Pesäpallo Rusko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rusko ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jalkapallo, rytminen voimistelu, moottorikelkka ratalajit, beach volley, maamiessähly, salibandy, raviponitoiminta ja vapaaehtoistyö.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

RP-67 E-juniorit Nimenhuuto.com

Heta kirjoitti: Kausimaksun aika on tullut. Kausimaksu on 60€+ 10€ RP-67 jäsenmaksu. Kausimaksu sisältää talviharjoitteluvuorot, kesän treenivuorot, sarjamaksut sekä seuran välineiden lainan. Seuran jäsenmaksu maksetaan yhdessä kausimaksun kanssa. Jaosto tilittää sen sitten seuralle. Maksutiedot: Tili: FI6157103... (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Sekajoukkue
22

Ruskon Pallo pesis G-F Nimenhuuto.com

Verneri kirjoitti: Kausimaksun aika on tullut. Kausimaksu on 60€+ 10€ RP-67 jäsenmaksu. Kausimaksu sisältää talviharjoitteluvuorot, kesän treenivuorot, sarjamaksut sekä seuran välineiden lainan. Seuran jäsenmaksu maksetaan yhdessä kausimaksun kanssa. Jaosto tilittää sen sitten seuralle. Maksutiedot: Tili: FI6157103... (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Sekajoukkue
17

RP EDARI Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Tullaanko tänäön tuntia aiemmin vai eikö tänäön ole pukuhuonepallo treenejä lainkaan? (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Sekajoukkue
31

Paiperusko Nimenhuuto.com

Heta kirjoitti: Kausimaksun aika on tullut. Kausimaksu on 100€+ 10€ RP-67 jäsenmaksu. Kausimaksu sisältää talviharjoitteluvuorot, kesän treenivuorot, sarjamaksut sekä seuran välineiden lainan. Seuran jäsenmaksu maksetaan yhdessä kausimaksun kanssa. Jaosto tilittää sen sitten seuralle. Maksutiedot: Tili: FI615710... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Miehet
23

Ruskon Pallo pesis Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Tänään Aloitetaan jo klo 20 (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Ei asetettu
38