Pesäpallo Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, lentopallo, kaukalopallo, koripallo, futsal, sulkapallo ja cheerleading.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Lahti

Pesäpallo - Lahti

Lahti Pirates Nimenhuuto.com

Lahden baseball-joukkue, joka pelaa 2017 aikuisten SM-sarjassa.

Joukkue etsii pelaajia: Mikäli baseballin pelaaminen kiinnostaa Lahden seudulla, ota yhteyttä! Aiempa...

Simopekka kirjoitti: Totta tosiaan, juhannus on jo noin lähellä ja moni jo sitä juhlistamassa. Itse olen torstaina näillä näkymin fillarikyydillä, joten lopullinen osallistuminen riippuu myös siitä, saadaanko kunnon treeni aikaiseksi IN-osallistujilla. (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Baseball
Lahti
Ei asetettu
32

LMV D-pojat Nimenhuuto.com

Lahden Mailaveikkojen D-pojissa pelaa 2003 ja 2004 syntyneitä pesäpallon harrastajia. Joukkueen tapahtumista löydät lisätietoja Lahden Mailaveikkojen nettisivuilta, www.lahdenmailaveikot.fi

Virpi kirjoitti: Vielä loput ohjeet Axulta kioskihommista... Pelikioskeihin voitte vielä tarvikelistaanne lisätä jonkunlaista teippiä ( tätä jostain syystä tarvii aina), ottimia piirakoille, mahd. kylmälaukku ja -kalleja, että saatte kaffemaidon pysymään kylmänä. Pahvilaatikko, missä kioskitarvikkeet tulee olisi ... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Pojat
61

LMV-EP Nimenhuuto.com

Lahden Mailaveikkojen E-pojat.

Virpi kirjoitti: Täältä löytyy hyvät ohjeet kirjurointiin! Kannattaa lueskella kauden pelejä odotellessa :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Pojat
29

Pirates Junnut Nimenhuuto.com

Baseball-joukkue Lahdessa.

Simopekka kirjoitti: 1. Kesän harjoitusaika vaihdetaan tiistaista torstaille, klo 17:30-19:00. Paikka on Lahti Pirates stadion Ristkarinkadulla. 2. Nimenhuudon piratesjunnut -sivustoa ei toistaiseksi erikseen ylläpidetä, vaan harjoituskerrat on laitettu pirates -sivustolle (kohta syötän ne sinne). Palataan junnut-siv... (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Baseball
Lahti
Pojat
7

LMV Nimenhuuto.com

Lahden Mailaveikkojen miesten joukkueet. Suomi- ja Maakuntasarja.

Jukka kirjoitti: Tilanne päivitystä; Loukkaantuneet; Valtteri, selkävamma (pitkälle kesään), Olli, selässä rasitusmurtama (heinäkuussa aikaisintaan harjoituksiin). Samppa todella paljon ollut kipeänä. Ilmeisesti Parolassa rakennukset homeessa ja alkanut oireilla. Muut pelaajat suht terveitä. Niko Ö pelannee ainoa... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Lahti
Miehet
25

LMV F-pojat Nimenhuuto.com

Lahden Mailaveikkojen F-pojat etsii lisää v. 2007-2008 syntyneitä pelaajia joukkueeseen. Tervetuloa harrastamaan pesäpalloa! Yhteystiedot: virpi.saraluoto@gmail.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Lahti
Pojat
34

Lahden Piilevä Voima Nimenhuuto.com

Harrastepesiksen ja saunailtojen erikoisseura.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi! Santalan Harri Kangasalta pyysi mua kysymään, että olisko tällä joukkueella kiinnostusta lähteä Pöllöturnaukseen Nurmijärvelle 30.8? Ilmeisesti tarttisivat lisää joukkueita, nyt vissiin vasta 2 porukkaa varmoja. / Jenni (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Lahti
Ei asetettu
15

LMV C ja B-pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Pojat
70

LMV NaisPesis Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Kioskissa ja leivon. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Lahti
Naiset
67

LMV G-junnut Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Tämän päivän ti 20.6.2017 harjoitukset peruttu! Harjoitukset peruttu kurjan sään vuoksi tältä päivältä!! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Sekajoukkue
26

LMV D-Tytöt Nimenhuuto.com

Roosa kirjoitti: Me tuemme Pesistä: Petri Engman Marja Engman Pertti Engman Tarja Engman Terv. Petri (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Lahti
Tytöt
18

Kasiksen Mailaheikot Nimenhuuto.com

Koko perheen rentoa ja kivaa yhdessäoloa pesiksen merkeissä Kasakkamäen koulun kentällä joka kesäsunnuntai klo 13.00!

Hanneli kirjoitti: Hei kaikki palloilijat! Rantalenttistä klo 13 messilässä sisälentiksen sijaan. Jos teistä joku on innokas pelaamaan pesäpalloa, niin ilmoitelkaa tänne viestillä tai textarilla, niin tiedän, onko porukkaa tulossa pelaamaan :). Jos porukkaa on tulossa, niin saavun paikalle pesiskamojen kanssa. Maht... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Lahti
Sekajoukkue
22

LMV E-Tytöt Nimenhuuto.com

Marja kirjoitti: Hei! Vähäisen osallistujamäärän vuoksi To 22.6 treenit peruttu. Aloitetaan jo huomisen treenien jälkeen juhannustauko treeneistä. Ja jatketaan ma 26.6 normaalisti. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Ei asetettu
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.