Lentopallo Kempele

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kempele ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, salibandy, jääkiekko, kaukalopallo, sähly, pesis, futsal ja salibanby.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kempele

Lentopallo - Kempele

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa! Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesällä 2017 pelaamme harrastepesäpalloa, sisäpelien pariin palaamme jälleen syksyllä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: SYKSY 2017: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
86

KempeLe F-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon F-tytöt harjoittelevat monipuolisesti liikkumista, pallotuntumaa ja joukkuehenkeä. Harjoitukset pidetään Kempeleen Linnakangastalolla ja joukkue osallistuu myös Lentopalloliiton alaisiin turnauksiin Oulunseudulla.

Miia kirjoitti: Rahastonhoitajalta tiedustelin toimintamaksujen suuruuksia kaudelle 2017-2018. Kempeleen Lentopallo ry:n hallitus on päättänyt pitää maksut samana kuin viime vuonna eli: -Perhekohtainen jäsenmaksu 20€ -F-juniori 220€ (110€ syksy- ja 110€ kevätkausi) -Sisaralennus 30€/ nuorempi sisarus (15€/kausi) (19 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
24

Ylikylän Isku Nimenhuuto.com

Huumori on pitänyt porukan yhtenäisenä Pottuilu kasvattanut luonnetta Palkinnot on jaettu silloin tällöin(Mökö ?)

Kari kirjoitti: Niittyrannan koulun salimaksun voi maksaa myös yhtenä summana (esim 4 x 2 € Niitty) (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Sekajoukkue
33

KempeLe E-pojat Nimenhuuto.com

KempLe E-pojat. Harjoitukset ovat 3krt viikossa, maanantaina Kempelehallissa, tiistaina Kirkonkylän koululla ja sunnuntaina Linnakangastalon salissa. Valmentajina toimii: Jari Mäkinen ja Katri Roppola Joukkueenjohtaja Petri Pöllänen

Joukkue etsii pelaajia

Petri kirjoitti: Tässä koontia ajankohtaisista asioista, sama myös Word tulostettavana tiedostona materiaalit-osiossa: Talkoot • La 11.11.2017 Lumilyhtyarpojen myynti Zeppelinissä. Ilmoittautumiset Nimenhuutoon. Ilmoitan tarkemmat tiedot tapahtumasta kunhan saan ne pj:lta. • Katsotaan Lumilyhtyjen myyntitilanne m... (17 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
12

KempeLe D-tytöt Nimenhuuto.com

Tervetuloa tutustumaan lentopallon saloihin ja nauttimaan mukavasta harrastuksesta kaikki 2005-2006 syntyneet tytöt!

Kati kirjoitti: Hei, Tulevan viikon ajankohtaiset: - pe 24.11. mennessä ilmoittautumiset Junnuvaskoolin bussikyytiin. Kyytiä etsitään ko hetkeen mennessä ilmoittautuneelle määrälle. Muilla oletetaan olevan oma kyyti. - la 25.11. ETTAn naisten pelissä pallotyttövuoro. Ilmoittautuneita on riittävästi, mutta mukaan... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
29

KeTu Nimenhuuto.com

Kuusikymppisistä ylöspäin sakkimme aika lailla koostuu.Turnauksiin pyrimme osallistumaan näillä ukoilla.

Kari kirjoitti: Mahtavaa kerrankin on hyvä miehitys.Ilmoitin porukan Yhteisikäturnaukseen. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele Tupos Oulunsalo
Miehet
8

KempeLe C-tytöt 2017-2018 Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon C-tyttöjoukkueen info-sivusto kaudelle 2017-2018

Jenni kirjoitti: Moro, tällä hetkellä 12 ilmoittautunut lauantain jääkiekkomatsiin. Lisääkin vielä mahtuu mukaan. Lisäilmoittautumiset keskiviikkoiltaan mennessä, niin kerkiän varata oikean määrän lippuja. Alustavasti oli puhetta, että voitaisiin käydä omakustanteisesti syömässä jossain porukalla pelin jälkeen. K... (Vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Naiset
38

KempeLe C-pojat Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Verkkarit tulivat. C2- joukkueen kamppeet Terolla. C1 kamppeet tuon huomiseen turnaukseen. Pelipaitoja odotetaan vielä. - Sari (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
24

KempeLe B-pojat 2016-2017 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Hei, Ojan Raudan pihan siivoustalkoot on torstaina treenien jälkeen. Olen ilmoittanut kaikki B-pojat talkoisiin sekä mahdollisimman monta vanhempaa. Vanhempia voi mennä jo klo 18 alkavaan tapahtumaan. B-pojat + kuskit menevät sinne klo 19 - 20 tai voihan kuskit käydä halutessaan aloittelemassa as... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
18

KempeLe B-Tytöt Nimenhuuto.com

Saana kirjoitti: Hei! Jälleen pyörähtää käyntiin Gutzien myyntikampanja, joka kestää 15.9. saakka. Mennään vanhoilla kuvioilla eli tytöille jaetaan myyntiesitteet ja tuotepaketti, jota he voivat esitellä asiakkaille. Tuotepaketteja on kaksi samanlaista. Se, joka saa tuotepaketin, huolehtii myös, että tuotepaketti... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
18

KempeLe 00-tytöt Nimenhuuto.com

Annika kirjoitti: Meiltä yksi aikuinen 9.5. Linnakankaan mattotalkoisiin. Annika on silloin pesisturnauksessa, mutta jos nuorista jää kiinni, niin otetaan mukaan sisko... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
16

Opepoppoo Nimenhuuto.com

Kempeleen kouluilla työskentelevien sekolentisjoukkio

Manu kirjoitti: Ei taida syntyä pelejä... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
31

KempeLe E-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon energinen E-tyttöjoukkue kaudelle 2017-2018. Tytöt ovat 3. ja 4. -luokkalaisia ja reenaamme kolme kertaa viikossa.

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
22

kempelentopallo Nimenhuuto.com

Pelipäivä maanantaina 20:00 -22:00. Varamiehille sääntönä on, että pelipäivänä (ma) 12:00 jälkeen voi vapaasti ilmoittautua, jos paikkoja on vielä avoinna. Max 14 nopeinta pääsee pelaamaan.

Anssi kirjoitti: Onko huomenna pelejä? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Miehet
39

TyLy Volley Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Voipi olla tämän kevään harjoitukset harjoiteltu mun osalta. Saa nähdä. Ei hyvältä näytä vasemman polven tilanne. Lääkärin tuomio oli että menee kirurgille todennäköisesti. Että silleen☹️ (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Sekajoukkue
15

KempeLe-F-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Power Cupiin on lähdössä F-poikia kuusi, joten lähdemme kahdella joukkueella. Nyt kaikkien lähtijöiden on aika ilmoittautua turnaukseen. Ilmoittautuminen tapahtuu netin kautta oheisella seuran sisäisellä linkillä https://goo.gl/forms/iY8RJY6CV6NKtpmh2. Huomiseen mennessä pitää ilmoittautua j... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
7

KempeLe D pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei Kiitokset vielä pojille hienoista suorituksista ja taistelusta viimeiseen päivään saakka. Pahin vastustaja tänä vuonna oli tuuli kaikille joukkueille. Tiikeri sarjan joukkue hienosti sijalle 14 Vesan luotsaamana.... Hienoa pojat ja Vesa!!! Perus sarjan joukkue taisteli myös hienosti sijalle 1... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
10

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.