Lentopallo Kouvola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kouvola ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, pesäpallo, salibandy, jääkiekko, koripallo, koiraurheilu, enduro, cross country ja pelastuskoiratoiminta.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kouvola

Lentopallo - Kouvola

KOLE 1 Nimenhuuto.com

Kouvolan Lentopallolijat -57 ry on 250 jäsenen lentopalloseura. Seuralla on monia juniori- ja aikuisjoukkueita eri sarjatasoilla. Kaikille löytyy varmasti omaa tasoa vastaava joukkue, jossa voi harjoitella ja pelata valmentajan ohjauksessa. KoLe -57 toimii aktiivisesti ympäri vuoden. Talvi-kaudella keskitytään lentopalloon ja kesäisin pelataan beach-volleytä Käyrälammella. KoLe -57 järjestää myös useita turnauksia vuoden aikana. Koko talven pyörii aikuisten ja junioreiden lentopallon sarjapelit sekä kesällä beach-liiga viikottain Käyrälammella.

Esa kirjoitti: Laittakaa ilmoittaumiset torstain ja lauantain treeneihin. Kaikki mukaan! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Kouvola
Miehet
25

valkealankajon2 Nimenhuuto.com

Valkealan Kajo Naisten 2-sarja (AB-tytöt) Yhteystiedot: Valmentaja Petri Kuokkanen 0405402234 Valmentaja Saara Niskanen 0407399930 Joukkueenjohtaja Juha Penttinen 0400756774

Joukkue etsii pelaajia: Hei ! Kiinnostaako sinua pelata ensi kaudella hyvässä joukkueessa B-tyttöjen ...

Satu kirjoitti: Moi Petri, Laitatko tänne nimenhuutoon sen vanhempainillassa esitetyn powerpointin, kiitos. terv. Satu (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Kouvola
Naiset
30

Kole-57 b-tytöt Nimenhuuto.com

palvelu koskee KoLe-57:n B-tyttöjoukkuetta.

Juha kirjoitti: Moi kaikille! Tulevana viikonloppuna on miesten matsit Korian monnarilla lauantaina sekä sunnuntaina (31.10. ja 1.11.). Nyt tarvitaan kaikkien C- ja B-tyttöjen apuja, joten ilmoittaudu nimenhuudossa jompaankumpaan otteluun apuihin, mieluummin molempiin. Poissaoloon pitää olla todella pätevä syy. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Kouvola
Tytöt
12

Mulligans-Seiskaliika Nimenhuuto.com

Mulligans pelaa

Hannu kirjoitti: Pyydä vaan Pete mukaan. Normaalistihan 7-liikassa saa pelata kolmossarjalaiset, mutta Risto lupasi että Pete voi pelata. Pääasia on että saavat tarpeeksi kovan vastuksen. H.S (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Lentopallo
Kouvola
Miehet
18

Korian Ponsi C-tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Joukkueessa b-ikäisiä ja nuorempia pelaajia.Harjoittelemme tavoitteellis...

Leena kirjoitti: Hei tytöt! Jatkamme pelikaudella kerran viikossa pikavoimalla ja perusvoimalla,jotta vältytään loukkaantumisilta.Lisäksi huoltovoima joka tehdään omatoimisesti. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo
Koria/Kouvola
Tytöt
5

KoLe-57 n2 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Moi! KoLen naisten vuorot ovat Kuntsilta peruttu. Keskiviikkonahan on Haalilla N35 "pelailuvuoro" klo 18.30-20.00. Jos haluatte vielä jossakin muuallakin treenailla, niin kyselkää minulta vapaita vuoroja. t: Juha p. 0400 358 380 (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Lentopallo
Kouvola
Ei asetettu
23

KirkonmiehetKaunisnurmi Nimenhuuto.com

Kirkonmiesten pelivuoro Kaunisnurmen koulun salissa alkoi 1970-luvun puolella ja jatkuu edelleen. Aluksi mukaan hyväksyttiin vain ylimmillä sarjatasoilla pelanneet pelimiehet, mutta viime vuosina tästä on hieman tingitty. Tosissaan, mutta ei vakavalla naamalla.

Olavi kirjoitti: Viimeiset kevään treenit??!! Olisiko porukkaa tulossa vielä paikalle? Vai oliko se jo siinä? (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Kouvola
Miehet
15

lentopalloakatemia Nimenhuuto.com

Kouvolan urheiluakatemian lentopalloryhmä. Tavoitteena tukea Kouvolan ja Iitin seudun nuorten lentopalloharjoittelua.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Lääkäri (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo
Kouvola
Ei asetettu
10

Koule Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Töissä (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Lentopallo
Kouvola
Sekajoukkue
9

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.