Lentopallo Nurmijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, ringette, jääkiekko, koripallo, lentopallo, pesäpallo, yleisurheilu, suunnistus ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PeTä Tytöt Nimenhuuto.com

Perttulan Tähti on tyttö- ja naislentopalloiluun keskittynyt Nurmijärveläinen urheiluseura. Haemme joukkoomme lisää 2001-2005 syntyneitä tyttöjä. Mikäli sinulla on jo muutaman vuoden kokemus lentopallosta, ota rohkeasti yhteyttä Tiinaan (0405252258) tai Pasiin (0401737323). Lisätietoja meistä löydät sivuiltamme peta.sporttisaitti.com

Joukkue etsii pelaajia: Haemme joukkoomme lisää 2000-2005 syntyneitä tyttöjä. Mikäli sinulla on jo mu...

Marjo kirjoitti: Me tullaan Elisan kanssa seuraamaan treenejä ainakin osaksi aikaa, kun Elisa vielä toipuu flunssasta. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Nurmijärvi
Tytöt
35

Perttulan Riento Nimenhuuto.com

Perttulan Riento harrastaa letkeätä lentopallon pelaamista kesät talvet. Ohjelmaan kuuluvat useat veteraaniturnaukset, ja jo pitkään ohjelmassa ollut Salon ulkoturnaus.

Joukkue etsii pelaajia: Perttulan Riennossa on aina tilaa hurttia huumoria ymmärtävälle ja turnauskes...

Veli-Matti kirjoitti: Suuret kiitokset Riennon joukkueelle hienosta Salon turnauksesta. Lopputulos oli hyvä 27-28. Riennon kakkosjoukkue Eurajoen Ohrankaatajat Pärän johdolla sijalla 42. Ilmojen haltia oli taas kerran puolellamme. Jatketaan perinnettä! (26 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Nurmijärvi
Miehet
34

Petä aikuisten lentopallo Nimenhuuto.com

Perttulan Tähden höntsä- ja naislentopalloilijat

Joukkue etsii pelaajia: Naisten lentopallojoukkueessa tilaa hyville tyypeille. Soittele: 040-5252258

Tiina kirjoitti: Moro, kiinnostaisikos ketään pelata lentopalloa kerran tai kaksi viikossa? Laitatteko innit tuohon sunnuntain tapanhtumaan? Treeniaika sunnuntai klo 18-20 ja sitten voidaan hakea toista vuoroa, jos intoa... A-tytöt lähtee ainakin 3-sarjaan, ilmoittakaatte, jos sarjapelit kiinnostaa. t. Tiina (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Lentopallo
Nurmijärvi
Sekajoukkue
17

Klaukkalan Kiri Naiset Nimenhuuto.com

LENTISHARKAT VALKJÄRVEN KOULUN LIIKUNTASALISSA. MA KLO 19.00-21.00 LENTISSALIVUOROJEN PERUUTUKSET NÄET NURMIJÄRVEN UUTISISTA JA http://www.nurmijarvi.fi/vapaa-aika_ja_kulttuuri/liikunta_ja_ulkoilu

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa myös uudet pelaajat harrastamaan lentistä. Emme pelaa sarjassa, jo...

Mervi kirjoitti: Eli sisälläkö jo pelataan? Oishan tuota ollu vielä ulkonaki tänään hyvä pelata. 😊👍🏻 (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Nurmijärvi Klaukkala
Ei asetettu
23