Pesäpall Kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kerava ja lajina on pesäpall. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, jääkiekko, ringette, pesäpallo, sulkapallo, sähly, partio ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan pesäpalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpall - Kerava

Pesäpall - Kerava

Kepe Päristys Nimenhuuto.com

KePen Miesten aluesarjan joukkue. Joukkueeseen mahtuu mukaan lisää pesäpallosta kiinnostuneita. Liity myös Kepen jäseneksi (30€/v): http://kepe.sporttisaitti.com/yhteystiedot/liity-jaseneksi/

Petri kirjoitti: Vaihtavat kotipesään mattoa, mutta mahdutaan varmaan jompaan kumpaan reunaan (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Kerava
Miehet
31

KePe - E-pojat Nimenhuuto.com

Hermanni kirjoitti: Moi. Mennään f-poikien kanssa treenaamaan huomenna ja tiistaina Koivikkoon kello 17-18.30. E-pojat voivat hyvin tulla mukaan, jos huvittaa. Mikko (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Pesäpallo
Kerava
Sekajoukkue
24

KePe - F-tytöt Nimenhuuto.com

Iris kirjoitti: Hei kaikille! Kesän treenitauko on 20.6.-12.7. Tänä aikana käykää ulkoilemassa, uimassa, juoksemassa ja heittelemässä palloa sekä mahdollisuuksien mukaan lyömässä. Tämän jälkeen heinäkuun loppu katsotaan osallistujien mukaan. Vedän treenit, jos treenaajia on vähintään 4 tulossa. Katsotaan tapausk... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Tytöt
15

KePe - F-pojat Nimenhuuto.com

Anu kirjoitti: Moi Kotipelien tuomareista on pulaa. F-ikäisille tarjotaan mahdollisuutta takarajatuomarin tehtäviin ja mahd myös joissain peleissä kolmostuomariksikin. Tuomarivastaava infoaa mihin peleihin tarvitaan jne. Tuomarikorttia ei tarvita. F-ikäinen on siis 08 syntynyt tai aiemmin (07 kohta E ikäinen). ... (19 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Sekajoukkue
38

KePe tytöt Nimenhuuto.com

Ilona kirjoitti: Hei, Ilonalle oli vahingossa merkitty toukokuuhun c-tyttöjen pelit eikä d-tyttöjen pelejä. Yst. Terv. Kalle Makkonen (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Tytöt
21

KePe Cpojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Pesäpallo
Kerava
Pojat
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.