Pesäpallo Muhos

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muhos ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, jääkiekko, lentopallo ja säbä.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Muhos

Pesäpallo - Muhos

MuPS-Ct Nimenhuuto.com

Muhoksen Pallosalamien C-tytöt sekä NSS.

Ville kirjoitti: Moro. Huomenna c-tytöt Oulunsaloon paikalle klo 16.30. (17 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Muhos
Naiset
24

MuPS D-tytöt Nimenhuuto.com

Ella kirjoitti: A P U V A... Meillä näyttää olevan kaikki tähdet nurinperin ja näyttää siltä, että ei päästä kumpikaan Turkuun sittenkään. Nyt on ISO ongelma miten saada Ella Turkuun ja takas. Onko hyviä neuvoja? Kulut korvataan. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesäpallo
Muhos
Tytöt
21

MuPS D-Pojat 2017 Nimenhuuto.com

Kristiina kirjoitti: Tiedoksi kaikille! 15.3.-5.4 välisenä aikana tiistain harjoitukset on peruttu. Syynä on ylioppilaskirjoitukset ja niihin liittyvät järjestelyt! Peruutukset ovat voimassa jo huomenna!! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Pesäpallo
Muhos
Pojat
14

MuPS 16-17 Nimenhuuto.com

Jape kirjoitti: Tämän viikonlopun oon Parikkalassa (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesäpallo
Muhos
Ei asetettu
24

MuPS G-juniorit Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei! Aluesarjapelit on alustavasti julkistettu. Muutoksia saattaa vielä tietenkin tulla. Pattijoen kanssa oli äärimmäisen vaikeaa saada pelejä sovitettua yhteen. 16.5 PattU Fp07u- MuPS 18.5 MuPS-KeKi valk u 25.5 MuPS-IiU klo 12 30.5 Lippo valk-MuPS 1.6 MuPS-SiKi 12.6 MuPS-KeKi sin 20.6 TyTe-MuPS ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Muhos
Sekajoukkue
24

MuPS E-Pojat 2017 Nimenhuuto.com

Valtteri kirjoitti: Hei! Me on Valtterin kanssa keskusteltu useaan otteeseen pesisharastuksen jatkamisesta ja nyt ollaan tultu siihen tulokseen, että Valtteri ei tässä vaiheessa jatka pelaamista. Harkoissa on pääsääntöisesti ollut mukavaa, mutta "paloa" kilpailulliseen pelaamiseen ei ole. Kiitos tässä vaiheessa kaik... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Muhos
Pojat
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.