Jääkiekko Muhos

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muhos ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, jääkiekko, salibandy, lentopallo ja säbä.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Muhos

Jääkiekko - Muhos

MuJK-leijona Nimenhuuto.com

Muhoksen Jääklubin leijonaliiga joukkue. Joukkueeseen ovat tervetulleet kaikki 07, 08, 09 ja nuoremmatkin jääkiekosta kiinnostuneet lapset. Harjoittelemme Muhoksen jäähallissa ja pelaamme kaudella 2016-2017 Oulunseudulla järjestettävää Leijonaliigaa sekä osallistumme muutamaan turnaukseen. #ilonkautta # kaikkimukaan :)

Jarkko kirjoitti: Kaikki uudet ja vanhat lasten vanhemmat, jotka ette ole vielä joukkueen whatsapp-ryhmässä. Tämän linkin kautta pääsette mukaan siihen: https://chat.whatsapp.com/LFVmeD9nKqdL60zctUBT27 (25 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Muhos
Pojat
31

Puolangan Ryhti Nimenhuuto.com

Puolangan Ryhdin Ke harkat ja Puolangan Ryhdin harrastelätkä pelit

Sami kirjoitti: Hei, Nassukat peli vaihtoi paikkaa ja päivää Nassukat - PuRy, 12883, pelataan to 23.10. klo 20:15 Oulun Energia-Areenalla T: Sami (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Muhos
Miehet
25

MUJK E1 Nimenhuuto.com

Muhoksen Jääkiekkoklubin E1/E2 pelaajat

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Jatkosarjan pelit lisätty nimenhuutoon. Kellonaikoja ei ole vielä tiedossa ja joidenkin pelien päivämääriin saattaa tulla muutoksia (esim. 7.12). Jaana (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Muhos
Ei asetettu
21

jääklubi Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Muhos
Miehet
21

mulvertit Nimenhuuto.com

Tällä vuorolla pelataan kiekkoa ns herrasmieskiekon säännöin. Ts. laitataklaukset ja liian fyysinen peli on kiellettyä. Alaikäraja 30 v. (Lyönti)Laukomista pitää jokaisen katsoa harkinnan mukaan niin, että turvallisuus säilyy. Kiekkoa siirrellään jokaiselle oman ketjun pelaajalle. Kaverin maalista iloitaan enemmän kuin omasta ;-). Yksin yrittämistä kunnioitetaan, jos sitä harjoitetaan kaukalon ulkopuolella. Omille ja kaverin mokauksille ei naureta ainakaan ääneen. Näin vuoron peleistä saadaan viihdyttävää ja hyvää kiekkoa. Pelivuorolle ilmoittautumiset: - Vakipelaajilla ilmoittautuu viim pe-iltaan klo 24.00 mennessä. - Varamiehet ilmottautuvat tämän jälkeen-> vapaille paikoille. - Varamiehet voivat ilmoittautua jo aiemminkin, jos paikkoja on vapautunut.

Toni kirjoitti: Mikko t tilalla (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Muhos/Utajärvi
Sekajoukkue
58

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.