Lentopallo Kempele

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kempele ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, lentopallo, pesäpallo, jääkiekko, pesis, sähly, futsal, salibanby ja taitoluistelu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kempele

Lentopallo - Kempele

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa, pallopelejä sekä salibandyä Oulussa! Joukkueemme on aikuisten sekajoukkue. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesäisin pelaamme pesäpalloa, talvikaudella eri pallopelejä sekä erillisellä vuorolla salibandyä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2018: Harrastepesäpalloa maanantaisin sekä torstaisin klo 18.00 - 19.30 ...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate, Dodgeball ja Salibandy
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
85

KempeLe E-pojat Nimenhuuto.com

KempeLe E-pojat. Harjoitukset ovat 3krt viikossa, tiistaina Linnakangastalon salissa, keskiviikkona Kempelehallissa, ja sunnuntaina Linnakangastalon salissa. Valmentajina toimii: Sirpa Jäälinoja, Juho Jäälinoja ja Katri Saarela Joukkueenjohtaja Petri Pöllänen

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan kivaan ja iloiseen joukkueeseemme. Pelaajat ovat syntyneet pää...

Sirpa kirjoitti: Joukkueen pelisäännöt on nyt lisätty Kuvat ja materiaalit -otsikon alle. Harjoittelemme niiden noudattamista ahkerasti treeneissä. Kävisittekö ne läpi vielä kotonakin. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
19

KempeLe D-tytöt Nimenhuuto.com

Tervetuloa tutustumaan lentopallon saloihin ja nauttimaan mukavasta harrastuksesta kaikki 2005-2006 syntyneet tytöt!

Laura kirjoitti: Hei vaan, Odottelen Gutz-lähetyksen saapuvan tänään! Otan tuotteet mukaan illan harkkoihin, tavoitteena saada mahdollisimman moni paketti jaettua tilaajille ennen kuin kirmataan syyslomille. -niina p.040 5357330 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
31

KempeLe F-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon F-tytöt harjoittelevat monipuolisesti liikkumista, pallotuntumaa ja joukkuehenkeä. Harjoitukset pidetään Kempeleen Linnakangastalolla ja joukkue osallistuu myös Lentopalloliiton alaisiin turnauksiin Oulunseudulla.

Marjo kirjoitti: Junnuvaskooli passi: Lattiamajoitus Santasportilla 90€/hlö Passi sisältää: Junnuvaskoolipaidan Ruokailut: Perjantai: iltapala Lauantai: aamupala, lounas, päivällinen, iltapala Sunnuntai: aamupala, lounas Majoituksen pe-su Ottelut Iltavillit (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
22

Ylikylän Isku Nimenhuuto.com

Huumori on pitänyt porukan yhtenäisenä Pottuilu kasvattanut luonnetta Palkinnot on jaettu silloin tällöin(Mökö ?)

Kari kirjoitti: Ensi talven vuorot haettu Ke Pe ja Su (toiveaika 18.30 alkaen) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Kempele
Sekajoukkue
34

KempeLe Btytöt 2018-2019 Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon B-tyttöjoukkueen info-sivusto kaudelle 2018-2019

Silja kirjoitti: Tulen jos ei omaa peliä (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Naiset
40

KeTu Nimenhuuto.com

Kuusikymppisistä ylöspäin sakkimme aika lailla koostuu.Turnauksiin pyrimme osallistumaan näillä ukoilla.

Kari kirjoitti: Vuokattivolley M60 oli meille mukava kokemus siinä suhteessa että pääsimme pelaamaan semmoisia joukkueita vastaan jotka osallistuvat SM kisoihin. Ei me ihan tunareita olla sillä täyden päivätyön esim. Homenokat joutuivat tekemään. Raahen Parraat ja Terle 60 eivät myöskään voittaneet meitä.Mitali ... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele Tupos Oulunsalo
Miehet
13

Kempeleen lentopallo d-pojat Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei, E-tiikerisarjassa on EP2:lla kotiturnaus Ylikylän koululla la 1.12.2018. Saliin klo 10, tekninen palaveri klo 10:30 ja ottelut alkaa klo 11. Tuomareita ja kirjureita tarvitaan kahdella kentällä. D-tytöt hoitavat toisen kentän ja D-pojat toisen. Pelejä 10 yhteensä, eli 5 peliin tarvitaan tuom... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
23

KempeLe C1-B2-pojat Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Jaamme turnaustöitä C1 ja C2 joukkueiden kesken. C1 joukkueen vastuulla: Kenttä 1 järjestely ja purkaminen - Tero, Vesa Ruoan hakeminen Aalto cateringilta Aalto Catering, Automaatiotie 1, Oulunsalo - ?? Ruoan jakaminen ja lopuksi ruokalan siistiminen - ?? Kahvion järjestely klo 10 - 11 (2 henkilö... (17 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
22

KempeLe B-pojat 2018 - 2019 Nimenhuuto.com

niklas kirjoitti: Hei! Onko tästä vkl turnaus reissusta tullu viestiä aikatauluista tms. ?? (12 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
17

KempeLe Et2 Nimenhuuto.com

Miia kirjoitti: KOKOUSKUTSU Kempeleen Lentopallo ry:n syyskokous pidetään torstaina 22.11.2018 alkaen klo 18.00 Kempelehallin neuvotteluhuoneessa osoitteessa Koulutie 3 90440 Kempele. Kokouksessa käsitellään sääntöjen syyskokoukselle määräämät asiat. HALLITUS (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
17

KempeLe B-Tytöt Nimenhuuto.com

Saana kirjoitti: Hei! Jälleen pyörähtää käyntiin Gutzien myyntikampanja, joka kestää 15.9. saakka. Mennään vanhoilla kuvioilla eli tytöille jaetaan myyntiesitteet ja tuotepaketti, jota he voivat esitellä asiakkaille. Tuotepaketteja on kaksi samanlaista. Se, joka saa tuotepaketin, huolehtii myös, että tuotepaketti... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
18

KempeLe 00-tytöt Nimenhuuto.com

Annika kirjoitti: Meiltä yksi aikuinen 9.5. Linnakankaan mattotalkoisiin. Annika on silloin pesisturnauksessa, mutta jos nuorista jää kiinni, niin otetaan mukaan sisko... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
16

Kempeleen Lentis Nimenhuuto.com

Seniorilentopalloa harrastava joukkue. Harkat 2 kertaa/viikko. Osallistutaan turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan. Ollaan harrastettu lentopalloa n. 30 v. Eli lähtötaso on s...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Miehet
17

KempeLe ED-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon energinen E&D-tyttöjoukkue kaudelle 2018-2019. Tytöt ovat 4. ja 5. -luokkalaisia ja treenaamme kolme kertaa viikossa.

Virpi kirjoitti: Hei, välitän seuran puolesta kiitokset kaikille, ketkä osallistuivat poikien B SM finaalien talkoisiin! Kiitos! Hyvää palautetta on tullut paljon eikä vähiten siitä, että järjestäjät ovat olleet iloisia ja auttavaisia! Hyvä me :D Terkuin virpi (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
22

Opepoppoo Nimenhuuto.com

Kempeleen kouluilla työskentelevien sekolentisjoukkio

kimmo kirjoitti: Hei! Pelaamaan ei näytä olevan innokkuutta, mutta olisiko innokkuutta ostaa ns. superlauantaille 10.11. lippuja. Samalla lipulla pääsee katsomaan Oulun jäähalliin (Energia Areena) ensin klo 14 Salibandyliigan ottelu OLS - SPV (Seinäjoen Peliveljet). Sitten päivän huipentaa klo 17.30 lentopallon M... (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
35

kempelentopallo Nimenhuuto.com

Pelipäivä maanantaina 20:00 -22:00. Varamiehille sääntönä on, että pelipäivänä (ma) 12:00 jälkeen voi vapaasti ilmoittautua, jos paikkoja on vielä avoinna. Max 14 nopeinta pääsee pelaamaan.

Miikka kirjoitti: Ei varmaan jyrkin kans kahestaan kummosia pelejä saada aikaan niin vaihdetaanpa (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Miehet
40

TyLy Volley Nimenhuuto.com

Anu kirjoitti: Huom! Tämä treenikerta peruttu OSAO:n toimesta! (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Sekajoukkue
18

KempeLe D pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei Kiitokset vielä pojille hienoista suorituksista ja taistelusta viimeiseen päivään saakka. Pahin vastustaja tänä vuonna oli tuuli kaikille joukkueille. Tiikeri sarjan joukkue hienosti sijalle 14 Vesan luotsaamana.... Hienoa pojat ja Vesa!!! Perus sarjan joukkue taisteli myös hienosti sijalle 1... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
9