Pesäpall Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, jääkiekko, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, partio ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Kerava

Pesäpall - Kerava

Kepe Miehet Nimenhuuto.com

KePen Miesten aluesarjan joukkue. Joukkueeseen mahtuu mukaan lisää pesäpallosta kiinnostuneita. Liity myös Kepen jäseneksi (20€/v): http://kepe.sporttisaitti.com/yhteystiedot/liity-jaseneksi/

Petri kirjoitti: Saitko tänään jäsenmaksu- ja toimintamaksulaskun? Jollet niin ole hyvä ja ilmoittaudu täällä: https://kepe.sporttisaitti.com/yhteystiedot/liity-jaseneksi/ Maksuthan oli jäsenmaksu 20€ ja toimintamaksu 190€ eli yhteensä 210€/vuosi. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Miehet
33

KePe - E- ja F-pojat Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Hei. E-pojille on nyt täällä nimenhuudossa pdf-tiedosto, jossa on ohjeet joulutauon omatoimiseen harjoitteluun. Se löytyy kuvat ja materiaalit -osioista. Sinne pitäisi päästä myös tästä linkistä https://cdn-files.nimenhuuto.com/team_files/62452/809056_TmUYWm2WpA_original.pdf?1513535113 Hyvää joul... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Sekajoukkue
40

KePe - D-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Me seurassamme haluamme, että viihdyt treeneissä ja että joukkueessasi/ryhmässäsi on hyvä ilmapiiri. Tärkeää on myös, että saamme palautetta treenien sisällön ja valmennuksen osalta. Anna kyselyssä aidosti palautetta hyvin ja huonosti hoidetuista asioista. Kysely toteutetaan yhteistyössä Suo... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Sekajoukkue
18

KePe - F-tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kaikki tytöt mukaan tänne. Sarjoihin osallistumismitalit on luvassa tytöille. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kerava
Tytöt
11

KePe tytöt Nimenhuuto.com

Ilona kirjoitti: Hei, Ilonalle oli vahingossa merkitty toukokuuhun c-tyttöjen pelit eikä d-tyttöjen pelejä. Yst. Terv. Kalle Makkonen (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Tytöt
19

KePe Cpojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kerava
Pojat
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.