Lentopallo Kempele

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kempele ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jalkapallo, pesäpallo, jääkiekko, pesis, salibanby, sähly, futsal ja taitoluistelu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KempeLe E-pojat Nimenhuuto.com

KempeLe E-pojat. Harjoitukset ovat 3krt viikossa, tiistaina Linnakangastalon salissa, keskiviikkona Kempelehallissa, ja sunnuntaina Linnakangastalon salissa. Valmentajina toimii: Sirpa Jäälinoja ja Juho Jäälinoja Apuvalkkuina Marko Joensuu, Marko Kupari, Katri Saarela ja Petri Pöllänen sekä jokainen vanhempi pääsee auttamaan harjoituksissa jotta jokaiselle voidaan luoda taitotasoisia harjoitteita. Joukkueenjohtaja Petri Pöllänen

Sirpa kirjoitti: Joukkueen pelisäännöt on nyt lisätty Kuvat ja materiaalit -otsikon alle. Harjoittelemme niiden noudattamista ahkerasti treeneissä. Kävisittekö ne läpi vielä kotonakin. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
21

KempeLe E-tytöt Nimenhuuto.com

18 tytön iloinen joukko harjoittelee lentopallon lajitaitoja kasvaen samalla joukkueeksi teemalla: "Hyvä Minä, Hyvä Me! Hyvä Meidän Joukkue!" Kotiturnaukset järjestetään yleensä Linnakangastalon koululla, osoitteessa Linnakaarto 20, 90450 Kempele. Turnauksiin varaamme aina pullaa ja pikkusuolaista katsojien iloksi ja vatsantäytteeksi. Lämpimästi tervetuloa kauden aikana kannustamaan meitä!!

Miia kirjoitti: http://kempeleenlentopallo.fi/e-junnut/tytot/e1-tytot-2/ (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
19

KempeLe ED-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon energinen E&D-tyttöjoukkue kaudelle 2018-2019. Tytöt ovat 4. ja 5. -luokkalaisia ja treenaamme kolme kertaa viikossa.

Virpi kirjoitti: Hei, sisäharjoitukset loppuvat äitienpäivänä 12.5., jonka jälkeen pidämme ulkotreenejä aina, kun sää on järkevä. Pidetään ulkotreenipäivinä alustavasti tiistai ja torstai, mutta sovitaan päivät tarkemmin vanhempain palaverissa. virpi (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
25

KempeLe C-tytöt Nimenhuuto.com

Tervetuloa tutustumaan lentopallon saloihin ja nauttimaan mukavasta harrastuksesta kaikki 2005-2006 syntyneet tytöt!

Janne kirjoitti: Kesäharjoittelu lähtee käyntiin ensi viikolla eli vkolla 19. Harjoitusohjelmat tullaan julkaisemaan nimenhuudossa piakkoin pienen hienosäädön jälkeen. Niitä harjoitteita tehdään ohjatusti ennen Poweria, jotta kaikille ne tulevat tutuksi. Pyytäisimme kaikkia hankkimaan keppijumppia varten kepin, l... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
40

KempeLe F-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon F-tytöt harjoittelevat monipuolisesti liikkumista, pallotuntumaa ja joukkuehenkeä. Harjoitukset pidetään Kempeleen Linnakangastalolla ja joukkue osallistuu myös Lentopalloliiton alaisiin turnauksiin Oulunseudulla.

Marjo kirjoitti: Junnuvaskooli passi: Lattiamajoitus Santasportilla 90€/hlö Passi sisältää: Junnuvaskoolipaidan Ruokailut: Perjantai: iltapala Lauantai: aamupala, lounas, päivällinen, iltapala Sunnuntai: aamupala, lounas Majoituksen pe-su Ottelut Iltavillit (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
25

Ylikylän Isku Nimenhuuto.com

Huumori on pitänyt porukan yhtenäisenä Pottuilu kasvattanut luonnetta Palkinnot on jaettu silloin tällöin(Mökö ?)

Virpi kirjoitti: Jos ei ihan maata kaatavaa juttua tuu 😁 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Sekajoukkue
36

KempeLe Btytöt 2018-2019 Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon B-tyttöjoukkueen info-sivusto kaudelle 2018-2019

Annika kirjoitti: Vihellän mieluummin (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Naiset
41

KeTu Nimenhuuto.com

Kuusikymppisistä ylöspäin sakkimme aika lailla koostuu.Turnauksiin pyrimme osallistumaan näillä ukoilla.

Kari kirjoitti: Vuokattivolley M60 oli meille mukava kokemus siinä suhteessa että pääsimme pelaamaan semmoisia joukkueita vastaan jotka osallistuvat SM kisoihin. Ei me ihan tunareita olla sillä täyden päivätyön esim. Homenokat joutuivat tekemään. Raahen Parraat ja Terle 60 eivät myöskään voittaneet meitä.Mitali ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele Tupos Oulunsalo
Miehet
11

KempeLe B-pojat 2019-2020 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Hei! Olemme B-poikien valmennustiimillä sunnittelemassa ensi kauden joukkueita ja valmennusta. Siihen liittyen olisi ensiarvoisen tärkeää saada teiltä tieto siitä, että millaisella ajatuksella kukin olisi ensi kautta aloittelemassa. Sen helpottamiseksi laadittiin kysely, johon pääset vastaamaan t... (11 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
23

KempeLe C1-B2-pojat Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: KOKOUSKUTSU Kempeleen Lentopallo ry:n kevätkokous pidetään torstaina 13.06.2019 alkaen klo 19.30 Kempeleen Linnakankaan koulun ruokasalissa osoitteessa Linnakaarto 20, 90450 Kempele. Kokouksessa käsitellään sääntöjen kevätkokoukselle määräämät asiat. Tervetuloa. HALLITUS (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
23

Kempeleen lentopallo d-pojat Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Kutsu kauden 2018-2019 päättäjäisjuhliin. Kempeleen Lentopallo ry järjestää perinteiset kauden päättäjäiset torstaina 13.6.2019 alkaen klo 18.00 Kempeleen Linnakankaan Koulun ruokasalissa osoitteessa Linnakaarto 20, 90450 Kempele. Kulku perinteisesti liikuntasalin päädyn ovesta. Juhlassa palkitaa... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
23

KempeLe B-Tytöt Nimenhuuto.com

Saana kirjoitti: Hei! Jälleen pyörähtää käyntiin Gutzien myyntikampanja, joka kestää 15.9. saakka. Mennään vanhoilla kuvioilla eli tytöille jaetaan myyntiesitteet ja tuotepaketti, jota he voivat esitellä asiakkaille. Tuotepaketteja on kaksi samanlaista. Se, joka saa tuotepaketin, huolehtii myös, että tuotepaketti... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
17

TyLy Volley Nimenhuuto.com

Ketä me ollaan? 🤔 Sekalainen sakki joko entisiä konkareita tai lajiin myöhemmin treenautuneita yksilöitä. Toiminta alkoi ns. akkaporukkana, Tyyli-Lyyleinä, mutta sakkiin hivuteltiin pikkuhiljaa myös Lyylien miespuoleista jälkikasvua ja niin saivat kakslahkeiset lajin edustajat pikkuhiljaa paikkoja tässä lentopalloyhteisössä... Mitä me ollaan? 🤔 Hyväntuulisia. Joskus ihan hauskojakin. Hiljaisia. Puheliaita. Kaikenkarvaisia liikkujia. Niin ja ainakin omasta mielestä pidetään peli tasokkaana 😄

Kaisa kirjoitti: Pääsen sitteki (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Sekajoukkue
18

Kempeleen Lentis Nimenhuuto.com

Seniorilentopalloa harrastava joukkue. Harkat 2 kertaa/viikko. Osallistutaan turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan. Ollaan harrastettu lentopalloa n. 30 v. Eli lähtötaso on s...

Jouko kirjoitti: Harkat torstaina 6.6 klo 18-20 Pirilän salissa (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Miehet
22

Opepoppoo Nimenhuuto.com

Kempeleen kouluilla työskentelevien sekolentisjoukkio

raija kirjoitti: Kiirus toukokuu ollut , pelit jäänyt väliin, mut syksy tulee vielä ja sitten innolla taas mukaan 😊Toivotan kaikille lämmintä ja rentouttavaa kesää ❤ (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
37

kempelentopallo Nimenhuuto.com

Pelipäivä maanantaina 20:00 -22:00. Varamiehille sääntönä on, että pelipäivänä (ma) 12:00 jälkeen voi vapaasti ilmoittautua, jos paikkoja on vielä avoinna. Max 14 nopeinta pääsee pelaamaan.

Miikka kirjoitti: Ei varmaan jyrkin kans kahestaan kummosia pelejä saada aikaan niin vaihdetaanpa (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Kempele
Miehet
40

KempeLe D pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei Kiitokset vielä pojille hienoista suorituksista ja taistelusta viimeiseen päivään saakka. Pahin vastustaja tänä vuonna oli tuuli kaikille joukkueille. Tiikeri sarjan joukkue hienosti sijalle 14 Vesan luotsaamana.... Hienoa pojat ja Vesa!!! Perus sarjan joukkue taisteli myös hienosti sijalle 1... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
9