Pesäpallo Hämeenlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hämeenlinna ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, lentopallo, joukkuevoimistelu, koripallo, pesäpallo, keilailu, vapaaehtoistyö ja sulkapallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kuntopesis Nimenhuuto.com

Hämeenlinnan Paukun kuntopesisryhmä aikuisille.

Sami kirjoitti: Moro Meidän puolesta omia talviharjoituksia ei ole, puihuin aikaisemmin että jana mahdollisesti järjestää ja sinne saisi mennä, kyselin perään niin näyttää siltä että ei toteudu niilläkään, eli ei ole halukkaita osallistujia. Eiköhän me vedetä tämä talvi omatoimista kuntoharjoittelua. Hannehan lu... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Sekajoukkue
40

HML Paukku G-F pojat Nimenhuuto.com

Paukun G ja F ikäisten nimenhuuto.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Pojat
21

Paukku CP Nimenhuuto.com

Taneli kirjoitti: Tämän kerran. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Pojat
19

Paukku-LUJA Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Maakuntasarjasta muutama juttu: -Ilmoittautukaa peleihin ajoissa. Mielellään noin 4 päivää ennen peliä. Ilmoitan kokoonpanon viimeistään päivä ennen peliä, mikäli pelaajia on yli 12. -Muistakaa hankkia lisenssit ja vakuutukset. -Yhteydenpitokanavana toimii Nimenhuuto. Sovitaan vieraspelien kyydit... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Miehet
42