Lentopallo Kempele

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kempele ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, salibandy, jääkiekko, kaukalopallo, sähly, pesis, futsal ja salibanby.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kempele

Lentopallo - Kempele

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa, pallopelejä sekä salibandyä Oulussa! Joukkueemme on aikuisten sekajoukkue. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesäisin pelaamme pesäpalloa, talvikaudella eri pallopelejä sekä erillisellä vuorolla salibandyä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: TALVI 2018: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Paula kirjoitti: Rauhallista joulun aikaa kaikille Pallonaamoille. <3 Nyt syödään, juodaan ja saunotaan -keskiviikkona tapaamme jälleen pelailujen merkeissä! :) Jouluterveisin, Paula ja Aki (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate, Dodgeball ja Salibandy
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
95

KempeLe D-tytöt Nimenhuuto.com

Tervetuloa tutustumaan lentopallon saloihin ja nauttimaan mukavasta harrastuksesta kaikki 2005-2006 syntyneet tytöt!

Janne kirjoitti: Tervehdys! Vanhempainillan materiaali on ladattu nimenhuutoon. Lisäsin myös kevään päivitetyn pelisuunnitelman excelin. Kiitoksia hyvistä keskusteluista kaikille osallistujille. T: Janne (16 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
28

KempeLe E-pojat Nimenhuuto.com

KempLe E-pojat. Harjoitukset ovat 3krt viikossa, maanantaina Kempelehallissa, tiistaina Kirkonkylän koululla ja sunnuntaina Linnakangastalon salissa. Valmentajina toimii: Jari Mäkinen ja Katri Roppola Joukkueenjohtaja Petri Pöllänen

Joukkue etsii pelaajia

Petri kirjoitti: Tässä koontia ajankohtaisista asioista, sama myös Word tulostettavana tiedostona materiaalit-osiossa: Talkoot • La 11.11.2017 Lumilyhtyarpojen myynti Zeppelinissä. Ilmoittautumiset Nimenhuutoon. Ilmoitan tarkemmat tiedot tapahtumasta kunhan saan ne pj:lta. • Katsotaan Lumilyhtyjen myyntitilanne m... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
14

KempeLe F-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon F-tytöt harjoittelevat monipuolisesti liikkumista, pallotuntumaa ja joukkuehenkeä. Harjoitukset pidetään Kempeleen Linnakangastalolla ja joukkue osallistuu myös Lentopalloliiton alaisiin turnauksiin Oulunseudulla.

Miia kirjoitti: Hei! Eilisessä valmentajien ja joukkueenjohtajien palaverissa keskustelimme ja sovimme leivonnaisten pakastemyyntikampanjan toteutuksesta ennen hiihtolomaa. Tämä on oiva mahdollisuus kerätä rahaa kevään turnauksia ja poweria varten ja sen vuoksi Kempeleen Lentopallolle tulevasta myyntituotosta 70... (18 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
24

KempeLe C-tytöt 2017-2018 Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon C-tyttöjoukkueen info-sivusto kaudelle 2017-2018

Emmi kirjoitti: meidän kyydillä pääsee 3 AM-turnaukseen! :) (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Naiset
43

Ylikylän Isku Nimenhuuto.com

Huumori on pitänyt porukan yhtenäisenä Pottuilu kasvattanut luonnetta Palkinnot on jaettu silloin tällöin(Mökö ?)

Kari kirjoitti: https://www.olek.fi/wp-content/uploads/2018/01/vkt-mainos-uusi.png (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Sekajoukkue
35

KeTu Nimenhuuto.com

Kuusikymppisistä ylöspäin sakkimme aika lailla koostuu.Turnauksiin pyrimme osallistumaan näillä ukoilla.

Kari kirjoitti: Vuokattivolley M60 oli meille mukava kokemus siinä suhteessa että pääsimme pelaamaan semmoisia joukkueita vastaan jotka osallistuvat SM kisoihin. Ei me ihan tunareita olla sillä täyden päivätyön esim. Homenokat joutuivat tekemään. Raahen Parraat ja Terle 60 eivät myöskään voittaneet meitä.Mitali ... (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Lentopallo
Kempele Tupos Oulunsalo
Miehet
10

KempeLe B-pojat 2016-2017 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Hei, Ojan Raudan pihan siivoustalkoot on torstaina treenien jälkeen. Olen ilmoittanut kaikki B-pojat talkoisiin sekä mahdollisimman monta vanhempaa. Vanhempia voi mennä jo klo 18 alkavaan tapahtumaan. B-pojat + kuskit menevät sinne klo 19 - 20 tai voihan kuskit käydä halutessaan aloittelemassa as... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
16

KempeLe C-pojat Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Hei Tämän päivän harkkojen perumisen vuoksi huomenna on mahdollisuus käydä Ylikylän koulun salissa hakemassa tuntumaa. Pidetään huomenna lyhyet treenit Ylikylän yläasteella klo 19-20. Sali matala, mutta syöttöä ja vastaanottoa voidaan hiukan treenailla. Halukkaat paikalle. Tero (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
24

KempeLe B-Tytöt Nimenhuuto.com

Saana kirjoitti: Hei! Jälleen pyörähtää käyntiin Gutzien myyntikampanja, joka kestää 15.9. saakka. Mennään vanhoilla kuvioilla eli tytöille jaetaan myyntiesitteet ja tuotepaketti, jota he voivat esitellä asiakkaille. Tuotepaketteja on kaksi samanlaista. Se, joka saa tuotepaketin, huolehtii myös, että tuotepaketti... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
18

KempeLe 00-tytöt Nimenhuuto.com

Annika kirjoitti: Meiltä yksi aikuinen 9.5. Linnakankaan mattotalkoisiin. Annika on silloin pesisturnauksessa, mutta jos nuorista jää kiinni, niin otetaan mukaan sisko... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
16

KempeLe E-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon energinen E-tyttöjoukkue kaudelle 2017-2018. Tytöt ovat 3. ja 4. -luokkalaisia ja reenaamme kolme kertaa viikossa.

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
21

kempelentopallo Nimenhuuto.com

Pelipäivä maanantaina 20:00 -22:00. Varamiehille sääntönä on, että pelipäivänä (ma) 12:00 jälkeen voi vapaasti ilmoittautua, jos paikkoja on vielä avoinna. Max 14 nopeinta pääsee pelaamaan.

Markus kirjoitti: Laskua pukkaa. Nyt tässä laskussa on kaikki vuorot kesäkuun loppuun asti. 78,6€ / pelaaja suorittakoot minun tilille pikimmiten FI35 5740 4420 0317 89...Mobilepaykin toimii edelleen. Laskun eräpäivä on ylihuomenna :) Nyt on siis laskettu 14 vakkaripelaajalla kun Tommikin jatkaa vakkarina. Kaikki ... (17 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Miehet
40

Opepoppoo Nimenhuuto.com

Kempeleen kouluilla työskentelevien sekolentisjoukkio

Jouni kirjoitti: Onkohan niin,että pelit on tiukassa tänään? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
31

TyLy Volley Nimenhuuto.com

Anu kirjoitti: Maksun eräpäivä siis 15.2... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Sekajoukkue
20

KempeLe-F-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Power Cupiin on lähdössä F-poikia kuusi, joten lähdemme kahdella joukkueella. Nyt kaikkien lähtijöiden on aika ilmoittautua turnaukseen. Ilmoittautuminen tapahtuu netin kautta oheisella seuran sisäisellä linkillä https://goo.gl/forms/iY8RJY6CV6NKtpmh2. Huomiseen mennessä pitää ilmoittautua j... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
7

KempeLe D pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei Kiitokset vielä pojille hienoista suorituksista ja taistelusta viimeiseen päivään saakka. Pahin vastustaja tänä vuonna oli tuuli kaikille joukkueille. Tiikeri sarjan joukkue hienosti sijalle 14 Vesan luotsaamana.... Hienoa pojat ja Vesa!!! Perus sarjan joukkue taisteli myös hienosti sijalle 1... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
9