Lentopallo Kempele

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kempele ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, jalkapallo, jääkiekko, pesis, salibanby, sähly, futsal ja taitoluistelu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KempeLe D-pojat Nimenhuuto.com

KempeLe D-pojat. KAUSI 2019-2020 Harjoitukset ovat 3krt viikossa (Ti,Ke,Su) Valmentajina toimii: Marko Kupari, katri Saarela Apuvalmentajina Sirpa Jäälinoja, Juho Jäälinoja, Marko Joensuu, Marko Kupari, Jari Mäkinen sekä jokainen vanhempi pääsee auttamaan harjoituksissa jotta jokaiselle voidaan luoda taitotasoisia harjoitteita. Joukkueenjohtaja Irina Suominen

Sirpa kirjoitti: Joukkueen pelisäännöt on nyt lisätty Kuvat ja materiaalit -otsikon alle. Harjoittelemme niiden noudattamista ahkerasti treeneissä. Kävisittekö ne läpi vielä kotonakin. (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
30

KempeLe E-tytöt Nimenhuuto.com

18 tytön iloinen joukko harjoittelee lentopallon lajitaitoja kasvaen samalla joukkueeksi teemalla: "Hyvä Minä, Hyvä Me! Hyvä Meidän Joukkue!" Kotiturnaukset järjestetään yleensä Linnakangastalon koululla, osoitteessa Linnakaarto 20, 90450 Kempele. Turnauksiin varaamme aina pullaa ja pikkusuolaista katsojien iloksi ja vatsantäytteeksi. Lämpimästi tervetuloa kauden aikana kannustamaan meitä!!

Miia kirjoitti: https://www.lumilyhty.fi/ Tänään jaettiin VasamaTurnauksessa mukana olleille tytöille arvat myytäväksi. Osa tytöistä mietti naapuruston "varmat ostajat", osa aikoi myydä kummeille, mummoille ym. Tyyli on vapaa, mutta toivon, että kaikki saadaan myytyä!! Kampanja on käynnissä 5.10.-15.12.2019, jon... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
30

KempeLe F-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon F-tytöt harjoittelevat monipuolisesti liikkumista, pallotuntumaa ja joukkuehenkeä. Harjoitukset pidetään Kempeleen Linnakangastalolla ja joukkue osallistuu myös Lentopalloliiton alaisiin turnauksiin Oulunseudulla.

Marjo kirjoitti: Junnuvaskooli passi: Lattiamajoitus Santasportilla 90€/hlö Passi sisältää: Junnuvaskoolipaidan Ruokailut: Perjantai: iltapala Lauantai: aamupala, lounas, päivällinen, iltapala Sunnuntai: aamupala, lounas Majoituksen pe-su Ottelut Iltavillit (Vuosi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
24

KempeLe C-tytöt Nimenhuuto.com

Tervetuloa tutustumaan lentopallon saloihin ja nauttimaan mukavasta harrastuksesta kaikki 2005-2006 syntyneet tytöt!

Janne kirjoitti: Sunnuntain 18.8 harkka on peruttu, koska Kirkonkylän sali ei ole vielä käytössä. Janne (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
39

KempeLe D-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon energinen E&D-tyttöjoukkue kaudelle 2018-2019. Tytöt ovat 4. ja 5. -luokkalaisia ja treenaamme kolme kertaa viikossa.

Virpi kirjoitti: Hei, sisäharjoitukset loppuvat äitienpäivänä 12.5., jonka jälkeen pidämme ulkotreenejä aina, kun sää on järkevä. Pidetään ulkotreenipäivinä alustavasti tiistai ja torstai, mutta sovitaan päivät tarkemmin vanhempain palaverissa. virpi (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
23

Ylikylän Isku Nimenhuuto.com

Huumori on pitänyt porukan yhtenäisenä Pottuilu kasvattanut luonnetta Palkinnot on jaettu silloin tällöin(Mökö ?)

Esko kirjoitti: Perustin Whatsapp ryhmän (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Sekajoukkue
36

KempeLe BA-tytöt 2019-20 Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon B-tyttöjoukkueen info-sivusto kaudelle 2018-2019

Annika kirjoitti: Vihellän mieluummin (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Naiset
41

KeTu Nimenhuuto.com

Kuusikymppisistä ylöspäin sakkimme aika lailla koostuu.Turnauksiin pyrimme osallistumaan näillä ukoilla.

Kari kirjoitti: Vuokattivolley M60 oli meille mukava kokemus siinä suhteessa että pääsimme pelaamaan semmoisia joukkueita vastaan jotka osallistuvat SM kisoihin. Ei me ihan tunareita olla sillä täyden päivätyön esim. Homenokat joutuivat tekemään. Raahen Parraat ja Terle 60 eivät myöskään voittaneet meitä.Mitali ... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele Tupos Oulunsalo
Miehet
12

KempeLe B-pojat 2019-2020 Nimenhuuto.com

Atte kirjoitti: Atte pääsee vain kahteen ensimmäiseen peliin. (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
26

KempeLe C-pojat Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: C2 pojat kotiturnaus Oulun tallvikankaan koululla la 16.11.2019 klo 12.00 - 17.00. Tarvitaan jälleen aktiivisia talkoolaisia leipomiseen, kahvion pitoon, kentän laittamiseen/purkamiseen ja loppusiivoukseen.. Ilmoittautukaa tähän viestiketjuun. ps. Turnauksessa ei ole ruokailua. (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
25

KempeLe C1-B2-pojat Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: KOKOUSKUTSU Kempeleen Lentopallo ry:n kevätkokous pidetään torstaina 13.06.2019 alkaen klo 19.30 Kempeleen Linnakankaan koulun ruokasalissa osoitteessa Linnakaarto 20, 90450 Kempele. Kokouksessa käsitellään sääntöjen kevätkokoukselle määräämät asiat. Tervetuloa. HALLITUS (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
19

Kempeleen lentopallo d-pojat Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Kutsu kauden 2018-2019 päättäjäisjuhliin. Kempeleen Lentopallo ry järjestää perinteiset kauden päättäjäiset torstaina 13.6.2019 alkaen klo 18.00 Kempeleen Linnakankaan Koulun ruokasalissa osoitteessa Linnakaarto 20, 90450 Kempele. Kulku perinteisesti liikuntasalin päädyn ovesta. Juhlassa palkitaa... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
22

Kempeleen Lentis Nimenhuuto.com

Seniorilentopalloa harrastava joukkue. Harkat 2 kertaa/viikko. Osallistutaan turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan. Ollaan harrastettu lentopalloa n. 30 v. Eli lähtötaso on s...

Jaakko kirjoitti: Harkat tänään 20.10 peruttu (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Miehet
18

Opepoppoo Nimenhuuto.com

Kempeleen kouluilla työskentelevien sekolentisjoukkio

Manu kirjoitti: Olipa hyvät pelit. Joutaisiko kukaan torstaina(helle?) vielä sarkkirantaan? Itse pääsisin 15.50. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
30

kempelentopallo Nimenhuuto.com

Pelipäivä maanantaina 20:00 -22:00. Varamiehille sääntönä on, että pelipäivänä (ma) 12:00 jälkeen voi vapaasti ilmoittautua, jos paikkoja on vielä avoinna. Max 14 nopeinta pääsee pelaamaan.

Miikka kirjoitti: Ei varmaan jyrkin kans kahestaan kummosia pelejä saada aikaan niin vaihdetaanpa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Kempele
Miehet
40