Jääkiekko Muhos

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muhos ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, jääkiekko, lentopallo ja säbä.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Muhos

Jääkiekko - Muhos

MuJK-leijona Nimenhuuto.com

Muhoksen Jääklubin leijonaliiga joukkue. Joukkueeseen ovat tervetulleet kaikki 07, 08, 09 ja nuoremmatkin jääkiekosta kiinnostuneet lapset. Harjoittelemme Muhoksen jäähallissa ja pelaamme kaudella 2016-2017 Oulunseudulla järjestettävää Leijonaliigaa sekä osallistumme muutamaan turnaukseen. #ilonkautta # kaikkimukaan :)

Jarkko kirjoitti: Tervehdys kaikkien uusien kiekkoilijoiden vanhemmat. Alla kauden alussa kirjoitettu ohje harkkatoiminnasta, kuukausimaksuista ja pelipassin hankkimisesta. Lasten leijona/kortteliliigapeleihin osallistumisen edellytyksenä on pelipassin hankinta. Kauden 2017-2018 avaus! Nyt on syötetty Nimenhuutoon... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Muhos
Pojat
38

Mujk 07-08 Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Kuukausimaksu asiaa! Kausi on polkaistu hienosti käyntiin nyt olisi aika alkaa hoitamaan myös siihen kuuluvia maksuja. Kuluvalla kaudella F1 joukkueen kuukausimaksu on 25€. Toppapuvun tilannet ja maksaneet saavat kuukausimaksusta hyvitystä 50€. Tämä tarkoittaa siis sitä että ensimmäinen 25€ kuuka... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Muhos
Sekajoukkue
19

jääklubi Nimenhuuto.com

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Muhos
Miehet
22

mulvertit Nimenhuuto.com

Tällä vuorolla pelataan kiekkoa ns herrasmieskiekon säännöin. Ts. laitataklaukset ja liian fyysinen peli on kiellettyä. Alaikäraja 30 v. (Lyönti)Laukomista pitää jokaisen katsoa harkinnan mukaan niin, että turvallisuus säilyy. Kiekkoa siirrellään jokaiselle oman ketjun pelaajalle. Kaverin maalista iloitaan enemmän kuin omasta ;-). Yksin yrittämistä kunnioitetaan, jos sitä harjoitetaan kaukalon ulkopuolella. Omille ja kaverin mokauksille ei naureta ainakaan ääneen. Näin vuoron peleistä saadaan viihdyttävää ja hyvää kiekkoa. Pelivuorolle ilmoittautumiset: - Vakipelaajat ilmoittautuu viimeistään Lauantaina klo 12.00 mennessä. - Varamiehet ilmottautuvat tämän jälkeen-> vapaille paikoille. - Varamiehet voivat ilmoittautua jo aiemminkin, jos paikkoja on vapautunut.

Jonas kirjoitti: Pete Teron (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Muhos/Utajärvi
Sekajoukkue
63