Kör Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, tennis, futsal, amerikkalainen jalkapallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Lohja

Kör - Lohja

LouBasket Super Girls 04 ja 05 Nimenhuuto.com

Super Girls koostuu 04-07 syntyneistä tytöistä. Tavoitteena on koripallon perustaitojen oppimisen ohella liikunnalliset yleistaidot sekä tietysti hauskanpito ja joukkuehenki. Käytännön tasolla tavoite on siis kokea kauden edetessä ensikorien huumaa sekä vapauttavien syöttöjen ja yhteen hiileen puhaltamisen iloa. Joukkue on jo pelannut ensimmäiset pelinsä viime kaudella. Tytöt pelaavat Eteläisen alueen 2 divisioonaa ja kaikki koripallosta kiinnostuneet supertytön alut otetaan innolla mukaan harjoituksiin.

Pia kirjoitti: Hei, Nea kaatui äsken pihalla ja sai kunnon iskun ja vekin jalkaan. Huilailee tämän päivän. Kiitos Jarmolle yhteistyöstä ja hyvää syksyn jatkoa. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
44

LoU Basket P07-08 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Andrei pelaa tämän kauden jalkapalloa. Kiitos kaikille vielä viime vuodesta, hauskaa oli! (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
19

LoU Basket Pojat 02-04 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Muistattehan kaikki palauttaa täytetyn kyselylomakkeen mahdollisimman pian! T. Anne (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
28

LoU Basket P05-06 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Moi, Kausisuunnitelma päivitetty, koska ensimmäisessä versiossa oli vanha joukkueen tilinumero, nyt ajan tasalla :) (11 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
34

LoU Basket T02-03 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Hei kaikki, olette kaikki kutsuttu AB-tyttöjen yhteiseen uuteen Nimenhuuto-ryhmään. Kaikki harkat ja tapahtumat ilmoitetaan jatkossa selvyyden vuoksi sitä kautta, eli seuratkaa tapahtumat sieltä. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
20

lou Nimenhuuto.com

Tuomo kirjoitti: Moi, Muki ja Pantterien pelien ajankohtaa päivitetty. Muki alustavasti 17.2 ja Pantterit 18.3. Katsoisitteko kauden loput matsit nimenhuudosta esim kk kalenterin avulla ja ilmoittautuisitteko niihin. Saunaillan ja/tai kaudenpäätösreissun järjestelyihin palataan maaliskuussa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Lohja
Miehet
29

LoU BT CP Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mites tuo 17.1 oleva vieraspeli. Joonalla on ainakin silloin koulua. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
14

LoUBasket AB-tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue on kovaa puolustava, taistelutahtoinen tyttölauma, jonka identiteetti ja joukkuehenki on mukaansatempaiseva. Usein on otteluissa vanhemmat menettäneet äänensä ja saaneet itsensä rytmihäiriön lähituntumaan. Tahto, taito ja tiimi, nämä osa-alueet ovat kaikki harjoiteltavia ominaisuuksia.

Toni kirjoitti: Voimistelijat veivät perjantain vuoron... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
31

LoU Basket Salamatytöt Nimenhuuto.com

Aloitteleva tyttöjen (s. 2007-2010) korisjengi Lohjalta. Kova yritys ja iloinen mieli ovat vahvuutemme. Oikeastaan muuta tässä jengissä ei vaadita.

Emili kirjoitti: Hei! Emililla on kova yskä. En riskki. Toivoon että sunnuntaina pääse. Hyvä viikkonloppu! Terveisin, Dana (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
24

Gunnarlan Pulla Seura Nimenhuuto.com

Verenmaku suussa tositarkoituksella. Kauden päätavoite: saunailta.

Urho kirjoitti: Eikö tänään ole viimeinen pelipäivä? Toiveissa paljon pelaajia tähän kauden huipennukseen. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Säbä, Koris, Futsal ja Uppopallo
Lohja
Miehet
35

LoUPalikat Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei! Kausi aloitetaan Harjun koululla su 20.8 klo 20:00-21:30. Meillä on kolme sunnuntaivuoroa Harjulla. Ojamon koululle siirrytään ke 6.9 klo 20:00-21:30. Viikonlopun vuorot tuosta eteenpäin vielä auki, todennäköisesti Ojamolla sunnuntai-illalla. t juha (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Koripalloilu
Lohja
Ei asetettu
26

Lounaiset Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Naiset
15

LoU 99-01 Nimenhuuto.com

Aleksi kirjoitti: Pelaajat: samuli, viki, tiitus, viljami, rudi, erik m, aleksi m, kimi, aku n, lauri, joona L ja mirko (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Koripallo
Lohja
Ei asetettu
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.