Lentopallo Kouvola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kouvola ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, salibandy, jääkiekko, enduro, cross country, pelastuskoiratoiminta, partio ja muu hörhöily.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kouvola

Lentopallo - Kouvola

KOLE 1 Nimenhuuto.com

Kouvolan Lentopallolijat -57 ry on 250 jäsenen lentopalloseura. Seuralla on monia juniori- ja aikuisjoukkueita eri sarjatasoilla. Kaikille löytyy varmasti omaa tasoa vastaava joukkue, jossa voi harjoitella ja pelata valmentajan ohjauksessa. KoLe -57 toimii aktiivisesti ympäri vuoden. Talvi-kaudella keskitytään lentopalloon ja kesäisin pelataan beach-volleytä Käyrälammella. KoLe -57 järjestää myös useita turnauksia vuoden aikana. Koko talven pyörii aikuisten ja junioreiden lentopallon sarjapelit sekä kesällä beach-liiga viikottain Käyrälammella.

Esa kirjoitti: Laittakaa ilmoittaumiset torstain ja lauantain treeneihin. Kaikki mukaan! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Lentopallo
Kouvola
Miehet
25

Korian Ponsi B-tytöt Nimenhuuto.com

Hei! Olemme Korian Ponnen b-tyttöjoukkue,joka reenaa aktiivisesti ja jokaisella on halu kehittää itseään sekä menestyä.Kesällä reenaamme kaksi kertaa lajia ja lisäksi jokainen kehittää itseään omien ohjelmien avulla jotta välttyisimme loukkaantumisilta ja jaksamme pelata koko kauden.

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Joukkueessa b-ikäisiä ja nuorempia pelaajia.Harjoittelemme tavoitteellis...

Leena kirjoitti: Hei! Nimenhuutoon on laadittu kesäohjelmien jaksotus.Sinne voi myös merkitä kunon suorittanut ohjelman.Tämä kannustaa joukkuekaveria myös tekemään oman osansa.Samalla valmentaja näkee pelaaja treenaa. (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Koria/Kouvola
Tytöt
19

valkealankajon2 Nimenhuuto.com

Valkealan Kajo Naisten 2-sarja (AB-tytöt) Yhteystiedot: Valmentaja Petri Kuokkanen 0405402234 Valmentaja Saara Niskanen 0407399930 Joukkueenjohtaja Juha Penttinen 0400756774

Joukkue etsii pelaajia: Hei ! Kiinnostaako sinua pelata ensi kaudella hyvässä joukkueessa B-tyttöjen ...

Satu kirjoitti: Moi Petri, Laitatko tänne nimenhuutoon sen vanhempainillassa esitetyn powerpointin, kiitos. terv. Satu (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Lentopallo
Kouvola
Naiset
30

KoLe-57 A-tytöt Nimenhuuto.com

palvelu koskee KoLe-57:n A-tyttöjoukkuetta.

Juha kirjoitti: Moi kaikille! Tulevana viikonloppuna on miesten matsit Korian monnarilla lauantaina sekä sunnuntaina (31.10. ja 1.11.). Nyt tarvitaan kaikkien C- ja B-tyttöjen apuja, joten ilmoittaudu nimenhuudossa jompaankumpaan otteluun apuihin, mieluummin molempiin. Poissaoloon pitää olla todella pätevä syy. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Lentopallo
Kouvola
Tytöt
8

KirkonmiehetKaunisnurmi Nimenhuuto.com

Kirkonmiesten pelivuoro Kaunisnurmen koulun salissa alkoi 1970-luvun puolella ja jatkuu edelleen. Aluksi mukaan hyväksyttiin vain ylimmillä sarjatasoilla pelanneet pelimiehet, mutta viime vuosina tästä on hieman tingitty. Tosissaan, mutta ei vakavalla naamalla.

Risto kirjoitti: Hyvää joulua, palataan salille ensi vuoden puolella! Risto (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Lentopallo
Kouvola
Miehet
15

Mulligans-Seiskaliika Nimenhuuto.com

Mulligans pelaa

Hannu kirjoitti: Pyydä vaan Pete mukaan. Normaalistihan 7-liikassa saa pelata kolmossarjalaiset, mutta Risto lupasi että Pete voi pelata. Pääasia on että saavat tarpeeksi kovan vastuksen. H.S (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Lentopallo
Kouvola
Miehet
18

KoLe-57 n2 Nimenhuuto.com

Veera kirjoitti: Tuun jos vaan ehdin töistä (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Kouvola
Naiset
25

IAM Active Nimenhuuto.com

Essi kirjoitti: Ei pääse, Hippo-kisat samaan aikaan 😁 (1 päivä sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Lentopallo, Frisbeegolf, Golf ja Muu
Kouvola
Sekajoukkue
11

Koule Nimenhuuto.com

Teizza kirjoitti: Voisin tulla ainakin kokeilemaan, mitä reilu viikko sitten revenneet kylkiluun välilihakset tykkää biitsin pelailusta... (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Lentopallo
Kouvola
Sekajoukkue
14