Lentopallo Kempele

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kempele ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jalkapallo, pesäpallo, jääkiekko, pesis, sähly, futsal, salibanby ja taitoluistelu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kempele

Lentopallo - Kempele

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa, pallopelejä sekä salibandyä Oulussa! Joukkueemme on aikuisten sekajoukkue. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesäisin pelaamme pesäpalloa, talvikaudella eri pallopelejä sekä erillisellä vuorolla salibandyä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2018: Harrastepesäpalloa maanantaisin sekä torstaisin klo 18.00 - 19.30 ...

Visa kirjoitti: Jääkenttien kunnossapito on päättynyt tältä talvelta joten tämän päivän pipolätkät on peruttu https://www.ouka.fi/oulu/liikunta-ja-ulkoilu/ajankohtaista/-/asset_publisher/2fVr/content/luistelukausi-kentilla-paattyy/64332 (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate, Dodgeball ja Salibandy
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
81

KempeLe E-pojat Nimenhuuto.com

KempeLe E-pojat. Harjoitukset ovat 3krt viikossa, tiistaina Linnakangastalon salissa, keskiviikkona Kempelehallissa, ja sunnuntaina Linnakangastalon salissa. Valmentajina toimii: Sirpa Jäälinoja ja Juho Jäälinoja Apuvalkkuina Marko Joensuu, Marko Kupari, Katri Saarela ja Petri Pöllänen sekä jokainen vanhempi pääsee auttamaan harjoituksissa jotta jokaiselle voidaan luoda taitotasoisia harjoitteita. Joukkueenjohtaja Petri Pöllänen

Sirpa kirjoitti: Joukkueen pelisäännöt on nyt lisätty Kuvat ja materiaalit -otsikon alle. Harjoittelemme niiden noudattamista ahkerasti treeneissä. Kävisittekö ne läpi vielä kotonakin. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
21

Ylikylän Isku Nimenhuuto.com

Huumori on pitänyt porukan yhtenäisenä Pottuilu kasvattanut luonnetta Palkinnot on jaettu silloin tällöin(Mökö ?)

Virpi kirjoitti: Mä yhdyn eskoon 😁 (11 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Sekajoukkue
38

KempeLe D-tytöt Nimenhuuto.com

Tervetuloa tutustumaan lentopallon saloihin ja nauttimaan mukavasta harrastuksesta kaikki 2005-2006 syntyneet tytöt!

Elli kirjoitti: Heippa. :) Olipa kiva päästä seuraamaan tyttöjen fysiikkatreeniä. En kerennyt jututtaa muita tiikerin tyttöjä kuin Jadea ja antaa puhelinnumeroni ihan varulta huomista varten jos vaikka ei heti löydetä toisiamme. Eli muille turkoosin tytöille tässä vielä numeroni 040-8248212. Muistakaa syödä hyvä... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
38

KempeLe F-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon F-tytöt harjoittelevat monipuolisesti liikkumista, pallotuntumaa ja joukkuehenkeä. Harjoitukset pidetään Kempeleen Linnakangastalolla ja joukkue osallistuu myös Lentopalloliiton alaisiin turnauksiin Oulunseudulla.

Marjo kirjoitti: Junnuvaskooli passi: Lattiamajoitus Santasportilla 90€/hlö Passi sisältää: Junnuvaskoolipaidan Ruokailut: Perjantai: iltapala Lauantai: aamupala, lounas, päivällinen, iltapala Sunnuntai: aamupala, lounas Majoituksen pe-su Ottelut Iltavillit (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
25

KempeLe Btytöt 2018-2019 Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon B-tyttöjoukkueen info-sivusto kaudelle 2018-2019

Annika kirjoitti: Vihellän mieluummin (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Naiset
41

KempeLe ED-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon energinen E&D-tyttöjoukkue kaudelle 2018-2019. Tytöt ovat 4. ja 5. -luokkalaisia ja treenaamme kolme kertaa viikossa.

Virpi kirjoitti: Hei, välitän seuran puolesta kiitokset kaikille, ketkä osallistuivat poikien B SM finaalien talkoisiin! Kiitos! Hyvää palautetta on tullut paljon eikä vähiten siitä, että järjestäjät ovat olleet iloisia ja auttavaisia! Hyvä me :D Terkuin virpi (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
25

KeTu Nimenhuuto.com

Kuusikymppisistä ylöspäin sakkimme aika lailla koostuu.Turnauksiin pyrimme osallistumaan näillä ukoilla.

Kari kirjoitti: Vuokattivolley M60 oli meille mukava kokemus siinä suhteessa että pääsimme pelaamaan semmoisia joukkueita vastaan jotka osallistuvat SM kisoihin. Ei me ihan tunareita olla sillä täyden päivätyön esim. Homenokat joutuivat tekemään. Raahen Parraat ja Terle 60 eivät myöskään voittaneet meitä.Mitali ... (Vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele Tupos Oulunsalo
Miehet
11

KempeLe C1-B2-pojat Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Kevään Gutz-kampanja huhtikuussa Minun pitää ilmoittaa seuran Gutz-yhdyshenkilölle tämän viikon aikana, montako pelaajaa C1/B2-pojissa on. B2-poikia on vain viisi, joista yhdellä on pikkuveli toisessa joukkuessa. C1-pojissa on useampia, joiden perheessä on toinen/useampi pelaaja jossakin muussa j... (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
22

KempeLe B-pojat 2018 - 2019 Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Moro, Lähdetään matkaan perjantaina klo 15 paikkeilla, muistakaa pyytää koulusta lupa jos tarvista. Yövytään Jyväskylässä Omenahotellissa, josta aamupalan jälkeen siirrytään Vilppulaan. Pelipaikalla ruokailu, varaa 8e maksuksi. Ruokarahaa myös perjantaille ja lauantain paluumatkalle. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
17

Kempeleen lentopallo d-pojat Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei DP1- joukkue, Seuraava turnaus on kotiturnaus la 23.3. Turnauksessa järjestetään ruokailu 6€:n hintaan. Ruoka on varattu kaikille, varatkaa mukaan rahaa ruokailua varten. Luon tapahtuman, käykää ilmoittautumassa siihen. Tyttöjoukkueet hoitavat pääosin kanttiinin, annetaan tarvittaessa apuja t... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
25

KempeLe Et2 Nimenhuuto.com

Milga kirjoitti: Marko tulee Milgan kanssa, minä töissä... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
19

KempeLe B-Tytöt Nimenhuuto.com

Saana kirjoitti: Hei! Jälleen pyörähtää käyntiin Gutzien myyntikampanja, joka kestää 15.9. saakka. Mennään vanhoilla kuvioilla eli tytöille jaetaan myyntiesitteet ja tuotepaketti, jota he voivat esitellä asiakkaille. Tuotepaketteja on kaksi samanlaista. Se, joka saa tuotepaketin, huolehtii myös, että tuotepaketti... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
17

TyLy Volley Nimenhuuto.com

Ketä me ollaan? 🤔 Sekalainen sakki joko entisiä konkareita tai lajiin myöhemmin treenautuneita yksilöitä. Toiminta alkoi ns. akkaporukkana, Tyyli-Lyyleinä, mutta sakkiin hivuteltiin pikkuhiljaa myös Lyylien miespuoleista jälkikasvua ja niin saivat kakslahkeiset lajin edustajat pikkuhiljaa paikkoja tässä lentopalloyhteisössä... Mitä me ollaan? 🤔 Hyväntuulisia. Joskus ihan hauskojakin. Hiljaisia. Puheliaita. Kaikenkarvaisia liikkujia. Niin ja ainakin omasta mielestä pidetään peli tasokkaana 😄

Piia kirjoitti: Katson vielä huomenna kestääkö selkä! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Sekajoukkue
18

Kempeleen Lentis Nimenhuuto.com

Seniorilentopalloa harrastava joukkue. Harkat 2 kertaa/viikko. Osallistutaan turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan. Ollaan harrastettu lentopalloa n. 30 v. Eli lähtötaso on s...

Jukka kirjoitti: Peruttu vähäisen osallistujamäärän johdosta (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Miehet
22

Opepoppoo Nimenhuuto.com

Kempeleen kouluilla työskentelevien sekolentisjoukkio

raija kirjoitti: Huomenna ei voi hiihtää, joten pelaan 😊 (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
36

kempelentopallo Nimenhuuto.com

Pelipäivä maanantaina 20:00 -22:00. Varamiehille sääntönä on, että pelipäivänä (ma) 12:00 jälkeen voi vapaasti ilmoittautua, jos paikkoja on vielä avoinna. Max 14 nopeinta pääsee pelaamaan.

Miikka kirjoitti: Ei varmaan jyrkin kans kahestaan kummosia pelejä saada aikaan niin vaihdetaanpa (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Miehet
40

KempeLe D pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei Kiitokset vielä pojille hienoista suorituksista ja taistelusta viimeiseen päivään saakka. Pahin vastustaja tänä vuonna oli tuuli kaikille joukkueille. Tiikeri sarjan joukkue hienosti sijalle 14 Vesan luotsaamana.... Hienoa pojat ja Vesa!!! Perus sarjan joukkue taisteli myös hienosti sijalle 1... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
9