Pesäpallo Rusko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rusko ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, moottorikelkka ratalajit, beach volley, maamiessähly, salibandy, raviponitoiminta, vapaaehtoistyö ja rytminen voimistelu.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Rusko

Pesäpallo - Rusko

Ruskon Pallo pesis Nimenhuuto.com

Heta kirjoitti: Ilmari voi olla syöttötuomari (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Ei asetettu
39

RP EDARI Nimenhuuto.com

Heta kirjoitti: PPL Eteläinen alue järjestää harrastepesiksen turnauksen Helsingin Suomenlinnassa kaikille innokkaille harrastelijoille (ei lisenssipelaajille). Turnaus järjestetään lauantaina 8.9.2018 klo 10 – 16. Turnaukseen voi osallistua sekajoukkueella ja joukkueen koko voi olla 9 – 12 pelaajaa. Otteluiden ... (10 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Sekajoukkue
53

Ruskon Pallo pesis G-F Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: HIP HEI KOHTA ALKAA UUSI PESISKAUSI JA SE TARKOITTAA UUDEN LISENSSIN HANKINTAA! HOMMA TOIMII KUTEN VIIME VUONNAKIN ELI JOKAINEN HANKKII LISENSSIN ITSE JA ON VASTUUSSA MYÖS SIITÄ, ETTÄ SE ON HANKITTU ENNEN PELIEN ALKUA. JOUKKUE DISKATAAN, MIKÄLI JOKU PELAA ILMAN LISENSSIÄ. Autan mielelläni, jos os... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Sekajoukkue
14

RP-67 EDARI Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Ehtiskö väkeä huomenna päivällä hakkaamaan palloa? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Rusko
Sekajoukkue
28