Lentopallo Kangasala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kangasala ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on lentopallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, musiikki, ratsastus, futsal, jääkiekko, kuviokellunta, motocross ja triathlon.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Mafia LPK 2020-2021 Nimenhuuto.com

Joukkue pelaa kaudella 2020-2021 naisten 2-sarjaa. Joukkue kantaa seuran hupijoukkueen/jäähdyttelijöiden mainetta.

Karoliina kirjoitti: Raja (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Kangasala
Naiset
18

LP Rentopallo Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Myymme junnujaoston hyväksi lippuja lauantaina 25.5. Hakametsässä pelattaviin Kultaisen Liigan peleihin (klo 16 naiset Espanjaa vastaan, klo 19 miehet Ukrainaa vastaan). Päivälippu sisältää päätykatsomopaikan molempiin otteluihin, maksaa vain 20 € (normaaliliput 38 €), ja summasta puolet menee su... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Lentopallo
Kangasala
Sekajoukkue
18

LP Kangasala B-A-N2 Nimenhuuto.com

Kaj kirjoitti: N2-sarjan peli LaKo - LP siirtynyt ensi sunnuntailta seuraavan viikon keskiviikolle (11.10.). T: Kaj (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Lentopallo
Kangasala
Tytöt
27

Hentopallo Nimenhuuto.com

Miia kirjoitti: Kangasalan kaupunki sulkee kaikki sisäliikuntatilat (liikuntasalit, kuntosalit, saunatilat) ajalla 2.12.-21.12.2020. Näin ollen kaikki liikuntaryhmät, pois lukien kilpa- ja huippu-urheilu keskeytetään liikuntatiloissa ko. ajalla. Rajoitus ei koske yksilö- ja ryhmälajien maajoukkuetoimintaa, SM-ta... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Kangasala
Naiset
18

LPK harraste Nimenhuuto.com

Ulla kirjoitti: Ohoi! Lam, Kimmo ja muut. Tänään alkaa talvikauden pelit, joten korkea aika ilmottautua nimenhuudossa Rentopalloon. Lprentopallo.nimenhuuto.com tai jotain sinnepäin. Ulla (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Lentopallo
Kangasala
Sekajoukkue
24