Pesäpallo­joukkueita

Pesäpallo on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne baseball­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan pesis­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin baseballjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 512 ja niissä on yhteensä yli 10000 pelaajaa.

Jo 512 pesäpallojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

VeVe-Pesis harraste Nimenhuuto.com

Harrastepesistä kaikenikäisille Haminassa. Kaiva räpylä varaston kätköistä ja tule mukaan! Harjoitukset talvella Poitsilan koululla ja muualla Haminassa, ja kesällä Ruissalon tekonurmella ja Poitsilan kentällä. Osa porukasta pelaa Kymenlaakson harrastesarjaa, osa muuten vaan höntsäilee.

Joukkue etsii pelaajia: Harrastepesistä kaikenikäisille Haminassa. Kaiva räpylä varaston kätköistä ja...

Juha kirjoitti: Saatan ehtiä myöhempään peliin? (23 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Hamina
Sekajoukkue
37

Espoon Helmet Nimenhuuto.com

Upeiden naisten harrastelijapesisjoukkue, joka treenailee Espoossa. Ei tarvitse osata ja edellisestä pesistelystä saa olla aikaa vierähtänyt vuosi jos toinenkin. Tervetuloa joukkoomme reippaan ulkoilun ja hauskanpidon merkeissä! ps. Et tarvitse omia varusteita, sillä meiltä saat lainaksi. Kokeilukerta ilmainen! Olemme myös FB:ssa, etsi ryhmä Espoon Helmet ja pyydä jäsenyyttä. WA-ryhmä on perustettu nopeaa viestintää varten esim. sääoloista.

Joukkue etsii pelaajia: Upeiden naisten harrastelijapesisjoukkue, joka treenailee Espoossa Ei tarvits...

Ilona kirjoitti: Jono (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesäpallo
Espoo
Naiset
67

VeVe-Pesis Nimenhuuto.com

Pesisjoukkueet 2012-2018 -syntyneille pojille ja tytöille. Harjoittelemme ja pelaamme muiden lajien ohessa. Ei kausimaksuja, kympin jäsenmaksulla liikut koko kesän! Tule kokeilemaan millaista pesis on! Ota yhteyttä valmentajiin: Pesiskerho ja G-juniorit Heli Kyllönen 040 719 3366 F-juniorit Terhi Forsell terhifo@hotmail.com 0400 917 438

Joukkue etsii pelaajia: Pesisjoukkueita 2012-2018 -syntyneille pojille ja tytöille. Harjoittelemme ja...

Heli kirjoitti: Peruttu (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hamina
Ei asetettu
30

PesisHki Nimenhuuto.com

Aikuisten pesistreenit - mukana miehiä ja naisia ympäri pääkaupunkiseutua. Osa porukasta pelaa pk-seudun kuntopesistä http://www.kuntopesis.fi ja osa käy vain harkoissa. Osallistuminen OMALLA VASTUULLA Kaudella #27 treenit tiistaisin Myllypuron hiekkatekonurmella klo 17-19 (18.4.-10.10.2023). Kenttä : Walterinraitti 1 https://maps.google.fi/maps?q=Walterinraitti+1+00900+Helsinki Pesisvarusteita on jengin puolesta - mutta tokihan oma on aina eri kuin laina. Kauden 2023 maksu on 7,5€(alueliikunnan kevätpassi). Uudet voivat tulla maksutta kokeilemaan että mikä meininki. Parkkeja Jäätanssipolulla sekä Pallomyllyssä, Alakiventiellä ja Arena Centerissä. Pallomyllyn parkista 100 m huoltorakennukseen. Itiksen ja Myllypuron metroasemille noin kilsan matka.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten pesistreenit - mukana miehiä ja naisia ympäri pääkaupunkiseutua. Os...

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Sekajoukkue
216

Hakalan Urheiluseura lisäpelit Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten V-divisioonassa Etelä-Suomen alueella. V-divisioonan turnausviikonloppujen pelit ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot ovat Hyvinkäällä Onni-Areenalla (Suutarinkatu 2) tiistaisin klo 18.30-20.00 ja torstaisin klo.18.30-20.00 toukokuun loppuun saakka. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivustolla ilmoitetaan HakU:n omien salibandyvuorojen ulkopuoliset lisävuorot sekä informoidaan kaikkien muiden lajien toiminnasta. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo-, sulkapallo- ja padeljaostot.

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo, Sulkapallo, Voimanosto ja Padel
Hyvinkää
Miehet
21

Hakalan Urheiluseura salibandy Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten V-divisioonassa Etelä-Suomen alueella. V-divisioonan turnausviikonloppujen pelit ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot ovat Hyvinkäällä Onni-Areenalla (Suutarinkatu 2) tiistaisin klo 18.30-20.00 ja torstaisin klo.18.30-20.00 toukokuun loppuun saakka. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivuostolla ilmoitetaan vain HakU:n oman salibandyjoukkueen liittyvät asiat. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo-, sulkapallo- ja padeljaostot.

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo, Sulkapallo, Voimanosto ja Padel
Hyvinkää
Miehet
48

Jyväskylän Kiri D-pojat 2022 Nimenhuuto.com

Kiri & Kirittäret juniorit seuran 2009 ja 2010 syntyneet pojat ovat kaudella 2023 D-joukkue. Joukkueemme arvot ovat ilo, yhdessä tekeminen, urheilullisuus ja hyvä käytös. Täsmällinen toiminta ja muiden kannustaminen ovat korostetusti esillä. Mottomme on ”tosissaan mutta ei totisena”. Pelin ulkopuolinen toiminta on tärkeässä asemassa. Hyvään käytökseen, terveellisiin ja säännöllisiin elämäntapoihin kiinnitetään huomiota. Me kaikki, pelaajat, valmentajat ja pelaajien vanhemmat, olemme reiluja toinen toisillemme. Pidämme edelleen harrastuksen parissa hauskaa!

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Jyväskylä
Pojat
47

YPA PESIS E-juniorit Nimenhuuto.com

Ylöjärven Pallon E-junioreiden kotisivusto! Ilmoitamme täällä joukkueen ajankohtaiset tapahtumat ja asiat. Lisäksi pelaajien ilmoittautumiset harjoituksiin, peleihin ja leireille + muihin kyselyihin tapahtuu täällä foorumissa. Muutokset tapahtumiin tuodaan myös aina tänne hyvissä ajoin ja akuutit muutokset whatsapp kautta. Lisätietoja ja apuja saat nimenhuudon käyttöön Joukkueen johdolta.

Joukkue etsii pelaajia: Ylöjärven Pallon E-juniorit hakevat uusia pelaajia läpi kauden, eli olet terv...

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Ylöjärvi
Sekajoukkue
21

YPA höntsypesis Nimenhuuto.com

Ylöjärven pallon aikuisten ja nuoren rento, mutta asiallinen höntsypesisyhteisö. Ilmoittelemme täällä reenivuorot ja toivomme osallistujia merkkaamaan mille vuorolle kukin tulossa, jos tilaa ja intoa on niin voi osallistua myös molempiin. Näin pystymme säätämään vuorot kaikille mieluisiksi ja siten että pelit saadaan hienosti käyntiin. Höntsyissä pelaillaan naisten pallolla. Peli varusteet saa lainalle Ypalta, jos ei niitä ole vielä kerinnyt itse hankkimaan (räpsä ja maila). Tervetuloa kuntoilemaan pesäpallon parissa uudet ja vanhat tutut.

Joukkue etsii pelaajia: YPA:n höntsypesis on auki läpi kesäkauden kaikille pesäpallosta kiinnostuneil...

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Ylöjärvi
Sekajoukkue
79

Räpsämirkut Nimenhuuto.com

Naisille suunnattu harrastepesäpalloilu jatkuu kesällä 2023. Haarajoen kentällä tiistaisin läpi kesän klo 18:00–20:00 ja sunnuntaisin klo 18:00-20:00 aina Juhannukseen saakka. Harrastepesäpallo on tarkoitettu kaikenikäisille ja -kuntoisille pesäpallosta kiinnostuneille naisille. Tervetuloa mukaan hauskan harrastuksen pariin! Oma räpylä ja kypärä suositeltavaa pandemia-aikana. Varusteita löytyy myös lainattavaksi. Harjoituksiin ilmoittaudutaan etukäteen, kerran voi tulla kokeilemaan, sen jälkeen jäsenyys on edellytyksenä osallistumiselle. Muuta osallistumismaksua ei tällä hetkellä ole. Lisätietoja liittymisestä https://liity.suomenlatu.fi/ Valitse jäsenyhdistykseksi Järvenpään Latu

Heta kirjoitti: Voin olla pelituomari ja ekassa pelissä (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Pesäpallo ja Pesis
Järvenpää
Naiset
67

Vapari Nimenhuuto.com

PPSHP:n Vaparin joukkuelajeille omat sivut tapahtumia varten. Tulospalvelut: Jalkapallo: https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/MH1!pohhl24 Kaukalopallo: https://kaukalopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=ou2021&sarja=OuPuu Treenivuorot: Futsal Nallisportissa lauantaisin kello 17.00-18.00, kenttä 1 Pesäpallo Lintulan urheilukeskuksessa torstaisin kello 16.00-17.00 Salibandyjaoston Nimenhuuto: https://vaparisalibandy.nimenhuuto.com/

Heikki kirjoitti: Säävarauksella (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Futsal, Jalkapallo, Kaukalopallo ja Pesäpallo
Oulu
Sekajoukkue
199

Nokia White Sox Nimenhuuto.com

Nokialle 18.10.2015 perustettu baseball joukkue hakee jatkuvasti uusia pelaajia joukkueen riveihin. Mikäli olet kiinnostunut lajista, liity mukaan, aiempaa kokemusta et tarvitse! Joukkueen harjoitukset ovat ilmaisia, mutta pelaajaksi halutessaan on maksettava jäsenmaksu sekä kesäkauden alkaessa lisenssi. Lisää joukkueesta löydät Facebookista tai ottamalla yhteyttä suoraan joukkueen pelaajiin.

Ville kirjoitti: Pelaamaan en pysty, mutta tuun paikalle avuks (20 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Baseball
Nokia
Sekajoukkue
38

Lastaamonlaaka Nimenhuuto.com

Tervetuloa tutustumaan Lataamon Laaka-pesäpallojoukkueeseen - me olemme ehkä maailman ainoat pesäpalloilijat, jotka ovat enemmän kiinnostuneita nauramisesta kuin voitoista! Meidän joukkueemme ei ehkä ole maailman taitavimpia pesäpalloilijoita, mutta meillä on ainakin hauskaa kentällä! Me emme ota peliä liian vakavasti, koska tiedämme että aivan sama kuka voittaa tai häviää, niin meillä on silti hauskaa yhdessä. Meillä on myös oma erikoistaktiikkamme, jonka nimi on "sekaisin kuin seinäkello". Se tarkoittaa sitä, että jokainen pelaaja tekee aivan mitä huvittaa ja sitten katsotaan, miten se menee. Yleensä se ei mene kovin hyvin, mutta se ei haittaa meitä - mehän olemme täällä vain pitämässä hauskaa! Mottonamme on "Voitolla yöhön, tappiolla kotiin nukkumaan"

Päivitetty 17 päivää sitten

Pesäpallo
Pori
Sekajoukkue
19

Lapuan Virkiä ladypesis Nimenhuuto.com

Meitä on lähes 40 aikuista naista. Pelaamme kesällä pesäpalloa ja talvella sählyä. Pääsyvaatimuksena meidän joukkueeseen on aikuisen naisen (tai ainakin melkein) ikä eli olemme 20- 60 vuotiaita ja yläikärajaa ei ole, Meidän porukassa huumorintaju on hyväksi ja ellei ole, niin varmasti meidän seurassa kehittyy. Pesäpallon tai sählyn osaamisvaatimuksia ei ole eikä pelaajahistoriaa tarvita, Meillä riittää innostus eikä me puristeta mailaa, vaan aina on sopivasti leikkimieltä mukana. Rohkeasti vaan mukaan, jos ylläoleva meininki vähänkaan kiinnostaa,

Päivitetty 20 päivää sitten

Pesäpallo ja Sähly
Lapua
Naiset
41

Papeharraste Nimenhuuto.com

Harrastepesisjoukkue Hupsis on yli 18-vuotiaille tarkoitettua pesäpallotoimintaa. Hupsiksessa on noin 30 aktiivista harrastajaa. Joukkue koostuu henkilöistä, jotka haluavat pelailla pesäpalloa hyvällä mielellä, hiki pinnassa ja ilman turhaa pingotusta. Toki halutaan jokainen omassa tahdissa myös kehittyä paremmaksi pesäpallon pelaajaksi!

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Vantaa
Sekajoukkue
1

Pienpesis Nimenhuuto.com

Pienpesis joukkue ja pesiskoulu (2. - 4. lka) Torstaisin Kukun pesiskenttä 18-19 Turnaukset: Ilmajoki 25.5. Seinäjoki 10.6. Vaasa 15.7. (Ähtäri 29.7. siirtyi) Kuortane 20.8. Lappajärvi 26.8. Ähtäri 2.9. Osallistumalla treeneihin pääsee peleihin. Ensimmäinen turnaus tulee nopeasti, joten siihen pääsevät todennäköisesti kaikki halukkaat. Tulevat pelit siitä eteenpäin katsotaan että kaikki pääsevät osallistumaan tasapuolisesti. Pelkästään pesiskoulua käyvien lapsien vanhemmat hankkivat itse pesispassin 10 € (ei vaadi vakuutusta). Ensimmäistä kautta pelaavat hankkivat tulokaslisenssin 13,50 € ja toista kautta pelaavat juniorilisenssin 36,5 € ja nämä vaativat vakuutuksen. Hankinnat: Suomisportista www.Suomisport.fi.

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Pesis ja Juoksu
Kuortane
Sekajoukkue
19

YPA Miehet Maakari Nimenhuuto.com

YPA:n miehet pelaavat kaudella 2023 maakuntasarjan lounaislohkossa. Miesten kotiottelut pelataan Hämeenkyrön pesäpallokentällä (toistaiseksi). Miehet harjoittelevat Yhtenäiskoulun pesäpallokentällä, Ylöjärvellä TI 20:00-21:30 ja TO 19:30 - 21:00. Uudet pelaajat tervetulleita, lisätiedustelut joukkueenjohtajalta. Otteluohjelma ja tulokset: https://www.pesistulokset.fi/joukkue/434/5991

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Ylöjärvi
Miehet
22

PuTra Nimenhuuto.com

PuTra = Punakiven Traktor on osallistunut Pääkaupunkiseudun / Helsingin kuntopesiksen miesten sarjaan keväästä 2004 alkaen. Menestystäkin on tullut, mutta ennen kaikkea pesiksen pitää olla hauskaa. Kausien 2004-2022 sijoitukset: #1 : 2004-07, 2011-12, 2014, 2016, 2018-21 (12 kpl) #2 : 2013, 2015, 2017, 2022 (4 kpl) #3 : 2008-10 (3 kpl) Haluatko pelaamaan kuntopesistä? Heitä meitä viestillä!! putrapesis (at) gmail (piste) com https://putra.nimenhuuto.com/ https://www.facebook.com/groups/putra.kuntopesis/

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo, Pesis ja Kuntopesis
Helsinki Vantaa Espoo
Miehet
53

Entiset lupaukset Nimenhuuto.com

Joukko hukattuja lahjakkuuksia Kuvia 2021: https://drive.google.com/drive/folders/10Kdx1Ss_w42ybEUXV7_NFII07rtG7aOl?usp=sharing Kuvia 2022: https://drive.google.com/drive/folders/1-3JsDIEn_5wNT2a-8FfFAcBO1OGFKSzN?usp=sharing KeKi4-peli 2021: https://drive.google.com/drive/folders/1Ulur5Tz914AJNZB9TVEECV2iSdo59ZJs OuHu-peli 2021: https://drive.google.com/drive/folders/1JoodE8KFvb3mG7VsArgmtYAEJYFXpXFo IIU-peli https://drive.google.com/drive/folders/1CmfUJ0i3bQ5EbkegK3WibcyW9oR1IqMT OSVA-peli 2021: https://youtu.be/ah004tYvEes osa 1 https://youtu.be/5k7yrsgaGK8 osa 2 https://youtu.be/ZadDvuCwgGA osa 3 https://youtu.be/7fqp60w2QZA osa 4 https://youtu.be/oJoRihesGzg osa 5 PATTU-peli 2022: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=iDJYc9iwLeU

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Tyrnävä
Miehet
23

KPL G-jun Nimenhuuto.com

G-ikäisten toiminnan tavoitteena on: -innostaa lapsia liikkumaan -oppia monipuolista liikuntaa pesäpallon avulla -ryhmätoimintaan opettelua, kaverin kannustamista -opetella pesäpallon alkeita pelien ja leikkien avulla: heitto, lyönti, kiinniotto, pelaaminen Peluutusperiaatteet -kaikki halukkaat pääsevät pelaamaan -G-ikäisissä pelinumerot arvotaan -opetellaan voittamista ja häviämistä, mutta voittaminen ei saa olla toiminnan ainoa tavoite -pelataan reilusti, osoitetaan hyvää urheiluhenkeä kentällä ja katsomossa -vanhempien tärkein tehtävä on kannustaa

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Kouvola
Pojat
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.