Jääkiekko Muhos

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muhos ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, pesäpallo, salibandy, lentopallo, säbä ja pelastuskoiratoiminta.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

MuJK-leijona Nimenhuuto.com

Muhoksen Jääklubin leijonaliiga joukkue. Joukkueeseen ovat tervetulleet kaikki 11 ja 12 syntyneet sekä nuoremmatkin jääkiekosta kiinnostuneet lapset. Harjoittelemme Muhoksen jäähallissa ja pelaamme kaudella 2017-2018 Oulunseudulla järjestettävää Leijonaliigaa sekä osallistumme muutamaan turnaukseen. #ilonkautta # kaikkimukaan :)

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Vanhempien palaveri 25.5.2018 Muhoksen Jäähallin kahvio Agenda klo 17:30 - 18:15 (kuluvan kauden joukkueen johtajat Pyykkönen & Saxholm + Vanhemmat) 1. Joukkueen esittely, kauden 2017-2018 kohokohtien läpikäynti 2. Ensi kauden suunnitelmien esittely 3. Toppapuvut ja peliasut 4. "Nimenhuuto" ja la... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Muhos
Sekajoukkue
30

MujK Nimenhuuto.com

Muhoksen Jääklubin -09/10 syntyneiden joukkue harjoittelee ja pelaa Leijonaliiga kauden 2018-2019 pelit Muhoksen Jäähallissa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Otimme -09/10 (mukana myös -08 syntyneitä lapsia) joukkueelle käyttöön oman Nimenhuuto.com palvelun. Hoidetaan jatkossa suurin osa tiedottamisesta Nimenhuudon kautta. Muista ilmoittautua reeneihin ja peleihin aina hyvissä ajoin ennen tapahtumaa (IN/OUT). Pikaviestintään joukkueelle on perust... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Muhos
Sekajoukkue
22

Jääklubi Nimenhuuto.com

Samuli kirjoitti: https://www.dropbox.com/s/0oe9va0mhdzkxfb/poytakirjapohja.pdf?dl=0 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Muhos
Miehet
24

Mujk 07-08 Nimenhuuto.com

Onni kirjoitti: Onnilla revähti päivällä koulussa takareisi (tai joku siellä alueella) eikä pysty nyt varaamaan painoa jalalle. Jää tänään parantelemaan kotia. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Muhos
Sekajoukkue
16

mulvertit Nimenhuuto.com

Pelivuorolle ilmoittautumiset: - Vakiopelaajat ilmoittautuu viimeistään Lauantaina klo 12.00 mennessä. - Varamiehet ilmottautuvat tämän jälkeen-> vapaille paikoille. - Varamiehet voivat ilmoittautua jo aiemminkin, jos paikkoja on vapautunut. Varapelaajat 6€ kerta ja voi maksaa tilille. FI 4452 7400 2007 5097

Joel kirjoitti: Kai p olen tilalla (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Muhos/Utajärvi
Sekajoukkue
70