Pesäpallo Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 22 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Espoo

Pesäpallo - Espoo

Espoon Helmet Nimenhuuto.com

Upeiden naisten harrastelijapesisjoukkue, joka treenailee Espoossa. Ei tarvitse osata ja edellisestä pesistelystä saa olla aikaa vierähtänyt vuosi jos toinenkin. Tervetuloa joukkoomme reippaan ulkoilun ja hauskanpidon merkeissä! ps. Et tarvitse omia varusteita, sillä meiltä saat lainaksi. Kokeilukerta ilmainen! Aloitamme kauden virallisesti 2.5. Saarnilaakson koulun kentällä (Hösmärintie), mutta mukaan voit tulla pitkin kesää. Kausi loppuu elokuun viimeisenä maanantaina.

Joukkue etsii pelaajia: Upeiden naisten harrastelijapesisjoukkue, joka treenailee Espoossa Saarnilaak...

Marja kirjoitti: Pekka kysyi onko mieskiintiö täynnä, koska aikinaan pelannut naapuri oli halukas tulemaan mukaan. Nimeä en vielä tiedä, mutta laitoin tuonne vapaalle paikalle. Jollei ottelusta tule mitään, meidän tai Päpen joukkuetta ei saada kasaan, voisiko joku ilmoitella minulle mahdolisimman pian, jotta voin... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Pesäpallo
Espoo
Naiset
36

PesisHki Nimenhuuto.com

Aikuisten pesisharkat - osallistujina miehiä ja naisia ympäri pääkaupunkiseutua. Osa porukasta pelaa pk-seudun kuntopesistä http://www.kuntopesis.fi ja osa vain treenailee. Osallistuminen omalla vastuulla. Tällä kaudella (14.4. - 6.10.2016) harkat (klo 17-19) tiistaisin Viikissä ja torstaisin Myllypurossa. Viikki : Tilanhoitajankaari 13 https://maps.google.fi/maps?q=Tilanhoitajankaari+13+00790+Helsinki Myllypuro : Myllytontunpolku 1 https://maps.google.fi/maps?q=Myllytontunpolku+1+00920+Helsinki Pesisvarusteita on jengin puolesta - mutta tokihan oma on aina eri kuin laina. Kauden 2016 maksu on 20 euroa, mutta ennen laskua voi tulla pari kertaa kokeilemaan että mikä meininki. Ja näillä mennään https://www.youtube.com/watch?v=H5_eNG-FnQ8 https://www.youtube.com/watch?v=303dI9UO6mo

Aki kirjoitti: TO 18.06.2015 klo 13:03 - kun IN-rukseja alle minimimäärä, niin jätetään tämän päivän treenit väliin. Hyvää juhannusta - valitettavasti taas varsin perinteisesti sateisessa säässä. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Sekajoukkue
108

Espoon Pesis CT Nimenhuuto.com

CT Blue ja White harkkaringit. Hallinnoimme näillä joukkuesivuilla omia aikataulujamme ja varmistamme riittävän miehityksen harkoissa ja peleissä.

Joukkue etsii pelaajia: Espoon Pesiksen D-tyttöjoukkue ottaa vastaan uusia pelaajia 2000 - 2001 ikälu...

Tatu kirjoitti: Kiitokset vanhempainkokouksesta ja runsaasta osallistumisesta! Lisäsin toivomusten mulaisesti Kuvat ja materiaalit -osioon Sekalaiset-kansioon kaksi Exceliä: 1. Koonnin siitä, ketkä tytöt pelaavat mitäkin sarjaa (nss, tsu, ctsm, ct, nmks); tätä katsottiin kokouksessa 2. Listauksen peleistä sarjoi... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Espoo
Tytöt
32

Espoon Pesis FG -juniorit 2016 Nimenhuuto.com

Espoon Pesiksen 2006 ja myöhemmin syntyneiden joukkue - tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: F-tyttöjen joukkueeseen mahtuu uusia innokkaitta tyttöjä! Tule mukaan missä v...

Ronja kirjoitti: Moi! Haminan turnaus lähestyy. Lauantaina 4.2 on E-tyttöjen turnaus ja sinne tulee vahvistuksia D-tytöistä. 5.2 on F-tyttöjen turnaus. Koska EF-tyttöjen kustannuspaikalle ei ole vielä rittävästi kertynyt syksystä rahaa, niin joudumme tekemään niin, että turnauksissa pelaajat maksavat osan turnaus... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Espoo
Sekajoukkue
21

Espoon Pesis Tenavat Nimenhuuto.com

Espoon Pesiksen nuorimpien poikien joukkue. Mukaan pääsee kaikki 2006 ja myöhemmin syntyneet pojat. Uudet pelaajat ovat tervetulleita kivaan pesisjengiin!

Joukkue etsii pelaajia: Joukkue ottaa ympäri vuoden uusia, 2006-10 -syntyneitä poikia mukaan! Ota roh...

Oskari kirjoitti: Ovatko tiistaitreenit Mainingin koululla jatkumassa tuon 10.1. spesiaalitapahtuman jälkeen? T: Tero (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Espoo
Pojat
19

Espoon Pesis C-pojat Sininen Nimenhuuto.com

Espoon Pesiksen 1999 syntyneiden poikien mukava joukkue, jolla on pilke silmäkulmassa ja tavoitteet vähintään horisontissa. Vanhemmat ovat vahvasti tukena ja kaikilla on hauskaa! Lisätietoa www.espoonpesis.fi!

Lauri kirjoitti: No mä varmaan voin tästä virallisen infon antaa. Vähän itseänikin tämä avaus ihmetyttää, sillä koko ajan on sekä tuolla try-outissa sekä eilisessä tiedotteessa painotettu, että sekä haastaja-, että kilpaporukalle tarjotaan laadukasta toimintaa. Ryhmät tulevat harjoittelemaan yhdessä ja erikseen j... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Espoo
Pojat
21

KS Players Nimenhuuto.com

Pesäpalloa hyvällä viilingillä! KS Players on osallistunut pääkaupunkiseudun kuntopesiksen http://www.kuntopesis.fi/ sekasarjaan keväästä 2010 alkaen (kausilla 2008-09 pelasimme sekasarjan kuntopesistä nimellä HaKi = Hakunilan Kisa).

Eija kirjoitti: Heips! Kauden päättäjäiset siis lauantaina, muistakaa ilmoittautua!! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Sekajoukkue
19

PuTra Nimenhuuto.com

Punakiven Traktor = PuTra on osallistunut pääkaupunkiseudun kuntopesiksen miesten sarjaan keväästä 2004 alkaen.

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Miehet
35

Expos Nimenhuuto.com

Espoo Expos participation

Ville-Herm kirjoitti: Tulee töiden puolesta taukoa väkivallasta neljäksi viikoksi. (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Baseball
Espoo
Miehet
28

Laitonta menoa Nimenhuuto.com

Etu-, taka- ja sivulaitonta menoa sääntökirjaa tulkiten!

Liisa kirjoitti: Nyt näyttää jo aika hyvältä sunnuntaille. Mulla olisi vielä kaksi mahdollista vahvistusta, ja koitan ylipuhua vielä pari. :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Espoo
Ei asetettu
48

OtaKoppi Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Meen taas kiipee ensi ni tuun varmaa myöhässä (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Pesäpallo
Espoo, Otaniemi
Sekajoukkue
103

Latokasken Tiikerit Nimenhuuto.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Espoo
Sekajoukkue
39

Espoon Pesis B-pojat-MAS Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Espoo
Pojat
6

Espoon Pesis CTSM+TSU Nimenhuuto.com

Energistä, tavoitteellista ja laadukasta tyttöpesäpalloa! Kaudella 2016 espoolais- ja vihtiläistaustaiset pelaajat pelaavat Espoon Pesiksen nimissä tyttöjen superpesistä sekä C-tyttöjen leirikarsintaa. Kaikki pelaavat lisäksi muitakin sarjoja. Ringissä on mukana 21 pelaajaa. Hyvälle pelurille on kuitenkin aina tilaa - ota yhteyttä tatu.suontausta@hotmail.com !

Tatu kirjoitti: TSU-syyskierrokseen ja Nuorisoleiriin valmistautumisesta! Nyt kun kilpasarjapaikka käytännössä varmistui ja tyttösuperin jatkosarjan pelit on sovittu, suunnittelen pesisheinäkuun tarkasti kuntoon! Mulla on muutama pelivideo yms, eli kyse ei siis ole pelkästään treeneistä - pidetään tyttöjen kanss... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Pesis
Espoo
Tytöt
23

ViKi Nimenhuuto.com

Viikin Kiri = ViKi aloitti pääkaupunkiseudun kuntopesiksen www.kuntopesis.fi miesten sarjassa keväällä 2016.

Joni kirjoitti: Morjens! Kentät alkavat pikkuhiljaa vapautua lumen alta, joten on aika kaivella räpylöitä ja mailoja naftaliinista. Onhan tässä muutamaan joukkueen jäseneen tullut talvea aikana sattumalta törmättyäkin. Lupauduin tosiaan tälle kaudella joukkueenjohtajan postiin, joten laittakaahan alla olevat yht... (10 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo pesis
Helsinki Vantaa Espoo
Miehet
17

Espoon Pesis KLINIKAT Nimenhuuto.com

Espoon Pesiksen nais- ja tyttöpuolen sunnuntaiklinikat: juoksu, lukkarit, etukenttä sekä takakenttä.

Tatu kirjoitti: 14.12. Syksyn viimeiset klinikat - tarjolla juoksua, etukentän ja lukkarien yhteispeliä ja takakenttäpainotteista treeniä. Valitkaa omantuntonne mukaan itsellenne soveltuva treeni/treenit! :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Espoo
Tytöt
53

Espoon Pesis NSS Nimenhuuto.com

Tämän on Espoon Pesis Naisten Suomensarjan joukkueen sivu nimenhuudossa. Joukkueen virallinen kotisivu on http://www.espoonpesis.fi/joukkueet/naisten_maakuntasarja/

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tevrehdys kaikille ja mukavaa alkanutta vuotta 2o14! Joudun sanomaan joukkueelle heipat :( Mulla on tilanne muuttunut nyt tänä vuonna niin että mulla ei ole autoa enää käytössä. Välimatkat treenipaikalle oli jo viime vuonna aika pitkiä (ajallisesti) mutta mukavat tyypit ja kanssa harrastajat teit... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Espoo
Naiset
24

Pesis Naiset Espoo Nimenhuuto.com

Heli kirjoitti: Moikka! Ennen kauden alkua ois mukava tehdä porukalla jotain rennompaa. Yhtenä ohjelmanumerona barre-tunti. Päivävaihtoehdot 8.4. ja 22 4. Merkkaa torstaihin 23.3. mennessä in tai out! (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesäpallo
Espoo
Naiset
28

Espoon Pesis DE-pojat 2017 Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: Olisiko jollain pojalla jäänyt maila lyhyeksi? Ostaisimme mieluusti kohta 150 cm pituiselle Eerolle käytetyn mailan. Olisikohan sopiva pituus 85 tai 90 cm? (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo
Espoo
Pojat
34

Espoon Pesis D-pojat 2017 Nimenhuuto.com

Julius kirjoitti: Hei! Kenelle tämänpäiväinen tuomarikoulutus on suunnattu? Uusille tuomareille vai vanhoille tuomareille? Toivoisin lisätietoa tästä 'tuomaripätevyyden' uudistamisesta ja prosessista, kiitos! Tv. Jaana (20 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Pesäpallo
Espoo
Pojat
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.