Lentopallo Kangasala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kangasala ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on lentopallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, ratsastus, musiikki, jääkiekko, futsal, kuviokellunta, motocross ja triathlon.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

LP Rentopallo Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Myymme junnujaoston hyväksi lippuja lauantaina 25.5. Hakametsässä pelattaviin Kultaisen Liigan peleihin (klo 16 naiset Espanjaa vastaan, klo 19 miehet Ukrainaa vastaan). Päivälippu sisältää päätykatsomopaikan molempiin otteluihin, maksaa vain 20 € (normaaliliput 38 €), ja summasta puolet menee su... (Vuosi sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Lentopallo
Kangasala
Sekajoukkue
18

LP Kangasala B-A-N2 Nimenhuuto.com

Kaj kirjoitti: N2-sarjan peli LaKo - LP siirtynyt ensi sunnuntailta seuraavan viikon keskiviikolle (11.10.). T: Kaj (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Lentopallo
Kangasala
Tytöt
28

LP Kangasala F Nimenhuuto.com

Enni kirjoitti: Vbnnnkv (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Kangasala
Sekajoukkue
11

LPK harraste Nimenhuuto.com

Ulla kirjoitti: Ohoi! Lam, Kimmo ja muut. Tänään alkaa talvikauden pelit, joten korkea aika ilmottautua nimenhuudossa Rentopalloon. Lprentopallo.nimenhuuto.com tai jotain sinnepäin. Ulla (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Lentopallo
Kangasala
Sekajoukkue
24