Pesäpallo Rusko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rusko ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, moottorikelkka ratalajit, beach volley, maamiessähly ja salibandy.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Rusko

Pesäpallo - Rusko

Ruskon Pallo pesis Nimenhuuto.com

Heta kirjoitti: Heissan kaikki uudet E junnut! Hienoa​, että olemme saaneet uusia pelaajia. Nyt kevään kisakauden ollessa kesken uudet pelurit keskittyvät kehittämään taitojaan, mutta syyskaudella katsotaan sarjailmoittautumiset site , että kaikki pääsevät pelaamaan. Siksi kannattaa hankkia kilpalisenssi heti al... (16 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Ei asetettu
45

RP-67 EDARI Nimenhuuto.com

Heta kirjoitti: Tämä on siis edarin talkootyötä seuralle, jotta junnut saavat yhden tiistain vapaaksi tuomaroinneista. Kiitos jo etukäteen osallistujille! Heta (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Sekajoukkue
30

Lady-Pesis Rusko Nimenhuuto.com

Anette kirjoitti: Joukkuekuva 24.5.2016 (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Rusko
Naiset
45

Ruskon Pallo Äijät Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Eli onko sen turnauksen kanssa nyt niin ettei saada Ruskolta joukkuetta kasaan? (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Rusko
Ei asetettu
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.