Pesäpallo Hämeenlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hämeenlinna ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, pesäpallo, joukkuevoimistelu, koripallo, cheerleading, sähly ja keilailu.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Hämeenlinna

Pesäpallo - Hämeenlinna

Kuntopesis Nimenhuuto.com

Hämeenlinnan Paukun kuntopesisryhmä aikuisille.

Hanne kirjoitti: Hei, oli aiemmin puhetta siitä harkkapelin järjestämisestä junioreita vastaan? Onnistuisiko vielä ja onko porukalla intoa pelata? Jos niin voisiko Esa/ Terhi kommunikoida sopivan ajankohdan? (4 päivää sitten)

Päivitetty 18 minuuttia sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Sekajoukkue
32

CT Paukku Nimenhuuto.com

Hämeenlinnan Paukun D-tyttöjen joukkue

Kalle kirjoitti: Moi! Iso kiitos kaikille alueleirillä olleille. Niin pelaajille, valmentajille kuin huoltajille. Puhalletaan yhteen hiileen! :-) Harjoittelu jatkuu, ja harjoitusvuorot+ottelut löytyvät tuttuun tapaan täältä nimenhuudosta. Kalle (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Tytöt
26

Paukku CP Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Monelta pitää olla kentällä? (21 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Pojat
32

Paukun D-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Myydään Karhun Vertigo pesispiikkarit. Koko 37. Kaksi kesää olleet käytössä. 15e. Armi 0405385747 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Pojat
11

Paukku miehet Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: En pääse. Tarvii työt alottaa aikasemmin kun oli tarkotus. Sorry myöhänen ilmotus (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Miehet
23

PaukunNaiset Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Lisenssikausi on vaihtunut 1.4.2014 lukien. Huhtikuun aikana lunastetut lisenssit astuvat taannehtivasti voimaan tuosta päivästä alkaen. Mikäli lisenssi hankitaan vasta toukokuussa, niin se tulee voimaan maksupäivää seuraavasta päivästä alkaen. Jokainen hankkii tuon lisenssin itse ja joukkue (NSS... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Naiset
32