Lentopallo Kangasala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kangasala ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on lentopallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, musiikki, ratsastus, jääkiekko, futsal, kuviokellunta, motocross ja hiihto.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

LP Rentopallo Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Myymme junnujaoston hyväksi lippuja lauantaina 25.5. Hakametsässä pelattaviin Kultaisen Liigan peleihin (klo 16 naiset Espanjaa vastaan, klo 19 miehet Ukrainaa vastaan). Päivälippu sisältää päätykatsomopaikan molempiin otteluihin, maksaa vain 20 € (normaaliliput 38 €), ja summasta puolet menee su... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Kangasala
Sekajoukkue
16

LP Kangasala B-A-N2 Nimenhuuto.com

Kaj kirjoitti: N2-sarjan peli LaKo - LP siirtynyt ensi sunnuntailta seuraavan viikon keskiviikolle (11.10.). T: Kaj (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Lentopallo
Kangasala
Tytöt
28

Lp ct-1 Nimenhuuto.com

Lp kangasalan Vt joukkue

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Kangasala
Tytöt
14

LP Kangasala F Nimenhuuto.com

Enni kirjoitti: Vbnnnkv (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Kangasala
Sekajoukkue
11

LPK harraste Nimenhuuto.com

Ulla kirjoitti: Ohoi! Lam, Kimmo ja muut. Tänään alkaa talvikauden pelit, joten korkea aika ilmottautua nimenhuudossa Rentopalloon. Lprentopallo.nimenhuuto.com tai jotain sinnepäin. Ulla (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Lentopallo
Kangasala
Sekajoukkue
24