Jalkapallo Muhos

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muhos ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, jääkiekko, lentopallo ja säbä.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Muhos

Jalkapallo - Muhos

PonPa0607t Nimenhuuto.com

Tervetuloa nauttimaan jalkapallosta! Olemme aloittaneet vuonna 2012 Muhoksella jalkapallon harjoittelun tyttöjen ja poikien parissa ja perustimme syksyllä 2014 jalkapallon erikoisseuran Ponkilan Pantterit, jotta voimme taata lasten pääsevän harrastamaan tätä hienoa lajia ympäri vuoden. Nyt kaikki lapset innolla mukaan! www.ponkilanpantterit.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa nauttimaan jalkapallosta! Olemme perustaneet vuoden 2014 syksllä M...

Sanna kirjoitti: Muistellaanpa taas koko porukka näitä joukkueen sääntöjä. Näistä on ollut puhetta jo menneellä kaudella, mutta muistin virkistykseksi otetaan nämä esille myös nyt. Jokaisen olisi suositeltavaa keskustella näistä oman lapsensa kanssa, koska säännöt meinaavat välillä unohtua. Ponkilan Panttereiden ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Sekajoukkue
27

PonPa 02- 03 tytöt Nimenhuuto.com

Olemme muhoslainen tyttöjen jalkapallojoukkue, jossa pelaa 2002 ja 2003 syntyneitä tyttöjä. Pelaajia meillä on Muhokselta ja Utajärveltä, Pelasimme vuonna 2016 harrastesarjaa ja mestaruussarjaa (piirisarjaa kovimmassa sarjassa) Lisäksi kävimme Kokkolaturnauksessa heinäkuussa (5 päivää) Harjoittelemme kolme kertaa viikossa. Osapelaajista aloitti 2014 syksyllä ja osa aloitti 2015 kesällä. Nyt saimme vielä kolme uutta pelaajaa syksyllä 2016. Ensi kesän alustava tavoite on pelata piirisarjaa ja käydä kahdessa kesäturnauksessa. Nyt talvella pelaamme futsalsarjassa. Huom! Jos tulet esim. Oulusta, emme vaadi sinua käymään kaikissa harjoituksissa. Houkuttele pelikaverin mukaan, vaikka 3 kaveria. Kimppakyydillä Oulusta kulkeminen on helpompaa. Voit ottaa yhteyttä 0400- 436546 Asko Lampinen

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Viimeiset harjoitukset Urheilusalissa kaikuu valmentajan ankara ääni, juniorit parhaansa yrittää, toinen toistaan jo taitavampi on. On kolmen vuoden tarina tullut päätökseen, viimeisen kerran, pienen joukkueen viimeiset pelaajat, seisovat ankaran valmentajan edessä. Viimeisen kerran valmentaja ka... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
14

PonPa07p Nimenhuuto.com

Tervetuloa nauttimaan jalkapallosta! Olemme aloittaneet vuonna 2012 Muhoksella jalkapallon harjoittelun tyttöjen ja poikien parissa ja perustimme syksyllä 2014 jalkapallon erikoisseuran Ponkilan Pantterit, jotta voimme taata lasten pääsevän harrastamaan tätä hienoa lajia ympäri vuoden. Nyt kaikki lapset innolla mukaan! www.ponkilanpantterit.com

Niko kirjoitti: Hei, Koska siirrymme ulos pelaamaan? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
29

ponpa10p Nimenhuuto.com

Ponkilan Pantterit ry on jalkapallon erikoisseura, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2015 Muhoksella. Seurassa on sekä tyttöjen-, että poikien joukkueita sekä naisten joukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan hauskaan jalkapallotoimintaan, missä lapsilla on mahdollisu...

Markus kirjoitti: Onko torstain turnauksesta vielä tarkempia aikatauluja? (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
15

ponpa0809t Nimenhuuto.com

Ponkilan Panttereiden tyttöjen 08-09-joukkueesen otetaan mukaan uusia pelaajia. Olethan yhteydessä joukkueenjohtajaan nurmemin@gmail.com tai 040-5443227 niin saat ajankohtaista tietoa harjoituksista. Tervetuloa mukavaan seuraan!

Tommi kirjoitti: Kevään tekonurmiharjoitusajat !( Muuttuvat kun kaikki kentät käytössä) Vielä ollaan salissa ja ilmoitetaan T08/09 tytöille siirrosta erikseen Maanantai klo harjoitusryhmät tekonurmi kentän ulkopuolella P07 P08 17:00-18:15 P03/04/05 T08/09 18:15-:19:30 T04/05 P06 19:30-21:00 Torstai klo harjoitusr... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
23

ponpa0305p Nimenhuuto.com

Olemme ottaneet Nimenhuudon käyttöön Ponkilan Panttereiden 03-05 -poikien joukkueelle. Pojat harjoittelevat tällä hetkellä kerran viikossa ja joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki kyseisten ikäluokkien pojat.

Matti kirjoitti: 21.5 pelattavaksi merkitty TP-47-PonPa peli on siirretty pelattavaksi 13.5 Klo:16.00 Peli pelataan lappiahallissa huonon kenttä tilanteen vuoksi. (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
44

ponpa-jalkapallokoulu Nimenhuuto.com

Ponkilan Panttereiden jalkapallokoulu on tarkoitettu pääasiassa 2008-2009 -syntyneille lapsille, ja siellä aloitetaan tutustuminen kuningaslajiin kerran viikossa pidettävissä harjoituksissa.

Paavo kirjoitti: Hei, huomatkaa tänään treenit siis tekonurmella! (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Sekajoukkue
47

Balloriinat Nimenhuuto.com

Muhoksen Balloriinat on kesällä 2013 perustettu naisten harrastejoukkue, joka hakee uusia jäseniä. Pyrkimyksenä on kunnon kohotus ja sivutuotteena myös pelin oppiminen hauskanpitoa unohtamatta. Balloriinat kuuluu Ponkilan Pantterit -jalkapalloseuraan.

Leena kirjoitti: Mari: Tuliko kokkolasta julkaisukelpoisia kuvia ja videota? Laitakko tänne jos tuli:D (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muhos
Naiset
37

ponpa06p Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei, Pyytäisin huoltajia tarkistamaan oman lapsen kohdalta huoltajan yhteystiedot, sekä puhelinnumeron että sähköpostin, jotta saamme teidät kiinni tarpeen tullen pikaisestikin (mm. Kokkola Cupin reissua ajatellen). Muistutan samalla, että joukkueen ensisijainen viestintä huoltajille tapahtuu Nim... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
39

ponpa0405t Nimenhuuto.com

Johanna kirjoitti: Heippa! Piirisarjaturnaus(04) Rovaniemellä 11.6. Linja-auto kyyditys Oululaisten kanssa varmistunut. Hinta lähtijämäärästä riippuen 14-20€. Kerätään nyt pelaajat ja kyytiin tulijat,niin tiedetään meidän osallistujamäärä ja lähtijät. Näin myös Panu saa joukkueen koottua. -J- (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
42

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.