Lentopallo Kangasala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kangasala ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, musiikki, salibandy, jääkiekko, futsal, ratsastus, sähly, muu ja kuviokellunta.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kangasala

Lentopallo - Kangasala

LP Kangasala B-tytöt Nimenhuuto.com

LP Kangasalan B-tytöissä treenataan lentopalloa tavoitteellisesti neljä kertaa viikossa. Käytössämme on erinomaiset salit ja tilat monipuoliseen harjoitteluun. Joukkueen kotisivut: https://lpkangasala-sporttisaitti-com.directo.fi/joukkueet/c-tytot-2001-2002/

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Lentopallo
Kangasala
Tytöt
13

LP Kangasala e-pojat Nimenhuuto.com

Aarni kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Lentopallo
Kangasala
Pojat
3

LPK harraste Nimenhuuto.com

Miia kirjoitti: Timmin mukaan sunnuntaina 19.2. Lukion sali on normaalisti ryhmien käytössä. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Kangasala
Sekajoukkue
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.