Pesäpallo Hämeenlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hämeenlinna ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, pesäpallo, lentopallo, koripallo, cheerleading, keilailu, joukkuevoimistelu ja sähly.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Hämeenlinna

Pesäpallo - Hämeenlinna

Kuntopesis Nimenhuuto.com

Hämeenlinnan Paukun kuntopesisryhmä aikuisille.

Janne kirjoitti: Moi, alkupamauksen osallistujamäärä jäi sen verran niukaksi, että jätetään järjestelyt niiden osalta tekemättä. Kokeillaan joku toinen kerta uudestaan. Mikko H:n sanoin, jätetään avoin kutsu halukkaille kuitenkin puimaan vaikka lyöntitekniikoita Voutiin la 21.4 klo 20:00 eteenpäin. Ei sitovia ilm... (24 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Sekajoukkue
27

CT Paukku Nimenhuuto.com

Hämeenlinnan Paukun D-tyttöjen joukkue

Kalle kirjoitti: Moi! Iso kiitos kaikille alueleirillä olleille. Niin pelaajille, valmentajille kuin huoltajille. Puhalletaan yhteen hiileen! :-) Harjoittelu jatkuu, ja harjoitusvuorot+ottelut löytyvät tuttuun tapaan täältä nimenhuudosta. Kalle (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Tytöt
26

Hämeenlinnan Paukku DT Nimenhuuto.com

Iloinen, energinen ja hyvän yhteishengen omaava joukkue valmiina toimiin!

Jaana kirjoitti: Muistakaa ilmoittautua seuran päättäjäisiin!!!! 6.10 klo 16 Parolannummella.. (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Tytöt
36

Paukku CP Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Moi! D-poikien pelit on nyt näkyvillä Nimenhuudossa. Alkusarjassa on yhteensä 12 peliä ja jatkosarjassa 3-4 peliä. Jatkosarja pelataan sijoitusten perusteella elo-syyskuun aikana. Merkitkää varmistuneet poissaolot aina mahdollisimman pian. Kotipeleihin kokoontuminen 1h15min ennen pelin alkua ja v... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Pojat
30

Paukun D-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Myydään Karhun Vertigo pesispiikkarit. Koko 37. Kaksi kesää olleet käytössä. 15e. Armi 0405385747 (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Pojat
11

Paukku Suomensarja miehet Nimenhuuto.com

Jerry kirjoitti: En pääse. Tarvii työt alottaa aikasemmin kun oli tarkotus. Sorry myöhänen ilmotus (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Miehet
15

PaukunNaiset Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Lisenssikausi on vaihtunut 1.4.2014 lukien. Huhtikuun aikana lunastetut lisenssit astuvat taannehtivasti voimaan tuosta päivästä alkaen. Mikäli lisenssi hankitaan vasta toukokuussa, niin se tulee voimaan maksupäivää seuraavasta päivästä alkaen. Jokainen hankkii tuon lisenssin itse ja joukkue (NSS... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Naiset
32