Pesäpallo Rusko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rusko ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, moottorikelkka ratalajit, beach volley, maamiessähly, salibandy, raviponitoiminta, vapaaehtoistyö ja rytminen voimistelu.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Rusko

Pesäpallo - Rusko

Ruskon Pallo pesis G-F Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: HIP HEI KOHTA ALKAA UUSI PESISKAUSI JA SE TARKOITTAA UUDEN LISENSSIN HANKINTAA! HOMMA TOIMII KUTEN VIIME VUONNAKIN ELI JOKAINEN HANKKII LISENSSIN ITSE JA ON VASTUUSSA MYÖS SIITÄ, ETTÄ SE ON HANKITTU ENNEN PELIEN ALKUA. JOUKKUE DISKATAAN, MIKÄLI JOKU PELAA ILMAN LISENSSIÄ. Autan mielelläni, jos os... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 minuuttia sitten

Pesäpallo
Rusko
Sekajoukkue
14

Ruskon Pallo pesis Nimenhuuto.com

Aapo kirjoitti: Aapo varauksella... (16 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Rusko
Ei asetettu
38

RP EDARI Nimenhuuto.com

Heta kirjoitti: Seuravaatteiden tilauksen aika on nyt! Alla linkkejä vaatteista, joita voi tilata halutessaan. Laitan linkin yhteyteen hinnan, johon tulee päälle painatusmaksu n. 5e. Osassa vaatteissa on värit valittu, mutta osassa voi valita mustan ja sinisen välillä. Tilaus on siis vapaaehtoinen ja mitään ei t... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Sekajoukkue
53

RP-67 EDARI Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Ehtiskö väkeä huomenna päivällä hakkaamaan palloa? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Rusko
Sekajoukkue
28