pidetään ulkotreenipäivinä alustavasti tiistai ja torstai, mutta sovitaan päivät tarkemmin vanhempain palaverissa. virpi (18 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
25

Ylikylän Isku Nimenhuuto.com

Huumori on pitänyt porukan yhtenäisenä Pottuilu kasvattanut luonnetta Palkinnot on jaettu silloin tällöin(Mökö ?)

Kari kirjoitti: Porukka ilmoitettu Kultavaskooliin.E sarja (23 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Sekajoukkue
36

KempeLe F-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon F-tytöt harjoittelevat monipuolisesti liikkumista, pallotuntumaa ja joukkuehenkeä. Harjoitukset pidetään Kempeleen Linnakangastalolla ja joukkue osallistuu myös Lentopalloliiton alaisiin turnauksiin Oulunseudulla.

Marjo kirjoitti: Junnuvaskooli passi: Lattiamajoitus Santasportilla 90€/hlö Passi sisältää: Junnuvaskoolipaidan Ruokailut: Perjantai: iltapala Lauantai: aamupala, lounas, päivällinen, iltapala Sunnuntai: aamupala, lounas Majoituksen pe-su Ottelut Iltavillit (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
25

KempeLe D-tytöt Nimenhuuto.com

Tervetuloa tutustumaan lentopallon saloihin ja nauttimaan mukavasta harrastuksesta kaikki 2005-2006 syntyneet tytöt!

Janne kirjoitti: Kesäharjoittelu lähtee käyntiin ensi viikolla eli vkolla 19. Harjoitusohjelmat tullaan julkaisemaan nimenhuudossa piakkoin pienen hienosäädön jälkeen. Niitä harjoitteita tehdään ohjatusti ennen Poweria, jotta kaikille ne tulevat tutuksi. Pyytäisimme kaikkia hankkimaan keppijumppia varten kepin, l... (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
39

KempeLe Btytöt 2018-2019 Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon B-tyttöjoukkueen info-sivusto kaudelle 2018-2019

Annika kirjoitti: Vihellän mieluummin (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Naiset
41

KeTu Nimenhuuto.com

Kuusikymppisistä ylöspäin sakkimme aika lailla koostuu.Turnauksiin pyrimme osallistumaan näillä ukoilla.

Kari kirjoitti: Vuokattivolley M60 oli meille mukava kokemus siinä suhteessa että pääsimme pelaamaan semmoisia joukkueita vastaan jotka osallistuvat SM kisoihin. Ei me ihan tunareita olla sillä täyden päivätyön esim. Homenokat joutuivat tekemään. Raahen Parraat ja Terle 60 eivät myöskään voittaneet meitä.Mitali ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele Tupos Oulunsalo
Miehet
12

KempeLe B-pojat 2018 - 2019 Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Taulukko vuoroista materiaaleissa, sekalaiset kansiossa. Ilmoittakaa viimeistään torstaina tähän viestiketjuun, mitä vuoroja otatte. Taulukossa on ehdotusta, mitkä ikäluokat ottaisi mitäkin, mutta jos ne ei sovi, niin ehdottomasti voi ottaa muitakin vuoroja. (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
17

KempeLe Et2 Nimenhuuto.com

Milga kirjoitti: Linnakankaan 3lk. Kevätjuhlat (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
19

KempeLe C1-B2-pojat Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Erämessutalkoiden toteutuva taulukko on lisätty Kuvat ja materiaalit-osastolle. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
23

Kempeleen lentopallo d-pojat Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Kempeleen Lentopallo yhteinen logo Kempeleen Lentopallo yhteinen Hei Jari, uusi viesti. Anne Martinkauppi halusi lähettää kiireellisen sähköpostin Anne Martinkauppi (22:31) Hei! Tässä erämessujen infossa tekemiäni sekalaisia muistiinpanoja. Muut paikalla olleet voitte täydentää/korjata tarvittaes... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
25

KempeLe B-Tytöt Nimenhuuto.com

Saana kirjoitti: Hei! Jälleen pyörähtää käyntiin Gutzien myyntikampanja, joka kestää 15.9. saakka. Mennään vanhoilla kuvioilla eli tytöille jaetaan myyntiesitteet ja tuotepaketti, jota he voivat esitellä asiakkaille. Tuotepaketteja on kaksi samanlaista. Se, joka saa tuotepaketin, huolehtii myös, että tuotepaketti... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
17

TyLy Volley Nimenhuuto.com

Ketä me ollaan? 🤔 Sekalainen sakki joko entisiä konkareita tai lajiin myöhemmin treenautuneita yksilöitä. Toiminta alkoi ns. akkaporukkana, Tyyli-Lyyleinä, mutta sakkiin hivuteltiin pikkuhiljaa myös Lyylien miespuoleista jälkikasvua ja niin saivat kakslahkeiset lajin edustajat pikkuhiljaa paikkoja tässä lentopalloyhteisössä... Mitä me ollaan? 🤔 Hyväntuulisia. Joskus ihan hauskojakin. Hiljaisia. Puheliaita. Kaikenkarvaisia liikkujia. Niin ja ainakin omasta mielestä pidetään peli tasokkaana 😄

Kaisa kirjoitti: Pääsen sitteki (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Sekajoukkue
18

Kempeleen Lentis Nimenhuuto.com

Seniorilentopalloa harrastava joukkue. Harkat 2 kertaa/viikko. Osallistutaan turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan. Ollaan harrastettu lentopalloa n. 30 v. Eli lähtötaso on s...

Jaakko kirjoitti: HUOM. Enään tällä viikolla harkkoja koulujen saleilla. eli su 19.5. on viimeinen harkkapäivä tälle keväälle. Kesällä muutama harkka Piriläsalissa. seuraa nimenhuutoa ! (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Miehet
22

Opepoppoo Nimenhuuto.com

Kempeleen kouluilla työskentelevien sekolentisjoukkio

Manu kirjoitti: Varaan Kempelehallista vuoron, jos 8 ilmoittautuu? (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
37

kempelentopallo Nimenhuuto.com

Pelipäivä maanantaina 20:00 -22:00. Varamiehille sääntönä on, että pelipäivänä (ma) 12:00 jälkeen voi vapaasti ilmoittautua, jos paikkoja on vielä avoinna. Max 14 nopeinta pääsee pelaamaan.

Miikka kirjoitti: Ei varmaan jyrkin kans kahestaan kummosia pelejä saada aikaan niin vaihdetaanpa (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Miehet
40

KempeLe D pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei Kiitokset vielä pojille hienoista suorituksista ja taistelusta viimeiseen päivään saakka. Pahin vastustaja tänä vuonna oli tuuli kaikille joukkueille. Tiikeri sarjan joukkue hienosti sijalle 14 Vesan luotsaamana.... Hienoa pojat ja Vesa!!! Perus sarjan joukkue taisteli myös hienosti sijalle 1... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
9