Jalkapallo Muhos

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muhos ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, pesäpallo, salibandy, lentopallo ja säbä.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PonPa0708t Nimenhuuto.com

Tervetuloa nauttimaan jalkapallosta! Olemme aloittaneet vuonna 2012 Muhoksella jalkapallon harjoittelun tyttöjen ja poikien parissa ja perustimme syksyllä 2014 jalkapallon erikoisseuran Ponkilan Pantterit, jotta voimme taata lasten pääsevän harrastamaan tätä hienoa lajia ympäri vuoden. Nyt kaikki lapset innolla mukaan! www.ponkilanpantterit.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa nauttimaan jalkapallosta! Olemme perustaneet vuoden 2014 syksllä M...

Sanna kirjoitti: Pelit ovat seuraavasti : Klo 17.20 PonPa-Tervarit 09 pun Nurmikenttä2. Klo 18.40 Pallokarhut t 08-09-PonPa nurmikenttä2. Paikalle 16.50. Pinkit peliasut päälle. Kyselkää ja tarjotkaa kyytiä tarvittaessa. 😊 (24 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
19

PonPa07p Nimenhuuto.com

Tervetuloa nauttimaan jalkapallosta! Olemme aloittaneet vuonna 2012 Muhoksella jalkapallon harjoittelun tyttöjen ja poikien parissa ja perustimme syksyllä 2014 jalkapallon erikoisseuran Ponkilan Pantterit, jotta voimme taata lasten pääsevän harrastamaan tätä hienoa lajia ympäri vuoden. Nyt kaikki lapset innolla mukaan! www.ponkilanpantterit.com

Olli kirjoitti: Hei! Aloitamme treenit jatkossa 15min ennen varsinaisia treeniaikoja, jotka ovat koko kesän samat mitä ovat olleet tähänkin asti, eli niihin ei tule muutosta. Teemme alkulämmöt sen vartin aikana ja saamme sitä myötä koko harjoitusajan hyödynnettyä futiksen treenaamiseen. Treeneihin siis jatkossa ... (30 päivää sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
38

ponpa101112p Nimenhuuto.com

Ponkilan Pantterit ry on jalkapallon erikoisseura, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2015 Muhoksella. Seurassa on sekä tyttöjen-, että poikien joukkueita sekä naisten joukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan hauskaan jalkapallotoimintaan, missä lapsilla on mahdollisu...

Joose kirjoitti: Hei. Meiltä mennyt tyystin ohi tuo lauantain turnaus. Vieläkö ehtii Joose S mukaan turnaukseen? T. Kaisu Saarnio (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
46

PonPa Naiset Nimenhuuto.com

Ponkilan Panttereiden naisten joukkue on kesällä 2013 perustettu joukkue, jossa pelaajia yhdistää rakkaus lajiin. Pyrkimyksenä on ollut kunnon kohotus ja sivutuotteena myös pelin oppiminen hauskanpitoa unohtamatta. Vuonna 2019 joukkue pelaa ensimmäisen sarjakautensa naisten kolmosessa!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Lopetan jalkkiksen, koska aika ei riitä enään treeneihin... Torstaille myös sattui just minun laulutunnit. Kattoo sitten ensvuonna uuestaan jos silloin paremmin aika riittäisi!😄 Terveisin Iida (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muhos
Naiset
46

ponpa0305p Nimenhuuto.com

Olemme ottaneet Nimenhuudon käyttöön Ponkilan Panttereiden 03-05 -poikien joukkueelle. Pojat harjoittelevat tällä hetkellä kerran viikossa ja joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki kyseisten ikäluokkien pojat.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei muistutuksena kaikille tämä: jos et ole vielä käynyt kirjautumassa kannustajaksi, niin vielä ehtii hyvin mukaan tälle vuodelle kerryttämään Ponkilan Panttereiden tukipottia! Seuroille maksettava Kannustajat-tukipotti määräytyy sen mukaan, kuinka paljon kukin seura kerää Kannustajia ja Kannust... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
29

ponpa0809t Nimenhuuto.com

Ponkilan Panttereiden tyttöjen 08-09-joukkueesen otetaan mukaan uusia pelaajia. Olethan yhteydessä joukkueenjohtajaan nurmemin@gmail.com tai 040-5443227 niin saat ajankohtaista tietoa harjoituksista. Tervetuloa mukavaan seuraan!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi. Jutta on kokenut nyt jäävänsä jälkeen isompien treeneissä ja päätti jatkaa vain oman ikäisten sarjassa. Kiitos valkulle kun sai Juttaki treenata teidän kans talven. Jos poistat meidät tästä nimenhuudosta. Mirka Huovinen (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
1

ponpa1011t Nimenhuuto.com

Paavo kirjoitti: Muistakaa ilmoittautua! Ja kalenteriin viikonloppu ylös. (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
19

ponpa06p Nimenhuuto.com

Tanja kirjoitti: Hei kaikki!😊 Otimme joukkueelle myyntiin tähtikortteja 30kpl (lisääkin saa jos loppuu kesken tai myymättä jääneet voi palauttaa). Minulta saa kortteja, maksu käteisellä minulle(minä tilitän rahat sitten seuran tilille). Myynti-aikaa on maaliskuun puoleen väliin asti. Tähtikortin 2019-2020 myyntih... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
35

ponpa12 Nimenhuuto.com

Mirja kirjoitti: Laittaisitteko pikaisesti torstaihin 24.1. mennessä tähän IN tai OUT niin tiedetään saadaanko joukkuetta kasaan. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muhos
Sekajoukkue
4

ponpa0506t Nimenhuuto.com

Krista kirjoitti: Tällä lähtee tilaus huomenna (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
17

ponpajalkapallokoulu Nimenhuuto.com

Ponkilan Panttereiden jalkapallokoulu on -13 syntyneille tytöille ja pojille tarkoitettu yhteinen joukkue, jossa harjoitellaan jalkapallon perusasioita iloisella mielellä.

Veeti kirjoitti: Onko huomenna treenit? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Sekajoukkue
45