Pesäpallo Siilinjärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Siilinjärvi ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, salibandy, jääkiekko, sähly, istumalentopallo, futsal, beach volley ja squash.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Siilinjärvi

Pesäpallo - Siilinjärvi

SiiPe E-pojat Nimenhuuto.com

SiiPen E-pojat (synt. 2003-2004) on väkivahva ja taitava pesisryhmä.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelamaan pesäpalloa taitavaan ja innokaaseen joukkueseen!

Veeti kirjoitti: Terve, Vielä yksi homma tehtävä tälle syksylle. Alla Nikon viesti. Kaikki porukalla mukaan POP Areenalle! t. Rami From: niko malvila Sent: Friday, September 25, 2015 10:11 AM To: SiiPe Vetäjät ; SiiPe Joukkueenjohtajat ; Siipe Johtokunta Subject: Syystalkoot Hei arvoisa pesisväki! Syksy on saapun... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Siilinjärvi
Pojat
24

SIIPE ÄIJÄT Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Epävarmaa (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesis
Siilinjärvi
Miehet
24

SiiPen Äipät Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: En ole varma kerkiänkö, mut yritetään. (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo ja Sähly
Siilinjärvi
Sekajoukkue
42

SiiPe C-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Siilinjärvi
Pojat
19

SiiPe D-tytöt Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Siilinjärvi
Tytöt
30

SiiPe D-pojat Nimenhuuto.com

Raimo kirjoitti: Terve, Huomenna SiiPe:n juhlaottelu. Joukkue paikalle hyvissä ajoin. Kaiken oltava valmista 16.30 eli joukkue jonossa kakkospuolen katsomon takana. Asuksi harkkapaita ja verkkarit / tuulipuku ja MAILA. Katsokaa kentällä sään mukaan millä menette kunhan on mahdollisimman yhtenäinen. KAIKKI toimija... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Siilinjärvi
Pojat
20

SiiPe F-tytöt 2016-2017 Nimenhuuto.com

Aino kirjoitti: Hei! Viinijärvellle lähtijöille laitan tähän muutaman ruokapaikan osoitteen, jos joku autokunnista haluaa käydä syömässä pelien jlk. Emme ole sopineet yhteistä ruokailuaikaa tai -paikkaa, koska niin moni tulee ja menee omia reittejään ennen ja jlk pelien. Halutessanne selvitän vielä näistä kahdes... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesäpallo
Siilinjärvi
Tytöt
27

Siipe F-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi. Arttu on päättänyt lopettaa pesiksen tähän kauteen. Kiitokset kaikille vanhemmille mukavista hetkistä kentän laidalla!!! Ja isot kiitokset myös Jojoille ja Akulle. Onnea tuleviin koitoksiin!! -make (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Pesäpallo
Siilinjärvi
Pojat
17

SiiPe C-tytöt Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Moi! Olen nyt nimenhuuton lisännyt tulevan maanantain (15.9) lapset vs. aikuiset pelin. Käykäähän PIKAISESTI ilmoittautumassa ketkä tulossa paikalle pelaamaan (myös kannustamaan). Lisätkää lapsenne ilmoittautuessa peliin siihen varattuun "kommentointi- kohtaan" nimenne jos/kun olette tulossa pela... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Pesäpallo
Siilinjärvi
Tytöt
20

SiiPe E-tytöt 2016 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi. Jos joku pystyy ottamaan Moonan kyytiin harkkoihin niin voisko laittaa miulle viestii? 0503455301 t: Mika (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Pesäpallo
Siilinjärvi
Tytöt
1

Siipeetytöt05-06 Nimenhuuto.com

Moona kirjoitti: Moi. Moona tulee harkkoihin kuhan pääsee tanssi harkoista (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Siilinjärvi
Tytöt
26

Siipe-C tytöt Nimenhuuto.com

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Pesäpallo
Siilinjärvi
Tytöt
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.