Lentopallo Urjala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Urjala ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on lentopallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pickleball.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kauniston Hurjat Naiset Nimenhuuto.com

Harrastenaisten lentopalloryhmä, joka reenaa kesällä Kauniston ulkokentällä (Punkalaitumentie 536, Urjalankylä). Ryhmään pyritään löytämään riiittävä määrä samantasoisia naispelaajia, jotta saadaan aikaiseksi laadukkaat pelit. Kenttä on lyhyempi kuin normikenttä, joten pelaaman pystyy tarvittaessa myös neljällä pelaajalla. Kenttäpohja on "puolikova" eli hiekkapohjainen ja päällä sahanpurua.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Lentopallo
Urjala
Naiset
17

Urjalankylän lentisporukka Nimenhuuto.com

Urjalankylän lentisporukka koostuu harrastetason naisista ja miehistä. Pelaamme kesällä Urjalankylässä Kauniston ulkokentällä ja talvella Urjalan yhtenäiskoululla.

Asko kirjoitti: Kylmäkoskelta vielä 1 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Urjala
Sekajoukkue
20