Pesäpallo Rusko

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rusko ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, moottorikelkka ratalajit, beach volley, maamiessähly, salibandy ja raviponitoiminta.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Rusko

Pesäpallo - Rusko

RP-67 EDARI Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Mites on niiden osalta, jotka eivät ole reagoineet...? Uskallanko ilmoittaa meidät mukaan? Täs olis nyt hiekkatekonurmea hopeavadilla tarjolla! (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Pesäpallo
Rusko
Sekajoukkue
30

Ruskon Pallo pesis Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Huomio G junnut! Su 10.9. peli Jokioisissa on peruttu ja poistin tapahtuman nimenhuudosta. Tulevalla viikolla ei pidetä treenejä, koska kentällä on F poikien peli. Lauantaina on seuran päättäjäiset, perheet ovat tervetulleita mukaan! Puuttuva peli Loimaan kanssa on torstaina 21.9. klo 18 Loimaall... (19 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Pesäpallo
Rusko
Ei asetettu
50

Lady-Pesis Rusko Nimenhuuto.com

Anette kirjoitti: Moi. Löysin tällaisen ilmoituksen, halutaanko osallistua? Nyt se on täällä, nimittäin harrastepesisturnaus! Harrastepesisturnaus järjestetään 26.8 Elisenvaaran kentällä Kyrössä. Jos sinulla on innostunut joukkue tai olet itse innostunut pelaaja vailla joukkuetta, ilmoittaudu rohkeasti mukaan. Lis... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Rusko
Naiset
36

Ruskon Pallo Äijät Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Eli onko sen turnauksen kanssa nyt niin ettei saada Ruskolta joukkuetta kasaan? (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Rusko
Ei asetettu
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.