Pesäpallo Rusko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rusko ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, moottorikelkka ratalajit, beach volley, maamiessähly, salibandy, raviponitoiminta, vapaaehtoistyö ja rytminen voimistelu.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

RP EDARI Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Alkaa tauko painaa päätä. Millon me aloitetaan treenit. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Sekajoukkue
57

Ruskon Pallo pesis G-F Nimenhuuto.com

Verneri kirjoitti: https://www.pesis.fi/uutiset/2019/03/pesapallon-lisenssikauden-2019-2020-myynti-on-avattu/ Nyt hankkimaan lisenssiä. Jos on epäselvää, ota yhteyttä! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Sekajoukkue
18

Ruskon Pallo pesis Nimenhuuto.com

Heta kirjoitti: Hyvää keskikesää! Nyt alkaa reilun parin viikon mittainen tauko, joka tarkoittaa pojille uintia, touhua, jätskiä ja muuta mukavaa. Omatoiminen treenaaminen on suotavaa ja kentällä voi käydä heittelemässä ja lyömässä, verkkokin nyt löytyy. Jokaiselle pojalle on annettu muutama pallo, jonka kanssa ... (26 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Ei asetettu
37

Paiperusko Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Moi. Jouduttiin siirtämään treenit Sunnuntaiksi, koska Ruskon ja Paimion kentät on varattu Maanantaina. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Miehet
24