Kör Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, tennis, futsal, amerikkalainen jalkapallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Lohja

Kör - Lohja

LouBasket Super Girls 04 ja 05 Nimenhuuto.com

Super Girls koostuu 04-07 syntyneistä tytöistä. Tavoitteena on koripallon perustaitojen oppimisen ohella liikunnalliset yleistaidot sekä tietysti hauskanpito ja joukkuehenki. Käytännön tasolla tavoite on siis kokea kauden edetessä ensikorien huumaa sekä vapauttavien syöttöjen ja yhteen hiileen puhaltamisen iloa. Joukkue on jo pelannut ensimmäiset pelinsä viime kaudella. Tytöt pelaavat Eteläisen alueen 2 divisioonaa ja kaikki koripallosta kiinnostuneet supertytön alut otetaan innolla mukaan harjoituksiin.

Heidi kirjoitti: Heippa! Saan huomenna peliasuja sovitettavaksi tytöille. Aikataulu on tiukka, eli perjantain treeneissä ja lauantain pelin yhteydessä voi sovittaa, sunnuntaina joudun ne jo palauttamaan b-tyttöjen jojolle. Asu on sama kuin jo olemassa oleva, mahdollisuus tilata myös vain housut tai paidat. Jos ti... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
40

LoU Basket P05-06 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Moikka, olemme kausisuunnitelman mukaan lähdössä minipoikien kanssa OP-pikkujätti turnaukseen Perniöön 3-4.3.2018. Kaikki 2006 syntyneet ovat tervetulleita mukaan turnaukseen, vaikka ei pelaajalisenssiä olisikaan. Olen lisännyt turnauksen tänne nimenhuutoon, ja sitovat ilmoittautumiset 26.1 2018 ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
39

LoU Basket Pojat 02-04 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Muistattehan kaikki palauttaa täytetyn kyselylomakkeen mahdollisimman pian! T. Anne (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
23

LoU Basket P07-08 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Muijalan treenit 4.12. peruttu! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
20

LoU Basket T02-03 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Hei kaikki, olette kaikki kutsuttu AB-tyttöjen yhteiseen uuteen Nimenhuuto-ryhmään. Kaikki harkat ja tapahtumat ilmoitetaan jatkossa selvyyden vuoksi sitä kautta, eli seuratkaa tapahtumat sieltä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
20

lou Nimenhuuto.com

Tuomo kirjoitti: Moi, Muki ja Pantterien pelien ajankohtaa päivitetty. Muki alustavasti 17.2 ja Pantterit 18.3. Katsoisitteko kauden loput matsit nimenhuudosta esim kk kalenterin avulla ja ilmoittautuisitteko niihin. Saunaillan ja/tai kaudenpäätösreissun järjestelyihin palataan maaliskuussa. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Lohja
Miehet
27

LoU BT CP Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mites tuo 17.1 oleva vieraspeli. Joonalla on ainakin silloin koulua. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
14

LoUBasket AB-tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue on kovaa puolustava, taistelutahtoinen tyttölauma, jonka identiteetti ja joukkuehenki on mukaansatempaiseva. Usein on otteluissa vanhemmat menettäneet äänensä ja saaneet itsensä rytmihäiriön lähituntumaan. Tahto, taito ja tiimi, nämä osa-alueet ovat kaikki harjoiteltavia ominaisuuksia.

Toni kirjoitti: Keskiviikon 18.10 Järtsin harkat peruttu, Frööbelin palikat paikalla (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
35

LoU Basket Salamatytöt Nimenhuuto.com

Mikrotyttöjen (s. 2008-2010) korisjengi Lohjalta. Kova yritys ja iloinen mieli ovat vahvuutemme. Oikeastaan muuta tässä jengissä ei vaadita.

Emili kirjoitti: Hei! Emililla on kova yskä. En riskki. Toivoon että sunnuntaina pääse. Hyvä viikkonloppu! Terveisin, Dana (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
24

Gunnarlan Pulla Seura Nimenhuuto.com

Verenmaku suussa tositarkoituksella. Kauden päätavoite: saunailta.

Jukka kirjoitti: Tänää ei taida olla pelaajia, joten jätetään väliin ja juhlitaan Suomen itsenäisyyttä! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Säbä, Koris, Futsal ja Uppopallo
Lohja
Miehet
35

Lounaiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Naiset
15

LoUPalikat Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTAVUOTTA koko porukalle! (29 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Koripalloilu
Lohja
Ei asetettu
26

LoU 99-01 Nimenhuuto.com

Aleksi kirjoitti: Pelaajat: samuli, viki, tiitus, viljami, rudi, erik m, aleksi m, kimi, aku n, lauri, joona L ja mirko (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.