Jääkiekko Muhos

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muhos ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, jääkiekko, lentopallo, säbä ja pelastuskoiratoiminta.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

MuJK-leijona Nimenhuuto.com

Muhoksen Jääklubin leijonaliiga joukkue. Joukkueeseen ovat tervetulleet kaikki 11 ja 12 syntyneet sekä nuoremmatkin jääkiekosta kiinnostuneet lapset. Harjoittelemme Muhoksen jäähallissa ja pelaamme kaudella 2017-2018 Oulunseudulla järjestettävää Leijonaliigaa sekä osallistumme muutamaan turnaukseen. #ilonkautta # kaikkimukaan :)

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Vanhempien palaveri 25.5.2018 Muhoksen Jäähallin kahvio Agenda klo 17:30 - 18:15 (kuluvan kauden joukkueen johtajat Pyykkönen & Saxholm + Vanhemmat) 1. Joukkueen esittely, kauden 2017-2018 kohokohtien läpikäynti 2. Ensi kauden suunnitelmien esittely 3. Toppapuvut ja peliasut 4. "Nimenhuuto" ja la... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Muhos
Sekajoukkue
33

MujK Nimenhuuto.com

Muhoksen Jääklubin -09/10 syntyneiden joukkue harjoittelee ja pelaa Leijonaliiga kauden 2018-2019 pelit Muhoksen Jäähallissa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Otimme -09/10 (mukana myös -08 syntyneitä lapsia) joukkueelle käyttöön oman Nimenhuuto.com palvelun. Hoidetaan jatkossa suurin osa tiedottamisesta Nimenhuudon kautta. Muista ilmoittautua reeneihin ja peleihin aina hyvissä ajoin ennen tapahtumaa (IN/OUT). Pikaviestintään joukkueelle on perust... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Muhos
Sekajoukkue
23

Jääklubi Nimenhuuto.com

Samuli kirjoitti: https://www.dropbox.com/s/0oe9va0mhdzkxfb/poytakirjapohja.pdf?dl=0 (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Muhos
Miehet
28

Mujk 07-08 Nimenhuuto.com

Onni kirjoitti: Onnilla revähti päivällä koulussa takareisi (tai joku siellä alueella) eikä pysty nyt varaamaan painoa jalalle. Jää tänään parantelemaan kotia. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Muhos
Sekajoukkue
16

mulvertit Nimenhuuto.com

Pelivuorolle ilmoittautumiset: - Vakiopelaajat ilmoittautuu viimeistään Lauantaina klo 12.00 mennessä. - Varamiehet ilmottautuvat tämän jälkeen-> vapaille paikoille. - Varamiehet voivat ilmoittautua jo aiemminkin, jos paikkoja on vapautunut. Varapelaajat 6€ kerta ja voi maksaa tilille. FI 4452 7400 2007 5097

Joel kirjoitti: Kai p olen tilalla (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Muhos/Utajärvi
Sekajoukkue
71