Kör Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, koripallo, sähly, futsal, tennis, pesäpallo ja amerikkalainen jalkapallo.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

LouBasket Super Girls 04 ja 05 Nimenhuuto.com

Super Girls koostuu 04-07 syntyneistä tytöistä. Tavoitteena on koripallon perustaitojen oppimisen ohella liikunnalliset yleistaidot sekä tietysti hauskanpito ja joukkuehenki. Käytännön tasolla tavoite on siis kokea kauden edetessä ensikorien huumaa sekä vapauttavien syöttöjen ja yhteen hiileen puhaltamisen iloa. Joukkue on jo pelannut ensimmäiset pelinsä viime kaudella. Tytöt pelaavat Eteläisen alueen 2 divisioonaa ja kaikki koripallosta kiinnostuneet supertytön alut otetaan innolla mukaan harjoituksiin.

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
28

Karjalohjanbiisonit Nimenhuuto.com

Hyviä koppareita saatanan kumi

Joukkue etsii pelaajia: Tule kanssamme heittämään palleja koriin ;)

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Karjalohja
Miehet
3

lou Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Lohja
Miehet
37

LoUBasket AB-tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue on kovaa puolustava, taistelutahtoinen tyttölauma, jonka identiteetti ja joukkuehenki on mukaansatempaiseva. Usein on otteluissa vanhemmat menettäneet äänensä ja saaneet itsensä rytmihäiriön lähituntumaan. Tahto, taito ja tiimi, nämä osa-alueet ovat kaikki harjoiteltavia ominaisuuksia.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
26

LoU Basket Salamatytöt Nimenhuuto.com

Tyttöjen (s. 2008-2010) korisjengi Lohjalta. Kova yritys ja iloinen mieli ovat vahvuutemme. Oikeastaan muuta tässä jengissä ei vaadita.

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
32

Gunnarlan Pulla Seura Nimenhuuto.com

Verenmaku suussa tositarkoituksella. Kauden päätavoite: saunailta.

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Säbä, Koris, Futsal ja Uppopallo
Lohja
Miehet
34

LoUPalikat Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei! Vielä yhden kerran (su 20.6 20.00-21.30) korista Metsolan koululla. Elokuun puolen välin tienoilla palaamme uudestaan asiaan. Hyvän kesän toivotukset kaikille! t juha (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripalloilu
Lohja
Ei asetettu
30