Jalkapallo Muhos

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muhos ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, jääkiekko, lentopallo ja säbä.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Muhos

Jalkapallo - Muhos

PonPa0708t Nimenhuuto.com

Tervetuloa nauttimaan jalkapallosta! Olemme aloittaneet vuonna 2012 Muhoksella jalkapallon harjoittelun tyttöjen ja poikien parissa ja perustimme syksyllä 2014 jalkapallon erikoisseuran Ponkilan Pantterit, jotta voimme taata lasten pääsevän harrastamaan tätä hienoa lajia ympäri vuoden. Nyt kaikki lapset innolla mukaan! www.ponkilanpantterit.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa nauttimaan jalkapallosta! Olemme perustaneet vuoden 2014 syksllä M...

Amanda kirjoitti: Jos kyyti järjestyy (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
25

PonPa07p Nimenhuuto.com

Tervetuloa nauttimaan jalkapallosta! Olemme aloittaneet vuonna 2012 Muhoksella jalkapallon harjoittelun tyttöjen ja poikien parissa ja perustimme syksyllä 2014 jalkapallon erikoisseuran Ponkilan Pantterit, jotta voimme taata lasten pääsevän harrastamaan tätä hienoa lajia ympäri vuoden. Nyt kaikki lapset innolla mukaan! www.ponkilanpantterit.com

Olli kirjoitti: Suomussalmen ja Raahen piiriturnauksiin (1.9.) tarvittaisiin pari poikaa lisää. Käykää ilmoittautumassa niihin. Kimppakyytejä järjestyy varmasti, jos osallistuminen on niistä kiinni. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
37

PonPa 02- 03 tytöt Nimenhuuto.com

Olemme muhoslainen tyttöjen jalkapallojoukkue, jossa pelaa 2002 ja 2003 syntyneitä tyttöjä. Pelaajia meillä on Muhokselta ja Utajärveltä, Pelasimme vuonna 2016 harrastesarjaa ja mestaruussarjaa (piirisarjaa kovimmassa sarjassa) Lisäksi kävimme Kokkolaturnauksessa heinäkuussa (5 päivää) Harjoittelemme kolme kertaa viikossa. Osapelaajista aloitti 2014 syksyllä ja osa aloitti 2015 kesällä. Nyt saimme vielä kolme uutta pelaajaa syksyllä 2016. Ensi kesän alustava tavoite on pelata piirisarjaa ja käydä kahdessa kesäturnauksessa. Nyt talvella pelaamme futsalsarjassa. Huom! Jos tulet esim. Oulusta, emme vaadi sinua käymään kaikissa harjoituksissa. Houkuttele pelikaverin mukaan, vaikka 3 kaveria. Kimppakyydillä Oulusta kulkeminen on helpompaa. Voit ottaa yhteyttä 0400- 436546 Asko Lampinen

Joukkue etsii pelaajia

Leena kirjoitti: Heips! Tässä tulee #SOME-asiaa: Seuralle on perustettu Instagram-tili käyttäjänimellä @ponkilanpantteritry Nyt sitten kaikki äkkiä seurailemaan ja aktiivisesti somettamaan :) Lisäksi olemme suunnitelleet Facebook-sivuston perustamista PonPa:lle, johon tarvitsisimme mielellään jokaisesta joukkuees... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
15

ponpa10p Nimenhuuto.com

Ponkilan Pantterit ry on jalkapallon erikoisseura, joka on aloittanut toimintansa vuonna 2015 Muhoksella. Seurassa on sekä tyttöjen-, että poikien joukkueita sekä naisten joukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan hauskaan jalkapallotoimintaan, missä lapsilla on mahdollisu...

Sari kirjoitti: Kaikille vielä tiedoksi, että vietämme nyt kolmen viikon treenitaukoa. Ilmoittelemme tulevista treeneistä heti kun niiden aikataulu varmistuu. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
35

ponpa12 Nimenhuuto.com

Ponkilan Panttereiden 2012 -syntyneille lapsille tarkoitettu joukkue.

Mirja kirjoitti: Hei, ilmoittautukaa tähän turnaukseen in tai out viimeistään 23.8. mennessä. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Sekajoukkue
21

ponpa0305p Nimenhuuto.com

Olemme ottaneet Nimenhuudon käyttöön Ponkilan Panttereiden 03-05 -poikien joukkueelle. Pojat harjoittelevat tällä hetkellä kerran viikossa ja joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki kyseisten ikäluokkien pojat.

Leena kirjoitti: Hei muistutuksena kaikille tämä: jos et ole vielä käynyt kirjautumassa kannustajaksi, niin vielä ehtii hyvin mukaan tälle vuodelle kerryttämään Ponkilan Panttereiden tukipottia! Seuroille maksettava Kannustajat-tukipotti määräytyy sen mukaan, kuinka paljon kukin seura kerää Kannustajia ja Kannust... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
32

Balloriinat Nimenhuuto.com

Muhoksen Balloriinat on kesällä 2013 perustettu naisten harrastejoukkue, joka hakee uusia jäseniä. Pyrkimyksenä on kunnon kohotus ja sivutuotteena myös pelin oppiminen hauskanpitoa unohtamatta. Balloriinat kuuluu Ponkilan Pantterit -jalkapalloseuraan.

Heidi kirjoitti: Moi! Osaakohan vielä veikata, että millon siirrytään ulos pelailee? Pitäs työvuoro toiveet ilmoittaa 12.4. mennessä kesäkuun alkuun asti niin voisin toivoa. Tai jos ois jotain tietoa jo, että minä päivänä harkat tulis olemaan ulkona (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muhos
Naiset
33

ponpa0809t Nimenhuuto.com

Ponkilan Panttereiden tyttöjen 08-09-joukkueesen otetaan mukaan uusia pelaajia. Olethan yhteydessä joukkueenjohtajaan nurmemin@gmail.com tai 040-5443227 niin saat ajankohtaista tietoa harjoituksista. Tervetuloa mukavaan seuraan!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi. Jutta on kokenut nyt jäävänsä jälkeen isompien treeneissä ja päätti jatkaa vain oman ikäisten sarjassa. Kiitos valkulle kun sai Juttaki treenata teidän kans talven. Jos poistat meidät tästä nimenhuudosta. Mirka Huovinen (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
1

ponpa06p Nimenhuuto.com

Aleksi kirjoitti: Moneltako siis pitää olla paikanpäällä? (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Muhos
Pojat
33

ponpa1011t Nimenhuuto.com

Pinja kirjoitti: Hei! Otteluohjelma on varmistunut ja on tyttöjen osalta seuraavanlainen: Klo 9.30 Haupa09 - PonPa t10/11 kenttä 4 Klo 10.30 Ajax t1011 - PonPa t10/11 kenttä 4 Klo 11.30 PonPa t 10/11 - PaKa t09 kenttä 3 Turnauspaikalla palvelee kioski, maksutapana korttimaksu tai käteinen. WC:t löytyvät luonnonnu... (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
18

ponpa0405t Nimenhuuto.com

Krista kirjoitti: Tällä lähtee tilaus huomenna (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Muhos
Tytöt
33

ponpajalkapallokoulu Nimenhuuto.com

Ponkilan Panttereiden jalkapallokoulu on -13 syntyneille tytöille ja pojille tarkoitettu yhteinen joukkue, jossa harjoitellaan jalkapallon perusasioita iloisella mielellä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Muhos
Sekajoukkue
6