Lentopallo Kempele

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kempele ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, pesäpallo, jääkiekko, pesis, kaukalopallo, sähly, futsal ja salibanby.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kempele

Lentopallo - Kempele

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa, pallopelejä sekä salibandyä Oulussa! Joukkueemme on aikuisten sekajoukkue. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesäisin pelaamme pesäpalloa, talvikaudella eri pallopelejä sekä erillisellä vuorolla salibandyä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: TALVI 2018: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate, Dodgeball ja Salibandy
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
91

KempeLe E-pojat Nimenhuuto.com

KempLe E-pojat. Harjoitukset ovat 3krt viikossa, maanantaina Kempelehallissa, tiistaina Kirkonkylän koululla ja sunnuntaina Linnakangastalon salissa. Valmentajina toimii: Jari Mäkinen ja Katri Roppola Joukkueenjohtaja Petri Pöllänen

Joukkue etsii pelaajia

Petri kirjoitti: Pj Reijon viesti: Kuten kaikki tiedämme, tulevana viikonloppuna 21. ja 22. päivä on ne paljon puhutut B-poikien SM-finaalit. Tällaisen SM-finaaliturnauksen järjestäminen on ainutlaatuista. Koskaan aikaisemmin ei Kempeleen Lentopallo ole tällaista SM-finaalia päässyt järjestämään. *Turnaukseen tar... (9 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
14

KempeLe F-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon F-tytöt harjoittelevat monipuolisesti liikkumista, pallotuntumaa ja joukkuehenkeä. Harjoitukset pidetään Kempeleen Linnakangastalolla ja joukkue osallistuu myös Lentopalloliiton alaisiin turnauksiin Oulunseudulla.

Siiri kirjoitti: 2 matkustajaa, Siirillä kananmuna- ja pähkinäallergia. (30 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
24

Ylikylän Isku Nimenhuuto.com

Huumori on pitänyt porukan yhtenäisenä Pottuilu kasvattanut luonnetta Palkinnot on jaettu silloin tällöin(Mökö ?)

Kari kirjoitti: Ensi talven vuorot haettu Ke Pe ja Su (toiveaika 18.30 alkaen) (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Sekajoukkue
35

KempeLe D-tytöt Nimenhuuto.com

Tervetuloa tutustumaan lentopallon saloihin ja nauttimaan mukavasta harrastuksesta kaikki 2005-2006 syntyneet tytöt!

Kati kirjoitti: Kirjurointiin liittyen materiaalia avuksi: http://www.lentopalloerotuomarit.fi/koulutusmateriaalit/poytakirjakurssi/ (23 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
27

KempeLe C-tytöt 2017-2018 Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon C-tyttöjoukkueen info-sivusto kaudelle 2017-2018

Päivi kirjoitti: B-tytöt turnaus (24 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Naiset
45

KeTu Nimenhuuto.com

Kuusikymppisistä ylöspäin sakkimme aika lailla koostuu.Turnauksiin pyrimme osallistumaan näillä ukoilla.

Kari kirjoitti: Vuokattivolley M60 oli meille mukava kokemus siinä suhteessa että pääsimme pelaamaan semmoisia joukkueita vastaan jotka osallistuvat SM kisoihin. Ei me ihan tunareita olla sillä täyden päivätyön esim. Homenokat joutuivat tekemään. Raahen Parraat ja Terle 60 eivät myöskään voittaneet meitä.Mitali ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele Tupos Oulunsalo
Miehet
10

KempeLe C-pojat Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Tervetuloa Oulun Osuuspankin ja Pohjola Sairaalan järjestämään infotilaisuuteen! Kerromme Pohjola Sairaalan nopeasta hoitopolusta ja parhaista vaihtoehdoista nuoren kilpaurheilijan vakuuttamiseen. Tilaisuus on tarkoitettu urheiluseurojen edustajille, aktiivisille seuratoimijoille sekä urheilevien... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
26

KempeLe B-pojat 2016-2017 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Linkissä B-poikien (synt. v. 02-03) aluejoukkuevalinnat. Valittuja yritetty tavoittaa sähköpostilla, käykää katsomassa myös roskaposti, jos sähköpostia ei kuulu. Onnittelut valituille. https://pople.sporttisaitti.com/pohjoisen-aluejoukkuetoiminta/b-pojat/ (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
16

KempeLe B-Tytöt Nimenhuuto.com

Saana kirjoitti: Hei! Jälleen pyörähtää käyntiin Gutzien myyntikampanja, joka kestää 15.9. saakka. Mennään vanhoilla kuvioilla eli tytöille jaetaan myyntiesitteet ja tuotepaketti, jota he voivat esitellä asiakkaille. Tuotepaketteja on kaksi samanlaista. Se, joka saa tuotepaketin, huolehtii myös, että tuotepaketti... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
18

KempeLe 00-tytöt Nimenhuuto.com

Annika kirjoitti: Meiltä yksi aikuinen 9.5. Linnakankaan mattotalkoisiin. Annika on silloin pesisturnauksessa, mutta jos nuorista jää kiinni, niin otetaan mukaan sisko... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
16

Opepoppoo Nimenhuuto.com

Kempeleen kouluilla työskentelevien sekolentisjoukkio

Manu kirjoitti: Terve. Ei näköjään pelit kiinnosta, mutta käydäänkö porukalla syömässä kauden päätteeksi. Itse ehdotan perjantaita 25.5.? (9 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
32

KempeLe E-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon energinen E-tyttöjoukkue kaudelle 2017-2018. Tytöt ovat 3. ja 4. -luokkalaisia ja reenaamme kolme kertaa viikossa.

Virpi kirjoitti: Hei, välitän seuran puolesta kiitokset kaikille, ketkä osallistuivat poikien B SM finaalien talkoisiin! Kiitos! Hyvää palautetta on tullut paljon eikä vähiten siitä, että järjestäjät ovat olleet iloisia ja auttavaisia! Hyvä me :D Terkuin virpi (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
21

kempelentopallo Nimenhuuto.com

Pelipäivä maanantaina 20:00 -22:00. Varamiehille sääntönä on, että pelipäivänä (ma) 12:00 jälkeen voi vapaasti ilmoittautua, jos paikkoja on vielä avoinna. Max 14 nopeinta pääsee pelaamaan.

Markus kirjoitti: Laskua pukkaa. Nyt tässä laskussa on kaikki vuorot kesäkuun loppuun asti. 78,6€ / pelaaja suorittakoot minun tilille pikimmiten FI35 5740 4420 0317 89...Mobilepaykin toimii edelleen. Laskun eräpäivä on ylihuomenna :) Nyt on siis laskettu 14 vakkaripelaajalla kun Tommikin jatkaa vakkarina. Kaikki ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Miehet
40

TyLy Volley Nimenhuuto.com

Anu kirjoitti: Maksun eräpäivä siis 15.2... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Sekajoukkue
20

KempeLe D pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei Kiitokset vielä pojille hienoista suorituksista ja taistelusta viimeiseen päivään saakka. Pahin vastustaja tänä vuonna oli tuuli kaikille joukkueille. Tiikeri sarjan joukkue hienosti sijalle 14 Vesan luotsaamana.... Hienoa pojat ja Vesa!!! Perus sarjan joukkue taisteli myös hienosti sijalle 1... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
9