Koripallo Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, kaukalopallo, sähly, pesäpallo, jääpallo, lentopallo ja futsal.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Lappeenranta

Koripallo - Lappeenranta

Namika Lappeenranta B-pojat Nimenhuuto.com

1

Anton kirjoitti: Katteluksen autoon mahtuu Kuusaalle turnaukseen 11.02.2017 1 - 2 poikaa meidän Antonin lisäksi. Aiemmasta poiketen on sovittu että menemme 12.02.2017 siivoamaan Aktivan hallin. Puolenpäivän maissa, edellisen päivän voiton juhlista toivuttuamme. ( Näinhän se pitäisi mennä) (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Koripallo
Lappeenranta
Pojat
14

Seals Basket Nimenhuuto.com

Seals Basketin miesten joukkue kaudella 2015-2016. Ilmoittaudu harjoituksiin/otteluihin IN/OUT.

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Lappeenranta
Miehet
17

namikalpr04 Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Sirpukka lähtee Tuukan kaa ja mukaan mahtuu vielä 3 poikaa. Valoisassa ja ilman talvikeliä on vielä kiva ajaa ja näkee pelit (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Lappeenranta
Pojat
23

Namika Lappeenranta mikrot Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Lappeenranta
Pojat
3

Catz Mikrot Nimenhuuto.com

Sini kirjoitti: Harkkojen yhteydessä pidetään vanhempainpalaveri tulevan kauden mineille (2006 ja 2007 syntyneet). Näiden tyttöjen vanhemmille on lähetetty maili aiheesta. Ilmoitathan, jos et ole saanut viestiä. Käydään läpi tulevia asioita Minien osalta mm. tulevan kesän kesäharjoittelu, valmennusasioita, joukk... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koripallo
Lappeenranta
Tytöt
28

Catz Mikrot Musta Nimenhuuto.com

Sini kirjoitti: Hei. Lilat pelaavat kotiturnauksen tulevana viikonloppuna su 19.2. Lappeen koululla. Jos kiinnostusta on ja aikatauluihin sopii niin kannattaa tulla kannustamaan treenikavereita. Päivän pelit ovat: 19.02.2017 09:45 Catz lila OrJy White 19.02.2017 11:15 Kouvot Black SBG 07 19.02.2017 13:15 OrJy Wh... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Koripallo
Lappeenranta
Tytöt
12

Catz Mikrot Lila Nimenhuuto.com

Olivia kirjoitti: Olivia ei tule tänään harkkoihin, on nuhassa. Toivottavasti menee nopeasti ohi. t.Laura (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Koripallo
Lappeenranta
Tytöt
13

Namika C Pojat Nimenhuuto.com

Panu kirjoitti: Miia (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Lappeenranta
Ei asetettu
21

Sunnuntain sählät Nimenhuuto.com

Naisten peliporukka, joka vain haluaa liikuttaa itseään joukkuelajien voimin. Sählyä ja korista pääsääntöisesti, mutta yhteisellä päätöksellä toki koko lajikirjo on valittavissa. Pelit keskiviikkoisin klo 20 -21 ja huhti-toukokuussa lisäksi sunnuntaisin klo 17:30-18:30. Pelataan FC LaPan alla.

Kati kirjoitti: Pyöräytin nilkkani viime maanantaina kuntokoriksesssa. Katsotaan, miltä huomenna tuntuu ja näyttää.. vielä turvoksissa. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy ja Koris
Lappeenranta
Naiset
17

Namika LPR Minipojat Nimenhuuto.com

Namika Lappeenranta minipojat 2005-2006

Michael kirjoitti: Win "alistakaa niitä" (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Lappeenranta
Pojat
22

Catz B-tytöt Nimenhuuto.com

Päivitetty 18 päivää sitten

Koripallo
Lappeenranta
Tytöt
40

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.