Pesäpallo Hämeenlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hämeenlinna ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, lentopallo, joukkuevoimistelu, pesäpallo, koripallo, cheerleading, keilailu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HML Paukku G-F pojat Nimenhuuto.com

Paukun G ja F ikäisten nimenhuuto.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Pojat
27

Kuntopesis Nimenhuuto.com

Hämeenlinnan Paukun kuntopesisryhmä aikuisille.

Sami kirjoitti: Alustavasti pelaillaan janaa vastaan juhannussununtaina, tai ainakin pidetään yhteisharjoitukset mikäli porukkaa hyvin vähän. (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Sekajoukkue
41

Paukku CP Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: En ole täydessä pelikunnossa, mutta voin tulla mukaan esim. Jokeriksi. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Pojat
20

Paukku-LUJA Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Maakuntasarjasta muutama juttu: -Ilmoittautukaa peleihin ajoissa. Mielellään noin 4 päivää ennen peliä. Ilmoitan kokoonpanon viimeistään päivä ennen peliä, mikäli pelaajia on yli 12. -Muistakaa hankkia lisenssit ja vakuutukset. -Yhteydenpitokanavana toimii Nimenhuuto. Sovitaan vieraspelien kyydit... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Miehet
51