Pesäpallo Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 22 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Espoo

Pesäpallo - Espoo

Espoon Helmet Nimenhuuto.com

Upeiden naisten harrastelijapesisjoukkue, joka treenailee Espoossa. Ei tarvitse osata ja edellisestä pesistelystä saa olla aikaa vierähtänyt vuosi jos toinenkin. Tervetuloa joukkoomme reippaan ulkoilun ja hauskanpidon merkeissä! ps. Et tarvitse omia varusteita, sillä meiltä saat lainaksi. Kokeilukerta ilmainen! Pyrimme aloittamaan kauden ti 24.4., "vanhojen" Helmien treeneilla klo 18 Saarnilaakson koulun kentällä. Uudet eli keväällä 2018 liittyneet ovat tervetulleita torstaisin alk. 26.4, sama aika ja paikka. Jos kenttä on vielä märkä, niin siirretään aloitusta viikolla. Olemme myös FB:ssa, etsi ryhmä Espoon Helmet ja pyydä jäsenyyttä. WA-ryhmä on perustettu nopeaa viestintää varten esim. sääoloista.

Joukkue etsii pelaajia: Upeiden naisten harrastelijapesisjoukkue, joka treenailee Espoossa Saarnilaak...

Marjo kirjoitti: Tulisin mielelläni kokeilemaan pelaamista ensimmäisellä kokoontumiskerralla to 26.4. mutta ilmoittautuminen näyttää täyttä. Meitä olisi kolme muutakin, jotka haluaisivat tulla mukaan. Jos kuitenkin täällä on täyttä, ei ehkä kannata tulla vai miten on asian laita ? (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Pesäpallo
Espoo
Naiset
124

PesisHki Nimenhuuto.com

Aikuisten pesisharkat - osallistujina miehiä ja naisia ympäri pääkaupunkiseutua. Osa porukasta pelaa pk-seudun kuntopesistä http://www.kuntopesis.fi ja osa vain treenailee. Osallistuminen OMALLA VASTUULLA! Tällä 22. kaudella (17.4. - 27.9.2018) harkat tiistaisin ja torstaisin Myllypurossa klo 17-19. Kenttä : Walterinraitti 1 https://maps.google.fi/maps?q=Walterinraitti+1+00900+Helsinki Pesisvarusteita on jengin puolesta - mutta tokihan oma on aina eri kuin laina ... Kauden 2018 maksu on 24 euroa, mutta ennen laskua voi tulla pari kertaa kokeilemaan että mikä meininki. Parkkeja Pallomyllyssä, Alakiventiellä ja Arena Centerissä (maksullinen) sekä Olavinlinnapolulla. Itiksen ja Myllyn metroasemille noin kilsan matka. Pallomyllyn parkista 100 m huoltorakennukseen.

Aki kirjoitti: TO 05.10.2017 klo 14:33 - tämän päivän treenit peruttu = liian vähän IN-rukseja. Today's training canceled. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Sekajoukkue
121

PuTra Nimenhuuto.com

PuTra = Punakiven Traktor on osallistunut Pääkaupunkiseudun / Helsingin kuntopesiksen miesten sarjaan keväästä 2004 alkaen. Menestystäkin on tullut, mutta ennen kaikkea pesiksen pitää olla hauskaa. Kausien 2004-2017 sijoitukset: #1 : 2004-2007, 2011-2012, 2014, 2016 (8 kpl) #2 : 2013, 2015, 2017 (3 kpl) #3 : 2008-2010 (3 kpl) Haluatko pelaamaan kuntopesistä? Heitä meitä viestillä!! putra (at) suomi24 . fi https://putra.nimenhuuto.com/ https://www.facebook.com/groups/putra.kuntopesis/

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo, Pesis ja Kuntopesis
Helsinki Vantaa Espoo
Miehet
36

Espoon Pesis NSS ja NMKS Nimenhuuto.com

Espoon Pesis 2018 NMKS ja NSS

Joukkue etsii pelaajia: Espoon Pesiksen hyvällä tsempillä harjoittelevat edustus- ja haasteryhmät. Ot...

Katju kirjoitti: Jos terveenä!:) (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Pesäpallo
Espoo
Tytöt
55

Espoon Pesis FG-pojat 2018 Nimenhuuto.com

Espoon Pesiksen nuorimpien poikien joukkue. Mukaan pääsee kaikki 2007 ja myöhemmin syntyneet pojat. Uudet pelaajat ovat tervetulleita kivaan pesisjengiin!

Joukkue etsii pelaajia: Joukkue ottaa ympäri vuoden uusia, 2006-10 -syntyneitä poikia mukaan! Ota roh...

Esa kirjoitti: Huomiset Omnian treenit peruttu / Valitettavasti en onnistunut löytämään tuuraajaa! T:Esa (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Espoo
Pojat
25

Espoon Pesis FE-tytöt 2018 Nimenhuuto.com

Espoon Pesiksen 2006 ja myöhemmin syntyneiden joukkue - tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: F-tyttöjen joukkueeseen mahtuu uusia innokkaitta tyttöjä! Tule mukaan missä v...

Inka-jojo kirjoitti: Koska olemme saaneet kyselyitä pesuainemyynnistä, selvittelemme paraikaa seuran kanssa niiden tilausta. Lisäinfoa tulee hieman myöhemmin. Varautukaa pieneen myyntisessioon. :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Espoo
Sekajoukkue
28

Espoon Pesis C-pojat Sininen Nimenhuuto.com

Espoon Pesiksen 1999 syntyneiden poikien mukava joukkue, jolla on pilke silmäkulmassa ja tavoitteet vähintään horisontissa. Vanhemmat ovat vahvasti tukena ja kaikilla on hauskaa! Lisätietoa www.espoonpesis.fi!

Lauri kirjoitti: No mä varmaan voin tästä virallisen infon antaa. Vähän itseänikin tämä avaus ihmetyttää, sillä koko ajan on sekä tuolla try-outissa sekä eilisessä tiedotteessa painotettu, että sekä haastaja-, että kilpaporukalle tarjotaan laadukasta toimintaa. Ryhmät tulevat harjoittelemaan yhdessä ja erikseen j... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Espoo
Pojat
20

E- D- ja C2- Pojat EspoonPesis Nimenhuuto.com

Espoon Pesiksen E- D- ja C2- Poikien harkkarinki.

Joukkue etsii pelaajia

Eero kirjoitti: Ostetaan käytetty 80/85 cm:n pesäpallomaila. Löytyisikö sinulta? (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty 12 minuuttia sitten

Pesäpallo
Espoonlahdentie 2, 02320 Espoo
Pojat
42

Espoon Pesis Miehet Nimenhuuto.com

https://www.espoonpesis.fi/joukkueet/miehet/

Harri kirjoitti: ViPa ilmotti, että saavat jonkinlaisen porukan kasaan eli ovat tulossa. Nyt sitten loputkin pelaajat INniä peliin. Esa: Lämppään pääsee klo 17.00? Tim: Tuomarit? Kuinka monta tarvitaan harkkamatsiin? (1 päivä sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Pesäpallo
Espoo
Miehet
23

Espoon Helmet Kuntopesis Nimenhuuto.com

Stadin Kuntopesissarjassa pelaava iloisten veijareiden kuntsarijengi. Leikkimielellä tai ei-niin-leikkimielellä.

Marja kirjoitti: Eikö sentään Kivitorpassa tämäkin? (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Espoo
Sekajoukkue
9

Expos Nimenhuuto.com

Espoo Expos participation

Timo kirjoitti: Mitäpä sitä muutakaan vappuna tekisi (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Baseball
Espoo
Miehet
35

ViKi Nimenhuuto.com

Viikin Kiri = ViKi aloitti pääkaupunkiseudun kuntopesiksen www.kuntopesis.fi miesten sarjassa keväällä 2016. Mestaruus tuli heti toisena vuonna, 2017.

Joni kirjoitti: Hei, Alla vielä uusille pelaajille ja muillekin infoa Helsingin kaupungin järjestämistä yleisistä treenivuoroista Myllypuron hiekkanurmella ti ja to klo 17-19. ViKiläisiähän tuolla käy paljon, ja treenaamaan pääsee nimellistä 20€ kausikorvausta vastaan. Satunnaisilta kävijöiltä ei ole ilmeisesti ... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Miehet
21

KS Players Nimenhuuto.com

Pesäpalloa hyvällä viilingillä! KS Players on osallistunut pääkaupunkiseudun kuntopesiksen http://www.kuntopesis.fi/ sekasarjaan keväästä 2010 alkaen (kausilla 2008-09 pelasimme sekasarjan kuntopesistä nimellä HaKi = Hakunilan Kisa).

Heidi kirjoitti: Anna, pääsetkö tähän matsiin? (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Sekajoukkue
20

Latokasken Tiikerit Nimenhuuto.com

Kristian kirjoitti: Joo kyllä taitaa jäädä kuitenkin väliin tämä ksusi sekasarjasaa. On vähän hankalat yhteydet Keravalta sinne Kivitorppaan. (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo ja Kuntopesis
Espoo
Sekajoukkue
54

OtaKoppi Nimenhuuto.com

Valtteri kirjoitti: Näyttää siltä että on aika vähän osallistujia. Halli kuitenkin meillä. Voi käydä vaiks suliksella, tai lyömässä yms, jos saa kaverin. Itse + muut valmentajat ilmeisesti työkyvyttömiä. (22 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Espoo, Otaniemi
Sekajoukkue
86

Espoon Pesis CP1 2018 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: C-Nimenhuuto avataan myöhemmin huhtikuussa. Testaan Nimenhuutoa ja luotuihin tapahtumiin ei ole tarkoitus ilmoittautua Nimenhuudon kautta. CP1 2018 Nimenhuuto on luotu 2017 kesän D-poikien Nimenhuudon pohjalta jotta kaikkien ei tarvitse luoda uusia tunnuksia ja salasanoja. Tämän vuoksi osa pelaaj... (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Pesäpallo
Espoo
Pojat
23

Espoon Pesis CTSM+TSU Nimenhuuto.com

Energistä, tavoitteellista ja laadukasta tyttöpesäpalloa! Kaudella 2016 espoolais- ja vihtiläistaustaiset pelaajat pelaavat Espoon Pesiksen nimissä tyttöjen superpesistä sekä C-tyttöjen leirikarsintaa. Kaikki pelaavat lisäksi muitakin sarjoja. Ringissä on mukana 21 pelaajaa. Hyvälle pelurille on kuitenkin aina tilaa - ota yhteyttä tatu.suontausta@hotmail.com !

(poistettu pelaaja) kirjoitti: TSU-syyskierrokseen ja Nuorisoleiriin valmistautumisesta! Nyt kun kilpasarjapaikka käytännössä varmistui ja tyttösuperin jatkosarjan pelit on sovittu, suunnittelen pesisheinäkuun tarkasti kuntoon! Mulla on muutama pelivideo yms, eli kyse ei siis ole pelkästään treeneistä - pidetään tyttöjen kanss... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesis
Espoo
Tytöt
22

Espoon Pesis NSS Nimenhuuto.com

Tämän on Espoon Pesis Naisten Suomensarjan joukkueen sivu nimenhuudossa. Joukkueen virallinen kotisivu on http://www.espoonpesis.fi/joukkueet/naisten_maakuntasarja/

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tevrehdys kaikille ja mukavaa alkanutta vuotta 2o14! Joudun sanomaan joukkueelle heipat :( Mulla on tilanne muuttunut nyt tänä vuonna niin että mulla ei ole autoa enää käytössä. Välimatkat treenipaikalle oli jo viime vuonna aika pitkiä (ajallisesti) mutta mukavat tyypit ja kanssa harrastajat teit... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Pesäpallo
Espoo
Naiset
24

ESPOON PESIS DP PELI 2017 Nimenhuuto.com

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Pesäpallo
Espoo
Pojat
25

Espoon Pesis E-pojat 2018 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Milloin harkkapaidat tulevat? (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Pesäpallo
Espoo
Pojat
17