Pesäpallo Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 21 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Espoo

Pesäpallo - Espoo

Espoon Helmet Nimenhuuto.com

Upeiden naisten harrastelijapesisjoukkue, joka treenailee Espoossa. Ei tarvitse osata ja edellisestä pesistelystä saa olla aikaa vierähtänyt vuosi jos toinenkin. Tervetuloa joukkoomme reippaan ulkoilun ja hauskanpidon merkeissä! ps. Et tarvitse omia varusteita, sillä meiltä saat lainaksi. Kokeilukerta ilmainen! Aloitamme kauden virallisesti ma 1.5. Saarnilaakson koulun kentällä (Hösmärintie), mutta mukaan voit tulla pitkin kesää. Kausi loppuu elokuun viimeisenä maanantaina. Olemme myös FB:ssa, etsi ryhmä Espoon Helmet ja pyydä jäsenyyttä.

Joukkue etsii pelaajia: Upeiden naisten harrastelijapesisjoukkue, joka treenailee Espoossa Saarnilaak...

Liisa kirjoitti: Muistutuksena että jäsenmaksu 60 € ja kuntsari 20 € naisille ja 10 € miehille. Tilinumero: FI71 5721 1520 2834 20 / Urheiluseura Helmi ry / OKOYFIHH. Tarkempi ohje askelmerkeist tälle kaudelle löytyy kansiosta Kausi 2017. (20 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Espoo
Naiset
85

PesisHki Nimenhuuto.com

Aikuisten pesisharkat - osallistujina miehiä ja naisia ympäri pääkaupunkiseutua. Osa porukasta pelaa pk-seudun kuntopesistä http://www.kuntopesis.fi ja osa vain treenailee. Osallistuminen OMALLA VASTUULLA! Tällä 21. kaudella (18.4. - 28.9.2017) harkat tiistaisin ja torstaisin Myllypurossa klo 17-19. Kenttä : Walterinraitti 1 https://maps.google.fi/maps?q=Walterinraitti+1+00900+Helsinki Pesisvarusteita on jengin puolesta - mutta tokihan oma on aina eri kuin laina ... Kauden 2017 maksu on 20 euroa, mutta ennen laskua voi tulla pari kertaa kokeilemaan että mikä meininki. Ja näillä mennään :) https://www.youtube.com/watch?v=9RwT7EpodfE https://www.youtube.com/watch?v=H5_eNG-FnQ8 https://www.youtube.com/watch?v=303dI9UO6mo

Aki kirjoitti: TO 11.05.2017 klo 12:09 - kun IN-rukseja liian vähän (ilmeisesti lumisateen "pelossa"), niin tämän päivän harkat peruttu. Today's (Thursday 11th May) training canceled. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Sekajoukkue
111

Espoon Pesis FG -juniorit 2016 Nimenhuuto.com

Espoon Pesiksen 2006 ja myöhemmin syntyneiden joukkue - tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: F-tyttöjen joukkueeseen mahtuu uusia innokkaitta tyttöjä! Tule mukaan missä v...

Ronja kirjoitti: Moi! Kuvat ja materiaalit -kansiossa on kesän kotipelien "työvuoro"-lista. F-pelien toimitsijoina on pääsääntöisesti F-tyttöjen vanhemmat ja E-tyttöjen peleissä E-tyttöjen vanhemmat. Poikkeuksia on. Jos joku vuoro ei sovi, niin hankkikaa sjainen toimeen. P = buffetti ja heitä on aina kaksi. Sopik... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Pesäpallo
Espoo
Sekajoukkue
24

Espoon Pesis CT Nimenhuuto.com

CT Blue ja White harkkaringit. Hallinnoimme näillä joukkuesivuilla omia aikataulujamme ja varmistamme riittävän miehityksen harkoissa ja peleissä.

Joukkue etsii pelaajia: Espoon Pesiksen D-tyttöjoukkue ottaa vastaan uusia pelaajia 2000 - 2001 ikälu...

Julia kirjoitti: Tässä viestiä seuran tuomareille Kirjanpitäjältä viesti: 4. Tuomaripalkkiot Kausi on alkamassa piakkoin ja kuluja tulee joukkueille enemmän. Olettehan huomioineet tämän joukkueiden toimintamaksuissa! Olisi ikävää, jos tuomarit eivät saisi palkkioitaan tehdyistä töistä. Samoin on syytä kerätä vero... (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Pesäpallo
Espoo
Tytöt
35

Espoon Pesis Tenavat Nimenhuuto.com

Espoon Pesiksen nuorimpien poikien joukkue. Mukaan pääsee kaikki 2006 ja myöhemmin syntyneet pojat. Uudet pelaajat ovat tervetulleita kivaan pesisjengiin!

Joukkue etsii pelaajia: Joukkue ottaa ympäri vuoden uusia, 2006-10 -syntyneitä poikia mukaan! Ota roh...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Ovatko tiistaitreenit Mainingin koululla jatkumassa tuon 10.1. spesiaalitapahtuman jälkeen? T: Tero (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Espoo
Pojat
21

Espoon Pesis C-pojat Sininen Nimenhuuto.com

Espoon Pesiksen 1999 syntyneiden poikien mukava joukkue, jolla on pilke silmäkulmassa ja tavoitteet vähintään horisontissa. Vanhemmat ovat vahvasti tukena ja kaikilla on hauskaa! Lisätietoa www.espoonpesis.fi!

Lauri kirjoitti: No mä varmaan voin tästä virallisen infon antaa. Vähän itseänikin tämä avaus ihmetyttää, sillä koko ajan on sekä tuolla try-outissa sekä eilisessä tiedotteessa painotettu, että sekä haastaja-, että kilpaporukalle tarjotaan laadukasta toimintaa. Ryhmät tulevat harjoittelemaan yhdessä ja erikseen j... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Espoo
Pojat
21

KS Players Nimenhuuto.com

Pesäpalloa hyvällä viilingillä! KS Players on osallistunut pääkaupunkiseudun kuntopesiksen http://www.kuntopesis.fi/ sekasarjaan keväästä 2010 alkaen (kausilla 2008-09 pelasimme sekasarjan kuntopesistä nimellä HaKi = Hakunilan Kisa).

Heidi kirjoitti: Anneli, jos kokouksessa tulee kysymyksiä liittyen tilinpäätökseen, sinun tulisi olla valmis niihin vastaamaan (tai minun). Oletko jäämässä kokoukseen? (9 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Sekajoukkue
19

PuTra Nimenhuuto.com

Punakiven Traktor = PuTra on osallistunut pääkaupunkiseudun kuntopesiksen http://www.kuntopesis.fi miesten sarjaan keväästä 2004 alkaen.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Miehet
35

Expos Nimenhuuto.com

Espoo Expos participation

Ville-Herm kirjoitti: Tulee töiden puolesta taukoa väkivallasta neljäksi viikoksi. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Baseball
Espoo
Miehet
29

OtaKoppi Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Alustavasti mukana, työhaastatteluja tulossa ni en tiiä millo mahd työt alkais (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Pesäpallo
Espoo, Otaniemi
Sekajoukkue
106

Latokasken Tiikerit Nimenhuuto.com

Mirkka kirjoitti: Jos vielä ehtii, niin pelipaidan tarvisin. L (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Pesäpallo ja Kuntopesis
Espoo
Sekajoukkue
49

Espoon Pesis CTSM+TSU Nimenhuuto.com

Energistä, tavoitteellista ja laadukasta tyttöpesäpalloa! Kaudella 2016 espoolais- ja vihtiläistaustaiset pelaajat pelaavat Espoon Pesiksen nimissä tyttöjen superpesistä sekä C-tyttöjen leirikarsintaa. Kaikki pelaavat lisäksi muitakin sarjoja. Ringissä on mukana 21 pelaajaa. Hyvälle pelurille on kuitenkin aina tilaa - ota yhteyttä tatu.suontausta@hotmail.com !

(poistettu pelaaja) kirjoitti: TSU-syyskierrokseen ja Nuorisoleiriin valmistautumisesta! Nyt kun kilpasarjapaikka käytännössä varmistui ja tyttösuperin jatkosarjan pelit on sovittu, suunnittelen pesisheinäkuun tarkasti kuntoon! Mulla on muutama pelivideo yms, eli kyse ei siis ole pelkästään treeneistä - pidetään tyttöjen kanss... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Pesis
Espoo
Tytöt
22

ViKi Nimenhuuto.com

Viikin Kiri = ViKi aloitti pääkaupunkiseudun kuntopesiksen www.kuntopesis.fi miesten sarjassa keväällä 2016.

Joni kirjoitti: Moi, ja onnittelut avausvoitosta (13-0)! Kausimaksu ja pelipaita-asiaa edelleen. Eilen matsin jälkeen oli tarkoitus palaveerata, mutta piti käydä Peijaksessa valohoitoa ja Buranaa hakemassa. Kevätpuolen pelit on joka tapauksessa meikäläisen osalta paketissa. Eli asiaan: Kausimaksuja puuttuu vielä... (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Miehet
18

Espoon Pesis KLINIKAT Nimenhuuto.com

Espoon Pesiksen nais- ja tyttöpuolen sunnuntaiklinikat: juoksu, lukkarit, etukenttä sekä takakenttä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: 14.12. Syksyn viimeiset klinikat - tarjolla juoksua, etukentän ja lukkarien yhteispeliä ja takakenttäpainotteista treeniä. Valitkaa omantuntonne mukaan itsellenne soveltuva treeni/treenit! :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Espoo
Tytöt
52

Espoon Pesis NSS Nimenhuuto.com

Tämän on Espoon Pesis Naisten Suomensarjan joukkueen sivu nimenhuudossa. Joukkueen virallinen kotisivu on http://www.espoonpesis.fi/joukkueet/naisten_maakuntasarja/

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tevrehdys kaikille ja mukavaa alkanutta vuotta 2o14! Joudun sanomaan joukkueelle heipat :( Mulla on tilanne muuttunut nyt tänä vuonna niin että mulla ei ole autoa enää käytössä. Välimatkat treenipaikalle oli jo viime vuonna aika pitkiä (ajallisesti) mutta mukavat tyypit ja kanssa harrastajat teit... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Espoo
Naiset
24

Pesis Naiset Espoo Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Hei, Lisäsin täydennetyn kotipelien työjärkän materiaaleihin. Loppukaudesta osalla pelaajista on vain joko buffamyytävien tai palkintojen tuonti. Laitoin myös nimenhuutoon jokaisen pelin kohdalle työtehtävät. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Espoo
Naiset
30

ESPOON PESIS DP PELI 2017 Nimenhuuto.com

Päivitetty 25 päivää sitten

Pesäpallo
Espoo
Pojat
26

Espoon Pesis D-pojat 2017 Nimenhuuto.com

Taija kirjoitti: Tiedoksi peleihin liittyen: -D-kilpasarjan Tahko Brown - Espoo ottelun alkamisaika on muuttunut. Peli pelataan Martissa lauantaina 13.5., paikalle klo 11.00 ja ottelu alkaa klo 12.00 -C-pelisarjan to 6.7. sekä ke 12.7. sovitut pelit peruuntuvat myös KePe D:n jäätyä pois C-poikien aluesarjasta. C-... (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Pesäpallo
Espoo
Pojat
23

Espoon Pesis E-pojat 2017 Nimenhuuto.com

Simo-Pekka kirjoitti: S-P on in (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Espoo
Pojat
25

Espoon Pesis DCT Nimenhuuto.com

Emmi kirjoitti: Hei tytöt, pyyntö tulee viime hetkellä, mutta B -,tytöt tarvitsevat kipeästi 3 pelaajaa teidän riveistänne huomiseen Roihu peliin. On tärkeää saada pelattua kausi loppuun , jotta ei tarvitse luovuttaa sarjaa. Tämä aiheuttaisi sen ettemme voisi osallistua B sarjaan ensi kaudella. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pesäpallo
Espoo
Naiset
50

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.