Lentopallo Nummela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nummela ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, uinti, kanoottipoolo, voimistelu, ctif, sulkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Nummela

Lentopallo - Nummela

Vilepa M2 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Moi, Nyt on käyty läpi ensi kauden salivuorot. Miehille on tarjolla seuraavia vuoroja: keskiviikko 19:00 -21:00 Huhmarnummi perjantai 18:00 -20:00 Nuhako ( mahdolinen pelivuoro) perjantai 18:00 - 20:00 Ojakkala, käytetään kun nuhako kiinni ( maksu juoksee koko ajan) sunnuntai 18:00 - 20:00 Ojakka... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Nummela
Ei asetettu
47

LuksiaUrheilujaosto Nimenhuuto.com

Terhi kirjoitti: Torstaina 27.4 ei salivuoroa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy ja Lentopallo
Nummela
Sekajoukkue
41

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.