Pesäpallo Hämeenlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hämeenlinna ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, lentopallo, joukkuevoimistelu, pesäpallo, koripallo, cheerleading, keilailu ja suunnistus.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kuntopesis Nimenhuuto.com

Hämeenlinnan Paukun kuntopesisryhmä aikuisille.

Terhi kirjoitti: Tervehdys. Tulevalle sunnuntai illalle siirtyi miesten peli. Joten kenttä on heidän käytössä klo 17 alkaen. Tässä on nyt kolme vaihtoehtoa korvaavalle ajankohdalle ja niistä eniten ääniä saanut valitaan :D Vaihtoehto 1. Harjoitukset su 9.6 klo 14.30 PULLERIN KENTTÄ Vaihtoehto 2. Harjoitukset su 9... (12 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Sekajoukkue
36

Paukku CP Nimenhuuto.com

Miska kirjoitti: Miskatulee treeneihin, jos ei valita peliin. (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Pojat
32

Paukku-LUJA Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: En pääse. Tarvii työt alottaa aikasemmin kun oli tarkotus. Sorry myöhänen ilmotus (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Miehet
35

PaukunNaiset Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Lisenssikausi on vaihtunut 1.4.2014 lukien. Huhtikuun aikana lunastetut lisenssit astuvat taannehtivasti voimaan tuosta päivästä alkaen. Mikäli lisenssi hankitaan vasta toukokuussa, niin se tulee voimaan maksupäivää seuraavasta päivästä alkaen. Jokainen hankkii tuon lisenssin itse ja joukkue (NSS... (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Naiset
31