Pesäpallo Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, kaukalopallo, futsal, sulkapallo, koripallo ja tennis.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Lahti

Pesäpallo - Lahti

Lahti Pirates Nimenhuuto.com

Lahden baseball-joukkue, joka pelaa 2017 aikuisten SM-sarjassa.

Joukkue etsii pelaajia: Mikäli baseballin pelaaminen kiinnostaa Lahden seudulla, ota yhteyttä! Aiempa...

Antti kirjoitti: Joukkuekuva / Team Photo Ke 14.3 klo 20 Suurhalli Vaatetus kuvaan on peliasu (lippis,paita,housut). Huom! Kuvauksen alkamisaika saattaa meidän osalta muuttua hieman aikaisemmaksi (halukkaat ehtivät näin ollen paremmin siitä reeneihin) Infoan tarkemmin jos aika saadaan muutettua! Clothing in the p... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Baseball
Lahti
Ei asetettu
34

LMV D-pojat Nimenhuuto.com

Lahden Mailaveikkojen D-pojissa pelaa 2004 ja 2005 syntyneitä pesäpallon harrastajia. Joukkueen tapahtumista löydät lisätietoja Lahden Mailaveikkojen nettisivuilta, www.lahdenmailaveikot.fi

Eelis kirjoitti: 15.2.2018 Kausimaksut lähetetty - Kausimaksu 2017-2018/1 Hei, kausimaksu 2017-2018/1 -lasku on lähetetty jokaiselle ilmoitettuun s-postiin, käykää tarkistamassa ja muistakaa käyttää maksussa sen viitettä, kiitos. Terveisin Lasse D-pojat rahastonhoitaja (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Pojat
33

LMV F-pojat Nimenhuuto.com

Lahden Mailaveikkojen F-pojat etsii lisää v. 2008-2009 syntyneitä pelaajia joukkueeseen. Tervetuloa harrastamaan pesäpalloa! Yhteystiedot: mikko.rajaniemi@gmail.com

Mikko kirjoitti: Suurhallille tänään klo 1730 peliin tulevat eli hieman siirtyi myöhäisemmäksi alkuperäisestä! -Mikko- (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Pojat
24

LMV-EP Nimenhuuto.com

Lahden Mailaveikkojen E-pojat.

Virpi kirjoitti: Täältä löytyy hyvät ohjeet kirjurointiin! Kannattaa lueskella kauden pelejä odotellessa :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Pojat
43

LMV Nimenhuuto.com

Lahden Mailaveikkojen miesten joukkueet. Suomi- ja Maakuntasarja.

Kaartokall kirjoitti: Moi! Pääsiskö joku lyömään maanantaina suurhallille klo 16-17 maissa? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Lahti
Miehet
34

Pirates Junnut Nimenhuuto.com

Baseball-joukkue Lahdessa.

Simopekka kirjoitti: 1. Kesän harjoitusaika vaihdetaan tiistaista torstaille, klo 17:30-19:00. Paikka on Lahti Pirates stadion Ristkarinkadulla. 2. Nimenhuudon piratesjunnut -sivustoa ei toistaiseksi erikseen ylläpidetä, vaan harjoituskerrat on laitettu pirates -sivustolle (kohta syötän ne sinne). Palataan junnut-siv... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Baseball
Lahti
Pojat
8

Lahden Piilevä Voima Nimenhuuto.com

Harrastepesiksen ja saunailtojen erikoisseura.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi! Santalan Harri Kangasalta pyysi mua kysymään, että olisko tällä joukkueella kiinnostusta lähteä Pöllöturnaukseen Nurmijärvelle 30.8? Ilmeisesti tarttisivat lisää joukkueita, nyt vissiin vasta 2 porukkaa varmoja. / Jenni (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Pesäpallo
Lahti
Ei asetettu
15

LMV C-pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesäpallo
Lahti
Pojat
39

LMV NaisPesis Nimenhuuto.com

Anneli kirjoitti: Enni hiihtoleirillä. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Lahti
Naiset
64

LMV DT Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Tytöt
17

LMV G-junnut Nimenhuuto.com

Martta kirjoitti: KAUSIMAKSUT G- junioreiden kausimaksu on 50€, alla tilinumero johon maksetaan. Muistakaa laittaa oman lapsen viitenumero maksun viitekenttään. Viitenumerot löytyy "sekalaiset"- kansiosta täältä sivuilta. Kiitos :) Tilille: Lahden mailaveikot Ry/ G-nuoret FI34 4212 0010 1476 64 (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Sekajoukkue
27

Kasiksen Mailaheikot Nimenhuuto.com

Koko perheen rentoa ja kivaa yhdessäoloa pesiksen merkeissä Kasakkamäen koulun kentällä joka kesäsunnuntai klo 13.00!

Hanneli kirjoitti: Hei kaikki palloilijat! Rantalenttistä klo 13 messilässä sisälentiksen sijaan. Jos teistä joku on innokas pelaamaan pesäpalloa, niin ilmoitelkaa tänne viestillä tai textarilla, niin tiedän, onko porukkaa tulossa pelaamaan :). Jos porukkaa on tulossa, niin saavun paikalle pesiskamojen kanssa. Maht... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Lahti
Sekajoukkue
22

LMV E-Tytöt Nimenhuuto.com

Hilda kirjoitti: Hei, nyt laitetaan maksuun toinen erä kausimaksua 50€ ja aika monelta puuttui myös ensimmäinen erä myös 50€ (eli jos ette ole maksaneet ensimmäistä maksua maksakaa 100€) viitteenä on siis se tyttöjen jäsennumero (katso listasta jos et muista) tämä sama viite on siis aina jos ei toisin mainita nii... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Ei asetettu
17

LMV C-tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo
Lahti
Tytöt
29