Pesäpallo Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, kaukalopallo, sulkapallo, futsal, koripallo ja ringette.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Lahti

Pesäpallo - Lahti

Lahti Pirates Nimenhuuto.com

Lahden baseball-joukkue, joka pelaa 2017 aikuisten SM-sarjassa.

Joukkue etsii pelaajia: Mikäli baseballin pelaaminen kiinnostaa Lahden seudulla, ota yhteyttä! Aiempa...

Simopekka kirjoitti: Nopea kysely siitä, pääsetkö harkkapeliin la 9.9. klo 14. Vastaa su iltaan mennessä. Kyselen muiltakin joukkueilta. Quick questionary, are you able to play practice game next saturday? (19 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Baseball
Lahti
Ei asetettu
34

LMV D-pojat Nimenhuuto.com

Lahden Mailaveikkojen D-pojissa pelaa 2003 ja 2004 syntyneitä pesäpallon harrastajia. Joukkueen tapahtumista löydät lisätietoja Lahden Mailaveikkojen nettisivuilta, www.lahdenmailaveikot.fi

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Lahti
Pojat
63

Pirates Junnut Nimenhuuto.com

Baseball-joukkue Lahdessa.

Simopekka kirjoitti: 1. Kesän harjoitusaika vaihdetaan tiistaista torstaille, klo 17:30-19:00. Paikka on Lahti Pirates stadion Ristkarinkadulla. 2. Nimenhuudon piratesjunnut -sivustoa ei toistaiseksi erikseen ylläpidetä, vaan harjoituskerrat on laitettu pirates -sivustolle (kohta syötän ne sinne). Palataan junnut-siv... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Baseball
Lahti
Pojat
8

Lahden Piilevä Voima Nimenhuuto.com

Harrastepesiksen ja saunailtojen erikoisseura.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi! Santalan Harri Kangasalta pyysi mua kysymään, että olisko tällä joukkueella kiinnostusta lähteä Pöllöturnaukseen Nurmijärvelle 30.8? Ilmeisesti tarttisivat lisää joukkueita, nyt vissiin vasta 2 porukkaa varmoja. / Jenni (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Lahti
Ei asetettu
15

LMV Nimenhuuto.com

Lahden Mailaveikkojen miesten joukkueet. Suomi- ja Maakuntasarja.

Jaakko kirjoitti: KPL - LMV https://youtu.be/7EDjXlg85v0 https://youtu.be/vz45P08F6ls (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Lahti
Miehet
25

LMV-EP Nimenhuuto.com

Lahden Mailaveikkojen E-pojat.

Virpi kirjoitti: Täältä löytyy hyvät ohjeet kirjurointiin! Kannattaa lueskella kauden pelejä odotellessa :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Lahti
Pojat
30

LMV F-pojat Nimenhuuto.com

Lahden Mailaveikkojen F-pojat etsii lisää v. 2007-2008 syntyneitä pelaajia joukkueeseen. Tervetuloa harrastamaan pesäpalloa! Yhteystiedot: virpi.saraluoto@gmail.com

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Lahti
Pojat
34

LMV C ja B-pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty 11 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Pojat
70

LMV NaisPesis Nimenhuuto.com

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Lahti
Naiset
65

LMV G-junnut Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Tämän päivän ti 20.6.2017 harjoitukset peruttu! Harjoitukset peruttu kurjan sään vuoksi tältä päivältä!! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Lahti
Sekajoukkue
25

LMV D-Tytöt Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Heippa! Yhteistyökumppanimme LähiTapiola tarjoaa Mailaveikkojen jäsenille SPR:n ensiapukoulutusta 4.4. ja 5.4.2017 klo 17-19.30 (päivät ovat siis vaihtoehtoisia). Ensiaputaidot ovat hyödyllisiä varsinkin tulevaa pelikautta ja alueleiriä ajatellen! Koulutukseen sisältyy etukäteen suoritettava verk... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo
Lahti
Tytöt
18

Kasiksen Mailaheikot Nimenhuuto.com

Koko perheen rentoa ja kivaa yhdessäoloa pesiksen merkeissä Kasakkamäen koulun kentällä joka kesäsunnuntai klo 13.00!

Hanneli kirjoitti: Hei kaikki palloilijat! Rantalenttistä klo 13 messilässä sisälentiksen sijaan. Jos teistä joku on innokas pelaamaan pesäpalloa, niin ilmoitelkaa tänne viestillä tai textarilla, niin tiedän, onko porukkaa tulossa pelaamaan :). Jos porukkaa on tulossa, niin saavun paikalle pesiskamojen kanssa. Maht... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Lahti
Sekajoukkue
22

LMV E-Tytöt Nimenhuuto.com

Isabel kirjoitti: Tervehdys! Meillä olisi 24.9 klo 14 kisapuistossa facebook ryhmien välinen ystävyysottelu. Olisiko täältä mahdollisesti tytöistä halukkaita pallotyttöjen rooliin kyseiseen peliin, tarve olisi ehkä 3-4kpl:tta jos halukkaita löytyy? -Jani- (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Ei asetettu
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.