Pesäpallo Hämeenlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hämeenlinna ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, lentopallo, pesäpallo, joukkuevoimistelu, koripallo, cheerleading, sähly ja keilailu.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Hämeenlinna

Pesäpallo - Hämeenlinna

Kuntopesis Nimenhuuto.com

Hämeenlinnan Paukun kuntopesisryhmä aikuisille.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kiitän kaikkia kivoista menneistä pesisajoista. Muutin synnyinseudulle Kouvolaan juuri ja jatkan pesistä täälläpäin jahka täyteen kuntoon pääsen. Poistun ryhmästä mutta ehkäpä joskus jossain tavataan :) talven jatkoa ja kevään oottelua kaikille. (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Sekajoukkue
31

CT Paukku Nimenhuuto.com

Hämeenlinnan Paukun D-tyttöjen joukkue

Kalle kirjoitti: Moi! Iso kiitos kaikille alueleirillä olleille. Niin pelaajille, valmentajille kuin huoltajille. Puhalletaan yhteen hiileen! :-) Harjoittelu jatkuu, ja harjoitusvuorot+ottelut löytyvät tuttuun tapaan täältä nimenhuudosta. Kalle (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Tytöt
25

Paukku CP Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Lisäksi tiedoksi Whatsappiin on luotu Paukun junioreiden vanhemmille tarkoitettu ryhmä nimeltään - "Pesisharrastukseen rahaa". Ryhmä on vanhemmille, jotka haluavat hankkia rahaa pesäpalloharrastuksen tukemiseen, kenttämaksuihin, palloihin ja pelipukuihin. Lisäksi on sovittu, että ko. ryhmässä voi... (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Pojat
24

Paukku miehet Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: En pääse. Tarvii työt alottaa aikasemmin kun oli tarkotus. Sorry myöhänen ilmotus (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Miehet
23

PaukunNaiset Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Lisenssikausi on vaihtunut 1.4.2014 lukien. Huhtikuun aikana lunastetut lisenssit astuvat taannehtivasti voimaan tuosta päivästä alkaen. Mikäli lisenssi hankitaan vasta toukokuussa, niin se tulee voimaan maksupäivää seuraavasta päivästä alkaen. Jokainen hankkii tuon lisenssin itse ja joukkue (NSS... (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Hämeenlinna
Naiset
31