Jalkapallo Muhos

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muhos ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, jääkiekko, lentopallo ja säbä.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Muhos

Jalkapallo - Muhos

PonPa0708t Nimenhuuto.com

Tervetuloa nauttimaan jalkapallosta! Olemme aloittaneet vuonna 2012 Muhoksella jalkapallon harjoittelun tyttöjen ja poikien parissa ja perustimme syksyllä 2014 jalkapallon erikoisseuran Ponkilan Pantterit, jotta voimme taata lasten pääsevän harrastamaan tätä hienoa lajia ympäri vuoden. Nyt kaikki lapset innolla mukaan! www.ponkilanpantterit.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa nauttimaan jalkapallosta! Olemme perustaneet vuoden 2014 syksllä M...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moro 08/09 tytöt/vanhemmat! Olen jonkin aikaa miettinyt valmennuskuviotani, nyt kun joukkueenyhdistyminen tapahtui ja nyt ajattelin siirtyä syrjään valmennushommista.Itse tykkäsin valmentaa tyttöjä ja toivon mukaan tunne oli molemminpuolinen.Toivon mukaan oppiakin tuli :) Oli aluksi tarkoitus puh... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
27

PonPa07p Nimenhuuto.com

Tervetuloa nauttimaan jalkapallosta! Olemme aloittaneet vuonna 2012 Muhoksella jalkapallon harjoittelun tyttöjen ja poikien parissa ja perustimme syksyllä 2014 jalkapallon erikoisseuran Ponkilan Pantterit, jotta voimme taata lasten pääsevän harrastamaan tätä hienoa lajia ympäri vuoden. Nyt kaikki lapset innolla mukaan! www.ponkilanpantterit.com

Jeremias kirjoitti: Jeremiaksella on vaihtunut eilen treeneissä kengät. Kengissä lukee Emma Raappana. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
45

PonPa 02- 03 tytöt Nimenhuuto.com

Olemme muhoslainen tyttöjen jalkapallojoukkue, jossa pelaa 2002 ja 2003 syntyneitä tyttöjä. Pelaajia meillä on Muhokselta ja Utajärveltä, Pelasimme vuonna 2016 harrastesarjaa ja mestaruussarjaa (piirisarjaa kovimmassa sarjassa) Lisäksi kävimme Kokkolaturnauksessa heinäkuussa (5 päivää) Harjoittelemme kolme kertaa viikossa. Osapelaajista aloitti 2014 syksyllä ja osa aloitti 2015 kesällä. Nyt saimme vielä kolme uutta pelaajaa syksyllä 2016. Ensi kesän alustava tavoite on pelata piirisarjaa ja käydä kahdessa kesäturnauksessa. Nyt talvella pelaamme futsalsarjassa. Huom! Jos tulet esim. Oulusta, emme vaadi sinua käymään kaikissa harjoituksissa. Houkuttele pelikaverin mukaan, vaikka 3 kaveria. Kimppakyydillä Oulusta kulkeminen on helpompaa. Voit ottaa yhteyttä 0400- 436546 Asko Lampinen

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Viimeiset harjoitukset Urheilusalissa kaikuu valmentajan ankara ääni, juniorit parhaansa yrittää, toinen toistaan jo taitavampi on. On kolmen vuoden tarina tullut päätökseen, viimeisen kerran, pienen joukkueen viimeiset pelaajat, seisovat ankaran valmentajan edessä. Viimeisen kerran valmentaja ka... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
15

ponpa10p Nimenhuuto.com

Ponkilan Pantterit ry on jalkapallon erikoisseura, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2015 Muhoksella. Seurassa on sekä tyttöjen-, että poikien joukkueita sekä naisten joukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan hauskaan jalkapallotoimintaan, missä lapsilla on mahdollisu...

Markus kirjoitti: Millä nimellä tuossa otteluohjelmassa nuo 10 pojat? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
43

ponpa-jalkapallokoulu Nimenhuuto.com

Ponkilan Panttereiden jalkapallokoulu on tarkoitettu pääasiassa 2012 -syntyneille lapsille, ja siellä aloitetaan tutustuminen kuningaslajiin kerran viikossa pidettävissä harjoituksissa.

Juha kirjoitti: Hei vanhemmat, Valitettavasti salivuorojen jaossa on tullut sekaannus ja jalkapallokoulun vuoro siirtyy klo 19:30-20:30, päivänä edelleen tiistai ja paikkana Tähtiareena. Ilmoitatteko mahdollisimman pian mikäli koette että tämä on aivan liian myöhään, vaihtoehtoja tosin ei juurikaan ole. (14 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Sekajoukkue
25

ponpa0305p Nimenhuuto.com

Olemme ottaneet Nimenhuudon käyttöön Ponkilan Panttereiden 03-05 -poikien joukkueelle. Pojat harjoittelevat tällä hetkellä kerran viikossa ja joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki kyseisten ikäluokkien pojat.

Miro kirjoitti: Käy äänestämässä Ponkilan Pantterit auttaa seuraa saamaan tukea. Äänestyksessä on mukana yli kolmekymmentä seuraa ympäri Pohjois-Suomea. Ehdokkaiden joukosta valitaan 15-20 seuraa ensi vuoden Kannustajat-yhteistyöhön. Huomioimme valinnassa äänestystuloksen lisäksi myös hakemukset perusteluineen s... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
44

Balloriinat Nimenhuuto.com

Muhoksen Balloriinat on kesällä 2013 perustettu naisten harrastejoukkue, joka hakee uusia jäseniä. Pyrkimyksenä on kunnon kohotus ja sivutuotteena myös pelin oppiminen hauskanpitoa unohtamatta. Balloriinat kuuluu Ponkilan Pantterit -jalkapalloseuraan.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mut voi poistaa, ku en uskalla vieläkään juosta ettei akilles mene uudestaan (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Muhos
Naiset
29

ponpa0809t Nimenhuuto.com

Ponkilan Panttereiden tyttöjen 08-09-joukkueesen otetaan mukaan uusia pelaajia. Olethan yhteydessä joukkueenjohtajaan nurmemin@gmail.com tai 040-5443227 niin saat ajankohtaista tietoa harjoituksista. Tervetuloa mukavaan seuraan!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi. Jutta on kokenut nyt jäävänsä jälkeen isompien treeneissä ja päätti jatkaa vain oman ikäisten sarjassa. Kiitos valkulle kun sai Juttaki treenata teidän kans talven. Jos poistat meidät tästä nimenhuudosta. Mirka Huovinen (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
1

ponpa06p Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: pe treeneissä toisen joukkueen pelaajan kengät vaihtuneet (Jeremias Järvitalo), tilalla kengät joissa nimi Emma Raappana.Ilmoitelkaa jos vaihtuneet meidän joukkuelaisen kesken. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
40

ponpa0405t Nimenhuuto.com

Johanna kirjoitti: Hei pelaajat ja vanhemmat!! Kesäkausi 2017 paketissa ja on ehditty siirtyä jo saliinkin... Mutta palataan kuitenkin vielä viime kauteen;) Onnea Eerika Rauhio vuoden pantteri valinnasta seuran päättäjäisissä!!! Mahtava kausi takana!! Ja on aika viettää joukkueen omat päättärit;) Eli kaikki kesäkau... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
41

ponpa1011t Nimenhuuto.com

Pinja kirjoitti: Hei! Välitän seuraavanlaisia terveisiä: Eräs seuramme vanhemmista on sopinut seuran puolesta Muhoksen Varaosakeskuksen kanssa yhteistyösopimuksen. Seuran jäsenet ja lasten vanhemmat ostaessaan Muhoksen Varaosakeskuksesta tavaraa (esim. varaosia) tai teettäessään korjauksia tai huoltoa autoonsa, v... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.