Pesäpallo Jokioinen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jokioinen ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, beachvolley ja futsal.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Jokioinen

Pesäpallo - Jokioinen

Jokioisten Koetus F Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Terve! Ensi viikon lauantain treenit on peruttu, sali on MLL:n käytössä. Tietysti sinne voi osallistua halutessaan. https://jokioinen.mll.fi/?x103997=143769 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Jokioinen
Sekajoukkue
27

Jokioisten Koetus - E-jun 2017 Nimenhuuto.com

Piia kirjoitti: Moi kaikki! Talkoot lisätty tapahtumiin. Ilmoittautukaa kumpana päivänä pääsette tai molempiin jos ei väliä. Teen työvuorot ilmoittautumisten mukaan. Pyritään taas 4 tunnin vuoroihin. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Jokioinen
Ei asetettu
29
Pesäpallo
Jokioinen
Pojat
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.