Pesäpallo Jokioinen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jokioinen ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, beachvolley, futsal ja laitesukellus.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Jokioinen

Pesäpallo - Jokioinen

Jokioisten Koetus F Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Morjens! Ensi viikolla ei pidetä harkkoja jollei joku ota vetovastuuta koska olemme leirillä. Nyt teimme uudet joukkueet tulevaan syksyn myllytyssarjaan. Otteluohjelma tulee myöhemmin ja ilmoitan ensi tilassa päivät. Loppukaudeksi korostuu entisestään ilmoittautumiset. Ne on oltava ajoissa viimei... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jokioinen
Sekajoukkue
13

Jokioisten Koetus - E-jun 2017 Nimenhuuto.com

Simo kirjoitti: Meillä myytävänä Karhun yhden kesän käytetyt piikkarit kokoa 4,5. T: Jarkko Saari 0405764938 (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jokioinen
Ei asetettu
31
Pesäpallo
Jokioinen
Pojat
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.