Pesäpallo Rusko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rusko ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, moottorikelkka ratalajit, beach volley, maamiessähly ja salibandy.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Rusko

Pesäpallo - Rusko

Ruskon Pallo pesis Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Iltaa G junnut, G junnujen treenit jatkuvat viikolla 31 mutta peli-/treenipäivä vaihtuu maanantaista torstaihin kuten ennen taukoa oli puhetta. Heti to 3.8. on harjoituspeli Merimaskun joukkuetta vastaan, muut pelit/treenit lisään nimenhuutoon kunhan sarjaohjelma selviää. Terveisin Sanna (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Ei asetettu
45

Lady-Pesis Rusko Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Heippa kaikki! Meille tarjoutui mahdollisuus ansaita helpolla talkootyöllä seuralle reilu summa rahaa. Osallistumme D-ikäisten suurleirin järjestelyihin ja tarvitsemme pelien ajaksi kahdelle kentälle kentänhoitajat. Työnä on viivojen vahvistus, lyöntipaikan tasoitus pelien väleissä sekä syöttölau... (20 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Naiset
47

RP-67 EDARI Nimenhuuto.com

Heta kirjoitti: Tämä on siis edarin talkootyötä seuralle, jotta junnut saavat yhden tiistain vapaaksi tuomaroinneista. Kiitos jo etukäteen osallistujille! Heta (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Rusko
Sekajoukkue
30

Ruskon Pallo Äijät Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Eli onko sen turnauksen kanssa nyt niin ettei saada Ruskolta joukkuetta kasaan? (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Rusko
Ei asetettu
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.