Pesäpallo Rusko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rusko ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, moottorikelkka ratalajit, beach volley, maamiessähly, salibandy ja raviponitoiminta.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Rusko

Pesäpallo - Rusko

RP-67 EDARI Nimenhuuto.com

Heta kirjoitti: Ruskotalon sali pois käytöstä 30.11-4.12 eli ei treenejä! Heta (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Sekajoukkue
30

Ruskon Pallo pesis G-F Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Iltaa kaikille! Nyt kun G junnuilla on käytössä oma nimenhuuto, poistetaan teidät Ruskon Pallo pesiksen nimenhuudosta. Siellä on nyt ja jatkossa vain isompia junioreiden treenit ja tapahtumat, esim sunnuntaina oleva vanhempainpalaveri on tarkoitettu ainoastaan isompien joukkueelle. Terveisin Sanna (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Sekajoukkue
11

Ruskon Pallo pesis Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Tämän päivän treenit peruttu vähäisen osanottajamäärän takia. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Ei asetettu
37

Lady-Pesis Rusko Nimenhuuto.com

Anette kirjoitti: Moi. Löysin tällaisen ilmoituksen, halutaanko osallistua? Nyt se on täällä, nimittäin harrastepesisturnaus! Harrastepesisturnaus järjestetään 26.8 Elisenvaaran kentällä Kyrössä. Jos sinulla on innostunut joukkue tai olet itse innostunut pelaaja vailla joukkuetta, ilmoittaudu rohkeasti mukaan. Lis... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Rusko
Naiset
36

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.