Lentopallo Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on lentopallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, koripallo, kaukalopallo, voimistelu, futsal, salibandy ja golf.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PeTä naiset Nimenhuuto.com

Perttulan Tähti on juniori- ja naislentopalloiluun keskittynyt Nurmijärveläinen urheiluseura. Haemme joukkoomme lisää pelaajia naisten paikallissarjaan. Mikäli sinulla on jo muutaman vuoden kokemus lentopallosta, ota rohkeasti yhteyttä Tiinaan (0405252258) tai Pasiin (0401737323). Lisätietoja meistä löydät sivuiltamme peta.sporttisaitti.com

Joukkue etsii pelaajia: Haemme joukkoomme lisää pelaajia naisten paikallissarjaan. Mikäli sinulla on ...

Aleksandra kirjoitti: Ehkä kerkeen (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Nurmijärvi
Naiset
24

Perttulan Riento Nimenhuuto.com

Perttulan Riento harrastaa letkeätä lentopallon pelaamista kesät talvet. Ohjelmaan kuuluvat useat veteraaniturnaukset, ja jo pitkään ohjelmassa ollut Salon ulkoturnaus.

Joukkue etsii pelaajia: Perttulan Riennossa on aina tilaa hurttia huumoria ymmärtävälle ja turnauskes...

Jouko kirjoitti: Joukkuemäärä kasvoi hienosti viime vuonna niin suureksi, että oli jo haastetta pelata turnaus läpi kahdessa päivässä. Tästä syystä ja turnauspalautteiden perusteella turnaus muuttuu kolmipäiväiseksi. Ottelut alkavat perjantaina 19.7 aikaisintaan klo 17.00. Miesten sarjoihin tulee myös muutos. Kil... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Nurmijärvi
Miehet
34

Perttulan Tähti Lenttis Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Nurmijärvi
Sekajoukkue
29

Klaukkalan Kiri Naiset Nimenhuuto.com

LENTISHARKAT VALKJÄRVEN KOULUN LIIKUNTASALISSA. MA KLO 19.00-21.00 LENTISSALIVUOROJEN PERUUTUKSET NÄET NURMIJÄRVEN UUTISISTA JA http://www.nurmijarvi.fi/vapaa-aika_ja_kulttuuri/liikunta_ja_ulkoilu

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa myös uudet pelaajat harrastamaan lentistä ! Aikuisten sekavuoro ma...

Liisa kirjoitti: Olen myöhässä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Nurmijärvi Klaukkala
Sekajoukkue
38

Lepsämän Humu Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Maksakaapa kevätkauden lentopalloilumaksu tilille Heikki Kulovesi FI82 5300 1740 0251 47. Normimaksu 100,- euroa. Kerran viikossa tai harvemmin käynti 50 - euroa. Viestikenttään " Humu ". T: Heikki (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Lentopallo
Nurmijärvi
Sekajoukkue
22