Pesäpallo Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, lentopallo, kaukalopallo, futsal, sulkapallo, koripallo ja tennis.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Lahti

Pesäpallo - Lahti

Lahti Pirates Nimenhuuto.com

Lahden baseball-joukkue, joka pelaa 2017 aikuisten SM-sarjassa.

Joukkue etsii pelaajia: Mikäli baseballin pelaaminen kiinnostaa Lahden seudulla, ota yhteyttä! Aiempa...

Ville kirjoitti: Ottakaa mailaa mukaan, esim.salibandy. (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Baseball
Lahti
Ei asetettu
34

LMV D-pojat Nimenhuuto.com

Lahden Mailaveikkojen D-pojissa pelaa 2004 ja 2005 syntyneitä pesäpallon harrastajia. Joukkueen tapahtumista löydät lisätietoja Lahden Mailaveikkojen nettisivuilta, www.lahdenmailaveikot.fi

Päivitetty 23 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Pojat
37

LMV F-pojat Nimenhuuto.com

Lahden Mailaveikkojen F-pojat etsii lisää v. 2008-2009 syntyneitä pelaajia joukkueeseen. Tervetuloa harrastamaan pesäpalloa! Yhteystiedot: mikko.rajaniemi@gmail.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Lahti
Pojat
22

Pirates Junnut Nimenhuuto.com

Baseball-joukkue Lahdessa.

Simopekka kirjoitti: 1. Kesän harjoitusaika vaihdetaan tiistaista torstaille, klo 17:30-19:00. Paikka on Lahti Pirates stadion Ristkarinkadulla. 2. Nimenhuudon piratesjunnut -sivustoa ei toistaiseksi erikseen ylläpidetä, vaan harjoituskerrat on laitettu pirates -sivustolle (kohta syötän ne sinne). Palataan junnut-siv... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Baseball
Lahti
Pojat
8

Lahden Piilevä Voima Nimenhuuto.com

Harrastepesiksen ja saunailtojen erikoisseura.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi! Santalan Harri Kangasalta pyysi mua kysymään, että olisko tällä joukkueella kiinnostusta lähteä Pöllöturnaukseen Nurmijärvelle 30.8? Ilmeisesti tarttisivat lisää joukkueita, nyt vissiin vasta 2 porukkaa varmoja. / Jenni (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Lahti
Ei asetettu
15

LMV Nimenhuuto.com

Lahden Mailaveikkojen miesten joukkueet. Suomi- ja Maakuntasarja.

Jaakko kirjoitti: KPL - LMV https://youtu.be/7EDjXlg85v0 https://youtu.be/vz45P08F6ls (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo
Lahti
Miehet
33

LMV-EP Nimenhuuto.com

Lahden Mailaveikkojen E-pojat.

Virpi kirjoitti: Täältä löytyy hyvät ohjeet kirjurointiin! Kannattaa lueskella kauden pelejä odotellessa :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesäpallo
Lahti
Pojat
43

LMV C-pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Lahti
Pojat
38

LMV NaisPesis Nimenhuuto.com

Anneli kirjoitti: Enni hiihtoleirillä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Naiset
66

LMV G-junnut Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Hellurei! Pesistaukoa vielä vietellään, mutta kohtapuolin alkaa uusi kausi. Harjoitusajat jatkossa ovat seuraavat: Syyskauden harjoitukset, 1.11.2017 alkaen Torstaisin klo 18-19, Kannaksen koulu, alasali Lauantaisin klo 12-13.30, Kariston koulun sali Edelleen joukkue kaipailee sekä joukkueenjohta... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Sekajoukkue
24

LMV DT Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Lahti
Tytöt
15

Kasiksen Mailaheikot Nimenhuuto.com

Koko perheen rentoa ja kivaa yhdessäoloa pesiksen merkeissä Kasakkamäen koulun kentällä joka kesäsunnuntai klo 13.00!

Hanneli kirjoitti: Hei kaikki palloilijat! Rantalenttistä klo 13 messilässä sisälentiksen sijaan. Jos teistä joku on innokas pelaamaan pesäpalloa, niin ilmoitelkaa tänne viestillä tai textarilla, niin tiedän, onko porukkaa tulossa pelaamaan :). Jos porukkaa on tulossa, niin saavun paikalle pesiskamojen kanssa. Maht... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Lahti
Sekajoukkue
22

LMV E-Tytöt Nimenhuuto.com

Aino kirjoitti: Kakkukeksimyynnistä! Tilaamamme tuotteet ovat nyt siis osoitteessa Hämeenkatu 5 ("Etlarin talo") Päijät-Hämeen Muistiyhdistyksen tiloissa (2. krs) Eilen sain postitse laskun sekä tarrat, eli koko paketti on nyt jaettavissa. Toimintaohjeet Laatikoiden nouto: Omat laatikot on noudettavissa em. osoi... (12 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Lahti
Ei asetettu
18

LMV C-tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Lahti
Tytöt
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.