Pesäpallo Muhos

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Muhos ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, jääkiekko, lentopallo ja säbä.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Muhos

Pesäpallo - Muhos

MuPS-Bt-2018 Nimenhuuto.com

Muhoksen Pallosalamien B-tytöt

Jukka kirjoitti: On tiivistä, kun urheilijoita ollaan :) On siinä laskettu kuitenkin, että kaikki koulupäivät on 8-16. Ja järkeä tietysti käytetään muutenkin. (22 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Muhos
Tytöt
26

MuPS D-Pojat 2017 Nimenhuuto.com

Kristiina kirjoitti: Tiedoksi kaikille! 15.3.-5.4 välisenä aikana tiistain harjoitukset on peruttu. Syynä on ylioppilaskirjoitukset ja niihin liittyvät järjestelyt! Peruutukset ovat voimassa jo huomenna!! (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Pesäpallo
Muhos
Pojat
11

MuPS C-tytöt Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Ja vielä. Pidetään pelipalaveri Kajaania varten ti 30.1 klo 18.45 ennen treenejä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Pesäpallo
Muhos
Tytöt
20

MuPS 16-17 Nimenhuuto.com

Jape kirjoitti: Tämän viikonlopun oon Parikkalassa (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Muhos
Ei asetettu
24

MuPS F-juniorit Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Hei! Aluesarjapelit on alustavasti julkistettu. Muutoksia saattaa vielä tietenkin tulla. Pattijoen kanssa oli äärimmäisen vaikeaa saada pelejä sovitettua yhteen. 16.5 PattU Fp07u- MuPS 18.5 MuPS-KeKi valk u 25.5 MuPS-IiU klo 12 30.5 Lippo valk-MuPS 1.6 MuPS-SiKi 12.6 MuPS-KeKi sin 20.6 TyTe-MuPS ... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Pesäpallo
Muhos
Sekajoukkue
23

MuPS E-Pojat 2017 Nimenhuuto.com

Valtteri kirjoitti: Hei! Me on Valtterin kanssa keskusteltu useaan otteeseen pesisharastuksen jatkamisesta ja nyt ollaan tultu siihen tulokseen, että Valtteri ei tässä vaiheessa jatka pelaamista. Harkoissa on pääsääntöisesti ollut mukavaa, mutta "paloa" kilpailulliseen pelaamiseen ei ole. Kiitos tässä vaiheessa kaik... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Pesäpallo
Muhos
Pojat
16