Lentopallo Kempele

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kempele ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, pesäpallo, salibandy, jääkiekko, futsal, kaukalopallo, sähly, pesis ja salibanby.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kempele

Lentopallo - Kempele

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Keväällä 2017 pelaamme sisävuorolla eri pallopelejä, pesäpallon pariin palaamme jälleen kesällä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KEVÄT 2017: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
39

KempeLe e-pojat Nimenhuuto.com

KempLe e-pojat. Harjoitukset ovat 3krt viikossa, Maanantaina kempelehallissa, Tiistaina ja Sunnuntaina linnakangastalon koululla. Pojista on koostettu kolme joukkuetta: * KempLe(1), osallistuu AM-sarjaan. * KempLe 2, osallistuu AM-sarjaan. * KempLe, osallistuu Tiikerisarjaan Valmentajina toimii: Minna Mäkikyrö (JoJo) Jari Mäkinen Päävalmentaja Katri Roppola Valmentaja Mika Saren Valmentaja AM otteluohjelma ja tulokset: https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2016ppohj&sarja=PE Tiikerisarjan otteluohjelma ja tulokset: https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2016ppohj&sarja=PET

Mika kirjoitti: Huomisen Oulunsuun Heitton tuiran koululla järjestämän AM turnauksen joukkueet ovat: AM Kempele: Atte, Eeli, Joni. Jaakko ja Otto P D-pojista. (Valmentaja Minna tai Ismo) AM Kempele 2: Aapo S, Artturi; Olli ja Topias. (Valmentaja Mika) Ottelut (kenttä 1) 11:00 KempeLe - NaPa 1 11:45 NaPa 1 - OsVa... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
21

KempeLe E-tytöt Nimenhuuto.com

Tervetuloa tutustumaan lentopallon saloihin ja nauttimaan mukavasta harrastuksesta kaikki 2005-2006 syntyneet tytöt!

Ella kirjoitti: Ella tulee omalla kyydillä (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
42

KempeLe F-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon F-tytöt harjoittelevat monipuolisesti liikkumista, pallotuntumaa ja joukkuehenkeä. Harjoutukset pidetään Kempeleen Linnakangastalolla ja joukkue osallistuu myös Lentopalloliitonalaisiin turnauksiin Oulunseudulla.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Raakel joutuu huilaamaan tämänkin vkon kovan flunssan ja silmätulehduksen vuoksi. Voi olla ettei pääse turnaukseen. (Vuosi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
29

Ylikylän Isku Nimenhuuto.com

Huumori on pitänyt porukan yhtenäisenä Pottuilu kasvattanut luonnetta Palkinnot on jaettu silloin tällöin(Mökö ?)

Kari kirjoitti: Siellä otetaan vaan aurigoa kun pitäis pelata (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Sekajoukkue
34

KeTu Nimenhuuto.com

Kuusikymppisistä ylöspäin sakkimme aika lailla koostuu.Turnauksiin pyrimme osallistumaan näillä ukoilla.

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele Tupos Oulunsalo
Miehet
10

KempeLe DC-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon D ja C-tyttöjoukkueen info-sivusto kaudelle 2015-2016

Jenni kirjoitti: Moro, tällä hetkellä 12 ilmoittautunut lauantain jääkiekkomatsiin. Lisääkin vielä mahtuu mukaan. Lisäilmoittautumiset keskiviikkoiltaan mennessä, niin kerkiän varata oikean määrän lippuja. Alustavasti oli puhetta, että voitaisiin käydä omakustanteisesti syömässä jossain porukalla pelin jälkeen. K... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Naiset
18

KempeLe 2001-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Lentopallon B-tyttöjoukkueen treenisivusto kaudelle 2016-2017

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
10

KempeLe B-pojat 2016-2017 Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Tulokset 7.1.2017 harjoitusturnauksesta laitettu Kuvat ja Materiaalit/sekalaiset kansioon. Turnauspäivä oli onnistunut ja hienoja pelejä saatiin aikaiseksi. Kiitokset kaikille osallistujille, avustajille ja katsojille. Turnauksen voiton vei B1-pojat, toiseksi tuli valmentajien joukkue Jontella va... (9 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
24

KempeLe C-pojat Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Moi Vähänlaisesti Ilmoittautumisia huomiseen sunnuntain harkkoihin. Perutaan harjoitukset!!! - Mika (17 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Pojat
31

KempeLe B-Tytöt Nimenhuuto.com

Saana kirjoitti: Hei! Jälleen pyörähtää käyntiin Gutzien myyntikampanja, joka kestää 15.9. saakka. Mennään vanhoilla kuvioilla eli tytöille jaetaan myyntiesitteet ja tuotepaketti, jota he voivat esitellä asiakkaille. Tuotepaketteja on kaksi samanlaista. Se, joka saa tuotepaketin, huolehtii myös, että tuotepaketti... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
18

KempeLe 00-tytöt Nimenhuuto.com

Annika kirjoitti: Meiltä yksi aikuinen 9.5. Linnakankaan mattotalkoisiin. Annika on silloin pesisturnauksessa, mutta jos nuorista jää kiinni, niin otetaan mukaan sisko... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Kempele
Tytöt
16

Opepoppoo Nimenhuuto.com

Kempeleen kouluilla työskentelevien sekolentisjoukkio

Jouni kirjoitti: voisiko joku valistaa pelataanko huomenna? Kyselee Juoniboy (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
28

kempelentopallo Nimenhuuto.com

Pelipäivä maanantaina 20:00 -22:00. Varamiehille sääntönä on, että pelipäivänä (ma) 12:00 jälkeen voi vapaasti ilmoittautua, jos paikkoja on vielä avoinna. Max 14 nopeinta pääsee pelaamaan.

Pekka kirjoitti: Maksettu (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Kempele
Miehet
43

TyLy Volley Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Ilmeisesti porukkaan on tullut uusia pelaajia, tervetuloa! Jaoimme syksyn kausimaksun senhetkisen pelaajamäärän mukaan, ja hinnaksi tuli silloin 20,65 euroa. Voitte maksaa summan tililleni: FI94 5741 3620 0953 46. Laitathan viestin kun olet maksanut, niin laitan ylös. Pallopumppu on muuten h... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Kempele
Sekajoukkue
18

KempeLe-F-pojat Nimenhuuto.com

Eevaleena kirjoitti: Hei, Eilinen toimintapäivä peleineen meni hienosti. Nyt on aika kääntää katseet jo tulevaan toimintapäivään, joka on meidän ja F-tyttöjen yhteinen ponnistus 21.1.2017 Linnakangastalon koululla. Tässä vaiheessa tiedoksenne, että eilen sovimme F-tyttöjen joukkueenjohtajan kanssa hankkivamme arpajai... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
12

KempeLe D pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei Kiitokset vielä pojille hienoista suorituksista ja taistelusta viimeiseen päivään saakka. Pahin vastustaja tänä vuonna oli tuuli kaikille joukkueille. Tiikeri sarjan joukkue hienosti sijalle 14 Vesan luotsaamana.... Hienoa pojat ja Vesa!!! Perus sarjan joukkue taisteli myös hienosti sijalle 1... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Kempele
Ei asetettu
11

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.