Pesäpallo Rusko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rusko ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, moottorikelkka ratalajit, beach volley, maamiessähly, salibandy, raviponitoiminta, vapaaehtoistyö ja rytminen voimistelu.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Rusko

Pesäpallo - Rusko

RP-67 EDARI Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Minä en pääse tänään treeneihin, mutta Elviiralle jätän avaimen ja hän tulee sen avaimen kanssa Ruskotalolle illalla. Tosin tällä hetkellä osallistujia on kaksi (2) !!!!!!?????? (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Pesäpallo
Rusko
Sekajoukkue
28

Ruskon Pallo pesis Nimenhuuto.com

Heta kirjoitti: Alueleiristä! Vielä puuttuu muutamien lähtevien pelaajien tietoja minulta. Leiripassi + 2 valmentajan passien osuus erääntyy maksettavaksi 5.5 mennessä seuran tilille. Saaja: RP- 67/ pesäpallo viesti: pelaajan nimi (sisarukset voivat maksaa samalla laskulla) Tili: FI6157103520001995 Summa: 109,60... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Ei asetettu
36

Ruskon Pallo pesis G-F Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: HIP HEI KOHTA ALKAA UUSI PESISKAUSI JA SE TARKOITTAA UUDEN LISENSSIN HANKINTAA! HOMMA TOIMII KUTEN VIIME VUONNAKIN ELI JOKAINEN HANKKII LISENSSIN ITSE JA ON VASTUUSSA MYÖS SIITÄ, ETTÄ SE ON HANKITTU ENNEN PELIEN ALKUA. JOUKKUE DISKATAAN, MIKÄLI JOKU PELAA ILMAN LISENSSIÄ. Autan mielelläni, jos os... (25 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Sekajoukkue
13

Lady-Pesis Rusko Nimenhuuto.com

Heta kirjoitti: HIP HEI KOHTA PÄÄSTÄÄN PELAAMAAN JA SE TARKOITTAA UUDEN LISENSSIN HANKINTAA! HOMMA TOIMII KUTEN VIIME VUONNAKIN ELI JOKAINEN HANKKII HARRASTEPASSIN ITSE JA ON VASTUUSSA MYÖS SIITÄ, ETTÄ SE ON HANKITTU ENNEN PELIEN ALKUA. HARRASTEPASSIN HANKINTAA SUOSITELLAAN, KOSKA SIINÅ ON VAKUUTUS, JOKA KATTAA ... (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Naiset
38