Pesäpallo Kempele

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kempele ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, salibandy, jääkiekko, kaukalopallo, sähly, pesis, futsal ja salibanby.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Kempele

Pesäpallo - Kempele

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa, pallopelejä sekä salibandyä Oulussa! Joukkueemme on aikuisten sekajoukkue. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesäisin pelaamme pesäpalloa, talvikaudella eri pallopelejä sekä erillisellä vuorolla salibandyä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: TALVI 2018: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Paula kirjoitti: Rauhallista joulun aikaa kaikille Pallonaamoille. <3 Nyt syödään, juodaan ja saunotaan -keskiviikkona tapaamme jälleen pelailujen merkeissä! :) Jouluterveisin, Paula ja Aki (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate, Dodgeball ja Salibandy
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
95

Kempeleen Kiri D-tytöt Nimenhuuto.com

D-tyttöjoukkueessa on yhteensä 23 tyttöä. Harjoituksia on talven aikana 3-5 krt/viikko.

Piia kirjoitti: E-tyttöjen vanhemmat hoitavat kahvitarjoilun päättäjäisissä. Tietoa pitäisi saada lähempänä, montako tarvitaan ja mikä on homma. Hoidetaan puoliksi E2-porukan kanssa. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Ei asetettu
30

KeKi-pp-01 Nimenhuuto.com

KeKi B-pojat joukkue koostuu 2000 ja 2001 syntyneistä nuorukaisista. Joukkue on tällä hetkellä B-juniori-ikäinen. Pelaamme SM-sarjaa sekä miesten maakunta- ja Suomisarjaa kesällä 2018.

Tommi kirjoitti: Keki - Napapesis 12.8. valokuvia: https://1drv.ms/i/s!AsWxXnwD7jGKm2baSrm3XjF0Gdmy Jos löytyy mieluisia ruutuja niin lataa valitsemasi omaan käyttöön. Annan noiden olla tuolla jonkin aikaa. Tommi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Kempele
Pojat
40

KeKi3 Nimenhuuto.com

Miesmuistiin pitkäaikaisin pesäpallojoukkue jatkaa taivallustaan

Martti kirjoitti: Tämän viikon reenit on torstaina 25.5. noin klo 19.30 superin reenin jälkeen. Olin laittanut alunperin tänne väärin pe 26.5. Martti (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kempele
Miehet
36

keki-pp-98 Nimenhuuto.com

KeKi pesispojat 98 ============== KeKi 98 joukkue pelaa kaudella 2015 pääasiassa B-poikien sarjaa. Lisäksi osa pojista pelaa Suomi-sarjaa, Pohjois-Suomen maakuntasarjaa ja 99-syntyneet myös C-poikien Sm-karsintasarjaa.

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Kempele
Pojat
19

KeKi Kinkut Nimenhuuto.com

Kempeleen Kirin Kinkut

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Kempele
Naiset
23

KeKi JoJot Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: 31.10. jojo-kokouksen muistiota täydennetty toimintamaksujen osalta, osa päätöksestä puuttui (erikoistapaukset) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Pesäpallo
Kempele
Ei asetettu
20

KeKi C tytöt 2018 Nimenhuuto.com

Jennina kirjoitti: Hei Kaikille, Tässä alla kuulumisia pesisjaostosta ja tietoa siitä mitä ollaan tehty ja mitä on tulossa: KeKi pesäpallon taloustilanne on kaikilla rintamilla hyvä. Tästä iso kiitos meidän jokaiselle joukkueelle, heidän vastuuhenkilöille sekä pesäpallojaoston talousasioista vastaavalle Korpelan Il... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Tytöt
15

KeKi F 1 pojat Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Eikö oo keskiviikko reenejä? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Pojat
17

KeKi C-pojat Nimenhuuto.com

Jere kirjoitti: Moi. Pojille hankitaan yhteisiksi asuiksi tuulipuku ja huppari. Hupparin voi tilata vetoketjulla tai ilman vetoketjua. Lisäksi, jos haluaa, voi tilata vaatekuvastosta muitakin varusteita: https://kekic-pojat.nimenhuuto.com/team_files/file_show?as=KEKI-hinnasto2018-INTRA.pdf&id=803688&original=tru... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Pojat
28

KeKi E-pojat Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Hei, vielä tätäkin kautta ilmoitus tämän päivän salivuoron peruutuksesta. Huomenna jatketaan! Ari (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Kempele
Pojat
32

KeKi F-tytöt Nimenhuuto.com

Kempeleen Kirin F-tyttöjen treenisivut.

Anni kirjoitti: Muistakaa että koulun ovet saadaan auki vasta klo 16.45. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Tytöt
24

Kempeleen Kiri E2-tytöt Nimenhuuto.com

E2-tytöissä pelaa tällä hetkellä 16 tyttöä. Harjoituksia on kolme kertaa viikossa.

Lotta kirjoitti: Vielä muistutus, tänään 9.2 ei reenejä! (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kempele
Tytöt
17

KeKi E-flikat Nimenhuuto.com

Emma kirjoitti: Suurin osa peleistä nyt lisätty. Kolme puuttuu vielä. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Tytöt
33

E-pojat 2017 Nimenhuuto.com

Kalle kirjoitti: Terve, Tässä pääkohdat palautteesta: - Valmentajat saivat yleisesti hyvää palautetta poikien ohjaamisesta. Erityisesti Elias mainittiin useassa palautteessa - Harjoituksiin tuli monenlaista palautetta: ei saa jättää väliin treenejä säästä riippumatta, enemmän lajinomaista treeniä, koordinaatiota,... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesis
Kempele
Pojat
24

KeKi D-Tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tänään kotipeli Blue-Osva alk. klo 18 Kirkonkylän koulun kentällä. Meillä siis talkoovuorot ja kioski! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kempele
Tytöt
14

KekiF2 Nimenhuuto.com

Henna kirjoitti: Hei! Toivottavasti viesti saavuttaa kaikki: tämän päivän treenit siirretään huomiselle, mennään siis huomenna santamäkitalon saliin treenaamaan vanhalla ajalla klo 18-19.30. Torstaina ja siitä eteenpäin mennään sitten uusilla kesätreeniajoilla; ma 17-18 alangontien kenttä, to 18.30-19.30 ylikylän... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Pesis ja Pesäpallo
Kempele
Pojat
50

KeKi B-tytöt NSS Nimenhuuto.com

Rebekka kirjoitti: Rebekka ja Anna (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesis
Kempele
Naiset
28

KeKi DT2 Nimenhuuto.com

Rosa kirjoitti: Juho! Voisiko keskiviikon fysiikkatreenejä vaihtaa esim. Kempelehallin ympäristöön? Köykkyri on melko kaukana monelle... Tärkeää olisi tyttöjen osallistua fysiikkatreeneihin!!! t. Leena/DT2 jojo (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Kempele
Naiset
7