Lentopallo Kempele

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kempele ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, pesäpallo, jääkiekko, kaukalopallo, sähly, futsal, pesis ja salibanby.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kempele

Lentopallo - Kempele

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Keväällä 2017 pelaamme sisävuorolla eri pallopelejä, pesäpallon pariin palaamme jälleen kesällä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2017: Harrastepesäpalloa maanantaisin sekä torstaisin klo 18.00 - 19.30 ...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
53

KempeLe e-pojat Nimenhuuto.com

KempLe e-pojat. Harjoitukset ovat 3krt viikossa, Maanantaina kempelehallissa, Tiistaina ja Sunnuntaina linnakangastalon koululla. Pojista on koostettu kolme joukkuetta: * KempLe(1), osallistuu AM-sarjaan. * KempLe 2, osallistuu AM-sarjaan. * KempLe, osallistuu Tiikerisarjaan Valmentajina toimii: Minna Mäkikyrö (JoJo) Jari Mäkinen Päävalmentaja Katri Roppola Valmentaja Mika Saren Valmentaja AM otteluohjelma ja tulokset: https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2016ppohj&sarja=PE Tiikerisarjan otteluohjelma ja tulokset: https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2016ppohj&sarja=PET

Minna kirjoitti: POWERIN MUISTILISTA JA AIKATAULUT: Tavarat ovat hyvä pakata ainakin kahteen kassiin. Pelikassiin, joka on kentällä mukana ja tavallinen vaatekassi jossa on pesutarvikkeet ja muut vaatteet. Pelikassi: - varapelikengät (siis ulkokengät, jolla pelataan, ei sisäpelikenkiä) - polvisuojat jos on, juoma... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
21

KempeLe F-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon F-tytöt harjoittelevat monipuolisesti liikkumista, pallotuntumaa ja joukkuehenkeä. Harjoutukset pidetään Kempeleen Linnakangastalolla ja joukkue osallistuu myös Lentopalloliitonalaisiin turnauksiin Oulunseudulla.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Raakel joutuu huilaamaan tämänkin vkon kovan flunssan ja silmätulehduksen vuoksi. Voi olla ettei pääse turnaukseen. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
28

KempeLe E-tytöt Nimenhuuto.com

Tervetuloa tutustumaan lentopallon saloihin ja nauttimaan mukavasta harrastuksesta kaikki 2005-2006 syntyneet tytöt!

Laura kirjoitti: Hei vaan, Muistuttelen vielä viimeisiäkin Gutz-asioilla. Eräpäivä oli tiistaina. Toimittaisitteko vielä rahat perille niin saadaan lasku maksettua, kiitos. (25 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
41

Ylikylän Isku Nimenhuuto.com

Huumori on pitänyt porukan yhtenäisenä Pottuilu kasvattanut luonnetta Palkinnot on jaettu silloin tällöin(Mökö ?)

Kari kirjoitti: Vielä on Jäsenmaksuja maksamatta. Naputelkaahan 25 € Ylikylän tilille Fi7754900720124268 TÄMÄN kuukauden aikana.Viestikenttään JÄSENMAKSU. (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Kempele
Sekajoukkue
35

KeTu Nimenhuuto.com

Kuusikymppisistä ylöspäin sakkimme aika lailla koostuu.Turnauksiin pyrimme osallistumaan näillä ukoilla.

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele Tupos Oulunsalo
Miehet
9

KempeLe DC-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon D ja C-tyttöjoukkueen info-sivusto kaudelle 2015-2016

Jenni kirjoitti: Moro, tällä hetkellä 12 ilmoittautunut lauantain jääkiekkomatsiin. Lisääkin vielä mahtuu mukaan. Lisäilmoittautumiset keskiviikkoiltaan mennessä, niin kerkiän varata oikean määrän lippuja. Alustavasti oli puhetta, että voitaisiin käydä omakustanteisesti syömässä jossain porukalla pelin jälkeen. K... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Naiset
34

KempeLe 2001-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon B-tyttöjoukkueen treenisivusto kaudelle 2016-2017

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
9

KempeLe C-pojat Nimenhuuto.com

Eija kirjoitti: Hei! Muistakaa metallin ja akkujen keräys. Pari viikkoa on vielä aikaa. Kempeleen Lentopallo järjestää metallin ja akkujen keräyksen toukokuussa 3.5-4.6.17. Nyt metallit ja akut kiertoon kodeista ja työpaikoilta. Keräämme raudan lisäksi kuparia, alumiinia, rosteria ja sähköjohdot/kaapelit. Keräyk... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
33

KempeLe B-pojat 2016-2017 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: moi, pohjoisen aluejoukkueen ensimmäiselle leirille ilmoittautuminen menossa. Sovittu että meidän joukkueesta kaikki -01/-02 pojat voivat osallistua, leiri toimii hyvänä viimeistelyharjoituksena SM-finaaleja ajatellen! Ilmoittautuminen päättyy pian joten pikaisesti ilmoittautumaan! https://pople.... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
25

KempeLe B-Tytöt Nimenhuuto.com

Saana kirjoitti: Hei! Jälleen pyörähtää käyntiin Gutzien myyntikampanja, joka kestää 15.9. saakka. Mennään vanhoilla kuvioilla eli tytöille jaetaan myyntiesitteet ja tuotepaketti, jota he voivat esitellä asiakkaille. Tuotepaketteja on kaksi samanlaista. Se, joka saa tuotepaketin, huolehtii myös, että tuotepaketti... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
18

KempeLe 00-tytöt Nimenhuuto.com

Annika kirjoitti: Meiltä yksi aikuinen 9.5. Linnakankaan mattotalkoisiin. Annika on silloin pesisturnauksessa, mutta jos nuorista jää kiinni, niin otetaan mukaan sisko... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
16

Opepoppoo Nimenhuuto.com

Kempeleen kouluilla työskentelevien sekolentisjoukkio

Jouni kirjoitti: Onneksi ei henki mennyt (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
28

kempelentopallo Nimenhuuto.com

Pelipäivä maanantaina 20:00 -22:00. Varamiehille sääntönä on, että pelipäivänä (ma) 12:00 jälkeen voi vapaasti ilmoittautua, jos paikkoja on vielä avoinna. Max 14 nopeinta pääsee pelaamaan.

Henri kirjoitti: Maksettu touko-kesäkin (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Kempele
Miehet
32

TyLy Volley Nimenhuuto.com

Seija kirjoitti: Voipi olla tämän kevään harjoitukset harjoiteltu mun osalta. Saa nähdä. Ei hyvältä näytä vasemman polven tilanne. Lääkärin tuomio oli että menee kirurgille todennäköisesti. Että silleen☹️ (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Lentopallo
Kempele
Sekajoukkue
19

KempeLe-F-pojat Nimenhuuto.com

Eevaleena kirjoitti: Hei, Power Cupiin on lähdössä F-poikia kuusi, joten lähdemme kahdella joukkueella. Nyt kaikkien lähtijöiden on aika ilmoittautua turnaukseen. Ilmoittautuminen tapahtuu netin kautta oheisella seuran sisäisellä linkillä https://goo.gl/forms/iY8RJY6CV6NKtpmh2. Huomiseen mennessä pitää ilmoittautua j... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
12

KempeLe D pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei Kiitokset vielä pojille hienoista suorituksista ja taistelusta viimeiseen päivään saakka. Pahin vastustaja tänä vuonna oli tuuli kaikille joukkueille. Tiikeri sarjan joukkue hienosti sijalle 14 Vesan luotsaamana.... Hienoa pojat ja Vesa!!! Perus sarjan joukkue taisteli myös hienosti sijalle 1... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
11

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.