Lentopallo Kangasala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kangasala ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, musiikki, salibandy, ratsastus, jääkiekko, futsal, sähly, muu ja kuviokellunta.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kangasala

Lentopallo - Kangasala

LP Rentopallo Nimenhuuto.com

Miia kirjoitti: Huomenta! Ja kiitokset kaikille mukavasta ja rakentavasta illasta. Kyllä me Niilo käydään treeneissä muunkin kuin loistavan lentopallon vuoksi 😀 Ja erityiskiitokset Vesalle sapuskan järjestämisestä ja Marikalle makeista! Mä voisin kuitata kaikilta 14 e tilavuokrasta. Voi laittaa tilillekin FI1166... (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Lentopallo
Kangasala
Sekajoukkue
22

LP Kangasala B-A-N2 Nimenhuuto.com

Kaj kirjoitti: N2-sarjan peli LaKo - LP siirtynyt ensi sunnuntailta seuraavan viikon keskiviikolle (11.10.). T: Kaj (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Lentopallo
Kangasala
Tytöt
28

LP Kangasala B-pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Lentopallo
Kangasala
Pojat
14

LPK Liuksiala Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo
Kangasala
Sekajoukkue
15

LPK harraste Nimenhuuto.com

Ulla kirjoitti: Ohoi! Lam, Kimmo ja muut. Tänään alkaa talvikauden pelit, joten korkea aika ilmottautua nimenhuudossa Rentopalloon. Lprentopallo.nimenhuuto.com tai jotain sinnepäin. Ulla (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Lentopallo
Kangasala
Sekajoukkue
24