Lentopallo Kempele

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kempele ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, pesäpallo, salibandy, jääkiekko, kaukalopallo, sähly, futsal, pesis ja salibanby.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kempele

Lentopallo - Kempele

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Keväällä 2017 pelaamme sisävuorolla eri pallopelejä, pesäpallon pariin palaamme jälleen kesällä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KEVÄT 2017: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
42

KempeLe e-pojat Nimenhuuto.com

KempLe e-pojat. Harjoitukset ovat 3krt viikossa, Maanantaina kempelehallissa, Tiistaina ja Sunnuntaina linnakangastalon koululla. Pojista on koostettu kolme joukkuetta: * KempLe(1), osallistuu AM-sarjaan. * KempLe 2, osallistuu AM-sarjaan. * KempLe, osallistuu Tiikerisarjaan Valmentajina toimii: Minna Mäkikyrö (JoJo) Jari Mäkinen Päävalmentaja Katri Roppola Valmentaja Mika Saren Valmentaja AM otteluohjelma ja tulokset: https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2016ppohj&sarja=PE Tiikerisarjan otteluohjelma ja tulokset: https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2016ppohj&sarja=PET

Olli kirjoitti: Hei Tuon tänään harkkoihin Gutzin esitteet ja tilauslomakkeet. Alla teksti infokirjeestä kun meidän tulostin sanoi sopimuksen irti. Kannattaa lukea tämä. INFOKIRJE PERHEILLE/PELAAJILLE GUTZ YHTEISTYÖSTÄ Jälleen teemme koko seurassamme yhteistyötä GUTZin kanssa saadaksemme varoja oman joukkueemme ... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
21

KempeLe E-tytöt Nimenhuuto.com

Tervetuloa tutustumaan lentopallon saloihin ja nauttimaan mukavasta harrastuksesta kaikki 2005-2006 syntyneet tytöt!

Laura kirjoitti: Aurinkoista sunnuntaita. Jälleen teemme koko seurassamme yhteistyötä GUTZin kanssa saadaksemme varoja oman joukkueemme toimintaan, sekä lisäksi tämän yhteistyön myötä GUTZ sponsoroi seuraamme päästyämme tavoitteeseemme! Gutzin uudet kuvastot ovat saapuneet. Jokainen saa kuvaston + tilaus-ja yhtee... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
42

KempeLe F-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon F-tytöt harjoittelevat monipuolisesti liikkumista, pallotuntumaa ja joukkuehenkeä. Harjoutukset pidetään Kempeleen Linnakangastalolla ja joukkue osallistuu myös Lentopalloliitonalaisiin turnauksiin Oulunseudulla.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Raakel joutuu huilaamaan tämänkin vkon kovan flunssan ja silmätulehduksen vuoksi. Voi olla ettei pääse turnaukseen. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
28

Ylikylän Isku Nimenhuuto.com

Huumori on pitänyt porukan yhtenäisenä Pottuilu kasvattanut luonnetta Palkinnot on jaettu silloin tällöin(Mökö ?)

Esko kirjoitti: seura sai lahjoituksena kaksi pyttyä , jaetaan kevät kokouksessa ansioittuneille jäsenille. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Kempele
Sekajoukkue
34

KeTu Nimenhuuto.com

Kuusikymppisistä ylöspäin sakkimme aika lailla koostuu.Turnauksiin pyrimme osallistumaan näillä ukoilla.

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele Tupos Oulunsalo
Miehet
10

KempeLe DC-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon D ja C-tyttöjoukkueen info-sivusto kaudelle 2015-2016

Jenni kirjoitti: Moro, tällä hetkellä 12 ilmoittautunut lauantain jääkiekkomatsiin. Lisääkin vielä mahtuu mukaan. Lisäilmoittautumiset keskiviikkoiltaan mennessä, niin kerkiän varata oikean määrän lippuja. Alustavasti oli puhetta, että voitaisiin käydä omakustanteisesti syömässä jossain porukalla pelin jälkeen. K... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Naiset
31

KempeLe 2001-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon B-tyttöjoukkueen treenisivusto kaudelle 2016-2017

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
9

KempeLe B-pojat 2016-2017 Nimenhuuto.com

Amirali kirjoitti: Hei, Voisitteko toimittaa meille laskun kevätkaudelta mahdollisimman nopeasti, kiitos. Eli Mohammed ja Amirali. Toivomme sähköistä laskutusta, jos mahdollista? Turnauksesta sen verran että emme tiedä vielä asuvatko pojat täällä enää tuolloin, joten emme voi maksaa sitä tässä vaiheessa. Ilmoitamme... (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
25

KempeLe C-pojat Nimenhuuto.com

Niklas kirjoitti: Tässä pitäs olla toimiva linkki vilppulan pelistä https://www.youtube.com/watch?v=qTX9p-Bs34M (13 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
32

KempeLe B-Tytöt Nimenhuuto.com

Saana kirjoitti: Hei! Jälleen pyörähtää käyntiin Gutzien myyntikampanja, joka kestää 15.9. saakka. Mennään vanhoilla kuvioilla eli tytöille jaetaan myyntiesitteet ja tuotepaketti, jota he voivat esitellä asiakkaille. Tuotepaketteja on kaksi samanlaista. Se, joka saa tuotepaketin, huolehtii myös, että tuotepaketti... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
18

KempeLe 00-tytöt Nimenhuuto.com

Annika kirjoitti: Meiltä yksi aikuinen 9.5. Linnakankaan mattotalkoisiin. Annika on silloin pesisturnauksessa, mutta jos nuorista jää kiinni, niin otetaan mukaan sisko... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
16

Opepoppoo Nimenhuuto.com

Kempeleen kouluilla työskentelevien sekolentisjoukkio

kimmo kirjoitti: Heippa! Nyt ois taas tarjolla lentopallolippuja. Matsi on lauantaina 25.2. klo 15.30 alkava matsi ETTA - Riento. Vastushan ei ole kovin kaksinen, mutta eihän sitä pallopeleissä koskaan tiedä. Lipun hinta on erikoistarjouksessa teille vain 10€. Samalla tuette Oulunsalon Vasaman juniorityötä. Tuon ... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
28

kempelentopallo Nimenhuuto.com

Pelipäivä maanantaina 20:00 -22:00. Varamiehille sääntönä on, että pelipäivänä (ma) 12:00 jälkeen voi vapaasti ilmoittautua, jos paikkoja on vielä avoinna. Max 14 nopeinta pääsee pelaamaan.

Pekka kirjoitti: Maksettu (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Miehet
29

KempeLe-F-pojat Nimenhuuto.com

Eevaleena kirjoitti: Hei, Power Cupiin on lähdössä F-poikia kuusi, joten lähdemme kahdella joukkueella. Nyt kaikkien lähtijöiden on aika ilmoittautua turnaukseen. Ilmoittautuminen tapahtuu netin kautta oheisella seuran sisäisellä linkillä https://goo.gl/forms/iY8RJY6CV6NKtpmh2. Huomiseen mennessä pitää ilmoittautua j... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
12

TyLy Volley Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Ilmeisesti porukkaan on tullut uusia pelaajia, tervetuloa! Jaoimme syksyn kausimaksun senhetkisen pelaajamäärän mukaan, ja hinnaksi tuli silloin 20,65 euroa. Voitte maksaa summan tililleni: FI94 5741 3620 0953 46. Laitathan viestin kun olet maksanut, niin laitan ylös. Pallopumppu on muuten h... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Kempele
Sekajoukkue
18

KempeLe D pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei Kiitokset vielä pojille hienoista suorituksista ja taistelusta viimeiseen päivään saakka. Pahin vastustaja tänä vuonna oli tuuli kaikille joukkueille. Tiikeri sarjan joukkue hienosti sijalle 14 Vesan luotsaamana.... Hienoa pojat ja Vesa!!! Perus sarjan joukkue taisteli myös hienosti sijalle 1... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
11

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.