Pesäpallo Jokioinen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jokioinen ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, beachvolley ja futsal.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Jokioinen

Pesäpallo - Jokioinen

Jokioisten Koetus F Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Morjens! Terveisiä Peteltä. Nyt pääsee lisenssejä maksamaan, pesisnettin etusivu vasenlaita lisenssinosto tai suoraan linkistä: https://pesapallo.lisenssikauppa.fi/ Maksuun hyvät ohjeet ja pitäis ohjata suoraan oikeeseen lisenssiin. Tiedottakaa joukkueitanne, maksamalla huhtikuun aikana viimekaud... (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Jokioinen
Sekajoukkue
29

Jokioisten Koetus - E-jun 2017 Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jokioinen
Ei asetettu
31
Pesäpallo
Jokioinen
Pojat
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.