Kör Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, tennis, futsal, amerikkalainen jalkapallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Lohja

Kör - Lohja

LouBasket Super Girls 04 ja 05 Nimenhuuto.com

Super Girls koostuu 04-07 syntyneistä tytöistä. Tavoitteena on koripallon perustaitojen oppimisen ohella liikunnalliset yleistaidot sekä tietysti hauskanpito ja joukkuehenki. Käytännön tasolla tavoite on siis kokea kauden edetessä ensikorien huumaa sekä vapauttavien syöttöjen ja yhteen hiileen puhaltamisen iloa. Joukkue on jo pelannut ensimmäiset pelinsä viime kaudella. Tytöt pelaavat Eteläisen alueen 2 divisioonaa ja kaikki koripallosta kiinnostuneet supertytön alut otetaan innolla mukaan harjoituksiin.

Riikka kirjoitti: C-tytöille ja vanhemmille Treeneihin ja peleihin ilmoittautuminen tapahtuu nimenhuudossa. Kommentit kohdasta saat lisättyä nimesi kohdalle puhekuplaan sairaana tai matkoilla jos haluat. Kommentoi/Kirjoita kommenttisi kohdasta voit tarvittaessa kirjoittaa pitempiä viestejä. Luotan tytöt teihin, jo... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
41

LoU Basket P05-06 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Moikka kaikille, Kausi on pelien osalta saatu päätökseen ja jäljellä on vielä joukkueen yhteinen päätösreissu Tallinnaan. Kausi on ollut pitkä, ja tapahtumia niin harjoitusten kuin pelienkin muodossa on ollut paljon. Kaikki ovat hienosti jaksaneet ja tsempanneet koko pitkän kauden. Näin jojon omi... (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
39

LoU Basket P07-08 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Muijalan treenit 4.12. peruttu! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
24

LoU Basket Pojat 02-04 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Muistattehan kaikki palauttaa täytetyn kyselylomakkeen mahdollisimman pian! T. Anne (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
21

LoU Basket T02-03 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Hei kaikki, olette kaikki kutsuttu AB-tyttöjen yhteiseen uuteen Nimenhuuto-ryhmään. Kaikki harkat ja tapahtumat ilmoitetaan jatkossa selvyyden vuoksi sitä kautta, eli seuratkaa tapahtumat sieltä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
20

lou Nimenhuuto.com

Tuomo kirjoitti: Moi, Muki ja Pantterien pelien ajankohtaa päivitetty. Muki alustavasti 17.2 ja Pantterit 18.3. Katsoisitteko kauden loput matsit nimenhuudosta esim kk kalenterin avulla ja ilmoittautuisitteko niihin. Saunaillan ja/tai kaudenpäätösreissun järjestelyihin palataan maaliskuussa. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Lohja
Miehet
29

LoU BT CP Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mites tuo 17.1 oleva vieraspeli. Joonalla on ainakin silloin koulua. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
14

LoUBasket AB-tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue on kovaa puolustava, taistelutahtoinen tyttölauma, jonka identiteetti ja joukkuehenki on mukaansatempaiseva. Usein on otteluissa vanhemmat menettäneet äänensä ja saaneet itsensä rytmihäiriön lähituntumaan. Tahto, taito ja tiimi, nämä osa-alueet ovat kaikki harjoiteltavia ominaisuuksia.

Toni kirjoitti: Keskiviikon 18.10 Järtsin harkat peruttu, Frööbelin palikat paikalla (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
37

LoU Basket Salamatytöt Nimenhuuto.com

Mikrotyttöjen (s. 2008-2010) korisjengi Lohjalta. Kova yritys ja iloinen mieli ovat vahvuutemme. Oikeastaan muuta tässä jengissä ei vaadita.

Selina kirjoitti: Flunssassa (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
27

Gunnarlan Pulla Seura Nimenhuuto.com

Verenmaku suussa tositarkoituksella. Kauden päätavoite: saunailta.

Mika kirjoitti: Aika pahalta näyttää.Eipä taida porukkaa riittää. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Säbä, Koris, Futsal ja Uppopallo
Lohja
Miehet
34

LoUPalikat Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTAVUOTTA koko porukalle! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripalloilu
Lohja
Ei asetettu
26

LoU 99-01 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Tarviiko joku kyytiä tämän päivän peliin? Osalla out mutta ei syytä - eli jos kyydin takia out niin hoidetaan. Ne ketä ei laittaneet mitään - hopihopi! (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
17

Lounaiset Nimenhuuto.com

Dana kirjoitti: Tyttö kipenä (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Naiset
18