Pesäpallo Hämeenlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hämeenlinna ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, lentopallo, pesäpallo, joukkuevoimistelu, koripallo, cheerleading, sähly ja keilailu.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Hämeenlinna

Pesäpallo - Hämeenlinna

Kuntopesis Nimenhuuto.com

Hämeenlinnan Paukun kuntopesisryhmä aikuisille.

Janne kirjoitti: Onko mitään uutta kuulunut Paukun suunnalta? Ymmärtääkseni kesän vakiovuorot on kentille jo haettu ja julkaistu, eikä Pillerillä viikonloppuisin ole yhtään vuoroja. Toki pelejä sinne varmaan kesällä tulee. (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Sekajoukkue
31

CT Paukku Nimenhuuto.com

Hämeenlinnan Paukun D-tyttöjen joukkue

Kalle kirjoitti: Moi! Iso kiitos kaikille alueleirillä olleille. Niin pelaajille, valmentajille kuin huoltajille. Puhalletaan yhteen hiileen! :-) Harjoittelu jatkuu, ja harjoitusvuorot+ottelut löytyvät tuttuun tapaan täältä nimenhuudosta. Kalle (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Tytöt
25

Paukku CP Nimenhuuto.com

Joel kirjoitti: +Roni (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Pojat
31

Paukku miehet Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: En pääse. Tarvii työt alottaa aikasemmin kun oli tarkotus. Sorry myöhänen ilmotus (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Miehet
23

PaukunNaiset Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Lisenssikausi on vaihtunut 1.4.2014 lukien. Huhtikuun aikana lunastetut lisenssit astuvat taannehtivasti voimaan tuosta päivästä alkaen. Mikäli lisenssi hankitaan vasta toukokuussa, niin se tulee voimaan maksupäivää seuraavasta päivästä alkaen. Jokainen hankkii tuon lisenssin itse ja joukkue (NSS... (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Naiset
31