Pesäpallo Kempele

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kempele ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, pesäpallo, jääkiekko, kaukalopallo, sähly, futsal, pesis ja salibanby.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Kempele

Pesäpallo - Kempele

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Keväällä 2017 pelaamme sisävuorolla eri pallopelejä, pesäpallon pariin palaamme jälleen kesällä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2017: Harrastepesäpalloa maanantaisin sekä torstaisin klo 18.00 - 19.30 ...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
53

KeKi-pp-01 Nimenhuuto.com

KeKi -01 joukkue koostuu 2001 ja 2002 syntyneistä miehenaluista. Joukkue on tällä hetkellä C-juniori-ikäinen. Pelaamme Pohjois-Suomen pesiksen järjestämää aluesarjaa kesällä 2017 ja osallistumme kesän valtakunnanleirille.

Tommi kirjoitti: Keki - Napapesis 12.8. valokuvia: https://1drv.ms/i/s!AsWxXnwD7jGKm2baSrm3XjF0Gdmy Jos löytyy mieluisia ruutuja niin lataa valitsemasi omaan käyttöön. Annan noiden olla tuolla jonkin aikaa. Tommi (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Pesäpallo
Kempele
Pojat
31

KeKi3 Nimenhuuto.com

Miesmuistiin pitkäaikaisin pesäpallojoukkue jatkaa taivallustaan

Martti kirjoitti: Tämän viikon reenit on torstaina 25.5. noin klo 19.30 superin reenin jälkeen. Olin laittanut alunperin tänne väärin pe 26.5. Martti (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Kempele
Miehet
29

KeKi E-tytöt Nimenhuuto.com

E1-tytöissä (06-05-syntyneet) harjoittelee 16 tyttöä. Harjoituksia on kolme kertaa viikossa talviajalla.

Saana kirjoitti: kioski: Korpela, Nättinen Kirjuri:Karttunen Taulu:Jenina 2-pesä:Tammela Takaraja:Neea P K-vanhin:Sarajärvi (28 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Ei asetettu
22

keki-pp-98 Nimenhuuto.com

KeKi pesispojat 98 ============== KeKi 98 joukkue pelaa kaudella 2015 pääasiassa B-poikien sarjaa. Lisäksi osa pojista pelaa Suomi-sarjaa, Pohjois-Suomen maakuntasarjaa ja 99-syntyneet myös C-poikien Sm-karsintasarjaa.

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kempele
Pojat
19

KeKi Kinkut Nimenhuuto.com

Kempeleen Kirin Kinkut

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kempele
Naiset
24

KeKi D-pojat Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Meille on ti 8.8. merkattu kaksi talkoovuoroa. Lienee vahingossa? (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Pesäpallo
Kempele
Pojat
32

KeKi F-pojat valkoiset Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Hei kaikille. Laitoin poikain mukana joukkueen säännöt, käykää läpi ja varmistakaa että pojat ymmärtävät mitä siinä sanotaan. Nämä pelisäännöt ovat F-junioreille. Sääntöjä saa kommentoida. T: Valakat (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Pojat
13

KeKi C tytöt 2016 Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Huomiset harkat pallohallilla klo. 13:00 - 15:00 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Tytöt
35

KeKi JoJot Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: 31.10. jojo-kokouksen muistiota täydennetty toimintamaksujen osalta, osa päätöksestä puuttui (erikoistapaukset) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Kempele
Ei asetettu
20

Keki F-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Nyt kun uutta pallohallia suunnitellaan Kempeleessä, niin on hyvä olla tietoinen tästä asiasta; Tänään, Ma 6.2, Yle1 klo:20.00 MOT: Uhka tekonurmen alla. http://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/02/03/vanhoista-autonrenkaista-tehdyt-tekonurmikentat-syynissa En tiedä kuka hanketta vetää, mutta jospa... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kempele
Pojat
15

Kempeleen Kiri E2-tytöt Nimenhuuto.com

E2-tytöissä pelaa tällä hetkellä 16 tyttöä. Harjoituksia on kolme kertaa viikossa.

Lotta kirjoitti: Vielä muistutus, tänään 9.2 ei reenejä! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Kempele
Tytöt
18

E-pojat 2017 Nimenhuuto.com

Kalle kirjoitti: Terve. Nyt löytyy nimenhuudosta kaikki tiedossa olevat kioskivuorot ja pallopoikavuorot. Olkaa aktiivisia, jos vuoro ei teille sovi ja huolehtikaa vaihto itse. Nimenhuudosta löytyy myös excel-tiedosto, jossa kaikki tämänhetken talkoovuorot. Vuoroja tulee vielä lisää syksyllä jatkopelien takia. Li... (15 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesis
Kempele
Pojat
26

KeKi D-Tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tänään kotipeli Blue-Osva alk. klo 18 Kirkonkylän koulun kentällä. Meillä siis talkoovuorot ja kioski! (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Tytöt
17

KeKi F-tytöt Nimenhuuto.com

Emma kirjoitti: Suurin osa peleistä nyt lisätty. Kolme puuttuu vielä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Tytöt
18

KeKi B-tytöt NSS Nimenhuuto.com

Rebekka kirjoitti: Rebekka ja Anna (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesis
Kempele
Naiset
22

KeKi DT2 Nimenhuuto.com

Rosa kirjoitti: Juho! Voisiko keskiviikon fysiikkatreenejä vaihtaa esim. Kempelehallin ympäristöön? Köykkyri on melko kaukana monelle... Tärkeää olisi tyttöjen osallistua fysiikkatreeneihin!!! t. Leena/DT2 jojo (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Kempele
Naiset
7

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.