Koripallo Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, kaukalopallo, koripallo, pesäpallo, jääpallo, sähly, lentopallo ja futsal.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Lappeenranta

Koripallo - Lappeenranta

Namika Lappeenranta B-pojat Nimenhuuto.com

1

Anton kirjoitti: Katteluksen autoon mahtuu Kuusaalle turnaukseen 11.02.2017 1 - 2 poikaa meidän Antonin lisäksi. Aiemmasta poiketen on sovittu että menemme 12.02.2017 siivoamaan Aktivan hallin. Puolenpäivän maissa, edellisen päivän voiton juhlista toivuttuamme. ( Näinhän se pitäisi mennä) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Koripallo
Lappeenranta
Pojat
15

namikalpr04 Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Sirpukka täs kyselee, eikö tosiaan muita olisi lähdössä elokuun alussa Tampereelle, lähtekää ihmeessä, ite ajattelin tehä kannustusjoukkona oman matkan kesä Tamperetta kattomaan samalla ! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Lappeenranta
Pojat
22

Namika Lappeenranta mikrot Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Koripallo
Lappeenranta
Pojat
3

Catz Mikrot Nimenhuuto.com

Sini kirjoitti: Harkkojen yhteydessä pidetään vanhempainpalaveri tulevan kauden mineille (2006 ja 2007 syntyneet). Näiden tyttöjen vanhemmille on lähetetty maili aiheesta. Ilmoitathan, jos et ole saanut viestiä. Käydään läpi tulevia asioita Minien osalta mm. tulevan kesän kesäharjoittelu, valmennusasioita, joukk... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Lappeenranta
Tytöt
28

Catz Mikrot Lila Nimenhuuto.com

Olivia kirjoitti: Olivia ei tule tänään harkkoihin, on nuhassa. Toivottavasti menee nopeasti ohi. t.Laura (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Lappeenranta
Tytöt
13

Namika C Pojat Nimenhuuto.com

Panu kirjoitti: Miia (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Lappeenranta
Ei asetettu
20

Sunnuntain sählät Nimenhuuto.com

Naisten peliporukka, joka vain haluaa liikuttaa itseään joukkuelajien voimin. Sählyä ja korista pääsääntöisesti, mutta yhteisellä päätöksellä toki koko lajikirjo on valittavissa. Pelit keskiviikkoisin klo 20 -21 ja huhti-toukokuussa lisäksi sunnuntaisin klo 17:30-18:30. Pelataan FC LaPan alla.

Sonja kirjoitti: Meitä on viisi. Perutaanko vai pelataanko sulkapalloa? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Salibandy ja Koris
Lappeenranta
Naiset
18

Namika LPR C-pojat Nimenhuuto.com

Namika Lappeenranta C-pojat 2005-2006

Aksu kirjoitti: Aksu halausi lähteä Sima-turnaukseen. Sehän on mahdollista vain, jos YI-lupa irtoaa järjestäjiltä. Intoa on:). (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Lappeenranta
Pojat
24

Catz B-tytöt Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: Voisin tulla Pallon pelikelloon (toiminnot palautuvat mieleen pikku kertauksella). (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Lappeenranta
Tytöt
39