Jalkapallo Muhos

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muhos ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, jääkiekko, salibandy, lentopallo ja säbä.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Muhos

Jalkapallo - Muhos

PonPa0607t Nimenhuuto.com

Tervetuloa nauttimaan jalkapallosta! Olemme aloittaneet vuonna 2012 Muhoksella jalkapallon harjoittelun tyttöjen ja poikien parissa ja perustimme syksyllä 2014 jalkapallon erikoisseuran Ponkilan Pantterit, jotta voimme taata lasten pääsevän harrastamaan tätä hienoa lajia ympäri vuoden. Nyt kaikki lapset innolla mukaan! www.ponkilanpantterit.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa nauttimaan jalkapallosta! Olemme perustaneet vuoden 2014 syksllä M...

Sanna kirjoitti: Hei.Huomatkaa, että keskiviikon harjoitusajat muuttuvat hiihtoloman jälkeen alkavaksi jo 18.30!! (22 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Sekajoukkue
26

PonPa 02- 03 tytöt Nimenhuuto.com

Olemme muhoslainen tyttöjen jalkapallojoukkue, jossa pelaa 2002 ja 2003 syntyneitä tyttöjä. Pelaajia meillä on Muhokselta ja Utajärveltä, Pelasimme vuonna 2016 harrastesarjaa ja mestaruussarjaa (piirisarjaa kovimmassa sarjassa) Lisäksi kävimme Kokkolaturnauksessa heinäkuussa (5 päivää) Harjoittelemme kolme kertaa viikossa. Osapelaajista aloitti 2014 syksyllä ja osa aloitti 2015 kesällä. Nyt saimme vielä kolme uutta pelaajaa syksyllä 2016. Ensi kesän alustava tavoite on pelata piirisarjaa ja käydä kahdessa kesäturnauksessa. Nyt talvella pelaamme futsalsarjassa. Huom! Jos tulet esim. Oulusta, emme vaadi sinua käymään kaikissa harjoituksissa. Houkuttele pelikaverin mukaan, vaikka 3 kaveria. Kimppakyydillä Oulusta kulkeminen on helpompaa. Voit ottaa yhteyttä 0400- 436546 Asko Lampinen

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Viimeiset harjoitukset Urheilusalissa kaikuu valmentajan ankara ääni, juniorit parhaansa yrittää, toinen toistaan jo taitavampi on. On kolmen vuoden tarina tullut päätökseen, viimeisen kerran, pienen joukkueen viimeiset pelaajat, seisovat ankaran valmentajan edessä. Viimeisen kerran valmentaja ka... (28 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
14

PonPa07p Nimenhuuto.com

Tervetuloa nauttimaan jalkapallosta! Olemme aloittaneet vuonna 2012 Muhoksella jalkapallon harjoittelun tyttöjen ja poikien parissa ja perustimme syksyllä 2014 jalkapallon erikoisseuran Ponkilan Pantterit, jotta voimme taata lasten pääsevän harrastamaan tätä hienoa lajia ympäri vuoden. Nyt kaikki lapset innolla mukaan! www.ponkilanpantterit.com

Niko kirjoitti: millon pitää palauttaa paperitukun tilaus? (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
29

ponpa10p Nimenhuuto.com

Ponkilan Pantterit ry on jalkapallon erikoisseura, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2015 Muhoksella. Seurassa on sekä tyttöjen-, että poikien joukkueita sekä naisten joukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan hauskaan jalkapallotoimintaan, missä lapsilla on mahdollisu...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
10

ponpa0809t Nimenhuuto.com

Ponkilan Panttereiden tyttöjen 08-09-joukkueesen otetaan mukaan uusia pelaajia. Olethan yhteydessä joukkueenjohtajaan nurmemin@gmail.com tai 040-5443227 niin saat ajankohtaista tietoa harjoituksista. Tervetuloa mukavaan seuraan!

Tommi kirjoitti: Moro ! Kesäharjoitusaikojen haku ajankohtainen. Haetaanko esim. maanantai ja keskiviikkovuoroja 08/09 tytöille. Ajankohta varmaan klo 17.30-20.00 välille. Laittakaa viestiä, jos tuntuu, että nuo päivät ei jostain syystä käy ! Jos enempi porukkaa kelle ei joku päivä käy niin katsotaan toista päivä... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
23

ponpa-jalkapallokoulu Nimenhuuto.com

Ponkilan Panttereiden jalkapallokoulu on tarkoitettu pääasiassa 2008-2009 -syntyneille lapsille, ja siellä aloitetaan tutustuminen kuningaslajiin kerran viikossa pidettävissä harjoituksissa.

Paavo kirjoitti: Hei jalkapallokoululaisten vanhemmat! Keväällä on tarkoitus muodostaa TYTTÖJEN -10-11 syntyneiden oma joukkue. Eli käytännössä tämä tapahtuu kun siirrymme ulos treenaamaan. Tällä TYTTÖJEN joukkueella olisi mahdollisuus jo ensi kesänä osallistua Miniliigaan joka koostuu usemmasta turnauksesta. Tur... (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Sekajoukkue
45

ponpa0305p Nimenhuuto.com

Olemme ottaneet Nimenhuudon käyttöön Ponkilan Panttereiden 03-05 -poikien joukkueelle. Pojat harjoittelevat tällä hetkellä kerran viikossa ja joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki kyseisten ikäluokkien pojat.

Matti kirjoitti: seuraavat treenit 4.1, hauskoja pelijuttuja vanhempia ja valmentajia vastaan (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
44

Balloriinat Nimenhuuto.com

Muhoksen Balloriinat on kesällä 2013 perustettu naisten harrastejoukkue, joka hakee uusia jäseniä. Pyrkimyksenä on kunnon kohotus ja sivutuotteena myös pelin oppiminen hauskanpitoa unohtamatta. Balloriinat kuuluu Ponkilan Pantterit -jalkapalloseuraan.

Leena kirjoitti: Mari: Tuliko kokkolasta julkaisukelpoisia kuvia ja videota? Laitakko tänne jos tuli:D (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muhos
Naiset
35

ponpa06p Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Vaihtuiko tämän päivän treenien jälkeen kengät kellään noin kokoa pienempiin? Kengät ilmeisesti muuten samanlaiset. Laitan kuvan materiaalikansioon. (29 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
39

ponpa0405t Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi. Nina ei tosiaan enää pelaa jalkapalloa,joten voi poistaa pelaajalistalta/nimenhuudosta. En löytänyt itse sellaista linkkiä täältä. T.anu (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.